Beyaz TV gündemde kalmaya çalışıyor, geçelim bunları.
Eğer CL'de tur atlarsak transfer yapmayacak mıyız yani. Ali Dürüst öyle mi demiş? Hic yoktan Alper süper olurdu be...
Printable View
Beyaz TV gündemde kalmaya çalışıyor, geçelim bunları.
Eğer CL'de tur atlarsak transfer yapmayacak mıyız yani. Ali Dürüst öyle mi demiş? Hic yoktan Alper süper olurdu be...
Ali Dürüst transfer yok falan dediyse 2-3 oyuncuyla anlasmisizdir.
Babasının oğlu. :) Transfer etsek ne güzel olur.
http://www.101greatgoals.com/blog/re...u15s-v-turkey/
2 hafta önce falan.
Demiştim.Quote:
Fatih Terim puan kayıplarının olduğu maçlardan sonra basın toplantılarında yüksek dozajda gergin oluyor, dün gece yine kükremiş. Aykut Kocaman olunca her türlü soruyu rahatlıkla soran basın mensupları karşıda Fatih Terim olunca sus pus oluyor : )
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=80
Belli ki Aykut Kocaman beni duymuş : )
Diye konuşmuş.Quote:
Kocaman bir gazetecinin, "Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yaptığı açıklamalar ortada. Ev sahibi takımın oyuncuları bazen tribünleri galeyana getirebiliyor. Hakemi etki altında bırakabiliyor. Gökhan Gönül'ün itirafından ne çıkartıyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi.
"Duymadım, dinlemedim. Ancak böyle sorulara ben genel olarak, sonuçta insanız, %99 kendi düşüncelerimi duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhattap bulursunuz umarım." ifadelerini kullandı.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ304572SXQ
Fatih Terim'de dün cevap vermiş.
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...direk-soylerimQuote:
''Benim tanıdığım, bildiğim Aykut Kocaman, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir. Bugün son kez bu konuyu konuşmayı umuyorum. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamına sokmamanız. Hatta, çarpışma ortamına sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar görüldüğünü maalesef yaşayarak öğrendik.
Galatasaray Baros'a yattığı yerden başka bir şey mi veriyor ? :)
Oynar öyle bir oynar ki istediği parayı versin Galatasaray'da da oynar. Çok gördük öyle başka takımda oynamam deyip ertesi sezon ezeli rakibine giden oyuncuları. Öyle forma aşkıyla tutuşan oyuncu sayısı çok azaldı. Oyuncuya parasını verdikten sonra taraftar falan vız gelir.
Ayrıca Quaresma'yada , Baros'ada belirtilen ücretler verilmiyordur tam tamına bence. 2-3 kırpıyorlardır.
Antep maçının 11'i;
XI: Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat - Umut, Burak.
İdeal 11'i bulduk sonunda, kontenjandan ötürü Elmander yok. Maçın gidişatına göre, Amrabat ve Umut çıkıp, Engin ve Elmander eklemesi gelebilir.
Burak Yılmaz bugünde gol atarsa iç sahada üst üste 6. maçında golle buluşacak ve Hakan Şükür'ün rekoruna ortak olacakmış.
Güzel bir 11 olmuş. Rahat bir maç çıkaracağız ve skor da 3-0 olacakmış gibi bir his var içimde.
Amrabat iyi oynasa da birşey yaptığını görsek.
Sezonu Amrabat'ın iyi oynamasını bekleyerek tamamlayacağız gibi. :) Amrabat - Umut yerine, Engin - Elmander'i denemek çok daha mantıklı olabilir ama hocanın tercihi.
Bu arada Fatih Terim'in Galatasaray ile 250. lig maçıymış, bugün kazanmak lazım, Braga maçı öncesi çok iyi moral olur.
Bence çocuk gayet iyi oynuyor da biz göremiyoruz. Çok top kaybı yapmasından falan dem vuruyoruz ama bu sadece o oyuncunun suçu olarak görülemez. Adam sorumluluk alıyor risk alıyor adam eksiltmeye giriyor. 2-3 kişilik kademeli savunma karşılayınca top kaybı yaşıyor. Önemli olan o top kaybından sonra takımın ne reaksiyon gösterdiği. Cunku bu tip oyuncuların hepsi top kaybı yaşar zaten anormal derecede. Bence çok etkili bir silah Amrabat. Rakip bekin hucum hayallerini hep suya düşürmesi bile yeter.
Tamam da modern futbolda bu çok kalmadı artık. Kontr-atak futbolu oynayan bir takıma gitsin orada oynasın Amrabat
Amrabat bizim oyun sistemimizde 0-0'ın, 1-0'ın, ya da geride olduğumuz herhangi bir skorun oyuncusu değil. Bul 2 farkı, al oyuna Amrabat'ı işte o zaman tehlike olur ancak.
Ambrabatı çok kucumsuyorsunuz.. Adam oynuyor.Dirençli takıma karşıda oynuyor..Sorululuk alıyor çalım atıyor.. Farkettiyseniz ambrabata 2-3 kişi dalıyor..
Bence benden her maç 10 üzerindne 7,5 alır..Bugunde gerekeni yapar golünü atar
Amrabat gereksiz şutlar çekmezse ve daha sık paslaşırsa yararlı olabilir.Ama tek başına öyle maçı alıp götürdüğü,fark yarattığı bir maç göremedim.
amrabat ilk oynadığı fenerbahçe maçındaki gibi zekice paslar atsa yeter
Amrabat açık oyunda oynar katı savunmalara karşı pek etkisiz kalıyor
Umut ve Amrabat dışında takım iyi, istekli, bu iki oyuncu el freni bizim için. Elmander ve Engin girse şu görüntüsüyle bu maçtan farklı galip ayrılmamız lazım.
Evet istatistik olarak ortaya bir şey koymamış olsalar da "el freni" tabirini haketmiyorlar. Bence o tabiri hakeden 2 oyuncu var sahada biri bu sezon hiçbir maçta hiçbir varlık gösteremeyen Selçuk bir diğeri de sadece Şamp ligi maçlarında varolan Hamit. O kadar yavaş o kadar ağırkanlı oynuyorlar ki boşta kendini gösteren Amrabat Umut Burak gibi oyuncuları oyuna küstürüyorlar. Bu maçta yine oldu ben Tv başında cinnet geçirecektim oraya koşuyu yapan Burak'ı düşünemiyorum. Burak 30 35 metrelik çapraz koşu yaptı koşu yolunu gösterdi. Hamit top ayagında bekledi bekledi bekledi. En sonunda ta geri dany'ye döndü. Rakip yerleştikten sonra hızlı paslaşabilsek hadi sete dönersin. Ama zaten ağır çekim oynuyorsun, orada kontra şansını da değerlendirmiyorsun. Her pozisyon her ayaga alınan topta set hücumuna dönülmez ki. Hamit hep aynı şeyi yapıyor. Selcuk'un topu alıp donup pas vermesi 2 sene.
+
Yukarıda modern futbol demişsiniz yalnız dikkatinizi çekerim modern futbolda hız / tempo önemli. Bir top kazanılıp gol atılmasına kadar geçen ortalama pas sayısı 1,5 un altında. Topa basıp geri dönüp bir saat paslaşma futbolu "Barcelona" futbolu değil. Barcelona ışık hızıyla paslaşıyor yarım pas yapıyor adamlar. Ayrıca dikkat edin gollerinin çoğunluğunu da rakip yarısahada yaptıkları şok presle kazanıp 2-3 saniye içinde topu kaleye göndererek kazanıyorlar. Yani Hamit modern futbola uygun ama Amrabat uygun değil derseniz yanlış konuşmuş olursunuz. Aksine Amrabat, Ronaldo tipi Messi tipi Krasic tipi Mata tipi bir oyuncu. Tabi ki onların kalitesine sahip değil şimdilik ama çabuk düşünüp çapuk hareket edebilme özelliği var. Kararlarının şu anda %90'ı belki doğru değil. Ama önemli olan bu kararı cabuk verip pratiğe dökebilmesi. İsabet zamanla kazanılır.
Selçuk'a katılırım sezonu genelleme yapamam ama kötü olduğu maç sayısı iyi olduğu maç sayısından fazla, doğrudur. Hamit'e ise katılmıyorum, Hamit'ten ne beklenildiğini de anlamış değilim, taktik değişikliği gelirse 4-3-3 göbeğinde sol yakın oynayacak Hamit'in etkili şutlarıyla çok gol bulacağız, o zaman göreceğim Hamit'i asıp kesenleri, dün ıslıklamak gibi gaflete düşenleri. 3 kez direklere takılmış, özellikle Şampiyonlar Liginde fark yaratmış, takımın en iyisi konumundaki oyuncuya çok büyük haksızlık ediliyor. Umarım morali bozulmaz. Dün ilk yarıda tek pozisyon var, Hamit'in sol ayağını kullanarak çektiği şut...
Bu arada fikstüre bakarken dikkatimi çekti, çarşamba Braga maçı var, perşembe sabah Türkiye'ye dönen takım, Cumartesi günü Sivas deplasmanında maça çıkacak, neden pazar değil, çözemedim.
ELMANDER: "Manchester Utd maçındaki Formamı ve "Cimbombom" yazan kramponları açık artırmayla satıp, geliri hayır kuruluşuna bağışlayacağım."
Röportajın tamamı, güzel bir söyleşi olmuş Ulu Johan ile. :)
http://tr.eurosport.com/futbol/super...96/story.shtml
Hala lideriz ya el insaf be.Bu takım en üst sıradan inmeden kendine gelmez.Birinciyiz diye müthişiz mi sanıyorlar napıyorlar bilmiyorum ancak bu gidişat iyi değil.Tamam top oynuyoruz da pozisyon nerde hani ? Goller nerede ? Puanlar nerede ? Ayıptır günahtır böyle oyun oynayıp puan kaybetmek tam bir beceriksizlik öğreneğidir.
iyi falan oynamıyoruz. yana ve geriye oynaya oynaya 90 dk bitiyor. kesinlikle orta alana dikine oynayan bir sistem getirilmeli. oyuncu değil sistem! :)
Haftaya kaptırırsınız ya liderliği sıkmayın canınızı :D Ama harbi lig çok enteresan bu sezon.
Umarım bu bir işarettir. :) Bu şekilde giderse yoksa liderlik gidecek ve geri gelmeyecek gibi. Ben Fatih Terim'in son basın toplantısından sonra bir nebze umutlandım, en azından 4-4-2'de ısrar etmeyiz, gerekeni yaparız dedi. Bizim tribünde, tvde gördüklerimizi gören bir hocamız var. Son maçın ilk yarısında hemen hemen herkes Umut ve Amrabat çıkmalı derken, ikinci yarının başında ikisini birden oyundan aldı hoca. Şampiyonlar Liginde maçlar devam ettiği sürece konsantrasyon problemi olması normal özellikle genç isimlerde. Takımın Avrupa'da oynadığı oyun ile lig maçları arasında da ciddi farklar ama en iyi maçımız bile geçen sezona kıyasla kötü tabii.
Ben sadece top oynuyoruz dedim iyi oynuyoruz demedim.Biz iyi oynamıyoruz ancak karşımızda ki takımda top oynamıyor.Top oynuyorsan atacaksın yoksa birinin burnuna çarpar girer biri topu ayağından kaçırır girer biri vurur çimden seker girer.Gol atamazsan böyle saçma sapan goller yersin.
Şampiyonlar Ligi magazin programında Burak Yılmaz'a özel bölüm ayırmışlar, yayın 23.15'te ntvspor'da, ilgi & bilgi.
[YOUTUBE="CX8dx6rgLN4"]ŞL Magazin Galatasaray Bölümü[/YOUTUBE]
Bu sene bizi zorla şampiyon yapacaklar..
Şaka bir tarafa Bu kadar puan kaybına ragmen hala lidersek diger klüpler bi düşünmeli
Muslera Braga maçı kafilesinde, inşallah oynar maçta. Takım moralli gözüküyordu. Özel uçakla gidiliyor Porto'ya, oradan da karayolu ile Braga'ya geçilecekmiş. Abdürrahim Albayrak direk Sivas'a geçebiliriz dedi, çok mantıklı bir hamle olacağı kesin.
ManU cephesinden de açıklamalar var, Ferguson, Galatasaray ve Cluj'un mücadelesine saygı duyuyorum demiş ve eklemiş, bizim maçtaki gibi bir kadro olacakmış. Tek avantajımız bu sefer iç saha da oynayacak olmaları.
ooooh Braga maçına Rizzoli'yi vermişler :)) Tagliavento'yu mumla arayacaksınız :D Dünyanın en ezik hakemi bu, deplasman takımlarının yüzüne bakmaz. Korkak tırsak etkisiz bi adam.
Cluj maçı başlığında söyle demişim :
heheh hay ben bu şom ağzımı ya :)Quote:
Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini.
Hamit Altıntop: Taraftarlarla herşeyi başarabiliriz.
Bu videoyu ıslıklamak gibi bir hataya düşenlerin izlemesi lazım;
http://www.uefa.com/uefachampionslea...?autoplay=true
Uefa yılın takımını seçiyor, forvet hattında oylar Burak Yılmaz'a.
http://en.toty.uefa.com/
Braga resmi sitesi gereksiz bir aciklama yapmis
Burak'ın yarıştığı adamlar çok fena. Burak'ın güçlü rakiplerine oy vermemek için ikinci forveti Huntelaar olarak seçtim :)
Braga resmi internet sitesi hakikaten saçmalamış.
Madem öyle...Haydi buyurun !
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-JhkgBU8o2A
Messi her sene seçiliyor zaten amaç tabuyu yıkmak. :D