Yönetiminde hatası varmış demek ki abi. :)
Printable View
Yönetiminde hatası varmış demek ki abi. :)
Yaptigi transferlerde tabiki var ama disari gidenlerde fazla goremiyorum.
Yaptigi transferlede ortak suclu Senol Gunes'tir bana gore.
2010-2011 yil kadrosunun temelini Ersun Yanal atti. Senol Gunes'in hic bir zaman transferde bir listesi felan olmadi.
Bu kadro 30+ adam oldu sene basinda insan bi kac kisi gozden cikartir, onlar gidip uzerine ekleme yapti.
Taraftar bedava Fatih Tekke isterken Sadri Sener kisisel hesaplari yuzunden almadi ve bir Janko transferine imza atti.
"Bu takimi bilgisayara koy sampiyon olur" bu lafi dedi Sadri Sener, bilgisayarmi oynuyoruz diye sormadi kimse :)
Sadri Şener Selçuk'a Galatasaray'ın vereceği parayı önerdiğini açıklamıştı, eşi-sevgilisi vs. İstanbul'da yaşamak istediği için ayrıldı. Yönetimin yaptığı hata bu oyuncularla 2010 yılının mayıs, haziran aylarında anlaşmamış olmasıdır. O dönemdeki performansları sırasında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerle adı bile çıkmamıştı bu oyuncuların. O dönem tüm kozlar bizden yanayken çok rahat anlaşabilirdik ama yapmadık, sadece günü düşünen yönetimin bu hatası çok pahalıya mal oldu.
O kafada bir bizimkilerde degil tum Turkiyedeki yoneticilerin kafasi. Hep gunu kurtarmak.
Selcuk gitti diye gunu kurtaralim dediler gittiler Zokora aldilar. 4-5m bonservis bedeli + 1m menajer ucreti :)
Polonyanin transfer rekoruni biz kirdik, millet Lewandowskileri 4m odeyip alirken, 5.5m Adriana verdik. Senol Gunes'in o sezonu yonetime tek verdigi isim buymus.
Gelelim bugune, yonetim her hafta hisse satiyor kisa donemdeki borclari kapamak icin. Seneye pek bir haraket beklemiyorum, suanki ekonomik durumdan kurtulmamiz 3-4 sezon alacaktir.
Eldeki yabancilarin talip bulundugu anda elden cikarilacagi soyleniyor, insAllah diyorum sadece.
25m gibi bir rakam elde edilebilir bunlardan + senelik maastanda kurtulmus olursun.
Elde edilen parayi yerli oyuncuya yatirmak lazim, gelecek yabancilari bedava veya kiraliktanda aliriz. Zaten en fazla 2 sezon dayaniyorlar Trabzonda :)
1461 bizim icin en buyuk sans
Yusuf
Gokhan
Abdulkadir
Jebrin
Fatih (Tolga/Onur giderse bizdeki yerini kesin alir)
Goksu
Bu isimlerin en az dordunu kadromuzda gorecegimizi dusunuyorum.
Eyüp Aşık " Gerekirse, kurumsal olarak Trabzonspor başka bir takımla bütünleştirilmeli yeniden yapılandırılmalıdır. Bunu da camia düşünmeli”
Yagmurdan kacarken doluya tutulacaz :) Eyup bey baskan adayi olacakmis
Ibrahim Haciosmanoglu
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Im...no%C4%9Flu.jpg
Pek ciddi bir aday bulmuyorum kendisini ama Faruk beyin destegini alirsa neden olmasin. Ikidir baskanlik secimlerinde adayligini koyuyor, bundan oncede TFF icin adaylik koymustu.
Konusuyor bol bol ama sportif basari getirecek vizyon varmi orasi supheli ?
Tekrardan Sadri Sener'in aday olacagini dusunuyorum, ikna edilecektir. Ve suanki adaylar icerisinde ona rakip cikmiyor benim gozumde. Degismis bir kadroyla Sadri Sener kolaylikla tekrar baskan olur.
Bi arkadas face'te paylasmista :)
Bende paylasayim dedim.
Adamin alkolu halle oynadigi futbolu simdikiler ayik kafayla oyniyamiyor. Senol Gunesin bize yaptigi en buyuk yanlistir, o isteseydi bu adam duracakti.
[YOUTUBE="cpZkxyIRPXI"]JaJa[/YOUTUBE]
trabzonun bu zamana kadar yaptigi en büyük transfer hatasi jaja nin yollanmasi.. cidden ben bile sasirmistim trabzona geldiginde.. cok kaliteli topcu avrupada rahat oynardi ozamanlar.. besiktasa metalist formasiyla attigi gol hala aklimda
Jaja'yı Trabzon'da izlemesi büyük keyifti bence fazla abartıyorlar bu tarz durumları aynı şeyleri başka bi ülkede yapsa para cezası falan verirlerdi kulüpten yollanmazdı diye düşünüyorum böyle bi yeteneği hemen silmek ayıp olur.
GS bütün Trabzonluları topladı biz de Jaja'yı alsaydık keşke. Ayyaş hali bizim Cristian'ı 10 kere cebinden çıkarır.
TS başkan adayına saldırı
Son dakika!
Kısa adı TSGİAD olan Trabzon Sanayici Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Trabzonspor başkan adayı mütehahhit Emre Aksoy'un evinin önündeki arabası kurşunlandı.
Haber61.net istihbarat servisine ulaşan bilgiye göre Aksoy'un aracına 2 kurşun isabet etti.
Detaylar gelecek..
http://www.haber61.net/ts-baskan-ada...ri-144806h.htm
TRABZON ENTERASAN BI YER :)
Orası Trabzon yaparlar hiç şaşırmadım :)
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2013/05/0...5705909620.jpg
Daha kulube yeni uye olmus, oy hakki dahi bulunmiyan adam Trabzonspor baskanligi icin adaylik koyuyor.
1/2 yil oncede Trabzonspor basketboldan sponsor destegini cekip Galatasarayla 25-30 milyonluk bir anlasma yapmisti.
Medical Park senin olsun, bir zahmet defol Usta :)
Abi sizin durum iyice kötüye gidiyor kızma ama PTT 1.lig yolları bir kaç sene içinde gözüküyor gibi.
Adayları gördükçe ben bile kahroluyorum. Çünkü ne olursa olsun Trabzon'u insanının duruşunu taraftarını severim.
PTT felan uzakta galiba bizede bir "FEDA" lazim olacak
Boyle olacagini hissetmistim, gelen gideni aratirya. Sadri Sener kalsin diyorum simdide, Tolunay hoca Ersun Yanalin ilk sezonda yaptigi gibi bir planlama yapsin bir transfer listesi yapsin ve bir sampiyonluk kadrosu daha kuralim.
Usta'nin kimin adayi oldugu belli
Ibrahim Haciosmanoglu hasta Trabzonsporlu ama onunda projeleri yetersiz duruyor
Emre Aksoy araci kursunlandi, tabi kendisi yaptirmadiysa biraz daha on plana cikmak icin Trabzonda durumu zor rahat vermezler
Hakan Kulacoglu Projeleri guzel, konusmalarda guzel ama yedirmezler :) bizi ikna etti ama o 70+ yasindaki derin Trabzonsporu kim ikna edecek
Bide sene sezon sonu su goruntu bozulacak, bozulmasida gerekiyor ikisinide yazik oluyor yoksa.
Fatih Tekke'den sportif direktör yaratmak nedir anlayamıyorum. İşi bilenler yapacak diyor alakasız bir adam söylüyor. İlginç..Quote:
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkan adaylığını açıkladı. 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını almanın yöntemini bildiklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz” dedi.
Zorlu Grand Otel’de basın mensuplarının karşısına çıkan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanlık adaylığı sürecinde yeniden yapılanma, ardından da temiz Türk futbolu adına başlama vuruşunu yapıyoruz. 1967 yılında kurulan Trabzonspor 70′li yıllardan sonra başkaldırının öncüsü olmuş, 10 yıl gibi kısa süreye 6 şampiyonluk sığdırmış, bu başkaldırıyla Anadolu’nun bağrından çıkarak, Anadolu beyi unvanını almıştır. Ne yazık ki o başkaldırıyı devam ettiremeyip adaletsiz gücün yanında görünür gibi durumlar sergileyerek, elimizden 4 şampiyonluğun çalınmasına meydan vermişizdir. Özümüze dönersek Trabzonspor gücün karşısında durdukça istediğini almıştır” diyerek konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un köklü değişime ve kurumsallaşmaya ihtiyacı olduğuna işaret ederek şunları söyledi:
“67′inci kongremizi yapıyoruz. Aynı ruhu canlandırabiliriz, aynı efsaneyi tekrar ayağa kaldırabiliriz. Yıllardan beri Trabzonspor’un köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu, bu değişim gerçekleştirdikten sonra kalıcı başarılar sağlayabileceğimizi söyleyip duruyoruz. Ama göreve gelen yeni yönetimler bunu değil, ‘Günü nasıl kurtarırız?’ hesabıyla meşgul olmuşlardır. Trabzonspor’un eski günlerine dönebilmesi için kendi içindeki yapılanmayı tamamlaması lazım. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünya kulüplerinin nasıl yönetildiği ortadadır. Trabzonspor’un kurumsallaşması gerekiyor diyoruz ama amatörce yönetiliyoruz. Nasip olur da başkan olursak bu konuda çalışmalarımız var.”
TRANSFER POLİTİKASI KULÜBÜN POLİTİKASI OLACAK
Sportif direktör sistemi getireceklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Transferlerin başkan tarafından yapılması toplumda yanlış algılamaya sebebiyet veriyor, sahada mücadele edecek kadro kurulamıyor. Aslında bu profesyonellerin işi. Bizim de bir sportif direktörümüz olacak. Kulübün politikası olacak. İşten anlayanlar bu işi yapacak. Transfer politikası kulübün politikası olacak. Arkadaşlar hem yurt içinde hem yurt dışında çalışıyor. Trabzonspor bünyesine uygun olacak yetenekleri araştırıyor” dedi.
EMEK HIRSIZLARI RADAR SİSTEMİNE TAKILDI
Türk futbolunun temizliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, “Bunun öncüsü Trabzonspor olur. Türkiye’de emeklerin çalındığı bir sistem var, emek hırsızları var. Emek hırsızları radar sistemine takıldı. Allah başkan olmayı nasip ederse emek hırsızlığı ile mücadele edeceğiz. Bunar sanıldığı kadar büyük insanlar değil. Sadece güzide kulüpleri kullanan insanlardır” diye konuştu.
KUPANIN ALINMA YÖNTEMİNİ DE BİLİYORUZ
Kupayı İstanbul’dan alarak üstü açık otobüsle Trabzonspor müzesine getireceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Trabzonspor’un başkanı her kim olursa olsun, hiçbir güce boyun eğmeden, alın teri olan şampiyonluk kupasını Trabzonspor’un müzesine koymak zorundadır. Allah bize nasip ederse kupa gelecek, adalet yerini bulacak. Kupanın alınma yöntemini de, emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz. Horon eşliğinde otobüsle tüm Karadeniz şehirlerini dolaşa dolaşa o kupa Trabzonspor müzesine gelecek.”
TEKKE DE GERİ DÖNECEK
Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan olması halinde Sportif Direktörlüğe Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke’yi getireceğini de sözlerine ekledi.
Çok iddialı konuşmuş.
Bamba kadro dışı bırakılmış.
Trabzonspor başkan adaylarımızdan Sayın Muharrem Usta'nın listesinde dev bir isim daha, Turkmall Holding yk başkanı ve Türkiye'deki bütün Forum Avm'lerin Sahibi Levent Eyüpoğlu.!
Usta isi saglama almis bu vakitten sonra tebrik etmek lazim. Sadri Sener'de onu destekliyecek galiba.
Fenerbahçe maçında yaşadığı şanssızlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı kendini. Ailesiyle ilgili problemleride varmış galiba.
Gitmesini istemesine şaşırdım sene başında iyiydi oysa.
Fransa ve Ingiltereden talipleri varmis.
Buyuk revizyon olacak belli oldu simdiden.
bamba bence iyiydi 1 maça gore yanlis degerlendirme yapmis tolunay hoca..
bence gidicekler belli , alanzinho,bamba,emerson,janko,henrique,sapara,celu tska,colman. cech ve adrian kalacak bence.
Kimse yanlış anlamasın. Ancak birşey soracağım. Sizce Trabzonsporlu arkadaşlar, bu hafta sonundaki maçta Trabzon, Galatasaray'ı alkışlar mı ? Amacım polemik yaratmak değil, yani alkıslamak zorunda değiller. ancak yaşanan son olaylardan sonra böyle bir olaya ihtimal veriyorum ben.
tolunay hoca açiklama yapti alkislamicagiz diye simdi boyle seyler daha erken dedi ulkemiz daha hazir vs degil tarzinda bi aciklamasi vardi
Hani ne bileyim ortamı yumusatmak acısında da olsa bi nebze diye düşünmüştüm. Hoş kesinlikle zorunda değiller.