manchester olmasada avrupanın anadolu klüplerinden birine olası transferi sözkonusu olabilir.5 milyon poun kimse vermez hayal.
Printable View
manchester olmasada avrupanın anadolu klüplerinden birine olası transferi sözkonusu olabilir.5 milyon poun kimse vermez hayal.
Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..
Olabilir bence...
Manchester United beni istedi
Basına Avrupa kulüplerinin seninle ilgilendiği yolunda haberler yansıdı. En ciddi teklifi hangi kulüp getirdi?
Manchester United aileme ve eski başkanımız Levent Kızıl'a teklifini iletti. Bunun yanı sıra Bursaspor'la benim transferim konusunda temas kuran başka kulüpler de oldu.
Bu teklif 2 sene önce Sercan 16 yaşındayken gerçekleşmiş ve Sercan o zamanlarda Bursaspor A Takımında bile değildi.
Yazının bir bölümü
Hedeflerin neler?
Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.
Hiçbir faydası olmaz bence
hey gidi günler hey..zamanında ne adamdı.estirirdi..şimdi de kurmuş bir yaprak gibi rüzgar nereye estirirse oraya gidiyor..
Beni transfer etseler daha yararli olurdum :D
Turk futbolcularin Ingilterede calisma izni almasi kolay ;)
Gidebiliyorken gitsin orda oynamasa bile beraber antremana çıkacağı oyuncular dünyanın en iyilerinden bunun sayesinde kendisini çok geliştirebilir
sercan cok yeteneklı oyuncu ıns ılerde omnu en ıyı yerlerde goruruz ancak sımdı manu onu alırmı bılmem
Gitse kendisi için iyi olur. Ancak gitmese tüm Turkcell Süper Lig için faydalı olur çünkü ligimize renk katacak forvetlerden biri kendisi.
ManU ya degilde Arsenal'e giderse cok büyük golcü olur. İnşAllah hedeflerine ulasır.
Tam Sahadaki röportaja göre yazmışlardır kesin
Sercan yetenekli bir gencimiz ve kendisini ileride Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederken görmek bizi dahada gururlandıracaktır.Bu yeteneğinin büyük kulüplerin dikkatini çekmiş olmasıda güzel.Hayırlısı olur inşallah..
Umarım İstanbul'a ugramadan Avrupa'ya gider ..
Ferguson: "İngiltere Rooney olmadan da yapabilir"
Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson'a göre, İngiltere menajeri Capello, bir sonraki maçta Rooney'i kullanmamalı.
Hafta içi oynanan Aalborg maçında ayak bileğinden sakatlanan Rooney, gelecek cumartesi Kazakistan ile oynanacak maç için İngiltere kadrosuna davet edildi.
Daily Star'a konuşan Ferguson, "Eğer onu bir maçta oynatmaya karar verip cumartesi günü kullanmazlarsa, bu benimle ilgili bir konu değil" dedi.
"Rooney'nin milli takıma gitmesiyle ilgili bir sorunum yok"
"Cumartesi gününe hazır olamasa bile, İngiltere iki maçı da kazanabilecek kadar güçlü"
"Karar artık Fabio'nun. Oyuncunun gelişimine göre, oynatıp oynatmayacağını o belirleyecek. İki durumda da maçların kazanılacağını düşünüyorum. Rooney'siz de idare edebilirler":confused:
Alonso ayrılmak istemiyor
Liverpool’un orta saha oyuncusu takımda kalmak istediğini ama sezon başında takımın kendisine davranış biçimini uygun bulmadığını belirtti.
Sezon başında Juventus, Arsenal, Aston Villa gibi takımların ilgilendiği oyuncu takımından ayrılmamıştı. Yetenekli oyuncu Liverpool’dan ayrılmayı istemediğini belirtti.
Geçirdiği sürecin kendisini olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğini belirten Alonso “Bana nasıl davranıldığını düşünmek istemiyorum. Yeni sezonda her şeyi geride bırakıp önümüze bakmalıyız. Kulübünüz sizi istemiyorsa bir futbolcu olarak yapabileceğiniz fazla bir şey olmuyor. Kendinizi böyle bir durumun dışında tutmanız o kadar da kolay olmuyor ama bu tip hadiseler futbolun içinde olan hadiselerdir. Önemli olan şuan takımda yer bulabilmem. “ dedi.
Liverpool sezona iyi bir başlangıç yaparken İspanyol oyuncu bu çıkışı devam edip birçok başarıya imza atabilecek kalitede bir takım olduklarını belirtti. Alonso “Takımla taraftar arasında çok güçlü bir bağ var. Takımın kalitesi ortada ama sezonun başından ileriye dönük konuşurken temkinli olmalıyız. Baskının farkındayız istenen başarının elde edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Manchester City'nin yıldız oyuncusu Robinho, taraftarların kendisine inanılmaz ilgi gösterdiğini ve bu yüzden tanrı gibi hissettiğini belirtti.
Brezilyalı golcü Robinho, Manchester City taraftarlarının kendisine tanrı gibi taptığını belirtti.
32.5 milyon pound karşılığında Real Madrid'den transfer edilen Robinho, bir ayda oynadığı beş maçta iki gol atma başarısı gösterdi.
Yıldız oyuncu şunları söyledi: "İnsanlar beni sokakta tanımadan yanımdan geçmiyor. Bana son derece sıcak ve ilgililer. Bana harika şeyler söylüyorlar. Bunlar bir futbolcuyu motive edecek cinsten iltifatlar. Henüz hiç bir şey yapmadım ama Manchester'da tanrı gibiyim. Bu ilginin karşılığını City formasıyla gol atmaya devam ederek vereceğim."
Chelsea menajeri Luiz Felipe Scolari, hafta içinde Drogba'nın tekrar sakatlanmasından sonra hücum hattına takviye yapmayı amaçlıyor.
Hafta içi oynanan Cluj maçında sakatlanan Fildişili oyuncunun 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Teoride transfer sezonunun açılmasından önce iyileşecek olmasına rağmen, Drogba'nın kondisyon kazanması ve eski formunu tutması daha uzun bir zaman dilimine yayılabilir.
Anelka'nın formsuzluğu da düşünüldüğünde, ocak ayında Scolari'nin forvete takviye yapması muhtemel gözüküyor.
The Times'ın haberine göre, Brezilyalı hocanın yılbaşı alışveriş listesinin başında Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano var. Yaz sonunda Robinho'yu ellerinden kaçıran Chelsealiler'in, bu transfer için varını yoğunu ortaya koyacağı tahmin ediliyor.
İspanyol gazetesi AS'nin bildirdiğine göre, Fabiano'nun 2011'de bitecek kontratında 30 milyon avroya oyuncunun serbest kalacağı yönünde bir madde bulunuyor. Para Chelsea için bir engel olmayabilir, fakat Sevilla başkanı José María del Nido, oyuncu satmama konusundaki inatçılığıyla tanınıyor.
27 yaşındaki golcü, Sevilla formasıyla çıktığı 120 maçta 57 gol kaydetti.
Maç kolay görünüyor Rooney'in riske edilmesi yanlış olur ... Capello'nun da ısrar edeceğini sanmıyorum
Fabiano da çok iyi ama Huntelaar ilk tercihi olmaı Chelsaea'nın :)
Bence Fabioanun çok faydası olur Chelseaye
Man City gibi bir takımda tabi öyle olursun:)
Bizle adı geçiyordu Fanetike göre :D
Türkiye'ye gelen yıldız oyuncular gibi konuşmuş :D
Tottenham o kadroya ragmen her maci kaybediyor.Ramos kötü gidisi önleyemiyor,küme düsecek böyle giderse Tottenham :D
Ligin süprizi Tottenham oldu harbiden biz ilk 4 filan beklerken hale bak :D
Tottenham evinde Hull City'i bile yenemiyor.:icon_confused: Gerçekten şaşılacak bir durum..
Everton da 2-0 öne geçtiği maçta yine berabere. AdamLarın kendi saha fobisi var sanırım. Garip.
City'de tanrı gibi oluyorsa Türkiye'ye gelse ne olur düşünemiyorum :D
Haşa de ulen:D
Bakalım, icraat yapamazsan şeytan gibi de oluyomusun..
Yedek kalmaktan rahatsızlık duyduğunu ve yeterince forma şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılacağını dile getiren Fransız süper yıldız Thierry Henry için 3-2lik Liverpool mağlubiyeti sonrası şoka giren Manchester City'nin devrede olduğu iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta sonunda City of Manchester Stadı'nda oynanan Premier League mücadelesinde Liverpool'u konuk eden, Steven Ireland ve Javier Garrido'nun golleriyle 2 farkla öne geçtiği maçı Fernando Torres ( 2 ) ve Dirk Kuyt'un golleriyle 3-2 kaybeden Manchester City'de transfer yeniden gündeme geldi.
Daily Mail Gazetesi; City Menajeri Mark Hughes'un İngiltere'de geçirdiği 7 sezonda 174 gol atan Barcelonalı Thierry Henry'yi istediğini iddia etti. Fransız süper yıldız da İspanyol kulübünde yedek kalmaktan rahatsızlık duyduğunu ve yeterince forma şansı bulamaması durumunda Ocak'ta takımdan ayrılacağını dile getirmişti.
Abu Dhabi United Group tarafından satın alınan Manchester City'nin bu transfer konusunda finansman sorunu yaşamayacağı tahmin edilirken, Robinho-Henry forvet hattının rakip defansları fazlasıyla korkutacağına inanılıyor.
kaynak : ajansspor.com
Henry'i de alırlarsa hücum hattı çok çok süper olur City'ninn.
Abu Dhabi United Group tarafından satın alınan Manchester City'nin bu transfer konusunda finansman sorunu yaşamayacağı tahmin edilirken
Çerez parası hiç finans sorunu yaratır mı canım ? :p
Yani 15 m $ gibi bir ücret sanırsam onLar için hiç :)
City gerçekten isterse bu transfer bitirebilir ...
Çok zor bir transfer olmaz, yalnız yalnız, Henry'nin " İngiltere'de Arsenal'dan başka takımda oynamam"gibi bir düşüncesi olursa, o zaman iş yatar. Ki bence olay böyle olur, Barça satmaya yanaşsa bile.