Ligtv'de Ersan ile röportaj sırasında da takımdaki stoperleri sayarken Ferrari'nin adı geçmedi, dedim acaba Ferrari bir yere gitti de haberim mi yok.
Printable View
Ligtv'de Ersan ile röportaj sırasında da takımdaki stoperleri sayarken Ferrari'nin adı geçmedi, dedim acaba Ferrari bir yere gitti de haberim mi yok.
Akıllarından çıkmış olabilir Murat abi. Ferrari hala sözleşmeli futbolcumuz.
3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun :D Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl :)
Sidnei nin opsiyonu konusunda ciddi bir kaynaktan net bir fiyat öğrenen oldu mu? Ben bir kaç yerde okudum ama pek sağlam kaynaklar değildi.
4 Milyon € diyolar ama bende tam bilmiyorum...
İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.
Fernandes'te işlem tamam
Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Portekizli futbolcu Fernandes'in transferi ile ilgili bütün işlemler tamamlandı.
Beşiktaşlı yöneticilerin Valencia kulübü ile sözleşme imzaladığı, ancak bu transferin Sevilla kulübünün isteği üzerine 1 Temmuz'da açıklanacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
en çok istedigim oyuncular Ersan ve Fernandes idi ikiside geldi :D
edit: daha dogrusu ikiside kaldi :D
Kaleciler: Cenk, Rüştü, Hakan (Giderse Transfer)
Stoperler: Toraman, Ersan, Egemen, Sidnei, Sivok
Bekler: İsmail, Ekrem, Tanju, Rıdvan
Ortasaha: Ernst, Guti, Necip, Fernandes, Aurelio, Veli
Kanatlar: Quaresma, Simao, Burak, Mehmet
Forvetler: Almeida, Mustafa, Transfer
Bence 8'den fazla yabancıya gerek yok. Çok sevsem de eğer Sidnei beklenildiği kadar iyi çıkarsa Sivok, para kazanılarak gönderilebilir. Beklerdeki defansif yetersizlik göze çarpıyor, ama bu bölgelerde Egemen ve Toraman'ın defansif ağırlıklı oynayabildikleri ve kaliteli stoper bolluğu düşünüldüğünde bu yetersizlik gözardı edilebilir. Aynı şekilde Veli de zaman zaman kanatlarda kullanılabilir ancak sağlam oldukları sürece portekizlilerin kanatlardaki yerleri garanti.
Bobo, Holosko, Hilbert, Tabata, Fink ve Ferrari'ye gitti gözüyle bakabiliriz. Yerlilerden de Nobre, Erhan, belki Hakan gidecekler gibi görünüyor.
Sezer, Atınç, Furkan, Doğukan, Onur, Erkut, Muhammed, Erkan, Hasan, Cumali, Volkan, Ömer gibi canavar çocuklar da var ama a takımda nerede, ne zaman oynayabilirler bu sezon bilmiyorum.
bencede o ikinci +2'yi kullanirsak genç olsun bir yabanci transferi daha gelirsi bu +2'den biri gelecek vaadeden Sidnei oluyor.
bi sağbek ardından da bi gutiye alternatif olabilicek oyuncu aldıktan sonra transferi kapatmamızı diliyorum :) ayrıca almeida yı yedek golcü yapabilecek bi oyuncu alınırsa hiç üzülmem.Bkz: FORLAAAAAAAAAAAAAAAN
BJK Bobo ile yollarını ayırmış. Ferrari'dende kendisine kulüp bulmalarını söylemişler.
NTVSPOR
tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER: Hakan Arıkan, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı
Demirören'den iki önemli açıklama - Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den iki önemli açıklama geldi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transfer döneminde Bobo ile yollarını ayırdıklarını ve Ferrari için de kendisine kulüp bulmasını istediklerini ifade etti.
NTVSpor'un son dakika bandıyla geçtiği haberde Demirören, "Bobo ile yollarımızı ayırdık. Ferrari'den de kendisine kulüp bulmasını istedik" dedi.
sporx.com
Bobo bize gelse sevinen nadir insanlardan olurum herhalde, adamın tarzını çok beğeniyorum :)
Bobo'nun gideceği belliydi, açıkçası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok, en azından her sene olduğu gibi Bobo'nun form tutmasını beklemeyeceğiz. Ferrari'nin kontratını gerekirse paranın yarısını vererek feshedebiliriz.
Başkan BJKtv de konuşuyor. Sadece yabancı bir forvet oyuncusu iLe transferi bitireceğiz dedi. ForLan transferinden anLadığım kadarı iLe vazgeçmişiz. ALmeida nın kaLması ve Pektemek in de geLmesi iLe daha çok iLeriye dönük genç bir forvet arıyoruz Avrupa da dedi. ForLan transferi tamamen bitti demedi ama ForLan ı unutabiLiriz. Ya da Quaresma ve Ersan transferin de ki gibi son anda bizim önerdiğimizi kabuL ederse ForLan tekrar ters köşe oLabiLiriz.
AnLaşıLan ForLan dan cevap bekLenirken genç bir Avrupa forveti de arayışta.
tribundergi Tribun Dergi
besmersoy tarafından
Yıldırım Demirören: Atletico Madrid'den Miranda'yı almak istedik ama o olmayınca Sidnei'i aldık. Forlan olmadı değil, her an olabilir
Hadi bakalım bekliyoruz forvet transferini :)
Almeida'ya partner geliyor :D
Bobo ve Ferrari'nin yolları açık olsun. Özellikle Bobo'ya hizmetleri için teşekkürler. Fernandes'i herkes merak ediyordu neden bildirilmedi diye, bu sorunun da cevabını bulmuş olduk. :) Bir forvet alarak kapatmamalıyız transferi, sağ ve sol beke birer transfer şart, ancak o konu da sanırım içten halledilecek. Genel olarak bakınca bu seneki transfer politikası hoşuma gidiyor, iş artık bu kadronun uyumuna kaldı.
Forlan da gelirse nasıl bir taktiğimiz olacak çok merak ediyorum. Almeida'nın arkasında oynar heralde. Pektemek de yedeğimiz olur.
Fink ve Sivok u Ordu istemiş (ntvspor), bence oyuncular kabul ediyorsa gönderilebilirler. Başkan sağ bekten hiç bahsetmedi ama Sivok giderse iyi bir sağ bek gelebilir.
Fink neyse de Sivok Orduspor'a gidecek bir oyuncu değil kesinlikle.
Altta Kemal Tokak ile görüşülüyor yazmışlar, daha neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya? 10-0-0 mı oynayacağız bu sezon? :D Eto'o bitmiş beyler. :zuhaha
Ne Eto'o su arkadaş, kendinize gelin :p Bi yüzünüzü yıkayın gelmez Eto'o :D Beni de heveslendirmeyin. Biri Eto'o mu dedi :D Robinho gibi patlar sonra bu da :D
Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?
Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa. :D Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda. :)
Forza'dan alintiQuote:
veli-burak-tanju adamları transfer ettik kim imza törenin izledi. BJK tv gittimi havaalanına, bizden kimse röportaj yaptımı bunlarla henüz.nerde başkan veya serdal adalı.yok
ersan- ülkenin gündemindeki transfer. BJK tv nerde. nerde başkan, serdal adalı. varmı bir gövde gösterisi.yok
egemen alındı. nerde BJK tv. nerde röportaj. nerde başkan nerde serdal adalı
sidnei alındı nerde BJK tv...
yani başkan, Tuğrul Yenidoğa'na, "bana shengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarla" yani diğer transferlerden farklı olarak
1-bu yıl ilk defa kendisi futbolcunun ayağına gidiyor.
2-futbocuya orada imza attırıp kameraya çekiyor.
3-nedense yılan hikayesine dönen ersan transferi bile bu kadar erken sonuçlanmışken, basit bir santrafor transferi neden en sona kalıyor.
4-Bütün medyanın Costa dediği günlerde veli*burak*tanju*sidnei*mustafa*mehmet gibi transferleri kimsenin tahmin edememiş olması ile berababer 10 gündür dünya yıldızı costanın nasıl oluyorda bjknin teklifini kabul etmiyor oluşu tartışılmıyor. nedir yani 10 gün boyunca düşünecek, kameralar ayağına gelecek, bu adamın adı diego costa olacak. Costayı bırak bizim tv nin kamerası ile çekmeyi, cep telefonun 3.5 piksel kamerası ile bile çekmem arkadaş. Kameranın kasedine , kameramanın vereceği vize parasına yazık.
KENDİNİ BU KADAR AĞIRDAN SATAN BİRİ VARSA YA FORLAN'DIR YADA ETO'DUR.
bence gayet mantikli yanliz Eto'o gelmez aldigi para'ya bakarsak
Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.
Ben teorimi daha önce de söyledim :) Forlan gelmezse, sürekli oyuncu aldığımız fondan dolayı Diego Costa gelecek bence. Öyle büyük paralar saçıp, büyük yıldız getirmeye gerek yok, elimizdekiler yeter bize şimdilik, bence şart değil büyük bir oyuncu olması. Genç bir yetenek gelse daha iyi olabilir.