biz sola alışığız alex tümer onlarda sol ayaktı
Printable View
biz sola alışığız alex tümer onlarda sol ayaktı
Tümer Fenerbahçede kaç maçda 11 oynadıki ?
Oynayacak bir sol ayağı kasdettim ben..Eğer oynamayan oyunculara bakarsan ohohoho ben sana 50 tane topçu sayarrım bizde ismi geçen sol ayaklardan :)
Emre alındığına göre Aurelio eski yerine döner, Maldonado veya Appiah gider tamamen, böylece Kanoute alınır.
Tebrikler Fenerbahçe.
Emre alıncak da ne olucak anlamış değilim adam zaten ha bire sakatlanıyor.Lincoln gibi olmaz inşallah.Hem Emre Alex'in oynadığı mevkide oynamıyor mu?İnşallah gelmez Fenere.Zaten Türkiye'ye dönmeyeceğim demiyor muydu Emre?Esas almamız gereken yerlere transfer yapılmıyor.Nerelere transfer yapılıyor yav.Süper lige ambargo koyması gereken bir takım bence Fenerbahçe.Para var para var nerde para.İleride Kezmanla,Semihe kaldık.Bunları teknik direktör daha lig başlamadan önceden görmeli tesbit etmeli boşu boşuna bir şampiyonluk gitti.Yazık...Tamam onlar bizden daha iyi biliyorlar ki oralara gelmişler ama o kadar para alıyorlar yapçaklarsa doğru düzgün yapsınlar işlerini!
Arkadaşlar Cruz haberi balona benziyo tartışmaya gerek yok.
Evet Kanoute kaliteli bir oyuncu. Fenerbahceye geldigi taktirde de cok iyi maclar cikartabilir. Ancak Hooijdonk'tan kaliteli denilirse orada bir "Dur bakalim" demek isterim. Hooijdonk ve Kanoute'yi karsilastirmaya calisayim:
(20 puan uzerinden)
Hooijdonk - Kanoute
Sut Isabeti : 18 - 16
Hava Hakimiyeti: 17 - 18
Teknik: 19 - 14
Hizli karar verebilme : 16 - 12
Ceviklik : 13 - 15
Pas : 16 - 11
Topla denge : 12 - 15
Pozisyon Alma Yetenegi : 16 - 14
Yukarida saydigim degerler benim tahmini degerlerimdir. Ve bana gore Van Hooijdonk'un futboluna kiyasla Kanoute'den daha kotu bir futbolcu oldugunu soylemek Hooijdonk'a buyuk vefasizlik olur...
Vallahi ortak dediklerine hiç katılmıyorum özelliklede Teknikleri konusunda
Teknik olarak Kanoute daha iyi ama bence Hooijdonk daha iyi fubolcuydu.Ayaklarına çok hakimdi.Bunu geçen sene oynana GS maçında da bir daha göstermişti zaten.
Şahsen Selmancığım bende Hooijdonk'un yalnızca topa vuruş, yön veriş ve isabet konusunda üstün olduğunu, dribling, hız, hava hakimiyeti, teknik gibi özelliklerde Kanoute'nin ağır basacağını düşünüyorum..
hooijdonk tam anlamıyla santrafor fakat kanoute santraforluğunun yanında zaman zaman orta sahadan top alışları +özellik sağlıyor hem pivot hemde türkiye ligi için hızlı...
Şu haberin sonunda Kazım'ın söyledikleri transferi doğruluyor.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39275
İspanyol Boğası Kanarya Oluyor
Fenerbahçe,Emre'den sonra Avrupada top koşturan bir başka Türk futbolcuyu da transfer etmek için kolları sıvadı.Fener yönetimi, İspanya'da bu sezon lig ikincisi olan Villareal'in yıldızı Nihat Kahveci ile anlaştı.Nihat,Fenerbahçeli yöneticilere:
''Ben gelmeye hazırım.Ancak kulübümü ikna etmelisiniz''dedi.Villareal,Nihat için 18 milyon €uro istedi.Fener bu rakamı indirmek için uğraşıyor.
Nihat haberleri muhtemelen yalan dün Menajeri Ahmet Bulut Villareal onu satmak istemior dedi ve Nihat ispanyada kalmak istiyor dedi.
Kanarya Durmuyor
Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fenerbahçe rüzgarı onunla esmeye devam edecek...
Emre Belözoğlu’nun adı yetti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları internet sitelerinde birbirine girdi. Başkan Aziz Yıldırım, Emre gibi Nihat’la da her konuda anlaştı. Transferdeki tek engel, İngiliz Kulübü Tottenham.
AP’de flaş gelişme...
Galatasaraylılar ‘ihanet’ diyor; Fenerbahçeliler’in çoğunluğu olumlu karşılarken, bir kısmı da ‘alınmamalıydı’ yorumunu yapıyor. Ancak gerçek olan tek gelişme var: Emre Belözoğlu, artık Fenerbahçe’de ve hem Türkiye hem de Avrupa son 24 saattir bu transferi konuşuyor. Transfer, dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olan AP’de bile ‘flaş gelişme’ olarak duyuruldu.
‘Rüştü şimdi nerede?’
Peki, taraftarlar ne düşünüyor? İşte bir kaç örnek... Fenerbahçeliler’in yorumları: “6+2 varsa... Aurelio’nun durumu belirsizse... Her aldığın Gökhan Gönül gibi çıkmayacaksa... Elbette iyi oldu.”, “15 yıldır Fenerli sandığımız Rüştü şimdi nerede? Emre iyi ki alındı”, “Fenerbahçelilik bizim işimiz, futbolcuların değil”. Galatasaraylılar; “Bunu bize yapma...”
Adalılar para bastı!
Emre Belözoğlu’nu Euro 2008’den sonra satmakta kararlı olan Newcastle United’ı ikna etmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi bir başka İngiliz Kulübü ile Nihat Kahveci için büyük bir yarış içinde... Başkan Aziz Yıldırım’ın Emre gibi Nihat ile de her konuda anlaştığı, ancak milli futbolcu konusunda Ada ekibinin bir serveti gözden çıkardığı belirtildi.
Kahveci de doğruladı
Villarreal ile 2011 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler’in teklifini resmen doğruladı: “Evet, Fenerbahçe’den teklif aldım. Bu güzel ve onur verici bir durum...” İş, artık Fenerbahçe ile Tottenham arasında. Çünkü Villarreal, en iyi öneriyi yapacak takıma Nihat’ı satmayı planlıyor.
Mynet
bu haber daha önce buraya koyuldu..
bu sene ofans gücümüz baya can yakacak :D
Kanoute gelirse Fener'in önündek kimse duramaz
ancak Sheva gibi isimli bir forvet gelecekse tabii ki tercihimiz odur ( Kanoute'den daha az katkı yapsa bile :) )
Kanoute alınması harika olur ama bence yerli ve ya yabancı bir forvet daha gerekiyor ..
Shevchenko gelip Kezman gidecekse hiç forvet almaya gerek yok. Sheva zaten tek forvet olduğu için chelsea'de başarısız olmadımı? Kanoute - Vagner Love gibi etkili oyuncular lazım bize
Vagner Aşk(love) iyi adam hem hızlı hemde tek forvette etkili isot abinin dediği gibi
Bize Drogba gibi hem sırtı dönük hemde kaleye yönelik bir forvet lazım Bu da Kanoute-Love gibi oyuncularla sağlanabilir Shevayıda isterim ama ben.
Bize alınacaksa, uzun boylu forvet lazım. Ortalara kafa atacak oyuncu şart. Tek forvetlik sistemde oynuyoruz. Jan Koller'i alın ama; Sheva'yı almayın.
ya niye herkez kanoute'yi bir başka futbolcuyla karşılaştırma yarışına girmiş durumda :)
fenere gelecek bir forvetin karşılaştırılması gereken tek kişi Mateja Kezman dır çünkü gelecek kişinin ondan iyi bir futbolcu olması gerekir
Zigiç :D 2.02 boyunda aç ortayı bırak çarpsın kafasına:D:D
Vagner Love tek forvetli sistemde basarisiz olur, bakiniz Brezilya ve CSKA oynadigi maclara, hep yaninda topu ona indiren birisi oynuyor, mesela CSKA'da Jo, bence vagner cok daha iyi.