Adam sallıyor doğru. Sadri Şener'in de ağzı yok zaten çıkıp ben demedim ispatlasın gibi bir açıklama bile yapma gereği duymuyor :)
Printable View
Gerçekten Trabzon para teklifte etmiş olabilir bilemeyiz buna hakim karar verecek.Ama söyleyenlere ve söylenenlere bakıyorum hiçbirine inanasım gelmiyor.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20452539.asp
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran... Herkes bu yazıyı okumalı...
Kısaca artık ÖYMler birilerinin arka bahçesidir.
Kısaca özetim şudur bu konuda:
Bu gün adaleti kendi kontrollerine alanlar‚ umarım yarın başkasının eline geçince adalet demezler. Çünkü hak etmiyorlar.
Bir başka noktaya da değinirsek, sadece iki itiraf alınmıştır, o da Trabzon'un Sivas ve Manisa maçlarında teşvik primi teklif ettiği; ama içeride Aziz Başkan vardır... Ey adalet duy sesimizi...
:D teklif eden belli degil, adimizi vermisler adimizi
Hikmet Karaman, baskana soyluyor.
Mecnun, Mehmet Yildiza soyluyor, yok yok Mehmetmi Mecnuna soyluyor. Aman herneyse iste.
Fenerbahçe'nin mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmadığı bilirkişi tarafından kanıtlandı. Şikeyi öpücükle mi yaptık?
Bucasporda açiklama yapmis :D
Yıldırım Demirören'e soruyoruz: "Şike sahaya yansımadıysa; Buca Bld. Başkanımızı arayıp, neden Bucaspor'umuza para ödeneceğini söylüyorsun?
Fenerbahçe'nin hesapları kontrol edilmiş ve usulsüz hiçbir para transferine rastlanmamış .. Daha neyi kaç kere çürüteceğiz.
Bunlarin ici dolu sozler oldugunu dusunuyorsan sana yazik
10 aydir susmuslar bugunumu beklemisler. Hergun yeni birseyler uretiyorlar Trabzonspor hakkinda ama Fenerbahcenin suclamalari ayni sekilde duruyor. Sana pek garip gelmiyormu.
Kenan Yaralinin kimin yaninda oldugunu gayet iyi biliyor herkes, Trabzon teklif etse ona etmez :)
Fenerbahçe'nin hangi suçlaması hala ortada duruyormuş? Kenan Yaralı kaç defa hakim önüne çıktı da açıklamadı sanki, İbrahim Akın cinciye söylerken de isim vermedi Fenebahçe'den para geldi dedi Kim bu Fenerbahçe'li? Koca bir kanıt diye sayfa sayfa dolaştı bunlar. O zaman sen de bunları ciddiye almak zorundasın. Keşke adil bir süreç işleseydi de gerçek suçluları ortaya çıkarabilseydik ama süreç hiç adil değil Bunun nedenini de biliyoruz.
Fikrine karşı olduğumu düşünme , sadece şunu diyeceğim , Fenerbahçe hakkında bahsi geçen sezon için hiçbir itiraf yok , para akışının sanıldığı gibi olmadığı belgelerle ispatlanmış falan, biz bunlara güvenerek takıma inanınca olay oluyor , ama siz ne güzel itiraflara rağmen yok öyle bişey diyebiliyosunuz kimse de bişey demiyor , kimse derken bize laf edenleri kastediyorum.
Herşey netleşti artık. Maddenin neden değiştirildiği de gün gibi ortada. Bazı takımları kurtarmak için tek seferlik uygulamayla bu işi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdiler. Aynen devam...
Kenan Yaralinin, Orduspor baskaninin uzerine yurumesini biliyoryuz sirf Fenerbahce ile fikirleri ayri dustu diye ( MAY'in toplantisinda ) Ben bunlari itiraf olarak kabul edemem cunki icinde sadece TRABZONSPOR diyorlar.
Isim versinler kim getirmis kim getirmemis paralari, oyle itiraf kolay, hapis cezasi yok :)
Sen Ibrahim Akin konusuna takintilisin, ne zaman alinti yapsan benden bende sana cevap versem hemen Ibrahime bagliyorsun :) bi gun onunla umarim tanisirsin.
Sikeden bahsetigimi kim soyledi :) Nerde yaziyor
Ki olsa bile Aziz Yildirim karsisindakine " hangi hesabina yatirim su sike parasini ? " diye soracagini pek dusunmuyorum, akkili adamdir Aziz Yildirim. Gerci buna pek akil gerekmiyor, yanlis bi is yapiyorsan bunu gozden saklarsinki Fenerbahcenin hesaplarinda yanlis bi durumun ortaya cikmamasini gayet normal buluyorum
Senin yerel medyan sabah akşam bu "delil"lerden bahsedip halkı kine sürükliyorsa ben de ondan bahsederim tabi ki. Mecnun Odyakmaz da Aziz Yıldırım'ın arkadaşı diye bilinir ama Trabzon'dan Sivas'a giden balıklar hala soru işareti :) Mehmet Yıldız arkadaşımı satmam filan diyor da işte adil bir iklim yaratılsa herkes gerçekleri söyleyebilse o zaman görürüz. İki kulup başkanından söz ediyoruz sanki meczuplardan söz ediyoruz. Ama duymak istemediklerini söylüyorlar. O ikisi veya başka bir başkan Fenerbahçe'den teklif geldi dese Trabzonspor NATO'ya filan mektup yazabilirdi .
cihan oskay neler sallamış öyle
Herseyi gectim biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu 58.maddenin degismesinin.
Madem ortada sike tesebbüs yok ya da sahaya yansimadi neden 58 degisti ? Degistirmeselerdi kalsaydi madem hic bu kulüp degismesini istemiyor FB de dahil. Ya da cezalari 58'e göre verirsin bu sene, seneye ne yapacaksan yap oyun oynanirken kural degisikligi Türk Futbolunun ne kadar temiz ve nasil tipler tarafindan yönetildiginin göstergesi
Bunların boş laf olduğunu sen de biliyorsun. Futbolcu almakla şike mi olur. Emenike o kadar spekülasyon edildi ne oldu Şuan değeri kaç milyon euro? Transfer sezonu açılsın hep beraber göreceğiz. Hakim Cihan Oskay'a sarılmış, ondan medet ummuş Biz hala adil yargılama bekleyelim.
transfer şikesi diye bişey olamaz
Önceki sayfada yazdım , yine soruyorum . Fenerbahçe'nin , yapılan savunma sonucu , para akışında şikeyle ilgili birşeye rastlanmaması ve hakkında bir itiraf olmamasına rağmen , taraftarın başkana güvenmesine laf edebilenlere göz yumarken , hakkınızda ortaya çıkan 2 itirafla ilgili nasıl ' öyle birşey yok ' diyebiliyorsunuz ? Nasıl bu kadar netsiniz ? Ya da tamam netsiniz , eyvallah , neden biz başkana güvenince sorun ? Yettiniz artık , ağlamanın zırlamanın kimseye faydası yok .
Türkiye'de Gökhan Gönül'den sonra alınabilecek en iyi sağ bek kimdir? Bu adam bize mükemmel bir gol attı nasıl şike oluyormuş Hem de 3 milyon euro civarı alındı. Sezer Diyorsun 2 senedir adı İstanbul kulupleri ve Trabzonspor ile geçti sonuçta aldık, Keşke sakat olmasa da şu zor süreçte faydalansaydık ... eee bundan sonra transfer de yapamayacaz. Hasan Ali, Soner filan alamayacaz sanırım ya da Gençlerbirliği ve Kayseri bize yenilmesini bekleyeceğiz.
İki Kulup başkanını da meczup ilan ettik, e bu da iyiymiş.
Cihan beye deli diyebiliyor taraftarlariniz bende o bahsetigim 2 baskanada istedigimi derim :) Orhan Sam sagbekmiydi :D 3.5 milyon etmez.
Aziz Yildirim nedenmi versin o parayi ? Cevabi butun bu konunun icinde gizli. Daha ilk gunden beri sahiplendiginiz adam, okadar Fenerbahceyi geri atmasina ragmen bugune getirdigi icin neredeyse baba diyecek bazilari . Bende o olsam kendi cebimden oderdim.
Yanlız Sadri başkan kusura bakmasın ama neyle kafa yapıyor merak ediyorum. Yok efendim neyle ölçmüşler vs.. Sen neyle ölçtün ki.. Bilirkişi Sadri Başkan oldu sanki bu konuda. Halbuki geçen sene bütün takımlar maçlardan önce gönlümüz Trabzonspor'un şampiyonluğundan yana diyordu.Bize yöneltilen saçmalıklara bakarsak bu söylemler bile soruşturma sebebi olur.
Vallahi aylardır büyük komedi dönüyor ülkede. İşin garibi medya gazı verdikçe taraftar da şuurunu kaybediyor. Arkadaşlar 4 Temmuz'da Emenike'nin para sayarken görüntüleri vardı nerde?? Daha neler neler vardı 4 Temmuzda. 4 Temmuzda bir salladılar hiç biri gerçek değildi çamur at izi kalsın hesabı onun iziyle ya şikeyse vs.. diye duruşmalar yapılıyor. Yazık valla.
Komedi dönüyor komedi. Uyanın 2 dk.