Oğuz Altay : Bugün Stadda 60 kişilik bir grupla sabahlama vakti.Koreografi'nin temelini attık Her Şey Galatasaray İçin.
Printable View
Oğuz Altay : Bugün Stadda 60 kişilik bir grupla sabahlama vakti.Koreografi'nin temelini attık Her Şey Galatasaray İçin.
Hamit Altıntop Braga maçında sahada.
Fatih Terim giderse Unal Aysalin muhmetemelen planlari yikilir.
Fatih Terim şuan Barça'dan bile teklif alsa bırakıp gitmez.
Braga'da geçen yıl Alan diye bir adam vardı, Beşiktaş'ı hayli zorlamıştı. Eğer o adam duruyorsa Balta'nın belinden su alacaktır diye düşünüyorum. İnşallah Cris yerine Dany olur Braga maçında sahada. Braga maçı için gönlümden geçen 11;
Muslera
Eboue-Dany-Semih-Balta
Hamit-Selçuk-Melo-Amrabat
Elmander-Umut
Eğer ki Hamit tam verimle oynayamayacaksa inşallah Engin oynar.
Braga hakkında pek bir bilgim yok, ancak sağ kanatları kuvvetliyse umarım Balta-Amrabat olmaz orası. Sol kanattan cayır cayır atak yiyoruz, Amrabat fazla yardımcı olmuyor. Amrabat'ı sağa çekip Hamit'i yedek bırakabiliriz, sol kanata da Engin veya Emre Çolak geçebilir, onlar biraz daha yardımcı oluyor savunmaya.
Bence bir sürpriz ile Engin kadroda olabilir.
:D .Quote:
Ahaha işte gerçek istatistik budur! :D "GALATASARAY'da Muslera'nın gol attıgı hiç bi maçı KAYBETMEDİ.." (@sametkayis)
Gündem Futbol @
Ünal Aysal : Bugün Sabah Futbolcularımıza Şaka yaptık , Onlara Fatih Terim ile sözleşmemizi Fesh Ettim dedim , Ve çok korktular , Amrabat Nerdeyse Ağlayacaktı.
Eğer haber doğruysa bu adam çok fena yahu :n:
O yeaa maan ! O yeaa !
http://img18.imageshack.us/img18/7628/18373444.jpg
Harry Kewell, futbolu bıraktığını açıkladı.
Gel işte antrenör olarak... Çok özledik seni Oz Büyücüsü !
Aynen keşke antrenör olarak gelse, çok büyük bir profesyoneldi. Unutmayacağız, hele o Bordeaux'ya attığı gol.
Keweeeeğğğlğlğleeeelllğğğllllllllllllllllll
Hiçbir yerde Braga maçının havasına girildiğini görmüyorum, iyi midir kötü müdür bilemedim doğrusu.
Havalanmıyoz işte. Mütevazi takılıyoruz.
Hamit,Melo ve Selçuk'un toparlanması lazım artık. orta alanda bu 3'lü istenilen verimi veremedi şu ana kadar.Elmander de formsuz. Yani ilk haftalarda maç eksiğiydi,antreman eksiğiydi dedik ama 5-6 hafta geride kaldı.her hafta Kadro kalitesine yakışır top oynamaya başlamak lazım.saman alevi gibi man utd. maçında parlayıp sönmemek lazım. tamam o maçtaki gibi motive olmaları zor ama en azından o oyunun % 70'inin sahaya yansıması lazım. aksi takdirde hem avrupada hem türkiyede rakiplerin iştahı kabarır. Braga ve sonraki lig maçında iyi oyun ve gollü galibiyetler almak lazım...
Bence sorun Hamit, Melo ve Selcuk kesinlikle degil.
Gecen sezon orta saha ozellikleri olan Necati, Engin ve Emre ile oynuyordu Galatasaray. Bunun yaninda Elmander de pas alis veris becerisi olan bir futbolcu.
Bu sezon Necati'nin orta alanda pas trafigine girme becerisini cok ariyoruz bence. Selcuk ve Melo da ariyordur.
Ozellikle Emre'nin takimdan kesilip, Amrabat'in oraya yerlestirilmesiyle Galatasaray'in rakip yari alandaki paslasmalari yavasladi. Buna ek olarak Elmander'in de sakatlikla ugrasmasi Selcuk ve Melo'nun yukunu daha da fazlalastirdi.
Esasinda bence Fatih Terim'in gecen sezon kullandigi kadro mevcut oyuncular icin daha ideal, daha iyi hopa hakim olabilen bir 11'di. Bu sezonun kadrosu ise kolay top kaybini daha fazla yapan oyuncularla dolu. Tabii bu da Selcuk'a yansiyor cunku o yaninda pas yapabilen oyuncularla daha iyi oynayan bir oyuncu.
Bu arada az once Eskisehir macinin hakeminin Ilker Meral oldugunu gordum.
Cok ilginc bir mac olacak. Eskisehir ve Galatasaray gibi ligin en tempolu futbol oynayan takimlarindan ikisinin macina ligin en temposuz (veya belki en temposuz ikinci) hakemini vermek cok garip geldi bana.
Ne zaman izlesem orta alan dairesinden ayrilmadan mac yonetmeye calisan bu hakem nasil olur da bu maca verilir anlayamiyorum.
Aynen hakem konusuna bende şaşırdım, muhtemelen iki tarafta kanser olacak.
Abi Necati konusunda emin değilim ben, yani geçen seneki katkısına sözüm yok ama bu sene hazırlık maçlarında Necati'yi el freni olarak gördüm hep. Çok yavaşlatıyordu takımı hücuma çıkarken.
Mevcut kadromuz aslında 4-3-3 oynamaz mı, Amrabat ile 4-4-2 olmayacak gibi duruyor. Selçuk - Melo - Hamit'li orta saha önlerinde Amrabat - Elmander - Burak/Umut 3'lüsünü denesek fena olmaz gibi.
Hazır Necati konusu açılmışken yine her zaman olduğu gibi boş geçmez bizi Necati atar bu hafta bi tane :D
Bir tane ile kalırsa iyi. :)
Necati olmasin, X olsun.
Demek istedigim Necati'nin yerine oynayan oyuncularin Necati'nin ustlendigi rolu ustlenmeyen oyuncular oldugu. Yani hem ceza sahasina girip pozisyon bitirecek, hem de gerekli oldugu anlarda orta sahadaki pas trafiginin icine girip orta sahayi 5'leyecek ve bunlari yaparken siritmayacak.
X = Cilek :)
Kısaca Deep Lying Forward - support diyebilir miyiz :)
Eskişehir (E), Gençlerbirliği (D), Cluj (E), Kayserispor (E), İBB (D), Cluj (D), MİY (D), Karabükspor (E).
Karabük maçına kadar fikstür de fena. Çok yıpratıcı bir süreç Galatasaray'ı bekliyor.
Güzel güzel bu maç trafigi bizi kendimize getirir oyuncular forma girerler
Not.Bu ilker meral koşmamak için faul çalan adam değil mi :)
Aynen orta yuvarlakta takılan hakem.
maçı izlerken aklıma gelen ilk şey buydu benim de; topu ayağımızda tutabiliyoruz ama geçen sene olduğu kadar rakip ceza sahası önünde dalga geçer gibi paslaşıp pozisyona giremiyoruz artık. zira forvet hattında örneğin umut ve burak ceza sahasına gömülerek oynadığı içni 442 kullanıyorsanız ancak kanatlardan destekleyebileceğiniz bir forvet hattı. oysa burak rezalet, umut da vasatın altında kafa topçuları. dolayısıyla bu forvet hattı ne kanat akınıyla ne de içeri kat edebilen kanata sahip olmadığımız vee de orta 4'lü ile ileri 2li arasında bağlantı kurabilen yardımcı forvetler olmadıkları için bu mevcut 442 ile randıman sağlayamayacak tipte elemanlar. amrabat'ın yerine engin(içeri kat edip pas organizasyonunun sürekli kırılmasını engellemede katkı sağlar), umut'un yerine elmander(biraz daha geriye gelerek, gezerek oynamalı tabi) olsa belki burak ileri uçta katkı sağlayabilir.
ama elimizdekileri daha yüksek yüzdede verimli kullanmak ve yapılan transferleri mantıksız kılmamak adına en doğrusu 433 gibi duruyor. böyle olursa bana çok güzel olurmuş gibi geliyor.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'a ilginç bir göndermede bulundu. İşte Şener'in sözleri...
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'a gönderme yaptı. Alex de Souza'nın olaylı bir süreç sonunda Fenerbahçe'den gönderilmesine Başkan Sadri Şener'in ilginç bir yorum geldi.
Trabzon'dan yayın yapan 61saat isimli internet sitesine bir demeç veren Başkan Şener, Trabzonspor'un Alex'e talip olmayacağını vurgulayarak; aralarının bozuk olduğu Galatasaray'a taş attı.
Şener, "AİHM'de hukuk mücadelesindeyim. Trabzonspor rakiplerinin zaaflarından faydalanarak transfer piyasasında kural dışı hareketlere girişmez. Biz ne Fenerbahçeyiz ne de Galatasaray. Bence Alex'i Galatasaray alsın" ifadesini kullandı.
Kaynak: DHA
Sadri Şener saçmalamış yine :n: Galatasaraylı arkadaşlar yanlış anlamasın yorumu komik geldiğinden koydum buraya :D
şaşırmış bu adam şaşırmış :D :D
Geçen sezon ilk 7 hafta; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet.
bu sezon ilk 7 hafta; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet.
Ben zaten transfer konusundan bahsettim abi.Ona kural dışı demiş.
Bir şey soracağım; biz Beşiktaşlılara ne yaptık? :)
Yani bakıyorum maç konularına Galatasaraylılar "yeneriz, fark atarız" yazınca ortalık karışıyor diğer taraftarlar aynısını yazınca tepki yok. Önceden vardır mutlaka bir sebebi diyordum ama bugün FB-BJK maç konusundaki yorumları okuyunca olayın tamamen kişisel olduğunu anladım.
Örneğin bizim Aygün (rasengan) "fark atarız" yazdığında "vay efendim sen nasıl küçümsersin, siz çok havalandınız" oluyor, diğerleri yazdığında ise "totem" oluyor.
Altta FB-BJK maç konusundan birkaç yorum paylaştım. Öncelikle şunu belirteyim bu tür yorumların beni rahatsız eden ve ilgilendiren hiçbir yanı yok, aksine isteyen istediği yorumu yapabilir. İster fark atarız, ister ezeriz der kimseyi ilgilendirmez. Benim sormak istediğim Galatasaraylı arkadaşların benzer yorumları için o kadar tepki gösterdiniz, şimdi bunlara neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz? (Laiglenoir hariç)
Bunlarda Beşiktaşlı arkadaşların yorumları:
Edit: Konu BJK-FB maçıyla alakalı olmadığı için buraya yazdım.
Stad mevzusundan olsa gerek. :)