Adnan polat gelecegin takımını kuruyoruz dedİ..Hem kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2M çok pahallı...ribery gibi falan opsiyonludur..Kokusu cıkar.
Printable View
Adnan polat gelecegin takımını kuruyoruz dedİ..Hem kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2M çok pahallı...ribery gibi falan opsiyonludur..Kokusu cıkar.
Neden kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2 fazla olsun ki? Sonuçta bonservisiyle gelen adamda oynadığı yıl için o kadar para almıyor mu?
marcelo gallardo boştaymış :D:D uzun yıllar peşinden koşturmuştu bizi ..acaba olmazmı ??
kim ne derse desin ben hala gelmesini isterim..:D
İnsua ve Gallardo isimlerinden gına geldi.. :D
Kalli transfer olmazsa istifa ederim diye tehdit etmiş yönetimi.Böyle bir şey duydum.Acaba ne kadar doğru.Bana mantıklı geldi.Çünkü para yok bilindiği üzere ama daha 2 transfer daha gelecek dedi Adnan Polat.Zaten Kalli 4 transfer istemişti.Emre'yide sayarsak 4 oluyor.
1-2 sayfa öncesinde eklemiştim açıklamalarının özetini Kalli'nin..
Beklemedeyiz bakalım, kim gelecek kim gidecek göreceğiz.. :)
Yok ya 3 kere izledim..Öyle birsey dememiş nedense cogu kişi bilmeden salllıyor..Medya iyi dolduruyor insanları..
Olay aynen söyle oldu;Kalli toplantısı yaparken isteklerini söyledi,Tam kalkıp gidiyordu birisi söyle bir soru yöneltti;
Muhabir:Sayın felkamp acaba istekleri olmassa istifa edecekmisiniz dedi..
Kalli:Tam giderken gülerek esprili bir biçimde evet dedi gitti..Birde medya kalliye karsıya birazdan ondan öyle dedi..
Medya varya öyle abartmışkı..Yok tehdit etmiş falan...Gstv zaten sürekli veriyor..Gece 24:00 haberlerinde yine izleyebilirsiniz..
Aynı medya "Kalli dönmeyecek!"'te demişti. Sonuç ortada.:) Carrusca'yı iyi paraya satarsak güzel olur.:)
Arkadaslar biliyorsunuzki dün kalli basın toplantısında bir kaleci istiyorum hatta aklımda biri var dedi...
Ben dün size bir haber vermişdim ısaksson ile anlasdıgımız kontejanın bosalmasını bekledigimizi söylemişdim...
Quote:
ISAKSSON GALATASARAY İLE ANLASDIM
isvec gazeteleri; aftonbladet ve expressen'e
Isaksson sefer teklif'i dogrulamiş.Kulüplere kalmiş artik..
benim icin cok iyi olur cünkü Galatasaray gercekten cok büyük bir kulüp diyor
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article1711255.ab
http://www.expressen.se/sport/fotboll/1 ... a-isaksson
http://www.fotbollskanalen.se/606947.html
gerçekten çok yararlı olabilir..daha önceleri istemiyordum kaleci transferini ama orkunun yan toplarda hataları oluyor..umarım gerçekleşir..
İsaksson gelirse kalemiz daha da güvenli olur bence Orkun ve Aykut da başarılıydı.Bu arada Barusso ne zaman imzalayacak sözleşmeyi
Afrika kupasında Gana ne zaman elenirse ozaman gelecek:)
Emrah abi belki gizli yapılan toplantılarda tehdit etmiştir.Yapar mı yapar..
Doğru ben unutmuşum kupada olduğunu....
Valla Şemsi bu medya kalli'yi bize kötü göstermek için iyi çalısıyorlar:)..Tehdit etse ne olur sezon sonu zaten gidecek.
Sezon sonu zaten gidecekte şimdi gitmesi takımı çok fena etkiler bence.Gördük adam 2 maçta takımın başında çıkmadı takım gol atamadı.
Feldkamp devre arasında gitse Gs şampiyonluk yolunda büyük yara alır.Ayrıca Sezon başında hazırlanan planlarda suya düşer.Ondan gitmesin diye hemen transfer yapmışlardır.Tabii haber doğruysa..
İsaksson falanda qeLirse sahaya 6 Yabancı Kimler Çıkacak Meraktayım :)
Sabri olayının perdesi aralandı
Galatasaray'da Feldkamp'ın Sabri'yi göndermesinin nedeni ortaya çıktı. Alman teknik adam, yönetime verdiği raporunda, "Rize maçının ikinci yarısında oyuna girecekti. Ama bu kararı protesto için saha kenarına 5 dakika geç geldi. İdmanlarda en arkada kendi başına koşuyor. Hakan Şükür ile Hasan Şaş'ın olmadığı maçlara kaptan çıkması gerektiğini söylüyor. Disiplinsiz davranışları var" ifadelerini kullanarak Sabri'nin yollanmasını istedi. Öte yandan Sabri'nin menajeri Ali Güven hâlâ olayın şokunda. Güven, "İnanamıyorum. Sabri'yi sezon başında Sevilla istemişti. 6 milyon euro önermişlerdi. Ama Galatasaray bu teklifi reddetmişti. Şimdi çocuğu gönderiyorlar" dedi.
Sıra Karan'da
Feldkamp'ın gündeme oturan basın toplantısının ardından, Sabri Sarıoğlu'nun da kadro dışı bırakılmasıyla birlikte kaynayan kazana dönen Galatasaray'da sular durulmuyor. Alt yapısından yetiştiği sarı-kırmızılı ekibin formasını 2002-2003 sezonunun son maçlarından itibaren giymeye başlayan ve kısa sürede taraftarın gözünde 'sembol' isim mertebesine ulaşan Sabri'nin ardından bazı 'önemli' futbolcularla da yolların ayrılacağı öğrenildi. Kalli'nin "Gönderilsin" dediği isimlerden birisi de Ümit Karan. Alman hoca, Ümit'i de Sabri gibi "Çok disiplinsiz" gerekçesiyle defterden sildi. Ara transferde olmasa bile Ümit Karan ile Galatasaray'ın yolları sezon sonunda ayrılacak. Hakan Şükür de sezon sonunda Florya'ya veda edecek. Galatasaray Teknik Direktörü ayrıca Hasan Şaş ile de çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Anlaşılan o ki Galatasaray'da önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanacak.
Kaynak: SABAH Gazetesi
Medya Daha kuralı bilmiyor..Barusso Uefa da oynayabiliyor...
Quote:
17.18. maddeye göre oynayabiliyor
17.17 For all matches from the start of the round of 32, a club may register a
maximum of three new eligible players for the remaining matches in the
current competition. Such registration must be completed by 1 February
2008 at the latest. This deadline cannot be extended.
17.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club,
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Cup, his former
club must not have played in the UEFA Cup at any point in the current
Emrah forumda herkesin İngilizce bilmediğini sanıyorum Türkçe mealiyle koyar mısın haberide anlayalım bizde neymiş ne değilmiş?.
ya sabriye 6 milyon euro veriliyor ve satılmıyor.. abicim gerçekten salaklık.. sen sabri'yi o zaman satacaksın da ne zaman satacaksın? teklif geldiği anda sat, çünkü teklif onun maximum seviyesi olur genelde. ondan sonra oyuncu düşüşe geçer. bu yaşından sonra kimseye de satamazsın sabriyi..
sabri şuan 24 yaşında..ve bu yıl giderse kiralık gidecek hatta affedilme durumu da var adnan sezgin dün söyledi..
ve sabri kiralanırsa geri dönüşü eski sabri gibi olur aklı başına gelir..kimse almaz gibi laflar kullanmak bence dogru degil..daha çok talibi çıkar..
ümit karan konusuna gelince..oynatıldığında gol krallıgına koşuyor oynatılmadıgında sorun oluyor..bi kere olsun nonda-karan ikilisini denemeli kalli..ümit gibi bir oyuncuyu göndermek yerine en az ümit kadar kalitelisini almayı gerektirir..yönetim bunun farkındadır..
Ümit gitmez, gidemez, gitmemeli.. Sene sonunda Hakan Şükür dönemi bitiyor.. Bizim Ümit'e ve jeneriklik gollerine ihtiyacımız var..
ama bir düşünsene avrupada 25 yaşında sabri'den daha iyi bulunabilecek bir sürü oyuncu var:) yaş ilerledikçe fiyatı düşer oyuncunun. herkes genç oyuncu ister. ben açıkçası 2 yıl önceyle şu an arasında pek bir fark göremiyorum. Belki de benim salaklığım. Ama 2 yıl önce 6 milyon euro teklif edildiğini varsayarsak, bugün için bu sayı en az 4 milyona kadar düşer bence..
hiç sanmıyorum kardeş:) bence futbolu burda bitirecek çünkü biz bu 6 milyon euroyu çok arayacağız:D:D
Andreas Isaksson
Andreas Isaksson (d. 3 Ekim 1981, Trelleburg), İsveçli futbolcudur.
Futbola Östra Torp GIF'da başladı ama Trelleborg'da profesyonel oldu. 199 cm olan kaleci İsaksson, ordan 1999 yılında Juventus'a gider ve 2001 yılında hiç maç oynamamış halde Djugardens'e gider. 2004 yılına kadar 75 maç yapan Andrea İsaksson,2004'de Fransa'nın Rennes takımına transfer olur. Asıl yıldızı Euro 2004'de parladı.
Galatasaray adına uzun süredir Manchester City kulübüyle görüşmeleri sürdüren Adnan Sezgin 27 Ocak 2008 tarihinde bu transferin de sonuçlandığını spor kamuoyuna açıkladı.Böylece Galatasaray bu sezonki 2.İsveçli transferini gerçekleştirmiş oldu...
Arkadaşlar Wikipediadan alıntı varmı böyle bi açıklama :confused:
"Wikipedia'yı isteyen herkes kafasına göre düzenleyebilir, bu haberlerin kesinliği yoktur." (: