Sorun aslında Mondi değil Kaan.Ondan sonra,iyi bir kaleci bulunamaması.
Printable View
şöyLe FM'in iyi kalecilerine bakıyorum da, Ruffier, Ochoa, Handanovic, Akinfeev, Consigli, Mandanda, Benaglio, Boruc bi de Renan var Galatasaray'a uygun kalitede peki bunlardan hangisini takımları satar belki Ochoa, Consigli, Ruffier 3'lüsünü peki hangisine gücümüz yeter hepsine yeter ama Adnan Sezgin hangisine para verir Akinfeev'e bile vermez...
Transfer döneminde çok sessiz kaldı G.Saray bu sene.
Umarım taraftarların bekledikleri birkaç isim alırlar.
4 ülkede 4 arkadaşımız 4 oyuncu ile görüşüyorlar dedikya :n: şaka gibi açıklamalar yaww :D Bakalım kim gelecek. Adnan Sezgin gibi bir beceri fakirini görevlendirirsen böyle olur.Haldun Üstünel olsa şimdiye Rijkaard'ın listesinden 4-5 tane adamı bitirmişti de içinden 2-3 tanes,n, seçip alırdık :p
Misimoviç FM'deki gibi güçsüz ise iş açar Galatasaray'ın başına. Tekniğe laf yok tabi...
Fenerbahçe'de Appiah, Anelka, Aurelio gibi yabancılar varken Maldonado, Josico, Cristian gibi yabancılar geldi; şimdiki Galatasaray'ın durumu da buna benzer. Yabancı kalitesi çok üst düzeydeyken düşüşe geçti.
Elano ve Keita'nın transfer haberlerini duyunca bir Fenerbahçeli olarak şok olmuştum ve kıskanmıştım. Galatasaray bu yıl parmak ısırtacak transferler yapamıyor.
Misimovic Gs'ye gelmek Rijkaard'La çalışmak istiyorum demiş.. :)
Rijkaard adam mı ki onunLa çalışacan :D Takımı batırdı be
"Aslan Jenas'ın peşinde"
İngiliz basını Galatasaray'ın Jermaine Jenas'ın peşinde olduğunu iddia etti.
İngiliz medyasına göre Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Jermaine Jenas'ın peşinde.
The Sun Gazetesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da oynayan Jermaine Jenas'ı istediğinin altı çizlirken, Sarı kırmızılıların bu transferde rakiplerinin Juventus, Sampdoria ve AC Milan olduğu vurgulandı.
27 yaşındaki İngiliz futbolcunun değerinin 10 Milyon Pound civarında olduğu belirtilirken, Jenas, takımının ligde ilk hafta oynadığı Manchester City karşılaşmasında forma giymedi.
17 Ağustos 2010 Salı - 10:40
DHA
10 Milyon Pound mu?Bu parayı hayatta veremeyiz.
Ne oynatılıyor, ne gönderiliyor!
Galatasaray'da Elano belirsizliği devam ediyor.
Galatasaray'da Brezilyalı futbolculcu Elano belirsizliği devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin öncelikle elden çıkarmayı planladığı ve en az 12 Milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planladığı Brezilyalı yıldızın durumu belirsizliğini koruyor. Geçen yıl 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Elano bilindiği gibi G.Saray'dan yılda 3,5 milyon euro kazanıyor.
G.Saray yılda 3,5 milyon euro ödediği oyuncusunu şu ana kadar hiçbir kulübe pazarlayabilmiş değil. Dünya Kupası'ndan sakat dönen Brezilyalı oyuncunun sağlık durumu ve ne zaman futbola döneceği konusunda da hiçbir açıklama yapılmıyor. Elano sadece fizyoterapist eşliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde koşmaya devam ediyor. Şu ana kadar 3 resmi maçta forma giymemiş durumda. Bu hafta oynanacak Karpaty Lviv ve Bursaspor maçların kadrosunda bulunması da mümkün değil.
Madalyonun diğer tarafında ise Sivasspor'a yanilen G.Saray'da birçok şey tartışılırken, Elano'nun eksikliği konusunda ne yönetim ne de teknik direktör Frank Rijkaard'ın bir görüş bildirmemesi. Elano açıkca yok sayılıyor. Ama ne satılıyor, ne oynatılıyor. Yerli futbolcuların transfer taksitlerinde önemli sayılacak gecikmeler yaşanırken, Elano'nun transfer taksitleri ise günü gününe ödeniyor.
17 Ağustos 2010 Salı - 11:31
DHA
sakın transfer yapmayın . 14 gün kaldı ha gayret !
rijkaard'da fazla suç bulmuyorum . adamın oyun sistemine göre adam almadık ki doğru düzgün . adam bu sistemden vazgeçmiyor küme düşse de . madem istediği adamı almayacan o zaman hiç getirmeyecektin rijkaard'ı . gerets gibi birini getirecektin kadrodan max. verim alsın .
Milliyet'te okudum, Wolfsburg'la 8M€ karşılığında anlaşılmış ve Diego'nun transferi bekleniyormuş, Ledesma'yla da yeniden görüşülüyormuş, Lazio 10M€ istemiş :D şimdi adamlar tok satıcı tabi 10 gün önce daha ucuza buldular almadılar şimdi 10M€ veriyosanız verin diyorlar :D ama sözleşmesi bitiyor o ayrı mesele :D
Sozlesmesi biten bir adama Manchester City bile 10 vermez
Son 2-3 gün kala son çare olarak City'e bi el atarız. [:
inamoto , bouazid , bu tarz adamlar bekliyorum bu saatten sonra , 2 ayda bir isi beceremeyin adamdan son 15 gunde mucize beklemek olmaz
Böyle giderse city el atar 40 oyuncu var takımda 13 forvet:zuhaha
khaldoon ün haldün le arası iyiyd ama :D hatta medyada çıkan bi haber vardı " selamun aleyküm khaldoon" die :D (joyu kiralarken)
Jenas Twitter'ında yazmış :)Quote:
Few interesting phone calls already today...maybe abit of travelling for me this week
Cimbom'a dev panter!
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...r--785528.Jpeg
Orta sahasına ve forvetine oyuncu arayan Galatasaray, kalede yaşanan sorunu da halletmek için rüya gibi bir ismin peşine düştü: CSKA Moskova'nın dünyaca ünlü file bekçisi İgor Vladimirovich Akinfeev! Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'dan memnun olmayan Rijkaard'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, birçok seçeneğin arasından Akinfeev ismi üzerinde yoğunlaştı. CSKA ile ilk temasın sağlandığı, görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.
Ancak bu transferi bitirmek öyle kolay değil. CSKA, 41 kez Rus Milli Takımı'nın kaleci kazağını giyen 24 yaşındaki oyuncusu için büyük paralar istiyor. Arsenal de 1.85'lik file bekçisinin peşinde ancak onlar da yüksek bonservis ücreti engeline takılıyor. Akinfeev, 2003'ten beri kalesini koruduğu CSKA Moskova ile 1 UEFA Kupası, 3 lig şampiyonluğu, 4 Rusya Kupası, 4 Rusya Süper Kupası havaya kaldırırken, milli takımla da Avrupa üçüncülüğü sevinci yaşadı.
Kaynak: Milliyet.com.tr
Akinfeev demiştim ben ama :D:D
Bu Akinfeev'in bonservisi ne kadardır acaba? FM'de 40'tan aşağıya alamıyorduk.
Akinfeev falan rüya olur bizim için bu adamın geleceğini hiç zannetmiyorum ama gelirse mükemmel ötesi olur...
akinfeev + ledesma + misimovic + iyi bir forvet :D:D:D
Büyük beklentiLere girmeyin beyLer...KaLeci aLmazLar bence bi tane orta saha alırlar işte onLa geçiştirirLer...Bu adnan poLat yönetimi artık tanıyın yahu adamı ;)
@ Clayman
kasmaya gerek var mı neden alıntı yapıyorsun ki ?
Misimovic gelirse büyük sükse yapar Galatasaray.
Akinfeev'in bize gelmesi mucizelere bağlı.Hoş,bunca yıldır neden büyük bir kulübe gitmedi orası da muamma.
akınfeev iyi bir hayal ürünü :D
Akinfeev'i genelde Fm'den bilyoruz. Sıkı takipçisi değiliz çoğumuz ve maçlarında nasıl bi performansı var onuda bilmiyoruz.Ben Rus araştırmacıların abartmasıyla Akinfeev'in gözümüzde geleceğin Casillas'ı felan olduğuna öyle bir imaj bıraktığına inanıyorum.
Enyeama gelse süper olur yaaaaa
Misimovic için Schalke'de devredeymiş
Galatasaray'ın istediği Almanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Wolfsburg'ta oynayan Bosnalı futbolcu Zvjezdan Misimovic'e, Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın da talip olduğu bildirildi.
Alman Bild gazetesinde, ''Magath, Misimovic ile ilgili milyonluk savaşı kazanacak mı?'' başlığı ile yer alan haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Magath'a rakip olduğu ve Boşnak oyuncuyu istediği belirtildi.
Misimovic için transfer bedelinin 8 ila 10 milyon avro arasında olacağı ve bu miktarı hem Schalke 04 hem de Galatasaray'ın karşılayabileceği ifade edilen haberde, oyuncuya verilecek ücret konusunda iki kulübün büyük rekabet içine girdiği kaydedildi.
Magath'ın Pazar günü Aalen kentindeki Ramada otelinde Misimovic'in danışmanı Fali Ramadani ile buluştuğu, yarın da Magath ve Ramadani'nin biraraya geleceği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da bir teklif sunduğu ifade edildi.
Wolfsburg'un, Juventus'ta oynayan Diego'yu transfer etmesi durumunda Misimovic'in gitmesine izin verilebileceği kaydedildi.
Wolfsburg'un Diego ile 4 yıllığına anlaştığı, ancak Diego için 17 milyon avro transfer ücreti teklif eden Wolfsburg ile 19 milyon avro isteyen Juventus arasındaki pazarlığın sürdüğü belirtildi.
Ben transferden ümidi kestim. Ligler başladıktan sonra iyi bir yabancı bulmak imkansız.
Misimovic, Almanya dışında bir yerde oynamak istiyor ama Schalke'nin başında eski antranörü Magath'ın olması işin boyutunu değiştirir ayrıca fiyatı'da artırır