sercan atti 6-0
Printable View
sercan atti 6-0
İlk yarı 6-0 bitmiş :D
Bu kaçıncı lig takımı daha ilk yarıdan 6-0 oldu ? :D
Çift hanelere gider bu maç. :D
Takım kendi içinde maç yapsa daha ciddi bir hazırlık olurdu heralde. 45 dakikada 6 gol nedir arkadaş :D
Emre Çolak 7-0.
Umut 8-0 :D
umut atti 9 oldu
Emre colak 10-0
Merthan 11-0
1 gol 2 mi sayılıyor ne oluyor :)
Ümit Karan falan varken yine böyle bir takımı 13-0 mı ne yenmiştik.Skor hoş oluyor ama gereksiz geliyor bu maçlar bana :)
11'i İsmail Berk Ünsal atmış.
Eğlencesine bir maç yapmıslar. :D
Fm kolay diyenler hazırlık macı yaptığımız takımı bundesliga'ya çıkarın kolaysa. Durum baya vahim :D
11-0 bitmiş maç.11'de bırakmış bizimkiler :)
özet veya goller nete düşer mi ki ?
GSTV vercek rahat olun :D
Bu Scott harbiden işinin Piri :zuhaha Baya disiplinli oyuncularıda sağlam zorluyor.
Dr.Gurkan Kubilay : Geçen yıl,G.Saray,,Avrupanın bizde dahil 6 büyük liginde ilk 2 sırayı alan 12 takım içinde ''Kanattan orta-pas ile''EN AZ GOL YİYEN TAKIMDI.
Burda sadece kanat adamlarının başarısı değil,Selçuk-Melo'nun büyük katkısı oldu.Ama,bu sene onlar ayarında mutlaka 1 adam daha almalı GS.
Yine,Avrupanın bu dev 12takımı içinde DİREK SERBEST VURUŞ GOLÜ EN FAZLA OLAN G.S idi.Bravo Selçuk,Ronaldo bile55 frikikte ancak 2 tane attı.
Adnan Öztürk: Şampiyonluktan sonra, düğün bayram havasıyla, transferde har vurup harman savurma lüksümüz yok. Çok ciddi rakamlar dönüyor
Adnan Öztürk:GS bunu daha önce de yaşadı. Başarılardan sonra mali olarak bazı zamanlar dar boğaza girdi. Galatasaraylılardan sabır istiyorum
Ronaldo'nun zaten iyi frikik attıgını düsünmüyorum.2-3 tane güzel atıyorda bende 55 tane atsam 2 gol atarım. :D
Golleri kim atmış ?
Mac ozeti geldi.
[YOUTUBE="aSp67L1kFx8"]11-0[/YOUTUBE]
Sadece goller 3 dakika düşünün :D
Beyler Berk İsmail, Umut ve Culio kaç numara giydi? Bir de Emre Çolak 10 numaraya geçmiş mi hala 52 mi giyiyor? Geçen Semih Kayan EÇ10 yazmıştı emrenin resmini koyup belki 10 numara geçmiştir diye düşündüm.
Taffarel-Muslera, Popescu-Semih, Bülent-Ujfa, Arif-Burak, Hakan-Johan.
Burada değişiklik yapalım. Bence Semih - Bülent , Popescu- Ujfa. Oynadıkları takımlar, tuttukları takımlar falan bakılırsa. Daha uygun gibi :)Quote:
Popescu-Semih, Bülent-Ujfa,
bana kalırsa hamit ne kadar oynadığı yer bakımından benzemese de hırsı kaybetmeyi sevmeyişiyle uzaktan vurduğu şutlarla oynadığı takımlarla hagiye benzetilebilir tabi bir hagi değil
edit:maçı daha yeni gollerini izledim sercanla emreyi çok beğendim sercan baya güçlenmiş gibi emre de sol ayağı ile yine güzel vuruşlar çıkarmış ve culio bıraktığımız gibi yine futbolu çok güzel okuyor
http://www.youtube.com/watch?v=Vvbpo...ature=youtu.be
Gökhan Zan'ın futbol oyunuyla imtihanı :D