katılıyorum. kayserispor'u koy portekiz ligine porto ile finansal açıdan yarışır. :)
Printable View
Braga o sene efsane top oynuyordu. Olumlu etki yapabilir fakat oyuncuların hocaya saygısı olması gerek. Kayserispor'da bu acıdan sorun yasayacak oyuncu yok sanıyorum. İkinci yarı güzel gecebilir.
pacienca nin uefa finali sonrasi kariyeri pek de iyi gecmedi sanirim. kayseride bragadaki futbolu oynatsin yeter. buyuk takimlari yener en kotu. deplasman takimi huviyetine gececek kayseri bu hamleyle. hizli futbolculari var, basarili olma sanslari yuksek.
Süper Lig'de varmı acaba böyle bir taraftar ( 3 Büyüklerde dahil olmak üzere ) topluluğu.
Samsunspor kareografi.
http://i.hizliresim.com/eQArEy.jpg
Buda geçen seneden.
http://i.hizliresim.com/xVVZVy.jpg
Kayserispor'un antrenmanın da Sefa Yılmaz'ın ayağı kırılmış.
Ona da çok geçmiş olsun,kısa sürede iyileşir inşallah
Abi noluyor herkes bir sakatlikla basladi, hepside kanat oyuncusu.
Bruma, Aydin ve Sefa
Kisa surede iyilesir insAllah
Maç konuları ne zaman açılacak acaba? Şu anda devam eden bir karşılaşma var ve bitmek üzere neredeyse.
Yabancı sınırı konusunu tekrar alevlendirmek gibi olacak ama, uzun vadeli düşününce olması gereken çok güzel anlatılmış bu yazıda;
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...n-amaci-ne-350
Bahsedilen profesör de muhtemelen Ömer abi.
Ömer abi çok güzel açıklamış olayı.Bugün İspanya ve Almanya bu konumdaysalar,bu alt yapıya verdikleri önem sayesindedir.Bizim de kurtuluşumuz kesinlikle alt yapıya gereken önemi vermekten geçiyor ama bu zihniyetle zor malesef.Torpilin ön planda olduğu,genç oyuncuları eğitmek için gerekli yeterliliğe sahip hocaların olmadığı,tesislerin yetersizliği,genç oyuncuların kendilerini geliştirmek için yeterli çabayı sarf etmemeleri,daha bir çok sebep sayılabilir.Bu yüzden bir çok yetenekli genç heba oluyor.Almanya'nın 2000 yılında yaptığı alt yapı yatırımını biz de yapsak,eminim biz de ileride Dünya futbolunda söz sahibi bir ülke oluruz,bu potansiyel var. Fakat dediğim gibi bu zihniyetle zor,biz anca 6+0+2 mi 5+0+3 mü falan bunları tartışarak kendimizi oyalayalım.
yabanci siniri altyapi falan hikaye bence, bu bahsettigimiz ulkeler bir kere oncelikle spor ulkeleri. olimpiyatlara evsahipligi yapmis, buyuk organizasyonlar duzenlemis ve tabii ki dunyanin en buyuk ekonomilerine sahip ulkeler. bizdeyse mufredattan beden egitimi cikarilan bir zihniyet hakim. spor yapmalarini saglamak yerine cocuklari AVMlerde gezdiren ebeveyn zihniyeti hakim. sporun hicbir dalinda belli bir katilim yok ki futbolda durum farkli olsun. daha once de yazdim, almanyadaki sadece turk asilli lisansli futbolcu sayisi bizdekinden fazla. es kaza olimpiyatlara evsahipligi hakkini alabilmis olsaydik akabindeki 5-6 sene icinde sporumuz da gelisir futbolda da bir yerlere gelebilirdik belki. olay sadece futbolcu yetismiyorla sinirli degil, sporcu yetismiyor. spor yapan degil izleyen bir toplumuz. izleyen kismi bile olamiyoruz aslinda ya neyse (:
http://www.gsgazete.com/images/upload/yay%C4%B1n(2).jpg
Hadi gene iyiyiz.
Digiturkplay üyeliği olanlar için de geçerli mi acaba ya :D
Rize ve Karabük çok sağlam transferler yapmış. Yalnız Sinan Bolat ne ara Kayserispor'a geldi gözden kaçırmışım demek ki. :)
Sinan Bolat'ın Kayserispor'a gittiğini duymamıştım,şaşırdım görünce.
Bir bizimkiler transfer yapmamış :)
En azından bir tane altyapıya göstermelik adam alsaydık.
Demirören yabancı sınırı için 18 kulüp demiş yine. Gece yarısı 58. Madde değişirken üstelik bunu hiçbir kulüp istemiyorken sıkıntı yoktu. :) Aynı şekilde sezon içi kural değişikliği olmaz derken sezon ortası küfür talimatnamesi de değişti. Çıkıp insanlarla göz göre göre dalga geçmek yerine dürüstçe ben istemiyorum değişmesini yada FB, BJK veya başka bir takım istemiyor ondan dolayı dese en azından şeklen daha doğru olur. Roller değişmiş ve yabancı sınırı konusunda tek muhalefet eden kulüp GS olsa, mühim olan oyçokluğu olacak, demokrasinin gereğidir diyerek konu kapatılacaktı. Hiçbir konuda oybirliği şartı aramayan TFF, bu konuda über hassas oluverdi birden.
Biz bu TFF'nin amacını biliyoruz da, bizden dediğimiz Fatih Terim yaptığı bütün açıklamaları nasıl yiyor bir bir, buna anlam veremiyorum. Yabancı sınırı diye bağırırken, ben kalkmalı demedim diyerek sinyalleri vermişti zaten de, bu kadar kayıtsız kalması, üzücü..
aslolan eurolardir , 5m euro.. galatasarayi neden yari yolda biraktigini simdi daha iyi anlamissinizdir , yabanci siniri kalkmali diyen terim , milli takimin basina geçince nasilda kivirdi eurocuklari gorunce.
Yukaridaki resimde eksik iki oyuncu var. :)
Kayseri Erciyes: Edinho
Antalyaspor: Ramazan Cevik
Bir de Kayserispor'da listelenen Caue transfer olmadi saniyorum. Lisans cikartilmadi en azindan.
3. maddenin dünyada örneği var mıdır? Yine bir şey keşfetmiş bizim TFF.
http://www2.sporx.com/futbol/millita...SXHBQ367435SXQ
Var.
Bazi liglerde 4 karttan sonra 1 mac, 7 karttan sonra 1 mac, 9 karttan sonra 1 mac, 10 karttans sonra 1 mac, 11 karttan sonra 1 mac vs.
Bazi ligler var 4 ve 6 karttan sonra 1'er mac. 8, 10, 12 karttan sonra 2'ser mac.
Bazisinda 4, 8, 11, 13, 14, 15, 16 karttan sonra 1'er mac.
Bizim ligdeki sertligi ve bazi oyuncularin sahada dayak yemesini goz onunde bulundurursak mantikli bir hamle olur. Oyuncular faul yapmadan oynamayi ogrenmek zorunda kalir.
Teşekkürler abi bilgi için, ilk mesajda galiba da yazacaktım eksik olmuş. Telefonun azizliği.
Büyük kulüplerin Finansal Fair Play ile imtihanı
http://i.hizliresim.com/eWQOz2.jpg
Twitterda gordum
" Demiroren sari kart sistemini degisiyor "
Ne yapmak istedigini bilen varmi ? Ayrinti yoktuda merak ettim
yeni tff baskani hasan arat olcak diyorlar
Erciyesli edinhonun top kontrole gel :D dunki portekiz macindan
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_...gif?1394096193
5+3 sistemi konuşuluyor gündemde. Önümüzde ki yıl böyle bir kural uygulanırsa, ilk on 11'de ki Türk oyuncular yan gelip yatar artık. Kötü de oynasalar iyide oynasalar nasıl olsa 6 tane Türk oyuncu oynamak zorunda ne de olsa.
24. hafta itibariyle son 10 haftanin tablosu. kasimpasa ve antalya kume dusuyor, elazig sampiyonluk yarisinda (:
http://img59.imageshack.us/img59/1402/5sdf.png
onumuzdeki hafta 3 mac seyircisiz. bu dalda yeni rekorlar bizi bekliyor bence, mevcut kurallarla daha cok cezali mac goruruz bu ligde biz.
bu hafta yapılcak 9 maçın 4 ü seyricsizimiş(kadınlar ve çocuklar) bravo tff eserinle gurur duy
Galiba kimse stada gitmesin ve herkes ligtv den izlesin diye bu kurallar geldi. Bir ülkenin futbolu yavaş yavaş böyle katledilir.
Spor Toto Süper Lig'in 27 ve 28. haftalarının maç programı açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligin 27 ve 28. haftalarındaki maçların programı şöyle.
27. hafta:
28 Mart Cuma:
20.00 Kasımpaşa-Kayseri Erciyesspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)
20.00 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
29 Mart Cumartesi:
13.30 Sivasspor-Gaziantepspor (Sivas 4 Eylül)
16.00 Elazığspor-Trabzonspor (Elazığ Atatürk)
19.00 Akhisar Belediyespor-Çaykur Rizespor (Manisa 19 Mayıs)
19.00 Torku Konyaspor-Galatasaray (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
31 Mart Pazartesi:
20.00 Kayserispor-Medical Park Antalyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
20.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği (Eskişehir Atatürk)
20.00 Fenerbahçe-Bursaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
28. hafta:
4 Nisan Cuma:
20.00 Gaziantepspor-Kasımpaşa (Kamil Ocak)
5 Nisan Cumartesi:
13.30 Akhisar Belediyespor- Eskişehirspor (Manisa 19 Mayıs)
16.00 Medical Park Antalyaspor-Torku Konyaspor (Akdeniz Üniversitesi)
19.00 Çaykur Rizespor-Kardemir Karabükspor (Yeni Rize Şehir)
19.00 Beşiktaş-Kayserispor (Atatürk Olimpiyat)
6 Nisan Pazar:
13.30 Kayseri Erciyesspor-Elazığspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
16.00 Bursaspor-Sivasspor (Bursa Atatürk)
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)
7 Nisan Pazartesi:
20.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği (Hüseyin Avni Aker - Seyircisiz)
tum takimlar ceza sinirini astiklarinda 9da 9 cezali bir hafta yasanma durumu olusabilir. malum, belli bir sayidan sonra ilk ihlalde ceza veriliyor. 7. ihlalde ve sonrasindaki her ihlalde ise 2 mac ceza veriliyor. halki boyle terbiye edeceklerini saniyorlar.