-
Gözlemcilerimizi gönderdik her yere :D
-
Şimdi Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemesinde sion a deplasmanda 3-3 ve kendi evinde 0-1 lik skorlarla elendi. Gerçek hayattaki gibi onların gruplara kalması halinde alıcakları parayı ben mi alıyorum direk kaldığım için ???
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Şimdi Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemesinde sion a deplasmanda 3-3 ve kendi evinde 0-1 lik skorlarla elendi. Gerçek hayattaki gibi onların gruplara kalması halinde alıcakları parayı ben mi alıyorum direk kaldığım için ???
Evet ben öyle diye biliyorum abi bütün parayı senin toplaman lazım :D
-
-
Sezona kupayla başlamak takım açısından çok moral verici olmuştur.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Sezona kupayla başlamak takım açısından çok moral verici olmuştur.
Evet müzemizdeki kupalar çok eskiydi.Yeni kupalar için ayrı bir bölüm kuruyoruz..Buraya yenisinin gelmesi moralleri yükseltti
-
Kupanın gelmesi güzel Lig kupasınıda bekliyorum...
-
Bu kupalar hikaye abi.Sen bize ŞL'yi getirmediğin sürece artık memnun edemezsin.
-
transferlerin harika olmuş, tecrübe eksikliği sorun olmazsa şampiyonlar liginde 3. olup uefaya gidebilirsek şahane ollur.
-
Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkarsak mükemmel olur abi. En kötü ihtimal 3. olup UEFA'da eser gürleriz :)
-
Quote:
Originally Posted by
talha153
Kupanın gelmesi güzel Lig kupasınıda bekliyorum...
Zaten en iddalı olacağımız kulvar bu sene lig kardeşim :)
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Bu kupalar hikaye abi.Sen bize ŞL'yi getirmediğin sürece artık memnun edemezsin.
Recepcim biraz ağır olmadı mı istek :)
Quote:
Originally Posted by
Abazhanzo
transferlerin harika olmuş, tecrübe eksikliği sorun olmazsa şampiyonlar liginde 3. olup uefaya gidebilirsek şahane ollur.
Evet en makul hedef 3.lük olarak gözüküyor :)
Quote:
Originally Posted by
futureless
Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkarsak mükemmel olur abi. En kötü ihtimal 3. olup UEFA'da eser gürleriz :)
Sağol kardeşim 3.olalım yeter :)
-
Bugün kariyerle hiç ilgilenmedim. Rüzgar çok güzeldi bütün gün sörf yaptım :) Bilgisayarıda yeni açtım.Dün bıraktığımız yerdeyiz şimdi biraz oynarım kura çekimi olur az sonra :)
-
-
Quote:
Originally Posted by
kcabjk
bekliyoruz abi :)
:D Eywallah kardeşimm
-
Şampiyonlar Liginde gruplara kaldığımız için Uefa'dan 7.1 Milyon Avro geldi.. :D
-
Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi ..
-
Grubumuz ..
-
Grup çok zor abi.Sporting'in üstünde üçüncü tamamlasak bize yeter.
-
Grup çok zor abi Uefa'ya gitmeye çalış derim...
-
Çok sağlam grup gelmiş abi.Sporting'ten alacağımız puanlar çok değerli olacak bizim açımızdan.
-
Bence Sporting'i geride bırakacak gücümüz var abi.
-
Süper kupa süper olmuş abi.
ŞL için laf yok.
-
Evet grup çok zor o ligde çekebileceğimiz en zor kura :)
-
Bana AMC oynatabileceğim güzel bir taktik önerebilir misiniz ???
-
Abi yolladığım taktiklerden Mr.Genious ve Recep v1. i öneririm.İkisini de çok kullandım.Sağlam AMC bulursan seni her türlü taşır.
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Abi yolladığım taktiklerden Mr.Genious ve Recep v1. i öneririm.İkisini de çok kullandım.Sağlam AMC bulursan seni her türlü taşır.
Okay Yokuşlu çok gelişti bence değerlendirmek istiyorum bir yıldız yaratıcam ondan :D
http://b1207.hizliresim.com/z/x/b7h9t.png
http://b1207.hizliresim.com/z/x/b7hby.png
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Kardeşim nereye yolladın göremedim..
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Kardeşim nereye yolladın göremedim..
Pardon abi Mustafa'ya yollamışım onları. :n:
http://www.sendspace.com/file/pkfpk4 buyur abi burda taktikler var.
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Baya bi taktik var burda Recep :)
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Baya bi taktik var burda Recep :)
Kafana yatanı kullanırsın abi.Bütün taktiklerim orda. :)