Der tabiki.Kezman,Hooijdonk,Tuncay,Arda,Appiah,Deniz bunların hepsi asıl mevkilerinde oynamadıkların söyledi.
Kerim'de gayet mütevazi bir şekilde en verimli olduğum şurası diyebilir ki o röportajda söyledi;).
Printable View
Kerim sağ açık oynar,sağ bek oynayamaz.Bence olay bu
F.Bahçe'nin 3. kalecisi
http://www.sporx.com/images/1/29/2985_B_volkan.jpg
Rüştü’nün takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışına giren Fenerbahçe, Volkan Babacan’da karar kıldı. Başta Hasagiç olmak üzere yaklaşık 2 haftadır çeşitli kalecilerle temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetim, kendi kadrosunda bulunan ve geçen sezon Lig A ekibi İstanbulspor’da kiralık olarak oynayan Volkan’ı bu sezon takımda tutacak.
Kaynak : DHA
İşte Kerim'in söylediği her şey forma kaybetmemesi için sap kanat filan hikaye 4 maç forma giydi o kadar benim demek istediğim Kerim var diye güvenirsek ileride oldu ki önder sakatlandı 2 ay yok Kerim 2 ay sağ bek oynarsa vay halimize
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan Babacan çok iyi kaleci olacak inş. fmdede zaten manyak oynuyor :D
zaten beşiktaş seribaşı olacak büyük ihtimalle %80 Şlye kalır... Gruplardan çıkmak grubun gücüne bağlı olsada çok zor
Güzel diyorsun haklısın ama güvenmemekle de olmaz.Sen tutup oraya bi adam getirirsen o adam ne düşünür?Bu yaştaki psikolojisi ile der ki:
Bunlar bana güvenmiyorlar.Sen ondan sonra istediğini söyle değişmez.Olan Türk Futboluna olur.
Geçen sezondan beri durum ortada.Kerim bunun farkına varmaLıydı ve kendini ona göre hazırLamaLıydı.HazırLık kampLarında maçLarda kendisini bu mevkii üstüne yoğunLaştırmaLı.BeLLi Zico bu adama sağ bek dışında bir mevkii de forma vermesi çok zor.
Artık günümüz futboLunda futboLcu isimLeri skor beLirLemiyor.Takım oyunu ve bunu saha ya en iyi yansıtan takımLar artık başarıLı oLuyorLar.Ha yıLdız oyuncu oLunca bu oLmaz mı oLur tabi ama en önemLi en kritik nokta takım oyununu iyi uyguLayabiLmek.Eğer geLecek yıL bunu başarabiLirsek ben ŞL den grupLardan da çıkacağımıza inanıyorum.
Kerim oynamayacak diye Türk Futbolu kötüye gidiyor o zaman vay türk futbolunun haline :) zaten önder 1 2 ay sakatlanacak diye bir şey yok ama illa kerimden sağ bek sağ kanat yapalım diye kafa yormayalım bence olcan gürhan gibi büyük özellikleri yokki sıradan bir oyuncu
Bence henüz kadro oturmadı şuan kimse bjknin hangi sistemde hangi oyuncularla oynayacağnı bilmiyor...Bobu mu nobre mi her ikisi olursa rico mu delgado mu kanatlar iş yapacak mı serdar dm yoksa dr mi oynayacak ..............
Büyük bir ihtimal federasyondan 6+2 çıkacak.O zaman Deivid'i göndermeye gerek kalmaz.Ben Zico ve Deivid'e bir şans daha verilmesinden yanayım.Matthesus'uda kiraya vermeyelim bence 6+2 çıkarsa çok hızlıbir oyuncu tekniğide bulunuyor biraz.Sağ kanatta Ali Bilgin ile çekişirler.Giden oyuncuların ardından kadro derinliğimizin azaldığı konuşuldu bence artık kadro derinliğimiz yine var.Kerim ve Önder sağ bek için yeterli olur bencede.Uğur Kavuk deniliyorda kaç maçını izlediniz Uğur'un.İlhan iyi oldu bence doğru bir karar verdi.
O zaman koLtuğumuza yasLanıcaz ve geLecek yıL neLer oLacağını kimin ne yapacağını bekLemeye başlayacaz değiLmi.Şimdi sen ne desen ben ne desem hepsi boş.HeLe bi sezon başLasın konuşur tartışırız boL boL :)
Hiç bir şekiLde yabancı sayısında artış oLmayacak dedi.
Evet kadronun geniş olmasının sıkıntıları bunlar :D
Yabancı kararı cumartesi verilecekmiş.
Yabancıya karşı
Yıldırım Demirören, siyah-beyazlıların resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının arttırılmasına karşı olduğumu çeşitli defalar açıkladım. Türk futbolunun geleceğine yatırım yapan yegane spor kulübü başkanı olarak, yabancı sayısının artırılması yönündeki bir kararın Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun istikbaline darbe vuracağına inanıyorum. Bu düşüncenin Türk futbolu ve futbolcusunun hayrına ve yararına olacağına ciddi şekilde inanmıyorum" dedi.
Yabancı oyuncu sayısının artırılmasının 72 milyon nüfuslu büyük bir ülke olan Türkiye’de çok sayıdaki genç yeteneğin önünün kesilmesi anlamına geldiğini kaydeden Demirören, "Bu düşünce sadece yetenekleri kaybetmemize sebep olmayacak, aynı zamanda Türk futbolunun gelişmesini ve Türk futbolcusunun yabancı arenada söz sahibi olmasını uzun yıllar erteleyecektir" görüşünü dile getirdi.
"Beşiktaş Kulübü olarak istediğimiz sayıda, istediğimiz nitelikte, istediğimiz bedelde yabancı oyuncu transfer etme gücüne her zaman sahipken, yukarıda ifade ettiğim gerekçelerle Türk futbolu ve Türk futbolcusu adına bu gücü kullanmayı hiçbir zaman doğru bulmadım ve bulmayacağım" diyen Demirören, şöyle devam etti: Çünkü şu hususu gözden uzak tutmamak gerekir; yabancı futbolcu, kendi ülkesi dışında birçok Avrupa ülkesinde kendisine takım bulabilmektedir. Oysaki son yıllarda dışarıya açılabilen Türk futbolcusu bir elin parmakları kadar sayılıdır. Emre, Tugay, Nihat, Tuncay gibi. Bunun nedeni de Türk futbolcusunun yeteneklerini sergileyebilme ve kendini gösterebilme imkanlarının kısıtlı olmasındandır. Dile getirmeye çalıştığım söz konusu hassasiyetimizin farklı yorumlara yol açmamasını, aksine son derece olumlu algılanması gerektiğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."
İşte Aslan'ın rüyası Elmander
Galatasaray, aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Toulouse forması giyen 26 yaşındaki İsveçli oyuncu için temaslar başladı. Ancak büyük bir sorun var...
Milli takımda banko
Uzun süredir bomba etkisi yaratacak bir golcü arayan Sarı-Kırmızılılar, gözünü Toulouse forması giyen Johan Elmander’e çevirdi. Geçtiğimiz sezon Fransa 1. Ligi’nde çıktığı 32 maçta 11 gol kaydeden Elmander, aynı zamanda İsveç Milli Takımı’nın da banko isimlerinden biri. İskandinav ülkesiyle 27 karşılaşmada sahne alan yıldız oyuncu, 11 kez ağları havalandırdı. Elmander, Kopenhag’daki olaylı Danimarka-İsveç mücadelesinde de iki gol birden kaydetmeyi başarmıştı.
Bonservis sıkıntısı
2004-2006 yılları arasında Brondby’de top koşturan ve 2005’te Danimarka’da yılın futbolcusu seçilen Johan Elmander, Galatasaray’ın yeni transferlerinden Tobias Linderoth’un da yakın arkadaşı. Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Fransa’ya giden Haldun Üstünel’in, Toulouse yöneticileriyle masaya oturduğu öğrenildi. Ancak yıldız futbolcunun bonservisi el yakıyor. Fransızlar’ın 15 milyon Euro istediği, Lyon’un da devreye girerek fiyat yükselttiği belirtildi.
Tam bir gezgin!
Kariyerine Holmalunds’da başlayan Elmander, önce Örgryte’e transfer oldu ardından Feyenoord’a gitti. İsveçli, Djugarden ve NAC Breda’da kiralık oynadı. Brondby’de dikkat çeken Elmander, Toulouse’u Devler Ligi’ne taşıdı. 1.88’lik golcünün en önemli özelliği ise müthiş fizik gücü ve tekniği. (Fanatik)
bence Adnan Polat basın toplantısında sadece takım hakkında bilgi vericek ve İsviçre Kampını değerlendiricek
Diawara'ya talip var
Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Gaziantepspor'da yabancı oyuncuların durumunun belirsizliği sürüyor. Kırmızı-siyahlı takımın menajeri Hasan Çetinkaya, takım kampına şu ana kadar katılmayan Diawara ve Afanou ile yollarını ayıracaklarını bildirdi. Çetinkaya, Diawara'nın Bursasspor ile anlaştığı haberlerinin gerçek dışı olduğunu, Gineli oyuncuya Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye'nin talip olduğunu söyledi.
Genç menajer Boşnak kalecileri Hasagiç ile ilgili olarak ise; "Hasagiç ile ilgili Trabzonspor'dan şu ana kadar hiçbir teklif almadık ancak kalecimize Süper Lig'deki bazı takımlardan teklifler var. Bu takımların ismini şu an için açıklamayacağız" dedi.
11 Temmuz'a kadar çalışmalarını Isparta'da sürdürecek olan Gaziantepspor, burdaki hazırlıklarının ardından ikinci etap çalışmaları için Hollanda'ya gidecek.
Suat Kaya Orduspor'da umarım iyi işler yapıcaktır.Ama şahsen Antep Belediyesini lige çıkarmasını bekliyordum ben bu sene
sadece kaliteli yabancıların sınırsız olduğu bir sistem tük futbolunu ve türk gençlerini daha ileriye taşıyacaktır.
ilhan efendi para için gittin aferim orda nasıl kadroya gireceksen ;)
Saviola Galatasaray'da mı?
Türk basını 25 yaşındaki, FC Barcelona ile kontratı biten, Arjantinli forvet Javier Saviola'nın Galatasaray'a geleceğini duyurdu. Saviola Galatasaray'a imza atmak için önerilen kontrattaki son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. ............. İsveçli Linderoth (FC Copenhagen'den) ve Brezilyalı Lincoln'ü (Schalke 04'ten) transfer eden Galatasaray aynı zamanda Bayern Munich'li Roque Santa Cruz'la da ilgileniyor..
Haberler güzel.. İnşallah Saviola olur da ben de avatarımı kaldırmak zorunda kalmam..:D
Saviola gelebilir gibi gözüküyor.
İngilizce yayın yapan bazı yabancı sitelerde kariyeri açısından gerileme olur deniliyor Galatasaray'a ya da Türkiye'ye gitmesi.
6+2 çıkarsa matheus'u yollamamalıyız sağ kanada iyi bir alternatif olur.Orta sahamızda çok isim var buda normal çünkü tek forvet oynuyoruz
saviolanın patlama yapabilecegi yer galatasaray bence..ispanyada yıllardır
istenilen düzeyde degil ismi sayesinde bu kdr zaman kalabildi büyük oyuncu
olmasının ona sagladıgı kredi sayesinde..
saviola transferi olabilir bence ama olmasa bile yedekteki isimlerde hiç fena
oyuncular degil son zamanlarda adı pek geçmemesine ragmen lima , santa
cruz , nuno gomes ( kaliteli ama yaşı dolayısıyla karşıyım) hatta belkide
sürprz başka isimler de var
fenerbahcenin ilhan parlak transferine bi anlam veremedm açkçası..tamam
gelecegi olan bi oyncu ama oraya zaten bi takviye yapılacaktı ilhan a ne gerek
vardı ??
6+2 kararı cıkması bizim için cok iyi olacak ama 6+2 cıkması demek sahada yine 6 yabancının bulunması demek evet arkadaşlar örnek veriyorum diyelimki ronaldoyu aldık bu sefer kimi kesip ronaldoyu oynatacağız bu olay benim cok kafamı kurcalıyor.???
arkadaslar bence türk takımları öncelikle uefa da bişeyler yapmayı hedeflemeli
çnkü bence henüz ŞL için yeterli degiliz bu sadece iyi takım kurmak iyi oyuncular
transfer etmekle ilgili degil ŞL de başarılı olmak aynı zamanda müthiş bir takım oyununu
90 dk yılmadan mücadele etmeyi , TECRÜBEYİ gerektirir ben BJK başarılı olamaz
demiyorum ama ŞL de başarı için Türk takımlarının önlerinde biraz daha yol oldugunu görüyorm
takımlar iyce otrdukça , takım ruhu kazanıldkça ŞL de başarılar gelecektir..
örnek verdin ama ronaldo yu napacaksnz :D bence daha kaliteli adamlar lazım fenere :D
Fenerbahçe üçüncü kaleci sorununu çözdü. Altyapıda ki Volkan Babacan üçüncü kaleci oldu.
Sonunda doğru bir adım atıldı ve geleceğe yönelik en iyi transferi kendi içimizden gerçekleştirdik.
eger takım inanrsa inanarak son damlasına kadar mücadele ederlerse anca o zmn 3lük gelebilir katlyorm sana
vede bi takımın golcüsü ve kalecisi olmadan neler yapabilir merak ediyorm..
bir galatasaraylıyım ama yakında ilan yapacam jeffersonu satmayın diye yav
brezilyada gelecegin 3 kalecesinden biri olarak gösteriliyor bu adam
trabzonspor yönetimi nsl bi yönetmdr ya hiçmi degeri bilinmez bi oyncunun..marcelinho da yanlş yerde oynatılyordu..adam almanyaya döndükten sonra açklamalar yaptı hayatmda hiç trabzonda oynadıgım mevkide futbol oynamadm diye
bence trabzon yönetimi bu kafayla güzelim takıma zarardan başka bişey vermez..
yaptıkları bi tane dogru işi söyleyin..fatih tekke yi 7.5 e satmaları diceksinz belki ama
rus takımı olmasa o parayı vermezlerdi..ayrıca fatih gittikten sonra takımın halini gördük her takımın lideri vardır bgn totti için
klüpler teklif bile götüremiyor romaya neden çnkü 100 milyonda versen roma tottiyi bırakmaz çnkü totti de romanın lideri
eger lider oyncunu Türkiyenin en kaliteli gol silahını elinde tutamyosan
ve güzelim takımı bu hale getirmeyi başardysan diyecek tek bişey var : " Yönetim İstifa "