Hayır.Oynayamazsınız.
Printable View
bence oynayabilir sonuçta şike önceki yıl yapmılmış olur
Teoride , şike yapılan yıl şampiyonlar ligine alınmadığı için bu sezon şampiyon olursa bence de oynayabilir gelecek sezon şampiyonlar liginde.sonuçta cezasını çekmiş sayılacak.
Şikeyi 2010-2011 yılında yapmış oluyor teorik olarak 2011-2012 sezonu Fenerbahçe için boş gözüküyor.O yüzden şampiyonluğuda bir ifade etmiyor.Eğer Fenerbahçe düşürülürse çoktan yazık oldu boşu boşuna 1 yılı gitmiş olacak takımın.
Fenerbahçeli arkadaşlar, bu işin böyle lastik gibi uzayıp gitmesi yüzünden 2 sene kaybedebileceklerini şimdi mi hesaplıyorlar? 224 sayfadır nafile mi kızıyorlarmış "Federasyon bir an önce karar versin" diyenlere.
Federasyon'un şu meşhur 58. maddeyi değiştirmeyi, kimi kurtarmak için gündeme getirdiği de anlaşılır artık umarım.
suçluysak 2 senemiz yanar,tabi suçluysak. O yüzden şahsen benim içim rahat.
Ayrıca ne değişecek olsa günlerce adı fenerbahçeyi kurtarmak,aziz yıldırım'ı kurtarmak olarak lanse edilip sonrasında bir tek fenerbahçeye yaramıyor bu dava başladığından beri, bakalım 58. maddenin değişme detayları da gelsin ondan sonra tekrar dönelim bu konuya.
Sadri Şener, küme düşmeyle ilgili 26 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi ilginç bir talepte bulundu.
“Kurulda sadece 58. maddeyle ilgili karar alınmasın. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu seçimi de yapılsın. Ayrıca şampiyonuk kupasının hangi kulübe verileceği de gündeme gelsin.. TFF F.Bahçe’yi kurtarmaya çalışıyor ama biz konu mankeni olmayız.”
böyle birinden ne beklersin ki ?
Yukarıda yazdığım mesajın ikinci kısmı nesnesizlik yüzünden gümbürtüye gitmesin: "Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışıyor" demiyorum ben, kendini kurtarmaya çalışıyor Federasyon, topu da kulüplerin kucağına bırakarak.
Sadri Şener iddianamede trabzonspor'un da adının olduğu ama iddianamenin daha açıklanmadığı,gizlilik kararının olduğu ve adli tatilin yaşandığı günlerde "biz konuşacağımız kadar konuştuk,artık olay yargıda saygılıyız" anlamında açıklamalar yapmıştı defalarca hatta trabzonspor'lu arkadaşlarda bakın adam artık konuşmuyor falan yazmışlardı,o günlerde ne olgun adam gibi duruyordu.Meğerse iddianameyi beklemiş:)
Savcı bey trabzonspor dinlemelere takılmasına rağmen üstüne gitmedi trabzonspor cephesinin,yeterli kanıt bulunamadı diye geçiştirdi Sayın Şener'de rahatladı ve mantıksızlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.
Galatasaray aciklama yapinca bazi arkadaslar sov niye yapiyor dendi dun. Bi bakiver bi onceki sayfalara ondan arkadasta aynisini yazmis.
Kisacasi, bu aciklamalar sov degil. Herkes oyunu veya dusuncesini belli etmekte ozgur.
Pek basketbolu takip etmem ama ligtv'deki videolari karistirirken bu video geldi, "dogru soze ne denir"
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=104699
Federasyon bizi suçlu görüp ŞL'ye göndermiyorsa, o anda ligden de düşürecekti, bu sezon alt ligde oynar, seneye yine çıkardık ama yapmadılar, suçlu çıkmazsa ödeyecekleri bedel akıllarına geldi sanırım ki o dönemde yönetimin isteği olmasına rağmen düşürmediler.
Sonunda aklanacaksam, aklanacağıma inanıyorsam, 2 sene kaybetmek önemli değil. Asıl burada takıma olan bağlılığım artıyor, o teknik ekip, o oyuncular yarın ne olacağını bilmeden oynuyorlar, bu senenin haybeye geçme ihtimali var ve bu şekilde maçlara konsantre oluyorlar ve hala da zirveyi zorluyorlarsa, ben böyle bir takımın taraftarı olduğum için gurur duyarım. Olur da küme düşürülürse bu takım, zaten bu oyuncuların %90'ı ayrılmayacaktır, sahada Fenerbahçe'yi görmek yeter.
Valla aynen, biz de dedik zamanında bizi düşünürn diye ama Federasyon illa yazılı belge istedi.. Yazılı belgeyi de yönetim kurulumuz veremezdi zaten ki verselerdi eğer herşeyi baştan kabul etmiş sayılırdık kağıt üzerinde.. Federasyon çok kötü oyunlar oynuyor Türk futbolu üzerinden ama hadi hayırlısı..
Devir öyle bir hale geldi ki olması gerekeni yapanlar ayıplanır hale geldi. Takımların haksızlığa karşı çıkması şovla, futbol seyircisinin gerçekleri yorumlaması taraflılıkla adlandırılmaya başlandı.
Biz temiziz diyenden daha temiziz denmesinin 2 anlamı var da söylendiği ortama bakıldığında cümlenin bir anlamı ağır basıyor.
2 kişi şike ile suçlanır. Birisi der ki ben suçsuzum ama Aziz Yıldırım suçludur. Aziz Yıldırım'da ben temizim diyenden daha temizim diye birşey söylerse o zaman suçsuz olduğunu anlatmış olur.
Dışardakiler zaten temiz olduğu için dışardalar. :) Biz temiziz diyenden kısmını ekleyerek aslında gönderme yapıyor. Mahkemede kendilerini aklamak yerine herkesin ipini pazara dökecekler. Sonra bizde duyduklarımız karşısında Aziz Yıldırım gerçekten masum kalıyormuş diyeceğiz.
Her şeyi ortaya döksünler. Madem futbol temizleniyor işin içinde kim varsa yansın.
Mağdurluk konusunu daha önce cevapladığımı hatırlıyorum. Gerçekten futboldan zevk alamaz hale gedik ve mağduruz. En azından bunu kabullenmen bir gelişme.
Erzik ve Aydınlar olmasaydı küme düşerdik
Fenerbahçe’nin 'Efsane Başkanı' Ali Şen futbol ve şikeyle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
Bugün'e konuşan Ali Şen'in açıklamarı şöyle:
Kulüplere paralı başkanların gelmesine nasıl bakıyorsunuz?
Spordan emekli olmuş birisiyim. Spor kulüplerinde bugünkü gelirler olmadığı zamanlarda giderleri karşılamak için parası olan, spor heyecanı duyabilen kişilere ihtiyaç vardı. İyi ki öyle spor sevdalıları vardı. Yoksa o şartlarda sporun ihtiyaçları nasıl karşılanırdı? Dünya sporu da hep aynı yollardan geçti. Ülkelerin ekonomisi büyürken gayet tabii ki bu büyüme spor kulüplerine de yansır. Eski şartlarda bu paralar bu imkânlar yoktu. Yoksa akıllı olan, hem de çok akıllı pek çok spor sevdalısı başkan ve yönetici tanıdım. Ancak bugün büyüyen ekonomimizle statlar, yatırımlar yapılıyor fakat spor neticelerinde fukaralığımız devam ediyor.
Erzik ile Aydınlar FB'li olmasaydı küme düşerdik
Yeni yılda taraftarlarınıza hangi mesajlarınız olacak?
Bugün taraftarlar şunu bilsinler ki, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ile TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeli olmasaydı, kulüp ikinci lige düşmüş olacaktı. O bakımdan taraftarlar, bu büyük Fenerbahçe'ye sahip çıkıp saygı göstermeliler. 50 yıllık Fenerbahçeli olarak ben böyle yapıyorum. Zaten, taraftarlar, kulübe ve FB'lilik ruhuna sahip çıkmamış olsalar idi, biz bugün çok kötü yerlerde olabilirdik.
Erbakan, Erdoğan'a izin vermedi
İyi bir Fenerbahçeli olarak Erdoğan'dan yararlanmayı hiç düşünmüş müydünüz?
Pek bilinmeyen bir konu vardır, onu size anlatayım. Tayyip Bey'i kulübe ikinci başkan yapacaktım. Şadan Kalkavan'la birlikte kendisiyle Aksaray'daki İSKİ binasında buluştuk. O gün Başbakan olar rahmetli Necmettin Erbakan, Erdoğan'ın FB'ye asbaşkan olmasına izin vermedi. Sonradan Erdoğan'la yardımlaştık. Hatta, Belediye Başkanı iken Samandra'daki tesislerimizin kurulmasına büyük destek oldu.
Yıldırım adaletin kararlarına saygılı olmalı
Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlığı Ali Koç’a bırakmalı mı? Kulüp, şike iddialarından nasıl kurtulur?
Aziz Yıldırım’ın başkanlığı devam ediyor. Kendisinin, kesin haklı çıkacağını hep beyan ediyor. Durumunu kolaylaştırıcı hiçbir düzenlemeye de sıcak bakmıyor. Kendisinden bu denli emin. Futbol Federasyonu’nun ve adaletin vereceği kararlara herkes saygılı olacaktır.
Ali Şen artık bırak kulübün yakasını... bu camia seni istemiyor..
ne komik gelişmeler oluyor yahu...
Beşiktaş neden 58.maddenin değişmesine destek veriyor ?
Nihat Özdemir konuşur, Fenerbahçe taraftarı "Artık bırakıp gitsin" şeklinde tepki verir, Ali Şen düşündükleri doğruları söyler taraftar "Artık Ali Şen gitsin" şeklinde tepki verir. Aziz Yıldırım "Biz temiziz diyenden daha temiziz" diyince tarftarlar "Helal sana büyük başkan" diye omuzlara alır :) Antu.com da Fenerbahçe aleyhine yazan herhangi bir Fenerbahçe taraftarına "Hadi ordan kedicik" , "Senin de rengin belli oldu" , "Gidip kendi forumunda yazsana" gibilerinden tepkiler yağıyor ama ben bunu oradaki fanatizmden gözü kör olanlara özgü olduğunu zannederdim... Camiada "Bence şike yapılmış olabilir, ben bu kanıya vardım" diyen herkesi dışlamaya kararlı bir Fenerbahçe taraftarı oluşmuş durumda. Yarın çıkıp Ömer Çavuşoğlu "Bence Aziz Yıldırım ve yandaşları hapishaneden çıkamayacaklar çünkü bu suçları işlemişlerdir" dese, ona bile bu tarz tepkiler yağar...
Trabzonspor ve Galatasaray kulupler birliginden ayriliyor galiba
Twitterda gecio