Selam millet ben geldim..
Printable View
Selam millet ben geldim..
oooooo Aygün olayı çözdü.en kısa yol vantiletör.Bende şehir dışında olduğumdan elimde mevcut değil.Bu arada hoşgediniz:)
Ya temmuz sonuna doğru ben tatile gidecem bu günlerde hava böyleyse o zaman ne olur yaa pff..Yandık valla tam anlamıyla yandık..
Pervanesini kırdığım için maalesef bizde de yok.Yarın alıcaz ama çok sıcak şimdi dayanamıyorum :) :(
Puuff siz birde beni düşünün.Yarın 24 saatlik bir otobüs yolculuğu var.:(
Bu sıcakta dayan dayanabilirsen Şemsi :) Bu arada taşınıcak mısınız ?
Off işin zor be Şemsi.24 saat otobüsle,Türkiye'nin diğer ucuna.Klima vardır heralde otobüste dimi?
Yok o iş yattı Aygün.
Sen bu sıcakta gideceğin yere varana kadar çorba olursun Şemsi
Birde bunun dönüşü var tabi.Belki 3 ay sonra daha bi hafifler hava.
slm
aygün vantilatör kesmezki işte klima ile vantilatör aynı şeymi ???
Tabii gönül uçakla gitmek ister.:D Ama cüzdan izin vermiyor.
Hiç yoktan vantilatör iyidir :) Ben mecbru kalmadıkça arabayla yolculuk etmem..Özellikle 1 saatten fazlaysa..
Bende Trabzon'a uçakla gittim ama bazı kötü yanları var.
Önce iyi yanlar;
Şansınız varsa hostes güzel olur :D
Serin bi ortam :)
Çabuk ulaşım :)
Bedava yiyecek içecek :)
Kötü yanlar;
Kalkarken yusuf oldum çok pis kalkıyor :D
Rötar yapabiliyor(Gelirken yarım saat rötar yaptı :mad:)
Herhalde gerçektede İngiliz Paşasısın Aygün.:D
Heralde.İngiltere'de Aygün'ü nasıl karşılarlar kim bilir :D:D
Selamun Aleyküm..Nasılsınız?
Aleyküm Selam , iyidir sizleri sormalı..?
10 Dk.lık yolda bile miğdem bulanıyo..Alerji gibi bişey.:) O yüzden memlekete hep trenle giderim....Bu sene Yurt dışına gitsem mi diye düşünüyorum ama..A.s ;;)
Sami abi hoşgeldin.Bu arada aklıma geldi sen beni kekleyememiştin abi.:D
Aygün yurtdışına nerelere gidiyosun??:)
Yedin beni Şemsi şimdi.. :)
Tekrardan selamlar. Yeğenin doğum gününe gittim, geldim geri. Kendi doğum günümü 6-7 yıldır kutlamıyorum diye4 pastanın ne demek olduğunu unutmuştum, süper geldi valla :D Kolalar, börekler, kurabiyeler oy oy oy. yedim yedim şiştim geldim geri. Allah'tan çok yeğen var da karnım aç kalmıyor :D
Abi Tosun sen Memo vardı.Bir üyeye küfür ettiğimi.Beni banlayacağını iddia etmiştin.Ben senin keksever bir abimiz olduğunu bilmediğim halde yememiştim.:D Ama hazırım kek operasyonlarına.:D
Beleş tabii ye yiyebildiğin kadar :D
Tosun bugün Baran ile Webcam'den konuştuk.