Değişik bir transfer olmuş gerçekten :)
Printable View
Değişik bir transfer olmuş gerçekten :)
Benzema'dan Perez'e teşekkür!
Real Madrid'in Fransa'nın Lyon kulübü'nde transfer ettiği Karim Benzema için de görkemli bir tören yapıldı. Törende konuşan Benzema ise Real Madrid Başkan'ı Florentino Perez'e teşekkür etti.
Karim Benzema Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 15.000 kişinin önünde kendisini Real Madridli yapan sözleşmeye imza attı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in kendisi hakkında, "Fransa Ligi'in en iyi genç oyuncusu şimdi dünyanın en iyi kulübünde oynama fırsatına sahip" dediği Karim Benzema yaptığı açıklamada, "Benim idollerim olan Zidane'ın ve Ronaldo'nun oynadığı aynı kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Bunun için başkan Florentino Perez'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Lyon kulübünde iken 10 numaralı formayı giyen Karim Benzema'nın yeni kulübü Real Madrid'te ise hangi formayı giyeceği henüz netlik kazanmadı. Kaka'nın kendi numarası olan 8'i, Manchester United'tan transfer edilen Cristiano Ronaldo'nun ise 9 numaralı formayı seçmesi Benzema'ya pek bir seçenek bırakmadı. Benzema'nın, Klaas-Jan Huntelaar'ın kulüpten ayrılması halinde bu oyuncunun giydiği "19" numaralı formayı giyeceği iddia ediliyor.
http://www.sporx.com/images/galeri/4...561c3ba6b2.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/4...70067d652e.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/4...8f9900aeb7.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/4...b46a413e25.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Sporx.com
Sorun çıkarmazsa ve forma girerse LaLiga'da ses getirir ...
Dünyanın en büyük Forveti
yeteneklı ama sureklılıgı yoktu....ıspanyada ıs yapabılır
Zlatan Varken Kimse En Büyük Forvet Olamaz
Bu kişiye göre değişir, fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Ama relax cevaplar verin lütfen birbirinize. Bana göre de dünyanın en iyi birkaç forvetinden birisi..
İyi bir transfer. Nekadar maliyeti oldu acaba..
biraz bitiricilik dışında üst düzey bir özelliği yok şimdilik komple forvet olması bir avantajı bence higuain le başabaş bir oyuncu kanıtlaması gereken daha çok şey var.
bir zlatan olsaydı zaten 15 bin kişi yerine 70 bişi gelirdi.
pennant kendi kaltiesinde bir takıma gitmiş iyi işler yapabilir zaragozanın ligte tutunması için böyle transferlere ihtiyacı olduğu kesin bildiğim kadarıyla bedavaya oldu bu transfer devamınıda bekliyorum zaragozadan.
bu adama gelene kadar hamsik gibi genç ve daha yeteneklileri var juventus ve real bu adamda ne görmüşler anlamıyorum kötü demiyorum ama büyük takımlar için yedek olur bence 20 milyon eruoda verilemez.
Dünyadaki iyi forvetlerden birsi hayırlı olsun yaşıda çok genç ilerde daha iyi olabilir
Forma yakışmış Benzema'ya.Bana görede çok iyi bir forvet.Zaten aynı Zlatan gibi bir yapısı var :D.
Müthiş bir transfer olduğu konusunda sanırım herkes hemfikir.Real çok iddaalı geliyor.İzleyip göreceğiz.
FM'de bile Madrid kadar para harcayamıyoruz adama bakın ya :mad
Benzema bekleneni veremeyebilir, benim beğendiğim bir forvet değil.
Madrid'de başarı gelmezse olacakları çok merak ediyorum o kadar borç altına girildi. Bu oyuncuları satmak istesen aldığından fazlasına satamazsın iyi ki Madridli değilim :D
Müthiş transfer çok katkı sağlayacaktır Benzema Madrid'e ..
bu kadar ilginçlik kalbe zarar şaka mı bu adam
Bu oyuncunun FM'de sadakatı kaç acaba?Bu seviyede bir takımda olupta Barcelona'nın teklifini reddetmesi ilginç.Gerçi Barcelona'da Puyol,Milito,Pique,MArquez gibi isimlerin arasından pek şans bulamazdı.
Kaynakta sağlam .. İlginç gerçekten ..
De Rossi içinde 40 milyon € önermiş Real Madrid (::)
De Rossi'yi de alirlarsa zaten artik kimse durduramaz onlari.. :D
İspanyol basınına göre, eflatun beyazlılar, Xabi Alonso için yaptığı teklifte indirime gidiyor.
İspanya’da yayınlanan günlük spor gazetesi Marca, Real Madrid’in, Liverpool’un orta saha oyuncusu Xabi Alonso için yaptığı teklifte üç milyon avroluk indirime gideceğini yazdı.
Madrid’de basılan gazetenin bugünkü sayısında, Real Madrid’in 27 milyon avroluk ilk teklifi için verdiği süre 8 Temmuz’da doldu ve İspanyol devi, Liverpool’a yeni bir teklif sunacak.
Bu teklifin 24 milyon avro olacağı ve yapılan 3 milyon avroluk indirimin de Liverpool’un Real Madrid’e cevap vermemesinden kaynaklandığı söyleniyor.
Hafta sonu bir basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, İspanyol milli futbolcunun, takımının yeni kadro yapısı için çok uygun olduğunu söyledi.
Xabi Alonso’nun İspanya’ya dönmek istediği ve bu niyetini hocası Rafael Benitez’e ilettiği, alınan diğer haberler arasında.
Real Madrid'in artık orta saha alacağını sanmıyorum ?
Liverpoolun satacağını sanmıyorum.Bir Valencia 22 mn veya Glen Johnson 10-20 mn arası bir paraysa xabi alonso için az bir para.
Bu adam ne icmisse aynısını istiyorum.
Shakhtar Chygrynskyi Srna Fernandinho Gibi Oyuncuları Satmazsa Seneye Şampiyonlar Liginde Çok Başarılı Olur
Guardiola var nasıl şans bulmasın? adam herkesi oynatıyor :D
İlginç bir karar bence ama demekki adam mutlu ülkesidn eğer gerçekten mutluysada çokta şaşırmamalı
Demek ki her insanda (CR,Kaka) para tüm kapıları açmıyor..
Başlama tarihi 31 Ağustos
Fikstür
http://www.marca.com/deporte/futbol/...10/calendario/
Buyuk bulusma 12. hafta'da Nou Camp'ta :)
Hollandalı yıldız Arjen Robben, Real Madrid'de kalmaya kararlı.
Real Madrid'in Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcu, bu yaz takımından ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Kaka ve Ronaldo'nun gelişinden sonra, Hollandalı yıldızın takımdan ayrılacağı söylenmişti. Arjen Robben, çıkan haberlerin aksine, Sky Sports'a takımında mutlu olduğunu söyledi.
Arjen Robben, "Kaliteli bir kadromuz var, sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum" dedi.
Robben'in daha önce Ribery için takasta kullanılacağı ve bazı Premier Lig ekiplerinin de yıldız oyuncuyu istediği öne sürülmüştü. Hollandalı futbolcu, takımının hazırlık kampında ve Realli olmaktan mutlu olduğunu ifade ediyor.
Tecrübeli kanat oyuncusu, "Hava iyi ve biz çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor, güzel bir sezon bizi bekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Goal
Inter'in Brezilyalı savunma oyuncusu Maxwell'in, Barcelona'yla anlaştığı öne sürüldü.
Barcelona'nın Inter'e bu transfer için 3.7 milyon avroluk bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Sky Sport 24'ün haberine göre Maxwell, İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Çoook ucuz. Haberdeki gibi olacaksa iyi bir kazık yer İnter.
3.7 milyon €'mu ? Moratti kara para aklama peşinde herhalde. O paraya adammı satılır.
Ucuza kapatır Barca doğruysa haber :)
maxwell'in ne işi var barcada anlamadım ama abidale yedek lazım herhalde