Uyuma boşver araba' da uyursun.:):)
Printable View
Oğulcan koş bakem yatağa..:D
Beyler Saviola ve Hilary'i hayal edin.Manyak sarıyo...D
Banane Hilary'den ben Saviola'yı istiyom. :D
Olsun o zaman sen sadece onu düşün..Transfer habrlerinde GS forma dizynları var:D
Git onların içinde hayal et..
Hilary kim beyler yahu?:D
galatasaray bayan voleybol takımına mı gelecek?:D
Tüm guş cemaatine selamlar... :zuhaha
Nedir durumlar ? Havalar nasıl oralarda ? Ben burda (burası suadiye oluyor. ist'un anadolu yakasındaki bir semti) sıcaktan geberiyorum bi de ervane açık göya. :(
İyidir durumlar çağrı.Saviola tartışıyoz..:D
Oğulcan voleybol takımına gelmesine gerek yok, evimizede alırız..:zuhaha
Yorum yok zaten saat 3 de oldu:0:
Sitede 15 yaşında giren başkaları da var :) Taylan o :D Onu bende çözemedim.6 yaşında 1'e mi gitmiş ne (:
En düşük ihtimal 418,513 puan :)
daha erken gelecektim aslında ama filme dalmışım film yeni bitti. bende hem kariyere devam edeyim hem de buralarda takılayım bari dedim.
http://www.cartoondollemporium.com/i...ry_closeup.jpg
Hilary Galatasaray bayan Voleybol takımında.
Ünlü şarkıcı hilary evvelsi gün Türkiye'ye gelerek başladığı görüşmeleri bugün sonlardırdı.
Hilary ilk röportajında ise şunları söyledi:"Buraya geldiğimden dolayı çok mutluyum,İstanbul'u ve KALACAĞIM yeri çok beğendim.Hep birlikte sizlerinde desteğiyle bu sene şampiyon olacağız".
Yorumsuz beyler:D
Yok canım televizyonda değil. DVD arşivimde Rocky serileri var. Biraz Rocky Balboa manyağı bir insanımdır da... O seriyi yaklaşık 12489632178532965841248533. kez tekrar izledim. :zuhaha Show TV'de ne vardı ?
Rocky benim de favorilerimdendir Çağrı abi ama senin kadar izlemedim:D:D.Show da ne vardı?
Çağrı Shakira'da öpmesin sende öpme. Beyonce iyi bir aday. :zuhaha
okula 7 yaşında başlanıyo yahu iyice herşey karıştı:D
Ne öpücüğü???:D
Show'da Nicolas Cage'in oynadığı bi gerilim filmi vardı..
Bu arada Oğulcan hemen gidip bi Hilary forması alalım.:D
Fransız Öpücüğü kariyerine bak anlarsın Oğulcan. Süper bir muhabbet var orda... :n: :zuhaha
7 yaşındaki bir kişi bizim sitede normalde 6 diye gösterilior.
6 yaşını dolduranlar a 7 deniyor.
mesela maçlarda 6.30. sn yazarken spiker 7. dk diyor
harbiden karıştı:D