Murat, nerdesin? Tam sana göre bir kaleci var elimde. İstersen 3-5 oyuncu da kiralık göndereyim?:zuhaha
Printable View
Murat, nerdesin? Tam sana göre bir kaleci var elimde. İstersen 3-5 oyuncu da kiralık göndereyim?:zuhaha
Yaa ben Rüştü'ye neden para öneriyorum zaten gel desem gelicek adam o derece Fenerli :D
Rüştü ile her konuda anlaştık...
Milli Takımımızın da kalecisi olan Rüştü Reçber ile her konuda anlaştığımızı tüm kamuoyuna duyururuz.
Gerekli işlemler en kısa zamanda çözülüp bir basın toplantısıyla sizlere duyuracağız...
Bu arada Mehmet Yozgatlı ile de ilgili girişimlerimiz sürmektedir...
Beşiktaş JK.
Yapma yau!!
Aldık bi kaç tane :)...
Şimdi de satıcam bazılarını...
Noluyor yahu gerçek hayatla beraber yürümeye başladı bu kariyer :D
Yozgatlı'yı sevmediğimi herkes bilir, zaten oynatmıyordum ama şu anda onun ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Rüştü konusunda fiyat pek önemli olmasa da Yozgatlı'yı değerinin altında bırakmamız söz konusu değil...
Oooo SeRkaN Abi resti çekti... Fiyatta anlaşamassak M.Yozgatlı FB de kalıyor...
Üyelere oynamayın lütfen :D Biri anlaştık diyo diğeri satmayız diyo.Hangisi bir karar verin :)
Kötü birşey söylemedim ki.
Çağrı abi sende alsana birkaç adam..:)
Çağrı abi çok politik bi cewap werdin:D
Beşiktaş'la Rüştü ve Mehmet Yozgatlı ile ilgili yürüttüğümüz transfer görüşmeleri, şu andan itibaren kesilmiştir. Beşiktaş Kulübü, bu 2 oyuncu için istediğimiz fiyatın çok altında teklifte bulunduğu için, şu anda bu 2 oyuncunun Beşiktaş'a transferi söz konusu değildir.
Kamuoyuna duyurulur...
Fenerbahçe Spor Kulübü
Rüştü ve Yozgatlı askıda...
Bu 2 oyuncu için girişimlerimize ara verdik...
Bu 2 oyuncuya karşılık Hakan Arıkan + 5 Trilyon önermemize rağmen FB yönetimi Takas'a sıcak bakmaması ve 2 oyuncu için toplam 7.5 Trilyon istemesi üzerine bu 2 oyuncuyla ilgili girişimlerimize ara vermiş bulunmaktayız.
Kamuoyuna Duyurulur...
Beşiktaş JK
En fazla 6 verilir.Abi sende çok paragözsün :D
Amma uzattınız!!!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Çağrı Zorkol'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş Teknik Direktörleri'ne ağır mesajlar geldi. Bugün öğlen saatlerde İstanbul'un Tophane semtinde Osmanlı Nargile Kafe'de nargile içerken yakaladığımız Çağrı Zorkol öyle yorumlarda bulundu ki :
"Valla basında çıkan haberleri okudukça çok gülüyorum. Bir sürü transfer haberleri çıkıyor. Bu transfer haberleri %99'u düzmece. Bu menejerlerin kimseyle anlaştıkları ettikleri yok. Yapıtkları yorumlarda düzmece. Hiç birinin birbirinden haberi yok. Sadece açıyolar MSN'i konuşuyolar orda. Şunları şunları yapalım diyolar. O kadar! Ondan sonra gelip burada palavra atıyolar. Anca da palavra atarlar zaten.
Frkındaysanız herkes bişeyler konuştu ben hep sustum. Neden ? Çünkü takımıma güveniyorum. Onlar beni tanıyorlar. Ve çekiniyorlar. Çekinsinler çünkü gerçekten çok üst düzey bir Çaykur Rizespor geliyor."
Çağrı Zorkol'n bu açıklamaları yaparken bir arap tütünü olan sellumlu nargile içtiğini de unutmamak lazım. Lkin akfası güzel olabilir. Çünkü bizimle konuşurken bir gözü kuzeye bir gözü güneye bakıyordu.
Kaynak : Turksportal
Gel keyfim gel :D
Çağrı bey sınırlarını fazla aşmış bulunmaktadır. Ama kafasının güzel olduğu her halinden belli olan Çağrı Bey'in dedikleri bizde bir tebessüm oluşturdu sadece.
Bu kafayla, yetersiz kadrosunu Türkiye'nin en iyisi gibi göstermesinden de bunu rahatlıkla anlıyoruz.
Gündemde kalmak için bu tür açıklamalar yapmanıza gerek yok, isterseniz sizle de transfer görüşmesi yaparız, siz de gündeme gelmiş olursunuz...
Gençler şuraya ss koyun da somut birşeyler görelim yahu:D
Murat Özdemir'den Zehir Zemberek açıklamalar !!!
Murat Özdemir, Çağrı Zorkol'un yaptığı röportajı gördükten sonra adeta küplere bindi.Acil bir basın toplantısı düzenleyen Özdemir toplantıda ;
" Bazı kendini bilmez isimler yüzünden inanın ki huzurumuz kalmıyor.Geldiğim günden beri susuyorum diyen hoca bu mudur ??? Soruyorum sizlere ??? Çağrı EFENDİYE tavsiyem var...Eğer susuyorsa sonuna kadar sussun ya da işkembeden sallamasın.
Gelelim transferler ile ilgili söylediklerine...FB Menerjeri Serhat Özışık'la görüştük ve bu gelişmeleri anında İMKB'ye ve tüm Türkiye'ye duyurduk.Bizde yalan iş olmaz.Dobra dobra çıkar konuşuruz.Ayrıca bu zamana kadar da yalan konuşmadım konuşmam da !!! Rüştü'yle Aralık ayında da görüşmüştük Ocak ayına kadar bizden izin istedi bizde bu süreyi ona verdik.Şimdide Ocak ayı yani transfer dönemi açıldığına göre teklifimizi sunduk Fenerbahçe'ye kabul eder etmez herkesin kendi bileceği iş...
Bundan sonra da herkes kendi işlerine baksın !
Ayrıca Çağrı Bey'e KÜMEDE KALMA SAVAŞINDA BAŞARILAR !!! "
Bu şekilde toplantı düzenleyen Murat Özdemir basın toplantısını açıklamalarından sonra terketti.Bütün soruları da yanıtsız bıraktı...
Serkan ve Murat Efendiler takımları şansa bala üst sıralarda diye çok bi havalılar. Lakin ben takımımı küme düşmeye oynarken aldım. Onlar gibi kafadan başlamadım. Herkes herşeyi sezon sonu görecektir. Transfer konusunda da daha taraftarlarını kandırmaya devam etsinler. Toplu MSN iletilerinde herşey mevcut!
Şu anda çok uykum var, sizleri muhattap alacak durumda değilim. Ben yatmaya gidiyorum, meydan size kaldı ben yokken sahip çıkın, ben gelince pek gündemde kalamıyorsunuz yoksa...
Transfere gelirsek, belirlediğimiz bir fiyat var. Bu da 7.5 Milyon YTL. Hatta en son 7'e indik ama Beşiktaş kabul etmedi. Artık yapacak birşeyimiz yok. 7'den 1 kuruş aşağıya inmeyiz. Eğer 7 milyon YTL veren varsa buyursun gelsin, oyuncuları alsın götürsün...
Oooo Türkiye'den Futbol alanına dönmüş burası :D:D
Rüştü'yü ne yapalım...
Bogdan Lobont ile anlaştık biz...Rumen kaleciden çok şeyler bekliyoruz.Ayrıca Mehmet Yozgatlı ile ilgili girişimlere devam edeceğiz...
Birbirinize sallamayın kardeşim akıllı durun. :p :D
PFDK konuşma metinlerini incelemeye aldı cezalar en yakın zamanda açıklanacak.
.........................PFDK adına Ben. :D
Sivas 1. Amatör'den Beşiktaş'a
Sivas 1. Amatör Kümede mücadele eden Türk Telekomspor'un 2 genç futbolcusu, Beşiktaş alt yapı hazırlık kampına çağrıldı.
Türk Telekomspor'un 17 yaşındaki forvet oyuncusu Çağatay Buğra Yönücü ve 17 yaşındaki savunma oyuncusu Ferhat Hasdemir, ortaya koydukları futbolla hem Sivas'taki kulüplerin hem de diğer illerdeki kulüplerin dikkatini çekti.
Telekomspor yetkilileri, bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için bazı kulüplerin teklifte bulunduğu belirtiler. Genç futbolcuları bir süredir izleyen Beşiktaş Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi ve Futbol Özkaynak Düzeni Çocuk Grupları ve Futbol Okulları Koordinatörü Ufuk Pak'ın, genç yetenekleri beğendiği ve alt yapı kampına çağırdığı kaydedildi.
Yetkililer, Çağatay ve Ferhat'ın 20 Temmuz'da İstanbul'da başlayacak kampa katılacağını belirttiler. Beşiktaş alt yapı kampına çağrılmanın mutluluğunu yaşayan Çağatay ve Ferhat ise kampta en iyi şekilde kendilerini göstereceklerini ve siyah-beyazlı ekibin kadrosuna dahil olacaklarını söylediler.
18.06.2007
Kaynak : AA
PFDK Ayağını Denk Alsın
PFDK'da kimmiş ? Bir kaç tane futboldan anlamayan insanların toplanıp(espri amaçlı söylenmiştir lütfen üzerinize alınmayın) saçma sapan cezaların verildiği bir kurum işte! Onların vereceği ceza bana vız gelir tırs gider. Bence biz değil onlar ayağın denk alıp akıllı durmalılar.
Çaykur Rizespor menejeri Çağrı Zorkol'a 2 maç müsabakalardan men cezası verildi.
Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe menejerleri için dumanlı bir kafayla yaptığı açıklamalar ve sonrasında PFDK'yı yerici açıklamaları dolayısıyla Rizespor menejeri Çağrı Zorkol 2 maç müsabakalardan men cezası almıştır.Tahkim yolu açıktır. :)
Kamuoyuna duyurulur.
PŞDK'yı kurmanın vakti geldi :)
İLHAN MANSIZ Geri mi dönüyor ???
İlhan Mansız'ın Beşiktaş'a geri döneceği de iddalar arasında...
Fanatik
Valla dönse tam süper olur Murat bu saate kadar neden almadın ki? :)
Pacal Nouma'yı da isteriz....
PFDK Baş Katibi'nin Topuklarına Sıktılar
Bu gece basın toplantısı düzenleyen PFDK Baş Katibi toplantı sonrası federasyon binası çıkışında vuruldu. İlk belirlemelere göre katibi vuranın 1.83 boyunda 111 kg olduğu söyleniyor. Bu tarife uyan ise şok bir isim var : Çaykur Rizespor Menejeri Çağrı Zorkol!!!!
Fanatik ise kesin yalan :) Geçmiş Olsun Emre abi :D
Kayserispor Basın açıklaması:
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Rİzespor teknik drektörlerinin girdikleri bu rant elde etmek için girdikleri savaşı klübümüz olarak şiddetle kınıyoruz. Bu gibi teknik adamların Türk futboluna ne gibi yararlar sağlayacaklarını siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...
Kayserispor Teknik Drektörü Tarık Can Özkan
Baş katibin basın açıklaması [Hastane koridorlarından canlı]
Bana sıkılan kurşun TFF'ye sıkılmıştır.Kanımın yerde kalmayacağına inanıyorum.Ancak basında çıkan Çağrı Zorkol isminin ise tamamen bir uydurmadan ibaret olduğunu söylemek istiyorum.Vatan sağolsun. :)