Muhammed kusura bakma da ben bu adamı dikkate almam yani, ona sorsak "Galatasaray düşsün, Fenerbahçe ligde kalsın" da der yani.
Printable View
fenerbahceliler zaten kaldirilmasin diyor kaldirmak isteyen kulüpler birligi ve digitürk ailesi
Yahu ben bu Digiturk olayını son derece saçma sapan buluyorum. Herkes mi böyle düşünüyor yoksa bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Şöyle ki; Digiturk, bu ülkede futbol müsabakalarını gösteren bir TV kurumu. Anladık tamam, yığınla paralar harcıyorlar, yatırım yapıyorlar falan fistan... Ama böyle ciddi bir konuda nasıl söz sahibi ve etkin olabiliyorlar ben anlayabilmiş değilim. Digitürk ona karşı, Digitürk buna karşı, Digitürk öyle olursa zarar eder vs vs bir çok şey söyleniyor hem Digitürk tarafından hem sağdan soldan insanlar tarafından. Yahu bu adamlar istersen trilyon dolar yatırsınlar bu iş için. Burada ciddi bir olay dönüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor gibi bütün takımlar hakkında böyle bir şike olayı gibi ciddi bir şüphe çıksa, "Digitürk aman kaybetmesin, o kadar yatırım yaptılar ne olacak o paralar" diye mi düşünmemiz gerekiyor bizim? Onların ki bir yatırım değil mi? Her sonucuna katlanmak zorunda değiller mi? Digitürk para kaybetmesin, yatırımları boşa çıkmasın diye takımlar küme mi düşmeyecek, ceza mı almayacak? Tabi ki 58. madde kaldırılmamalı. Böyle bir saçmalık olamaz. Sebebi ister Digitürk olsun, ister Türk futbolunun geleceği olsun, ister baka bir şey olsun. Zaten yeterince zarar verildi bu sene futbolumuza, bari daha da batırmasınlar.
2011'in 'en'leri.. / Olcay Çakır yazdı 02.01.2012 Zaten bunlar komplo! Derin devlet işi bu derin devlet! Cemaatin oyunu, bariz! Derin hesaplaşma var bak gör! Hiçbir şey çıkmaz onlardan! Hemen birkaç güne bırakmak zorundalar. Biz cumhuriyetiz! Bizi...
2011'in 'en'leri..
Zaten bunlar komplo! Derin devlet işi bu derin devlet!
Cemaatin oyunu, bariz! Derin hesaplaşma var bak gör!
Hiçbir şey çıkmaz onlardan!
Hemen birkaç güne bırakmak zorundalar.
Biz cumhuriyetiz!
Bizi kimse düşüremez!
Kişiler kurumları bağlamaz!
* * *
Alın terimiz var.
Tapeler yalan!
Gerçekse de tapeler delil olmaz!
Bunlar komple komplo!
Yurt dışı yasağınız var!
Zaten sizi yendik, o halde şampiyon biziz!
* * *
Ligin marka değeri düşer bak!
Yayıncı kuruluş batar!
Bizi düşürün.
Yok öyle olmaz!
Siz bu düşme isteğinizi imzalı talep edin!
Lig oynanacak!
Play-off gelecek!
Kozmik oda kurulacak!
Etik Kurulu karar verecek.
* * *
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne davet edildi!
UEFA verdi kararı!
Bize kalsa göndermezdik inanın buna!
Bizim hakkımızdı, yakışmadı!
Dünya önümüzü kesti.
UEFA'da Trabzonlular var, lobileri çok güçlü!
Yaşasın İnter, CSKA, Lille!
Haksızlık bu. Emek hırsızları.
Çok emek verildi!
* * *
İddianame bir şey ifade etmez, mahkeme kabul etmeli.
Mahkeme bir şey ifade etmez, savunma hakkı var!
Suç var gibi! Bir şeyler var gibi ama bunlar yetmez!
Dön şimdi en başa, yeniden; kişiler kurumları bağlamaz!
Küme düşme kalkacak!
Bir defaya mahsus düşme kalkacak!
* * *
O kadar bomba söz var ki, bu kadarını alabildim köşeme.
Sözlerin kimlere ait olduğunun önemi var mı!
Birileri söylemiş bunları bu ülkede. Hem de 2011 yılında.
Kurum bağlamış kurumları kendine bağlamış kişiler söylemiş bunları.
En'iyle, Boy'uyla buna yaramış olup bitenler!
Mutlu Yıllar Türkiye.
Harbiden ne çok yanar döner futbolun başındakiler.Şartlar değişince hemen işlerine geleni yapıyorlar.
Carşamba günü mahkeme aziz yıldırımın tutkusuz yargılanma isteğine cevap vericekmiş ne kadar ilginç aynı gün fenerin maçı var
Sadece bir köşe yazarı bu ne gazeteler var manşete Fenerbahçe lehine yazılar koyuyor.Bundan mı gocundunuz yani.Doğruları yazmış adam işte.En azından yalan yazmamış o gazeteler gibi Berk.
Aynen Fenerli yazarlar yazinca birsey yok trabzonlu kose yazarlari yazinca auuvv...
58. maddenin değişmesini Digitürk ve Kulüpler Birliği istiyor demişsiniz. Bu kulüpler birliğinde kim var allah aşkına? Galatasaray,Trabzonspor,Orduspor ve Bursaspor dışındakilerden hiçbir açıklama gelmedi resmi olarak şu anda. Fenerbahçe cephesi ısrarla "58. madde değişmesin,biz de istemiyoruz" diyor. İnşallah toplantıda da bu görüşün arkasında durarlar. Bu maddenin değişmesi için toplanılıyor ama nedense "bunun değişmesini biz istiyoruz" diyen yok piyasada! :n:
İlhan cavcav varya klüpler birliği kuran adam
Dogru gerçi, bir o var piyasada.Bir de BJK başkanı Demirören var sanırım :)
İlhan Cavcav'ın neyi sevdiğiniz hepimiz fazlasıyla biliyoruz. Adamın dini imanı para :D 5 kuruş fazla girecek kasaya diye şike,teşvik,hırsızlık,şiddet ne varsa serbest kalsın der o :D
Aynen öyle :D kalkmaz küme düşme kalkmamalıda zaten yapan cezasını ceksin
Abi o zihniyette adamalr olduğu için futbolun içinde o yüzden bu haldeyiz ya.Herşeye tüccar beyni ile yaklaşıyorlar.Kulüpleri ticarethane olarak kullanıyorlar.
Bu İlhan Cavcav harbi ne ayak ya :D Adam futbol düşmanı.
Valla şike muhabbetleri ilk çıktıgında ve FB şampiyonlar ligine alınmadıgında taraftarlar çıkıp " biz bundesliga'ya başvuralım, nasıl olsa bizsiz bu lig olmaz" gibisinden konuşuyorlardı. Fenerbahçe Almanya liginde oynayamaz ama Trabzonspor ,Galatasaray, Konyaspor ya da X spor kulüpler birliğinden ayrılabilir. Birlikten ayrılan ligden de ayrılır diye bir kural yok. Gerekirse Galatasaray'ın maçları GSTV'den yayınlanır dedi zaten yönetim. LigTV'ye verdiğimiz 50-60 liranın 5-10 lirası GS'ye gidiyordur. Galatasaray'ın maçlarını ben 20 lira verip GSTV'de izlemeye de hazırım. Hem Kulüpler birliğinden ayrılsın,hem de Digitürk'le masaya dahi oturmasın.Ben şahsım adına sonuna akdar desteklerim. Türk futbolundaki bu pisliğin üstüne kum atarak kapatmaya çalışanların yanında olacağımıza,birlikten de yayıncı kuruluştan da ayrı duralım,sorun yok :)
Peki fener düşerse o kadar parayı verirmi lig tv bence vermez ki vermemek hakkı bu demek değilki şike yapan düşmesin kesilikle düşsün ama bu adamlarada yazık bi ton para veriyolar
Hatta bence 58. madde değiştirilmesin diyenler ayrı bir birlik kursunlar,ayrı bir ihale ile yayın haklarını satsınlar :) Oldu olacak bölünelim yani. En azından kimin fikri neymiş,niyeti neymiş,tarafı neymiş öğrenilsin.Bakarsınız Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor ve diğer 2-3 anadolu kulübü değişmesin der ve ayrı bir cephe oluşur :)
Şimdiye kadar milleti yolduklarına saysınlar. Onlar zarar etmesin diye play of saçmalıgını getirdikleri yetmez mi? Kara Mehmet zarar edecek diye utanmasalar bizden aldıkları vergileri ona aktaracaklar.
Fenerbahçe,Beşiktaş ya da diğer herhangi bir kulüp, küme düşse dahi maçlarını Digitürk yayınlar ve şifreli olur. Aboneler azalsa da sıfıra inmez. çözülmeyecek şeyler yok ortada. bahane onlar...
Fenerbahçe veya herhangi bir takım ligden düşmesi takdirde Lig tv sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh edebilir.
nedeni olarak en basitinden ; 'sözleşmenin önemli bir niteliğinde yanılma' ya başvurabilir.
Bırak lig tv yi fener küme düşerse iktidar değişir :D :D :D şaka şaka :D
O konuda katılıyorum bende