tsl de is yapar sampiyonlar liginde etkisiz kalir.
Printable View
tsl de is yapar sampiyonlar liginde etkisiz kalir.
Böyle bir hata yapmazlar umarım.
uche nerde oynayacak kanat mı forvet mi acaba? tek forvet oynayamaz alırsak alex yedek kalacak demektir
Bence Altidore Uche'den kat kat daha iyi , 3,5 a alamazsin belki ama 6-7 ye maksimum alinilabilinir altidore
uche galiba krasic ile dzudzsak'in alternatifiydi.. onlari alamayinca bu adama yöneldiler..
Uche iyi topçu bence ama Fenerbahçe'nin beklentilerini karşılayacağını pek düşünmüyorum..
Uzun boylu yırtıcı lazım dedikce gazeteler ufak tefek forvetlar yazıyor.
bencede 4-3-3un bi tarafı olsun diye alınıyo uche o zaman kazımı tercih ederim yinede ama alternatif olur en azından alexi öncelikle ilk planlarında düsünmüyo sanırım aykut hoca iyi de yapıyo bence.forvetimiz istedigimiz özelliklerde olacaktır ben güveniyorum hocaya
Haber doğruysa eğer Aykut Kocaman Uche'yi merkez forvet değil kanat forvet oynatmak düşüncesindedir.
Uche Fenerbahçede oynayacak kadar kaliteli değil. Vasat transfer olur.
Hayır,aradığımız isim Uche değilidr umarım.Aykut Kocaman'ın kafasında nasıl bir düşünce var bilmiyorum ama ben böyle bir transfer olması durumunda bunun yanlış bir hamle olacağını düşünüyorum.
ucuza kapatılırsa 6+2+2 düşünülerek iyi transfer olur , ilk 11 için ise daha kaliteli isimler alınabilir , alınmalıdır
Uche pekte bos adama benzemiyor aslina gecen sezon 28 macta 9 gol atmis 2 asist yapmis zaman zaman forvet arkasida oynuyor.
uche yetersiz bizim için. daha iyileri gelmeli.
Uche yedek olarak alınabilir bence kanat,forvet arkası,forvet olarak kullanabilir , lig maçlarında sonradan oyuna dahil edip kuvveti ve hızından faydalanabiliriz , bülent uygunun baliliyle yaptığı gibi
Yedekte bekleyen Deivid'in yerine düşünüyorlarsa o zaman anlarım.Yoksa direkt ilk 11'de oynayacak bir isim değil Uche.
Hiç almasınlar daha iyi.
Henry serbest.
Arsenal'e dönmeyecekse tam sırası.
Amerika'ya gidiyor diye biliyorum.
Bugün Aykut Kocaman'ın imza töreni var.
Yeni dönem hakkında birçok şeyden daha iyi bir şekilde fikir sahibi olacağımızdan eminim. :)
Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda :)
Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yok :) Hollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..
evet yaşlı oyuncu gelsin istemiyoruz belki ama Henry gelse keşke
Henry'nin forvet sıkıntısı yaşayan Arsenal'e geri döneceğini veya Amerika'ya gideceğini düşünüyorum ben..
Dzeko bombası
http://www.ajansspor.com/resim/Dzeko_Wolfsburg01.jpg
Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.
Bundesliga’nın gol kralı
Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.
Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
Doğum tarihi: 17 Mart 1986
Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
Ülkesi: Bosna Hersek
Yaşı: 24
Boyu: 1.92 m
Kilosu: 83
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg
Fanatik
--------
Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.
Bu kadar sacma haber yapilmaz arkadas , futbolu biraz takip eden kisi bu haberin sirf sutun doldurmak icin yazildigini bilir , gecen sezon Milan'in 33 Milyon Euro ya kadar ciktigi bir teklife hayir diyen Wolfsburg'dan bu kadar isteyen takim varken Fenerbahce'ye gelicek
Aziz Yıldırım imza töreninde, 3 sene sonra biz zaten bu sistemi getirmeyi düşünüyorduk; Futbol takımında tüm yetki Aykut Kocaman'dadır dedi.
@Wesley Sneijder
Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.
Fanatik de bir Fotospor olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.