Geçmiş olsun Can. ;;)
Printable View
Geçmiş olsun Can. ;;)
Dayanamadım yine geldim... :)
Ama şu var aynı şarkıları dinlemekten bıktım... :(
Biri bana site versin şarkı indirebileceğim için...Program değil ablam kızıyor program indirmeme...Malum benim pc evde ama kaldırdım Öss :zuhaha
Şemsi uyursam 2 gün uyanmam hiç diye uyumuyorum. Bir de gündüz uyumayı sevmem, hele ki akşam saatinde huzursuz olurum uyuyamam. Gecenin ilerleyen saatlerinde uykuyla birlikte tatilime başlamak istiyorum.:D
Türkiyeden Futbol (100 kişi içeride)
Yazıyordu az önce hemen Fenerbahçe transferlerine baktım valla yine kim geldi diye :zuhaha
Tüm arkadaşlarımıza (ÖSSzedelere :D) geçmiş olsun. İnşallah herkes için hayırlı olan sonuçlar gelir.
Turgut abi ben biliyordum site linki ama acaba hala biliyo muyum onu bilmiyorum..:)
Tamam Aygün sen hatırlayınca söyle bana :)
Geçmiş Olsun Össçilere...
tskler arkadaslar..
Günaydınlar evet evet bencede. :)
İyi geceler Emre abi..:)
selamlar millet
Nasılsınız demek geliyor içimden ama :p :D
İyiyiz SaoL sen nasılsın demiycem bıktım artık :D
Emre bey, biraz özgün olalım, sizden daha yaratıcı girişler bekliyoruz.:D
Bende geldim evet ya aynen öyle dedim bende:D
Herkese iyi akşamlar Ve güle güle....
Turgut, sen git konsantre ol, ne işin var burda.:zuhaha
Emre abi bir geldin Kafe coştu :D
Ayağımı sürttüm. :p
Ne yapayım beynim sulandı Serkan aklıma ilk bu geldi artık nereden geldiyse. :p
Bide benim şu kariyerin ismini bir değiştirelim Serkan sana zahmet. :D
Değiştirelim Emre. Beyin sulanması iyidir, benim 2 gündür sulu, keyifler yerinde, pek birşey hatırlamıyorum.:D
Turgut yoga yap, gerçi o cüsseyle bacağını kafanın arkasına dolaştırmak zor olacak ama...:zuhaha
Kadıköyden dolmabahçeye yazan yer ''Türkiye'den Almanya'ya Gurbet Yolunda'' yazarsan sevinirim. :)
Sınavların bitmiş ha Serkan :p
Kadıköydeyim saat 20.00 civarı bir baktım kırtasiyede liseden yeni mezun olmuş elaman aranıyor yazısı vardı. Acaba başvursam mı daha 24 saat bile olmadı. :D
Anaa benim önerimdi bu başlık.:)
Ne oluyor yahu, nereye gidiyorsun, kaç gündür bakmıyordum bir bakayım kariyerine yahu...:D
Bitti ya, beni de bitirdi gerçi ama. Şu sonuçları beklemek da olmasa daha iyi olacak ama, bekleyeceğiz 2 hafta mecburen...
Batu ücret ne kadar ?
Batuhan hemen başvur :p :D Kırtasiyecilikten iyi iş mi bulacaksın? :)
Bizimkiler yeni başladı yahu daha 2 tane olduk epeyce bir var bu hafta sınav :D
Başlık konusuda tamamen bir arkadaşım fikri isim vererek reklama gerek yok. :p :D
Ücreti sormadım ama girsem mi tam bana göre iş. Garanti alırlar. :)