Kendisi FBTV de canlı yayında şuanda.
http://fbtv.mail2web.com/
Printable View
Kendisi FBTV de canlı yayında şuanda.
http://fbtv.mail2web.com/
Yattara trabzon için sorun oluyor bence gönderilmeli
Saviola gelirse kezman gibi tıkanacağını düşünüyorum...iyi transfer olur
Adriano İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, geçen yıl Denizlispor'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Adriano Nascimento Padilha ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün Langa tesislerinde düzenlenen, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu törende, Brezilyalı santrfor, kendisini 2 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Adriano'yu renklerine katarak, hücum hattındaki eksiklerini giderdiklerini belirterek, ''Hocamızın raporu doğrultusunda, nokta transferlerimizi yapıyoruz. Adriano, sağlık kontrollerinin ardından yarın Kızılcahamam kampına katılacak'' dedi.
Futbol şube sorumlusu Kamil Dizar da Adriano'nun, gerek teknik, gerek fizik üstünlüğüyle takıma güç katacağını ifade ederek, ''Genç ve gelecek vaat eden bir santrforu kulübümüze iki yıllığına kazandırdığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Ordusporda
Suat usta
Ernani
ibrahim yıldız
Orduya gelmesi bekleniyor
Bence de bir iki sene daha Kayseri'de oynayıp kendini geliştirse daha iyi olurdu.Biraz erken gitti kanımca.
Hayırlı olsun Suat için.Bakalım Bülent Korkmaz gibi kendini gösterebilecek mi?
Deivid'in artık kesin olarak gönderilmesi lazım, yabancı forvete de gerek yok.
İlhan Parlak, Semih, Kezman, Colin Kazım. Bize bu 4 forvet yeter de artar.
Kezman tek oynar, çift oynarsa da Semih-İlhan-Colin üçlüsünden biriyle oynar.
Çok gelecek vaadeden 3 forvetimiz var, Kezman da tecrübeli, gerçekten gol sıkıntısı çekmeyiz artık.
Eğer iyi çalışırsa fb İlhan için bulunmaz bir fırsat. Şansını iyi değerlendirmek İlhan'ın elinde bence. Eğer iyi bir performans gösterirse zaten formayı kimse alamaz ondan ama işte herşey kendisine bağlı.
Fenerbahçe ve Türk futboluna hayırlı olsun bu transfer. Bence iyi bir oyuncu yetişecek...
Herşey nasıl yolunda.İnsanlar Roberto Carlos,Lincoln gibi yıldızlar peşinde.Biz adı sanı duyulmamış insanların peşindeyiz.Bu beni sinir ediyor.Bir yıldız almamız gerek artık.Şampiyonlar Ligi'nde nasıl Milan'ı görünce ooo Kaka var,Dida var diyoruz.Onlarda demeli bence.Bizi dandik bir takım gözüyle bakmalarını istemiyorsak yıldız oyuncu getirmemiz gerek.
İyide egemen hani bir yabancı forvet daha gelecekti
Saviola'yla ilgili somut bir gelisme var mi acaba???:icon_neutral:
Egemen Fenerbahçenin Avrupada başarılı olmasını her Türk gibi bende istiyorum ama olaya senin kadar iyimser bakamıyorum maalesef.. İlhanla, Colin Kazımla olmaz bu işler.. Kezman'ın yanına çok sağlam birisi lazım..
Türkiye için bu kadro yeterli fakat Avrupa için yetersiz. Hatta Ali Bilgin'in sağ kanatta hakkıyla oynayabileceğine de emin değilim Avrupa için. Forvette Kezman tek başına oynadığı zaman verimi düşüyor,çift forvet daha etkili olabiliriz fakat Fenerbahçe sistemi buna uymuyor. Şu şartlarda TFF Fenerbahçe'nin elini kolunu bağladı.
Yönetim parayi bitirdi galiba
Kontenjan mı var alacağız? Kontenjan 6+2 deniyor, 2 tane yabancı kulübede olacak, ee 6 yabancı sahada olacağına göre;
Edu, Lugano, Appiah, Alex, Kezman, R.Carlos
6+2 gelse bile yabancı forvete yer yok.
Colin, İlhan ve Semih bize yeter, çok sağlam ve genç forvetler...
Ek süre istediler
İspanyol savunma oyuncusu Javi Navarro ile yıllık 1.8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan Beşiktaş, Sevilla ile pazarlığı sürdürüyor. Önceki gün Siyah-Beyazlılar’ın tüm girişimlerini yanıtsız bırakan Kırmızı-Beyazlılar’dan dün ses çıktı! Navarro’nun takımdan ayrılmak istediğini öğrenen İspanyol yetkililer, “Çok önemli bir oyuncumuzu kaybediyoruz. Hazırlıksız yakalandık. Sizden ek süre istiyoruz” cevabını verdiler.
Kolot sert çıktı
Beşiktaş adına girişimleri sürdüren Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot’un, Sevilla’ya yanıtı ise net oldu. Kolot, “Hafta sonu kamp için Avusturya’ya gidiyoruz. Bize yarın (bugün) en geç gece yarısına kadar kesin yanıtınızı verin. Zamanımız yok. Aksi takdirde, cevabınız ne olursa olsun, bu transfer gerçekleşmeyecek” diyerek sert bir uyarı yaptı. İspanyollar’ın bu tepki üzerine net bir tavır sergileyecekleri bildirildi.
Egemene katiliyorum bence yeterli federasyon elimizi kolumuzu bagladi
Bence de İlhan yararlı olacaktır.Sizler gerçekten çok negatif bakıyorsunuz.Tuncay geldiğinde de Ortega falan vardı yani çalışınca oluyor.
Forvet meselesine gelince,Egemen doğru söylüyor hani alınacaktı diyorsunuz ama zaten kontenjan yok!Ayrıca bence gerek de yok.
Semih artık bizlere kendisini ispatladı.Colin bişeyler yapar gibi boş değil kumaşı falan iyi.İlhan'da herkesten daha çok çalışıp hazır kalıp bekleyecek.
Yani Fenerbahçe gibi bir takımda 19 yaşında gelip kaç tane banko 11 oynayacak oyuncu varda siz şimdi gelmiş yazık etti diyorsunuz.He eğer kayseri'den erken ayrıldı derseniz ben de öyle düşünüyorum ama Kayseri'de teknik direktör gitti durum belirsiz...
Avrupa için yeterli kadromuz var da, yeterli teknik direktörümüz var mı acaba? Bizim yönetim elinden geleni yapıyor, sağlam kadro kuruyor, geçen seneki kadro da çok sağlamdı ama Zico'da iş olmadığından Avrupa'da başarı falan beklemeyelim. Ön elemede zor bir takım gelirse ŞL'ye de kalamayız, o yüzden Avrupa'da başarı zor Zico yönetimi altında, maçı izliyor, hiçbir taktik yok, değişiklik yok.
Geçen sene o kadroyla ve rakiplerimizin o kadar puan kaybına rağmen ne stresler yaşadık Zico yüzünden, daha iyi bir teknik adam olmadıkça Avrupa'da başarı zor gözüküyor.
Evet bence böyle yeter daha forvet transferi yapılmamalı.
Kazım,İlhan,Semih,Kezman Fenerbahçenin gol yükünü kaldırır bence.
Schalke Appiah defterini kapattı!
Fenerbahçe'de oynayan Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'e transferi konusu kapandı.
FC Schalke 04 menajeri Andreas Müller, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, ''Appiah olayı bitti. Transfer başarısızlıkla sonuçlandı'' dedi.
Müller, Appiah'ın tercih ettiği futbolcu olduğunu, ancak kulübün yönetim kurulunda yapılan oylamada bu transfer için çoğunluk sağlanamadığını ifade etti.
Bu kararı anlayışla karşıladığını belirten Müller, ücret konusunda büyük görüş ayrılıkları bulunduğunu, kendisinin de kulübün ekonomik durumunu düşünmek zorunda olduğunu kaydetti.
Appiah'ın, Türk basınında çıkan bazı aksi haberlere rağmen hala Schalke'ye gelmek istediğini belirten Müller, ''Appiah, Gana'da bekliyor ve bizimle ilişkiye geçmeye çalışıyor. Mutlaka Schalke'ye gelmek istiyor. Ancak biz bu konuda bir girişimde bulunmayacağız'' dedi.
Kaynak: AA
Biraz daha açık olabilir misin Emrah Abi?
Federasyon bizim takımında elini kolunu bagladı herkes onları bekliyor
Deivid de var ayırca :)
Unutmayalım o oynıcak Kezman olmadığı zaman İlhan değil ;;)
yazık etti kendine geleceğin gökhan ünalıydı bizde ama artık söner bu zico oynatmaz bunu
Bizde de geleceğin Gökhan Ünal'ı olur, merak etme. Unutma ki kaliteli futbolcu her yerde kalitelidir.
Tuncay geldiğinde de böyle şeyler söyleniyordu, aynı şekilde Serdar, Volkan, Önder gibi oyuncular da geldi, kalitelerini gösterdiler ve forma şansı buldular. Uğur Boral da öyle...
Acık olacak birsey yok sponsorlar dan para alındı
Haberler sende Emrah Abi Saviola geliyor mu?Veya Santa Cruz?
Valla Saviolanin gelme ihtimali baya yüksek olmaya basladı santa cruz zor cünkü baska tkımlarda ilgileniyor saiola ile ilgilenen takımlar hepsi vazgecti
İlhan iyi bir oyuncu umarım kulubede yıldızı sönmez ve kalitesini gösterir
Besıktas işi zor sampiyonlar ligine katılır ama grubtan cıkması zor gibi
Bu sene delgado ricardinho bunlardan hiçbir fayda beklemeyin
Santa Cruz la Valencia ilgileniyormus Fanatik'e gore...Real Madrid in Saviola transferinde israrli olacagini da zannetmiyorum..
Beşiktaş'ın gruptan çıkabileceğine sanırım kimse inanmıyor.
Neden böyle bir yorum yaptın şimdi Emrah? :)Quote:
Bu sene delgado ricardinho bunlardan hiçbir fayda beklemeyin
Ozaman kapatalım dükkanı çekelim kepenkleri gidelim.. :)
Yahu şu İlhan'ın boyu kaç.Hava topu alabilir mi?
Ayrıca hala sağ bek transferi yapılmadı.Yırtıcı bi santraforda yok