5 oldu inanılmaz:D
Printable View
5 oldu inanılmaz:D
Dk.17 4-1.:eek: Barca abartmış yahu.:icon_smile: Güzelim maçı şifreye girmesi sebebiyle kaçırıyorum yahu..:uzgun:
Yazarken Barca 5'ide atmış..
mahalle maçı gibi kesin kırmızıda çıkar dahada gol olur
10 bekliyorum.
Çok sıkıcı maç... 10 dakikadır gol yok.
6-1 Henry ..
Bugün Atletico taraftarı olmak istemezdim..:)
DersLik bir goL attı Henry.
6-1, Barca abartmış:)
messi dağıttı yine rakibi(atletico olmasaydı keşke bugün:( rakip)tekmelerle durduramadılar.barça inanılmaz oynadı kimse tutamaz her maç böyle oynasalar.
http://www.d1g.com/video/show/?id=2351113
messinin frikik golü:D
Barca Atletico´yu resmen dagitti.inanilmaz oynadilar,hele Messi ilk yarida fantastik oynadi,formunu giderek arttiriyor Messi.
Henry´nin golü harikaydi,tam Henry´lik goldü.
Bojan da cok istedi gol atmayi son dakikalarda oyuna girmesine ragmen,keske bir tane atsaydi,icinde kalmasaydi :D
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_4V7qnUHgrs[/YOUTUBE]
henrynin golü haftanın golü belkide süperr.
atletico bugün tanınmayacak haldeydi bence içkili çıkmışlar maça 30 dk. da kim 5 gol yemiş:)
lopez messiye tekme attı orda kesin kırmızıydı hakem iyimser davrandı orada.
Barca abartmış :)
son iki senedir 6 ya bağladı barca atleticoya.atleticonun havası biraz söndü
Barcelona ezdi geçti
İspanya Ligi'nde haftanın maçı Barcelona ile Atletico Madrid arasındaydı. Katalan ekibi ilk 30 dakikada 5 gol bulduğu maçta önemli rakiplerinden birini 6-1 ile geçerek çıkışını sürdürdü.
Şampiyonlar Ligi'nde haftayı galip kapatan iki ekibin mücadelesi Nou Camp'ta 100 bin taraftarın önünde oynandı. Henüz 3. dakikada Marquez kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirirken, 2 dakikada sonra İturalde Gonzalez'in verdiği tartışmalı penaltıyı gole çeviren eto'o farkı ikiye çıkardı. Atletico Madridli oyuncular daha ne olduğunu anlamadan messi skoru 3-0'a getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Arjantinlilerinden Maxi şık bir golle farkı ikiye indirdi.
Ancak Atletico savunması rakiplerine refakat etmeyi sürdürünce başkent ekibinin hiç şansı kalmadı. Önce Eto'o güzel bir çalımla defansı ve kaleci Coupet'i terse yatırdı ve 4. golü attı. Ardından Iniesta'nın direkten dönen şutunu tamamlayan Gudjohnsen ilk yarının skorunu ilan etti. İkinci yarıda rakibinin üzerine çok gitmeyen Barca, 70. dakikada Henry ile mükemmel bir gol daha buldu ve maçı 6-1 kazanarak tarihi bir galibiyet aldı.
Barcelona bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti. Atletico ise 9 puanda kaldı.
Camp Nou'da Barcelona'ya konuk olan Atletico Madrid ilk 28 dakikada yediği golleri saymakta bile zorlandı, gelecek hafta ezeli rakibi ve komşusu Real Madrid'le Vicente Calderon'da yapacağı Madrid Derbisi öncesi farklı yenilmekle kalmadı, Arjantinli yıldızı Maxi Rodriguez'i de sakatlığa kurban verdi.
La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde sezona mükemmel bir giriş yapan Atletico Madrid altıncı haftada Barcelona deplasmanına konuk oldu. Camp Nou'daki mücadelede Eduardo Iturralde González düdük çaldı.
Karşılaşma iki formda ekibin mücadelesi olmanın yanında, dünyanın en önemli iki yükselen değeri olarak değerlendirilen Lionel Messi ve Sergio "Kun" Agüero'nun buluşmasıydı.
http://www.ajansspor.com/resim/Barca...co_Lig0809.jpg
Barcelona [6 - 1] Atletico Madrid
04' [1 - 0] Marquez
06' [2 - 0] Eto'o (Penaltı)
08' [3 - 0] Messi
13' [3 - 1] Rodriguez
18' [4 - 1] Eto'o
28' [5 - 1] Gudjohnsen
73' [6 - 1] Henry
Barcelona: Valdés, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Iniesta, Etoo
Teknik Direktör: Pep Guardiola
Atletico Madrid: Coupet, Perea, Heitinga, Ujfalusi, López, Assunçao, Raul García, Rodríguez, Luis García, Agüero, Pongolle
Teknik Direktör: Javier Aguirre
http://www.ajansspor.com/resim/Messi_Pep_kucuk.jpg http://www.ajansspor.com/resim/aguirre_kucuk.jpgü
kaynak: Ajansspor
İddaa'da 02 çekmiştim 10. dk dan sonra maçı izlemeyi bıraktım :D
Genç orta saha yakın bir gelecekte bir yere gitmeyi düşünmediğini belirtse de kariyerinin bir noktasında Barcelona’ya dönmek istediğini söyledi.
21 yaşındaki genç İspanyol Rac-1 radyosuna şunları söyledi:
“Şu anda Arsenal’de oldukça mutluyum ancak bir gün Barcelona’da oynamanın benim için bir rüyanın gerçek olması anlamına geldiğini de inkar etmiyorum”
“Geçtiğimiz yaz kulüpte kalmaya karar verdim ve bunun sebebi burada kupalar kazanmak istemem”
“Barcelona şu an şiir gibi bir futbol oynuyor. Geçen gün Atletico’yu 6-1 yendikleri maçı izledim. Benim gibi altyapıdan yetişen 7-8 oyuncu bulunuyor”
“Her hafta Hleb ile telefonlaşıyorum. O iyi bir arkadaş ve onu özlüyorum. Beraber oynamak isterdim”
Son olarak İspanyol oyuncu Lionel Messi’ye değindi.
“Eğer sakatlıktan uzak kalmayı başarırsa önünde harika bir kariyer var. Bence şu anda en iyisi o”
Fabregas Barca altyapisindan yetismis,Guardiola hayrani birisi.
Kendisi zaten Barcali oldugunu,birgün Barcada oynamak istedigini belirtiyor her firsatta.Idolü de Guardiola oldugu icin 1-2 sene icinde Barca´ya gelmesi hic te imkansiz degil.(=
messi çn soledıkleri dogru,kendısıdenıde super bı gelecek beklıyor teknıgı ve oyun zekası cok ıyı barca kendı alt payısını tekrar canladırmak ıstıyor ve kneıdnı dısarıdan soyutlamak ıster kendı altyapsından cıkan cesc'ide kadrolarına katmayı cok ısterler heralde
Wenger ali cengiz oyunuyla aldı cesc'i.. :D
Xavi iniesta fabregas messili orta sahayı kim tutabilirki..?
Barcelona 40 milyon euro civarında bir para ödeyip Fabregas'ı alırsa, Arsenal tarihinin en büyük transfer başarısını göstermiş olur. Fabregas Arsenal için çok önemli. Wenger'in kurduğu genç takımın en önemli parçası. Gitmemeli bence Barcelona'ya.
Sende Henry gibi bizi bırakma be Cesc. :)
Wenger Henry'den sonra Fabregas'ı bırakmayacaktır ama ilerleyen senelerde Fabregas çok isterse bu transfer gerçekleşebilir.
undesliga'da Schalke 04 forması giyen Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'in ara transfer döneminde İspanyol ekibi FC Barcelona'ya transfer olacağı iddia ediliyor.
Alman basınında çıkan haberlerde, Barcelona'nın Schalke 04 kulübüne Rakitic için 14 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.
İspanyol ve Hırvat medyasında yer alan haberlerde de 20 yaşındaki yıldız futbolcunun Barcelona'ya gitmek istediği iddia edilirken, Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın Rakitic'i ısrarla takımında görmek istediği belirtiliyor. Guardiola'nın, Rakitic'in Barça'da bir dünya yıldızı olacağına inandığı da haberlerde yer alıyor.
2007 yılı yazında 5 milyon euro bedelle FC Basel takımından Schalke'ye transfer olan Rakitic, Alman ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Rakitic, Schalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ün Galatasaray'a transfer olmasıyla takıma transfer edilmişti. Rakitic, Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.
10.10.2008
Kaynak : İHA
Yok artık Lebron James ;)
Barcelona atak oyuncu yerine defans almalı bence