abi Hepsi Benim Yüzümden Biliyorum Özür Dilerim.. (i'm Sorry):uzgun:
:D yaparız yenisini.... taktik dediğin benim için kıl gibi birşey :D kökü bende yani... yaparım tekrar... neyse şimdilik hoşçakalın... herkese iyi geceler... :)
fiorentina düşünüyorum :Dsadece serie A ve serie B açık olacak...diğer ligleri de açmayacagım... kariyerin sonuna kadar italya'dayım ancak kulüp değiştirme ihtimalim az da olsa var...bu sefer takım sürpriz olmasın... Fatih Terim'den sonra bir de Nannar gitsin bakalım İtalya'nın mor menekşesine.... :D
valla sana her takım yakışır :)
Bir şampiyonlar ligi alamadan bitmesi kötü oldu, ama olsun italyada alırsın inş abi şüphem yok :)
Abi Udinese ile oynadım ben italya'da çok zevkli takım
Üzüldüm gerçekten süper kariyer oluyordu abi... Bundan sonra açacğaın kariyer de en az bunun kadar zevkli olacaktır..
Fakat Fiorentina sana göre çok iyi takım be abi daha güçsüz bir takım seç :D
Arkadaşların önerdiği gibi Udinese ve Napoli daha iyi olur :)
Abi geçmiş olsun ya..
Bu arada sen hiç uyumaz mısıın ? :D
:) geceleri uyuyoruz işteya...
bu arada kariyerin başlıgını yolladım ama sanırım yöneticiler hala görmedi... benim eski belgelerle beraber skin,facepack ve diğer tüm grafikler de gitti... netten onları bulup indireyim de 1 saat sonra falan belki kariyerin başlıgı açılır....
Abi fioyu boşver basit gelir sana.Git Pro Vercelli'yi al.7 şampiyonluğu var adamların ;).
bendeki hataların sebebi belli :) TR yama sorun verdi oyunu yeniden kurdum... şu ana kadar kullandıgım dark horizon hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana ama yine de sağol tavsiyen için... bu arada yeni kariyeri yolladık ama dediğim gibi onaylanmadı daha
yukarıda da dediğim gibi başvuruyu yolladım :DRenklerini seviyorum ben fiorentina'nın...ne bileyim küçüklüğümden beri sempati duyuyorum yani....