Ramos varken hiç gerek yok almazlar zaten heralde
Printable View
Ramos varken hiç gerek yok almazlar zaten heralde
Maicon'u almayı düşünüyorsa Madrid büyük ihtimal Ramos'u stopere alır.Ama Maicon şu an için gereksiz çünkü stopere Albiol'u aldılar.
dünyada en öne cıkan 3 sag bek var dogru ama bunun sıralamasını yaparsak önce ramos sonra maicon sonra alves gelir.Alves savunma yapmıyoki hücum yönü güclü o kadar
Konumuz Benzema nın ReaL Madrid takımına transferi. Dünya nın en iyi sağ beki kim tartışması değiL.
Ben iki takımdan da nefret ederim ama Iniesta daha iyi bence. İSme göre yorum yapıyorsunuz siz ama biraz Barça maçı izlerseniz Iniestanın daha iyi olduğu rahatça görebilirsiniz.İsim olarak alırsak Kaka daha büyük tabi. Geçen sene Barçayı taşıyan adama Messi diyolardı ama bence Iniestaydı.Kaka ise kaç yıldır Milana bir ŞL kupası haricinde hiçbir zafer tattıramadı. 1 sene ŞLde gol kralı olunca da ünü duyuldu.Dünyanın en iyi oyuncusu olarak lanse edildi ama Messi ve Ronaldonun Kakayı söndürmesi - beklediğim gibi - uzun sürmedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NOT : Iniesta DÜNYADAKİ en nefret ettiğim oyuncudur , Kaka ise en sevdiğim futbolculardan biridir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alvesi sağaçık koysalar daha iyi olur sanki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kusura bakma Hayrettin abi birazda benim hatam ama napayım Real fanatiği oldukça fazla :D
@omersal
Iniesta'dan nefret ediyorsun, Ronaldo'ya mal diyorsun. Çok ilginç gerçekten, adamlar sana ne yaptı da bu kadar nefretini kazandı ?
Genel olarak konudan tamamen sapılsa da; Benzema transferi gerçekten tebrik edilmesi gereken bir transfer. Adam her türlü atıyor, komple futbolcu.
İşte bu benim için futbolda en önemlisi takıma katkıdır.Bende ona göre karşılaştırdım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya aslında Iniestanın sevmediğim yani agresif bir oyuncu olmayışı.Çok sakin tekniğe dayalı futbol oynuyor.Ben ise daha kıran kırana oynayan mesela Gattuso gibi oyuncuları severim.Ronaldoda sevdiğim bir futbolcudur aslında ama kişiliğinin düzgün olmadığı kesin ben onun için söyledim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse şimdi yöneticiler kızacak en iyisi bu konuda daha fazla ileti yazmayayım :D
Goal hiç yalan haber yapmıyor sanki ? Ayrıca ben yaptığını savunmadım zaten, doğru diyen de çıkmaz. Ama böyle bir şeyin olduğu konusunda şüphelerim var.
Nefret konusuna gelince, herif, mal, direk olarak nefret ederim söylemi, tehlikeli, barca fanı arkadaşın benzetmeleri.. Çok yakın tanıyorsunuz herhalde, ya da size de bir yamuk yaptı vakt-i zamanında...
Yok ne alaka dediklerindende pek bişi çıkaramadım.Sadece kendi görüşümü bildirdim.Bilemicem ama Goal'in pek yalan haber yaptığını görmedim.Hem böle bişeyi yapması hiçte doğru bişi değilki zaten savunmak istesede bir CR7 fanı neyini savunabilir böle bir olayın :).Yanlış anlama sana savunuyorsun demiyorum zaten ha :)
@omersal
İniesta-KaKa karşılaştırmasında yetenek olarak KaKa, İniesta'dan baya bir üstün fakat katkı olarak İniesta, KaKa'dan daha ileride. Tabi KaKa'nın R.Madrid'deki performansıda önemli.
D.Alves-S.Ramos'da bana göre D.Alves daha yeteneklidir ama Ramos bir bek olarak Madrid'e çok şeyler veriyor. Bana göre Ramos daha fazla katkı sağlar.
Ronaldo-Messi'de Ronaldo'nun Real'deki performansı önemli.
Eto'o-Benzema konusunda Eto'o her ne kadar daha yetenekli olsada Benzema'nın komple bir futbolcu olması Eto'o dan üstün kılan özelliği.
Valdes-Casillas bilmem tartışmaya gerek var mı? :D
Pique,Albiol konusunda şahsi görüşüm Albiol hem katkı olarak,hem yetenek olarak Pique'den üstün. Fakat Albiol Real'de napar soru işareti.
Puyol-Pepe konusunda Pepe biraz daha öne çıksada Puyol gibi bir ismin her zaman yeri çok farklıdır. Takıma yaptığı katkı bazında Puyol,PePe'yi ezer.
Abidal-Marcelo eşleşmesinde Marcelo defansını geliştirmedikçe Abidal ezmeye devam eder.
Y.Toure-M.Diarra'da ise Toure ne kadar güçlü ise,neler yapıyorsa aynı özellikler M.Diarra'da da var. M.Diarra'nın çabukluğu Y.Toure'den ayıran özelliği. Bana kalırsa burun farkıyla M.Diarra önde.
Xavi-Keita, Van der Vaart-Gago'dan çok daha verimliler.
Barcelona'nın zaten olan sistemi ise henüz bir sistemi olmayan R.Madrid'den daha iyi olduğuna göre;
Skor 5-5. Yani herşey maçta belli olacak. :D
Olayın fotoğrafları var.
Paranın gözü kör olsun.Adam yıldızlarla revizyona gitti..
kız artık barca taraftarı olur heralde
Ronaldo'nun bu saçma tutumları mutlaka formuna yansıyacaktır . mental olarak hazır olmayan bir oyuncu sahada da var olamaz . Ronaldo asla ManUtd'deki formunda olmayacaktır bence tabi böyle giderse . . .
Bir insanın bu kadar antipati toplaması iyi değil. Aynı tavırları ve davranışlarını devam ettirirse dünya futbolu böyle bir yeteneği kaybedeceği gibi C.ronaldo'da kendine yazık edecek.
Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, ellerinde 35 lisanslı futbolcu olduğunu ve bunun çok fazla bir rakam olduğunu söyledi.
AFP'ye verdiği demeçte, önümüzdeki sezona hazır olabilmeleri için bir iki futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu, buna karşılık 10 kadar futbolcunun da Real Madrid'ten ayrılması gerektiğini söyleyen Perez, bugüne kadar yaptıkları Ronaldo, Kaka, Benzema ve Albiol için 215 milyon Euro harcadıklarını ve lisanslı futbolcularının 35 olduğunu belirtti.
Normal bir futbol takımına 25 lisanslı oyuncunun yettiğini söyleyen Perez, "Sözleşmeleri bitmemiş 10 futbolcuyu göndermek istiyoruz, fakat bu kolay bir şey değil. Yakında Dünya Kupası maçları oynanacak, eğer milli takımlarında oynamak istiyorlarsa oynayabilecekleri kulüplere gitmelerinde fayda var" dedi.
Real'in satmak istediği futbolcuların arasında Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar gibi isimler bulunuyor. Bayern'in Fransız futbolcusu Ribery ile Liverpool'lu İspanyol Xabi Alonso'nun transferleri konusunda ise Perez, "İkisi de büyük futbolcu, ama kulüpleri onları satmak istemiyor. Fakat transfer sezonunda pozisyonlar çok çabuk değişebiliyor" diye konuştu.
Sporx
Offf offf satılık isimlere bak.Onlardan bir takım kursan yine şampiyonluğa oynar.
şu hollanda düşmanlığı nedr perezdeki anlayabilmiş değilim
Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar şu anda her takımda ilk 11'de oynayabilecek oyuncular kim alırsa çok iyi bir transfer yapar
Xabi Alonso + 10 milyon Euro'ya Robben'i versinler. :n:
hepsi bi yere kadar da Robben satılır mı ya hiç
Robben Kaka C.Ronaldo
gibi bi üçlü olabilecek elinizde
Sneijder ve Robben'i neden satarlar hiç anlamam..
Bakalım kaç para toplayacaklar bu oyunculardan . . .
Robben Kaka Ronaldo çok iyi bir forvet gerisi isimler olur.Robben ve senieder satmak saçmalık bence.
Robben neden satılıyor ki anlam veremiyorum.
Drenthe hariç herkese kapımız acıktır :D
Robben vandervaaart ve huntelaar satılırmı ya süper oyuncular
Türk Takımları alır onları merak etmeyin. :D Şaka bir yana gerçekten gereksiz işler yapıyor Madrid.İkinci bir kadro kurulur bu takımla.Biri ŞL için biri lig için. :D
Satılık listesi iyi, yarın bizim Türk Medyamız, bu oyuncular Fenerbaçe'de, Galatasray'da, Beşiktaş'da diye haber yaparlar. R.Madrid oyuncu satarken parayı düşünecek bir kulüp değil, veilen teklifi kabul ederler.
Luis Fabiano'nun menajeri, oyuncunun Milan'a gitmek istediğini ancak Sevilla'nın yüksek transfer bedeli isteyerek transere taş koyduğunu ifade etti.
Edin Dzeko, Fabiano arasında ikilemde kalan ve bir türlü aradığı forveti kadrosuna katamayan Milan'a Fabiano'dan iyi haber geldi.
As gazetesine konuşan oyuncunun menajeri Fabiano'nun Milan'a gitmeyi çok istediğini ancak Sevilla'nın Milan'dan yüksek bir bonservis bedeli istediğini belirtti.
Fabiano'nun menajeri oyuncunun transferiyle ilgili şu bilgilere yer verdi: "Real Madrid'in ödediği rakamlarla kıyaslama yapmak çok yanlış. Dünyada bir ekonomik kriz var ve gerçekçi olmalıyız. Sevilla'nın bir Dani Alves veya Sergio Ramos'tan aldığı transfer bedelini Fabiano için de beklemesi yanlış olur."
Barcelonalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le kulüp arasındaki görüşmelerde bir sonuca varılamıyor.
Barcelona'nın Meksikalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le sürdürülen sözleşme yenileme görüşmeleri başarısız olunca oyuncunun Barça'daki geleceğine şüpheyle bakılmaya başlandı.
Meksika basınının iddiasına göre Barça, Marquez'e bir yıllık tekllif yapıyor. Ancak Marquez'in kafasından geçen bir yıllı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma.
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Chelsea karşısında sakatlanan Marquez, sezonu kapatmış ancak onun yerine oynayan Pique, kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti.
Bence bundan sonra daha forma şansı bulmakta zorlanabilir.Takımdan ayrılması iyi olur.
Barçanın defansına zayıf diyorlar ama Pique - Marquez - Puyol - Milito gibi oyuncular var. Yani Marquezin forma şansı bulması oldukça zor ama şöyle düşündüğümde Marquez'i alsa alsa Milan alır.
Ben Fabianoyu beğenmiyorum.Manchester Owen'ı aldığında sırf Fabianoyu almıyor diye sevinmiştim. Bence onun gibi birçok oyuncu var.Onun tek avantajı Brezilyalı ve Sevillalı olması bence.
Gereksiz isler yapmiyorlar aksine ispanya'da kadroda en fazla 25 oyuncuya numara verilebiliyor mecburen 10 oyuncuyu gözden cikaracaklar.