Arsenal artık Henryi almaz bence alırsa sattığının yarısı gibi bir fiyata almak isteki oda zor bence bu transfer gerçekleşebilir
Printable View
Arsenal artık Henryi almaz bence alırsa sattığının yarısı gibi bir fiyata almak isteki oda zor bence bu transfer gerçekleşebilir
Tottenham Martin Jol’un görevine son verip yerine Juande Ramos’u getirmişti.
Geçen ekim ayında görevine son verilen Hollandalı hoca The Sun’a; 1912’den beri en kötü başlangıcı yapıp ligde son sırada bulunan eski takımı Tootenham ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bence İngiltere’de bir kulüp yönetmek istiyorsanız İngiliz kimliğine sahip olmalısınız. Benim zamanımda İngiliz oyunculara yatırım yapıyor ve İngiltere milli takımına tam altı oyuncu gönderiyorduk” dedi.
Jol “Şimdi Spurs kadrosunda Corluka, Giovani, Pavlyuchenko, Gilberto ve Modric gibi oyuncular bulunduruyor. Buda Spurs’un başka bir felsefe ile yola çıktığını gösteriyor. Üstelik bu oyuncuları çok fazla para ödeyerek transfer ettiler. Buna inanamıyorum. Kısa zamanda başarılı olamazlarsa sonları felaket olacak” diyerek sözlerine son verdi.
Jol cok hakli,Ramos gereksiz transferler yapti ve bunlara cok para harcadi.Durum düzelmezse sonlari Leeds gibi olur.
Tottenham'ın transfer ettiği oyuncular çok beğendiğim oyuncular. Ramos belki şu an için takımı idare etme konusunda sorunlar yaşıyor olabilir ama ilerleyen zamanlarda forma girecektir Tottenham.
JOL takımı özlemişmi ne ? Modric - Giovanni dos Santos - Corluka hep üst düzey oyuncular. Çokta iyi oynayacaklar ama bir türlü istenilen performansa gelemediler
Tottenham global futbolun gerektirdiği şekilde strateji değiştirmiş durumda, ezeli rakipleri Arsenal, Chelsea gibi aynı şehrin diğer takımları gibi kadrosunda bol yabancı bulunduruyor. Takımda köklü değişiklikler oldu bu takımın oturması zaman alacaktır.
Berbatov'un yerinin doldurulamması dışında Takımda eksik yok bence Tottenham düğzelecektir er yada geç
Kadrosunda bir çok yıldız oyuncuyu barındıran Tottenham mutlaka düzlüğe çıkacaktır.
Tottenham büyük hayal kırıklığı oldu..Son maçta modric yedek başlamıştı..Sadece tottenham değil ingilterenin tüm takımları kimşiği kaybetti zaten hepsinde bol yabancı var..
Hollanda ve İngiltere'de Oğuzhan rüzgarı esiyor
Sezon başında Hollanda'nın AZ Almaar Kulübü'nün alt yapısından İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Arsenal'a transfer olan 16 yaşındaki Oğuzhan Özyakup, oynadığı futbolla harikalar yaratmaya devam ediyor.
Arsenal'ın genç takımında 10 numaralı formasıyla İngiltere'nin yeşil sahalarında top koşturan genç yetenek Özyakup, aynı zamanda Hollanda 17 yaş grubu milli takımının da kaptanlığını yapıyor.
Hollanda'da ikamet eden gurbetçi Trabzonlu ailenin tek erkek çocuğu olan Oğuzhan Özyakup, İngiltere'nin başkenti Londra da bir İngiliz ailenin yanında kalıp, futbol yaşamını ailesinden uzakta sürdürüyor.
"Robin Van Persie'nin ayak izlerinden yürüyor" denilerek Hollanda basının kendinden övünçle bahsettiği genç yetenek, Çarşamba günü Hollanda- Polonya arasında oynanan 17 yaş gurubu dostluk milli maçında kaptanlık bandını takarak turunçlu renkli formayı 90 dakika süresince giydi.
Orta sahada görev yapan Oğuzhan Özyakup, oynadığı mükemmel futbol karşısında ayakta alkışlanırken, yaptığı assistlerle Hollanda'nın Polonya karşısında 2-0'lık skorla galip gelmesinde büyük rol oynadı.
"Ben henüz kariyerimin başındayım, ne olursa olsun başarılı olmak istiyorum" diyerek, küçük yaşta dünya kulüplerinin dikkatini üzerine çeken süper yetenek, oynadığı futbolla Arsenal A takımı ile Hollanda Milli takımına şimdiden göz kırpmaya başladı.
Torres'e çılgın teklif!
Yeni sezon öncesi Robinho ve Jo gibi yıldızları transfer ederek dikkatleri üzerine çeken İngiliz ekibi Manchester City, gözünü bir başka yıldız futbolcu Fernando Torres'e dikti.
İngiltere'de yayın yapan Mirror Gazetesi'nde yer alan bir haberde, İngiliz ekibi Manchester City'nin, Liverpool'da forma giyen İspanyol yıldız Fernando Torres'e haftalık 200 bin pound (yaklaşık 478 bin YTL) gibi inanılmaz bir rakam önerdiği iddia edildi. Gazete, İngiliz ekibin Abu Dabili sahiplerinin geçtiğimiz gece golcü oyuncunun temsilcileriyle bir araya geldikleri ve teklifi ilettikleri belirtildi.
Avrupa'nın şu anda en iyi golcülerinden birisi olarak gösterilen İspanyol yıldızı Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes'un da ısrarla istediği ifade ediliyor.
Ancak Liverpool'la 5 yıllık sözleşmesi bulunan Fernando Torres'in İngiliz ekibinde mutlu olduğunu her fırsatta dile getirmesi transferin önündeki en büyük engellerden birisi olarak gösteriliyor.
Kaynak : İHA
Haftada 500 milyar paraya bak :) nitekim para herşey değil torres gelmez
eralp haklı ayrıca l'pool ve ŞL varken man city torres'i alamaz..
City istedimi herkezi alır valla:D
Türkiye'dekiler neden farketmez ki böyle oyuncuları...
Paraya bak be ben olsam giderim:DPara herşey değiş ama bu para herşey:D
Türkiye milli takımı kapsa ya
Para insanın başını döndürür. Haftalık 500 milyar demek ne demek yahu. adı telafuz edildiği anda kabul ederim ben.
Arsenal menajeri Arsene Wenger Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için Türk oyuncu Mevlüt Erdinç’e teklif yapmaya hazırlanıyor.
Genç Sochaux forveti etkileyici yeteneği ile Fransa’da manşetlerde yer alıyor. Ayrıca Türk milli takımının kadrosunda da yer alan oyuncu Türkiye’nin Euro 2008’de yarı final oynamasına katkı sağlamıştı.
21 yaşındaki oyuncu beş sezondur Sochaux forması giyiyor ve bu sezon sonu kontratı bitiyor. Yazın oyuncusunu bedava olarak takımdan ayrılmasını istemeyen Sochaux teklifleri dinlemeye hazır. Arsenal’in ise oyuncu için teklif yapmaya hazırlanıyor.
Sochaux’da 51 lig maçında 17 gol atan oyuncu 2003 yılında A takıma yükseldi.
Türk milli takımında da önemli bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Erdinç, dün akşam oynanan karşılaşmada Bosna Hersek’e golünü attı.
Arsenal ayrıca Brezilya’nın Portuguesa kulübünde oynayan Diogo ile de ilgileniyor. Bu oyuncu ile ilgilenen diğer bir kulüp de Yunanistan’dan Olympiacos.
Pek inandırıcı gelmedi bana.
Diogo sezon başında Olympiakos'a transfer olmuştu.Quote:
Arsenal ayrıca Brezilya’nın Portuguesa kulübünde oynayan Diogo ile de ilgileniyor. Bu oyuncu ile ilgilenen diğer bir kulüp de Yunanistan’dan Olympiacos.
ingilterede yabancı sınırı yokmu?
Bu haber sezon başına ait sanırım. Böyle bir haber hatırlıyorum. QTM muhtemelen ne haber yapayım derken böyle bi haberi buldu ve dün akşamıda ekleyerek daha güncel hale getirdi ve bize sundu. Ama Diogo'nun Olympiakos'a transfer olduğunu unutmuş :p
Arsenal'e gitse süper olur gerçekten ama sanmıyorum böyle bir transfer olacağını.
Arsenal gençlere çok fazla önem veren bir grup eğer teklif gelirse herne pahasına olsun gitmeli
Arsenal Weighing Up January Offer For Turkish Starlet Erding?
Arsenal Premiership Transfer News
Arsenal are understood to be monitoring Turkish International striker Mevlut Erding at Ligue 1 side Sochaux, with it believed that the Gunners are ready to make an offer for the forward in January, according to reports in France.
21-year-old Erding has been at Les Lionceaux since the age of 16 and has scored 17 goals in 51 appearances for the French side during his time at the Stade Auguste Bonal. The young striker made his debut for Turkey in March 2008 and has 8 caps for his national side.
Erding was part of Fatih Terim’s Turkish squad for EURO 2008 and played a part in helping Turkey reach the semi-finals of the tournament.
Though the North London side have been linked with a number of players in France by the French media in recent weeks. It is believed that the interest in Erding is genuine and an offer for the striker in January will be forthcoming. Should that bid be substantial enough then it is understood that Erding would be more than open to a switch to the Premier League.
With the striker fitting the bill for Arsenal boss Arsene Wenger’s recruitment policy of bringing in young talent from across Europe to the Emirates Stadium.
Submitted by Jake Briggs on Sun, 2008-10-12 14:20.
Kaynak: premiershiplatest.com
Bir tane Fransız vardı, Jeremie Aliadiere'di adı. Onun gibi yedek kulübesinin mahkûmu olmasın da, nereye giderse artık.
Arsenal ne yapacak Mevlüt'ü? Akıl var mantık var...
Mevlüt şanssız bir oyuncu. O yüzden pek beğenmiyoruz :)
Arsene Wenger gibi bi adam begeniyosa demeki Mevlut hakinda bende yanilmiyorum. Mevlut cok yetenekli, cok iyi bi forvet olcak
Fransada her hafta atıyor :) Hemde sochaux gibi bir takımda eminim arkasında bizim milli takım kalitesinde bir orta saha olsa fransada çok rahat gol kralı olur
Fransada iyi oynuyormuş galiba hiç izlemedim ama öyle söylüyor herkes.Biz Milli takımda beğenmiyoruz ama adam daha 21 yaşında ve henüz ne olduğunun farkında olmayabilir.Sonuçta bu tür gurbetçi vatandaşlarımız yıllarca vatan hasretiyle vatan sevgisiyle yaşıyor ve bir anda siz bu adamı Milli takıma alırsanız adam tabi heyecanlanabilir.Eğer gerçekten iyi bir oyuncuysa gitsin derim ben
biri beni arayıp şu teklifi yapsa telefonu kapatmadan yanına gidebilirim:D:D
Şaka bir yana futbolcu için kariyeri önemlidir fakat oda biliyor ki bu işi en fazla 33-35 yaşına kadar yapabilecek hayatının geri kalanını rahat yaşamak için bu tip teklifleri kabul etmketen başka çareleri yok gibi duruyor...
Torres aldigi paralarla futbolu biraktiktan sonra bile 7 sülalesini doyurur.