Burdayım.Sen gitsene Kuş Adasına'da kafamızı dinleyelim :D
Printable View
Burdayım.Sen gitsene Kuş Adasına'da kafamızı dinleyelim :D
Kuş adası diye yazılmaz o canm :D çünkü orası ADA değil :D
Banane.:p Ben öyle yazmak istiyorum.Allah Allah :D Sen gidince biz nabıcaz abi :D:D
Valla seni bilmemde aygün ben ne yapacağımı çok iyi biliyorm :D hergün saabbbaaahaa kadarrr dans , 2-3 gibi kalk sahil yap 5te eve gel yemek ye 7 gibi tekrar çık gop gop gop gop gop gop yap :n: :zuhaha
İyi iyi.Eğlen,coş fazlalıklardan kurtul abi :D
Valla İsmail çok imrendim şimdi sana tatili iyi değerlendir.. :D
öyle olck aygünüm :D bizim orası 40'dan aşağı düşmüyo yaz aylarında oturduğn yerde bile terliyosun :zuhaha
eyv. oğuz :D yokmu böylee egelere akdenizlere yolculuk :D
Benide götürsene İso abi :D:D
Valla iyiymiş tatil programın crespo :D biz düz ovada(konya :D) terleyelim, sen sahilde bronzlaş, valla çok iyi :D
Senin yaşın tutmaz aygün 3 yıl sonra :n:
@Defuser
Aydınlı olmayı bundan seviyorum yaa yazın hiç sıkılmıyorum :D Kuşadası-Didim kafam eserse Muğlaya bile gidebilirm
Benim de memleket sayılır aydın :D
Senin nerden memleket sayılıyo :D ?
Anne tarafı Aydın-Yenipazar :D Mümkün olduğunca gelip gidiyoruz tatillerde falan :D
Yenipazar'da tarihi bir yer olması lazım yanlışmı biliyorum :D
tamam tamam hatırladım yeni pazar'ın pidesi ünlüdür :zuhaha Sırf pide yemek için gitmişliğim vardır :n:
Canım tatile gitmek istedi artık tatil için teklifleri değerlendirecem... :) Büyük ihtimalle yazın İstanbul'da havuza girerek geçirim. Bir hafta felan egeye kaçarım.
kimse war mı
crespo merkezde misin ?
vaaaaaaaarrrr.
Var abi, Tunus Sahilleri adamlarda bir kum var denizden çıkıyorsun ayağına kum yapışmıyor. :)
Bende Bodrum, Marmaris ve Fethiye yapacağım ama; fazla uzun süre kalmam bu yıl. Eylül ayında İzmir yapacağım oradan belki Çeşme'ye sörfe gidebilirim.
İstanbul'da nem olmasa çekilir ama; nem olduğu için çekilmyior. Bende Polenez Köy'de Saklıkent var veya Saklıköydü orada havuza gireceğim. :)
Evet Aydın / Merkez :)
Yaa batuhan ben öğrenci adamım param olsa ne işim var burda giderm ddiğin yerlere :D
ee ne war ne yok:D
Beyler bugünkü maç ne olur sıvitzerlınd-törki?
Öyle bir maç varda benim mi haberim yok ? :rolleyes:
türkiye-isviçre olum işte:D
Törki falan..Yakışmıyo.;)