3 oldu bu is bitti
Printable View
3 oldu bu is bitti
4. golü kaçırdı bayern 4-5 olur bu maç.
O pozisyonları görmediğim için beni ilgilendirmez,ben Alba'ya yapılan hareketin faul olduğunu belirtiyorum ee golü yiyince de elenmiş oldular buna da hakemler sebep oldu.
Bayern hak ediyor zaten bu oyunla ancak gerçekten enteresan bir hakem vermişler herhalde basket hakemi koymuşlar ki vücut koyma olarak nitelendirmiştir.
Edit:
4-0 oldu helal olsun vallaha.
Bu yılın şampiyonu belli gibi.
4 oldu 5-6 olur diyeyim bu sefer :D
bu panzer değil TANK!:D
4 be muller
Çok güzel söyledi gerçekten Panzer değil Tank diye. İnanılmaz oynuyorlar.
4-6 Oynamıştım iyi oldu :D
Nerde bu Barçacılar bu gece ya :D
Ders diye okutulacak bir maç. Helal olsun valla. UEFA'nın oyunu bozuldu... Dortmund-Bayern finali olsa süper olur.
Klasik olacak ama Bayern bu gece Barcaladı :D
Messi ilk 11 de başladı mı ?
Valla Dortmund kazansın istiyordum ancak Bayern Barcelona gibi bir takımı bile dağııtı,parçaladı,yok etti adeta.Bu yıl Şampiyonlar Ligi kesinlikle Bayern Münih'in,evinizi arabanızı bütün her şeyinizi Bayern'e basın,ibretlik oynuyorlar.
Süper bir galibiyet,beyler Messi'yi maç boyu gören var mı ya? :D
Barca donemi kapanmismidir ?
Icimin yağları eridi.umarim bu galibiyet bir devrin sonunu getiirir.yeter artik 30.lig takimilarinin bile Barcelona gibi paslasmaya calisip 4-3-3oynamaya calismasi.
Barça'yı çözdüler artık futbolun yeni efendisi Munih'tir kaldıki Götze hamlesiyle gelecek sezon da şov yapacaklarını gösterdiler.Yarın da Dortmund'un yeneceğini düşünüyorum ama bu maç gibi olmayacaktır 2-1 3-1 falan alırlar.
Barca dönemi kapanmaz abi sadece şekil değiştirir,adamlar leblebi gibi topçu yetiştiriyor yani 3-4 yıl suskun olsalar yeni jenarasyon çıkar ortaya tekrar zirveye oynarlar.
O değil de Bayern neden Guardiola'yı getirme ihtiyacı duyuyor ? Veya 40-50 milyon €'ya transferlere falan şimdiden imza atmaya başlıyor ? Hayır ligde önüne gelene 6-7 atıyor, Barcelona'ya 5 dakika daha olsa 5.'yi atacak, Amaçları ne ? Herkese 10-15 falan mı atmak ?
Hadi beyler söyleyin kim bastı bunları kuyruğuna : )
Kassai sağolsun maçın açıkça içine etti 2.gol ofsayt 3.gol faul..
Bayern, Barca'yı resmen hacamat etti ve El Clasicco da yalan oldu bu skorla. Hakemin desteklerini de unutmamak lazım. Gerçi, her iki taraf adına da maçı batırdı. Bayern'in de penaltısını yedi.
B.Münih-Dortmund karşılaşmasını izleyelim finalde bari.
Bizim 3-0'lık rekor da el değiştirdi, en çok da ona yanıyorum.
Ben de merak ediyorum. Daha fazla amacı ne bunların.
Öte yandan Barcelona yıllardır Eto'o dan sonra diyelim doğru düzgün bir forvet alamadılar.
Hayknes'i neden yolladılar sezon bitmeden onu da anlamadım. Adam Ligi garantiledi, Şampiyonlar ligi ortada. Almanya kupasında da finalde Stuttgartla oynayacaklar.
Adam daha ne alacak merak ediyorum :D
Valla 3-4 kez elle oynama vardı Barca ceza sahası içinde.
Bence penaltı hakemin görüşüydü doğru veya yanlışı olmaz eline çarpıyor top istemeden ama pozisyonu da engelliyor :)
Bayern Münih geçen sene de kupayı alacaktı da işte geçen sene Panzer'diler karşılarına asıl Tank gelince afalladılar.
http://i3.mirror.co.uk/incoming/arti.../Didier+Drogba
Kusura bakmayın buradan prim yapmazsak olmaz :n: