gençlerbirliği deplasmanı her zaman zordur bu sonuç normal bence
Printable View
gençlerbirliği deplasmanı her zaman zordur bu sonuç normal bence
Fenerin şampiyon olacağını iddaa ediyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bknz. bu gün puan durumuQuote:
Originally Posted by apaydin2148
bu aralar bomba transferler oluyo mu..bi bilginiz var mı:)
ben hiç duymadim sadece bi söylentiye göre seneye Arsenal 25 milyon euroya JOHN CAREW'i alacakmis.Sadece söylenti olarak duydum bunu.
Bide U-17 Sampiyonasinin gol krali CARLOS VELA da Büyük bir ihtimalle 1 ocakdan itibaren ARSENAL formasi giyecek.
Beşiktaş'ın hocası Tigana, bir zamanlar manchester United'da oynayan SAHA ile anlaşmış die duydm..
Bi fransız dergisi ya da gazetesi yazmış..
Bence yalandır
Carlos Vela transferi doğrudur. Bir yerde okumuştum, yaklaşık 1 ay boyunca Arsenal'de denenen C.Vela, U-17 şampiyonasında gösterdiği performanstan dolayı, Vela ile anlaşmışlar..1 Ocak 2006'dan itibaren Vela, Arsenal'de!!Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Bir aralar, Djibril Cissé söylentisi vardı..Mutsuz olması nedeniyle, Özhan Canaydın harekete geçerek, Cissé'yi transfer etmek için kesenin ağzını açtığını duymuştum (Gerilla'dan). Ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez. Ama bence yanlıştır..Çünkü hiç böyle haberler gündeme gelmedi..
Arap Ülkelerine İlgi Sürüyor!
Arap ülkeleri hala para kazanmayı hedefleyen yaşlı yıldızları cezbetmeye devam ediyor. Bu doğrultuda hareket eden son isim Middlesbrought'tan ayrılan Kamerun'lu milli oyuncu Joseph-Desire Job oldu.
Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımıyla sözleşme imzaladı ve amacı buradba düzenli olarak forma giyerek Kamerun'un Dünya Kupası kadrosunda yer almak.
Mod ve Admin arkadaşlar, bu haber daha önce yayınlanmış olabilir, yayınlanmışsa şimdiden özür diliyorum!!
rrrrr (r)
Malatyaspor'lu Johansson'a Real Betis'ten Gözlemci...
http://img371.imageshack.us/img371/4...rkonya65zq.jpg
Sezon başında İsveç'in IFK Göteborg takımından gelen Ümit Milli Futbolcu Sebastian Johansson'a İspanyol Betis'ten teklif var.
Daha önce Cadiz'inde transfer etmek istediği İsveçli için İspanyol takımı 2.kez gözlemci gönderdi arkadaşlar.
En son Konyaspor maçında gol atan futbolcu bakalım devre arasında La Liga yolunu tutacak mı.
Ad Soyad : Sebastian Johansson
Doğum Yeri : Ulricehamn/İsveç
Doğum Tarihi : 04.09.1980
Boy : 1.78
Kilo : 76
Oynadığı Mevkii : Ön Libero
Kariyer : Ulricehamn IFK ve IFK Göteborg takımlarında oynadı. 3 kez 21 Yaş Altı, 20 kez Genç Milli Takım forması giydi.
BEŞİKTAŞ TİGANANIN ESKİ ÖĞRENCİSİ LUİS SAHA İLE İLGİLENİYOR
MAN UTD GÖZDEN ÇIKARDIĞI SAHA'YI SATMAYA SICAK BAKIYOR AMA HENÜZ BİR SÖYLENTİ
bendende bi söylenti.
TÜMER METİN ile ÜMİT KARAN takas edilebilirmis.Walla ne diyelim hayırlısı olsun.Ama BJK nin üstüne parada vermesi lazim bence ee nede olsa adamlara gol kralı oyuncu verioz. :mrgreen: :mrgreen:
Bence bu iş olmaz.RoCCo_42 abi bir de üstüne paramı istiyorsunuz Tümer gibi adamın! (k) Bence siz çok şey istiyorsunuz. (j)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Şaka bir yana gerçekten böyle bir söylenti var ama zor bence.
Galatasaray cephesinden yalanlama geldi...
http://www.webaslan.com/haberler/15598.php
zaten anca yalanlama yaparlar baska bisey de üstlerine yok zaten bu yönetim cok canımı sıkmaya basladı acacam agzımı yumacam gözümü (c)Quote:
Originally Posted by emirduman
aman RoCCo_42, sakin ol marta kadar sabır gösterin
arkadaslar galatasaray insua için boca j.a geri dönecekmiş.galatasaray bu transfer için 3,5milyon doları gözden çıkarmış :roll:
of of..hep insua haberleri..büyük başkan 3 seneden beri dünya yıldızı bi oyuncu alıcak ama..
valla ben başkanın yalancısıyım :mrgreen: şaka bi yana hocanında onayını almışlar.sanki daha önce almadılar :mrgreen: başkan söylemiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FB ye hali altıntop ve hamit kesin gel,yooo.Yabancılardan ise cavenhagi veya luis fabiano gelebilir.
aziz yıldırım mı soledi :mrgreen: nerden duydun
yattara bi radyo programın da mı ne, fenerden teklif gelse kabul ederim demiş..
fm ile gercek dünyayı karıstırdı arkadas heralde.Bide her moderatörden uyarı aldıgına göre bide benden al.Büyük yazıyla alakasiz mesajlar yazma okey?Quote:
Originally Posted by resatmurat
Boca Juniors Insua'nın golü ile şampiyon oldu. (11) :roll: (/o)Quote:
Originally Posted by samco25
Transferde yedeklere hücum !
Fenerbahçe’nFenerbahçe’de doğru dürüst forma şansı bulamayan Servet, Mahmut Hanefi, Olcan, Kerim ve Can’a Anadolu kulüplerinden transfer teklifi yağıyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sürekli kadrosunun yetersiz olduğunu, bu yüzden yabancı kontenjanının artırılması gerektiğini söylerken, takımında yedek bıraktığı futbolcular, Anadolu kulüplerinin gözdesi oldu.
Özellikle Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Ankaraspor ile Erdoğan Arıca’nın takımı Samsunspor, sarı lacivertli formayı zaman zaman giyen Servet Çetin için kıyasıya bir mücadele içine girmiş durumda. Çalımbay, ‘Servet’i devre arasında kadromuzda görmek istiyoruz. Bu futbolcu için gereken her türlü fedekarlık yapılacaktır’ derken, Arıca, ‘Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, takımında oynayamayan Servet, Mahmut Hanefi, Can, Olcan ve Kerim gibi futbolculara talip olduğumuzu söyledim. Birkaç gün için cevap verecekler’ açıklamasını yaptı.
Sezon başında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle takımından uzak kalan Servet ise kendisine birçok kulübün talip olduğunu, ancak Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini söyledi. Genç futbolculardan Can, Mahmut Hanefi ve Kerim de aynı düşüncedein müzmin yedekleri transferin gözbebeği oldu
Real can, Cassano'yu istiyormuş..
İlk yarıda ligin dibinde yer alan Çanakkale Dardanelspor (l) (r) revizyona gidiyor.Bu doğrultuda takımın önemli oyuncularından(dı) ve ümit milli takım oyuncusu Selçuk İnan süper lig ekiplerinden Vestel Manisaspor ile anlaştı.Bunun haricinde biraz çalışsa adam olur dediğim Mehmet Şen ve üniversiade milli takımında oynayan Emirhan Özdemir Altay ile anlaştılar.Kaleci Eser Altın ise takımdan ayrıldı ve süper ve ikinci lig ekiplerinden takımlarla görüşüyor(muş).
Selçuk İnan karşılığında Vestel Manisaspordan gelen 4 oyuncu ise şunlar:Mithat Yavaş,Mehmet Akdemir,Ahmet Yolcu ve Özgür Vurur.
Çanakkale'den transfer haberlerini bildirdim.İyi günler.
Ankaraspor, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor’lu Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vaTeknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız veren başkent temsilcisi, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor'un sözleşmesini feshettiği Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vardı.
Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte bu iki futbolcuya imza attırmayı planlayan Ankaraspor, şu an istanbul'da bulunan Cem Yanık'ın menajeri aracılığıyla görüşmelerini sürdürüyor.
Sparta prag'a yakın takip
Bu arada Ankaraspor'un Sparta Prag takımında forma giyen iki futbolcuyu yakın takibe aldı.
İsimleri açıklanmayan bu futbolcuların orta saha ve defansta görev aldığı öğrenildi. Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde ise Molnar'ın takımdan gönderileceği ifade edildi.
96rdı.
aziz yıldırım "kaç para olursa olsun 2007 de henry yi alcam" diyoo bence alır...
boca j. insua için 9 milyon euro istemiş,gs de siz delimisiniz demiş... :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eee nolcak baska ne demelerini bekliodun ama biraz abartmıslar tabi bu herf ronaldinho mu :mrgreen: