Arap Şükrü güzel mekan seçmişsiniz :D:D
Printable View
Arap Şükrü güzel mekan seçmişsiniz :D:D
Bak biLen nasıL biLiyor mekanı hemen :D
hakikaten 10 numara mekandır Arap Şükrü yalnız Serkan abi bir hos olmus kendinden geçmiş gibi :D
Forum misafiri olarak yorumda bulunayım dedim.Bu harika haftasonu için ikinize de çok teşekkür ederim. Bursa'da boğaz manzarasını bile tatmış olduk :D :D :D Biri en çok sevdiğim kardeşim ,oz kardesimden ileridir, diğeri cnm kankacım, tabiki her sey çok guzel olacak. Ama BJK yastığına yattığım tamamen basının uydurması :P :P :P
İlk resimde direk su dikkatimi çekti :n:.
Takım 18. sıraya düşünce onun üstüne en iyi soğuk bir su içiLir :D
Abi bence o şişeyi bitirseniz yeridir :n:.
Süper bir akşamdı Hayrettinim marifetini konuşturup dansözleri çok güzel kaldırmış fotoları aferin :D 3 kanka Arap Şükrüyü dağıtcaktık ama diğer ikisi çok light acıdık millete :D
Ooo Kaan abi de gelmis Bursalara:D
Süper vakit geçirmissiniz:)
Arap Şükrü konusuluyordu sonunda yapılmıs
Boğaz Manzarası burasımı :n: Bursa'da boğazıda görmüş olduk :D
3 Karizma dağıtmışsınız ortalığı zaten Serkan abi daha ne olsun :zuhaha
Buluşma buluşma diyoruz kralı olmuş biz ne yaparsak yapalım bunun gibisini yapamayız :D
O süperdi gerçekten adamlar müşteri kapmak için ne diyeceğini şaşırıyor, boğazda yerim var diyor bizde bakıyoruz adama :D İsmailim bir dahaki sefere sende gelirsin :D
Serkan abi FM maceran senin nasıldı :n: Stajer gibi durmuşsun Kaan abinin yanında :D
Ben yeşilaycıyım abi :p Beşiktaş yastığıyla yatanlar olmuş ondan ben içmem sizle :n:
gerçekten buluşmanın kralı olmuş.bi İstanbul'da yapamdık şu buluşmayı.:D
Aynen Serkan abi ortada yürürken her adam buyur abi buraya alalım yada abime masa gibi cümleler sarfediyorlar :zuhaha
Alkolün etkisiyle,kafalar güzel ee o zaman ortam süper olur tabi :D
Zaten biz onun yanında anca stajer oluruz çekirge, ama sende biliosun ki boynuz kulağı geçer :n:
Bu arada Kaan abiniz çok uyanık çıktı, resimleri burda yayınlamak için 1 şişe 70 lik Tekirdağ, 4 şişe Efes Bira, bir masa dolusu meze, 1 sarışın 1 esmer dansöz bir kovada su aldı bizden telif hakkı olarak. Söylemezsem gözüm açık giderim :D
Cevap hakkı doğdu :D :D :D Kariyerde sonuncu olacaktım ,hadi hadi diye dürtüp durdunuz ya dün ,hani ben o sırada oyunculara bakıyodum :p :p :p en alakasız 3 oyuncu alacağıma en psikopat 3 oyuncuyu aldım , 4. de geliyor Ağustosta sırf sizin maçlara motive edeceğim onları biraz daha hadi hadi diye dürterseniz demedi demeyin kankalarım :D :D :D
Telif hakkı derken olmuyor ama tamamen uydurma , sonra beni iyi bilirsiniz yani bu telif meselesi açığa cıkarsa :D :D :D Zaten öyle bi şey yok ama olsun :D :D :D
:D Serkan abinin bakıslar on numara olmus :D
Daha nice buLuşmaLar yapıcaz inşaLLah..
İnsallah da Hayro abi daha PES turnuvasının tarihini belirlemedik:)
Bu hafta sonu değiLde, haftaya yaparız, bana uyar.
Haftasonu şenlik varmış sanırım yaylada :n:
Konuyu diriltelim 1 ay sonra sömestırla beraber 2.organizasyonumuzu yapsak mı?
İstanbul'dan gelecek arkadaşlarda vardı sözleri vardı :)
İstanbul'dan çıkartma mı yapsak ne?
Ben geLirim.
Sömestırda yapaLım güzeL bir buLuşma.
Bu sefer erken topLanaLım. Tophane feLan orada oturaLım, sohbet edeLim biraz, ondan sonra akşam üzeri maç yapaLım.
BöyLe birşey ayarLayaLım.
Tamda dün aklımdan bu fikir geçmişti.İstanbul'dan gidecek olursa bende katılabilirim.Tabii ne zaman yapılacağına bağlı.6 ocak-1 şubat arasında Antalya'da olacağım çünkü..:)
Kimler buluşmuşta haberimiz yok.
Batuhan Bursa'da da tophane var :)
Tamam o zaman sorun yok. :)