BÖRGHACİSEN mi Emre abi :D
Printable View
BÖRGHACİSEN mi Emre abi :D
iyi oğuzhan hoş geldin........ iyiyim sen nASILsın:D
Yok bu başka Oğuzhan ;;)
Neyse önce bir kahvaltı edeyim malum aç oynanmıyor. :)
iyidir :D:D:D.
Aleyküm Selam.Burdayız Serhat.(:
Burdayız diyosun tek sen varsın.. :)
(: Sende varsın ya :p
Aygün niye kaçtın alıyordum ifadeni counterda:D
O transferlerle nereye kadar ?:).
Valla şu ana kadar tek beraberliğim var ve o da deplasmanda Milan'la..Bence gayet iyi gidiyo takım..O kadar ki Pvael Nedved şu anda takım için önemli bir oyuncu olmasına rağmen yedek takımda..Onun yerini doldurabilecek o kadar iyi gençler var ki Juve'de yıldıza gerek kalmıyor..
Başkan yıldız oyuncu istemiyo mu peki?
günaydın herkeze:D:D
Biri transfer mi dedi. :p :D
http://img220.imageshack.us/img220/2764/ads305zhl7.jpg
Zuahhahah hangi takımsın ?:zuhaha...
GÜnayıdn
Sağ bek arıyorsan Zuniga, sol bek arıyorsan Pocognoli, forvet arıyorsan Vela'yı al iş biter. :)
Selamun Aleyküm
Ben Bursaspor da 1 tane transfer yapamadım abi Maddi durum kötü sen dünyayı toplamışın ayıp oluyor ama :)
15 md transfer bütçem vardı yetmeyince sağolsun başkan 30 md çıkardı. :)
Eeee baktı kaliteli adamları alıyorum kaliteli adamlarla ilgileniyorum bastırdı parayı ama şimdi meteliğe kurşun atıyorum :p Şu UEFA Kupasını kazanayımda sezon sonu patlatırım transfer bombalarını. :)
Bizde Kaptan ile birlikte şampiyonluğa gidiyoruz Süperlig de :)
Bende Serie A'da daha sadece 1 beraberlik aldım..Milan'la berabere kalıp Fiorentina'yı yendim..Sırada Roma var..Onlarıda yenersem beni kimse tutamaz artık..Sezonu şampiyon tamamlarım ve 3. sezonumda daha da iyi transferlerle her alanda şampiyonluğa oynarım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama Del Piero'yu artık yedeğe çekmeyi planlıyorum..9 maçta yanlızca 2 gol atabildi..Onun yerine Miccoli'yi ilk 11'de oynatıcam..
Emre abi sen de mi hack kullanıyorsun? :p :D
Hile demek ama Fm'de çıkmadı daha :p
Yanlış anlamayasın yani :)