Arkadaşlar bu adrese girince Gs'nin sözleşmesi biten oyuncular çıkıyor ve Ümit Karan orda
http://bim.tff.org/cgi-bin/db2www/tm...ATASARAY+A.%DE.
TFF'nin datası
Printable View
Arkadaşlar bu adrese girince Gs'nin sözleşmesi biten oyuncular çıkıyor ve Ümit Karan orda
http://bim.tff.org/cgi-bin/db2www/tm...ATASARAY+A.%DE.
TFF'nin datası
Ya bir yanlışlık vardır orada :) Ümit imzaladı 3 yıllık sözleşmeyi.
Galatasaray'da en iyi futbolcularından birisini ezeli rakibi Fenerbahçe'ye vermezz :)
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1056074
TFF veritabanına aldanmayın, Rüştü'yü halen Fenerbahçe'de gösteriyorlar :)
Resmi sitesi bile ayrı sorun yaratıyor TFF'nin :D
Volkan 2 yıl daha Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonu biten kaleci Volkan ile 2 yıllık mukavele yeniledi.
http://www.ntvspor.net/Images/15996.jpg
Rüştü'nün Beşiktaş'a gitmesinin ardından kaleci transferinin gündeme geldiği Fenerbahçe'de, sözleşmesi sona eren Volkan Demirel takımı ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Volkan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında, asbaşkan Mahmut Uslu ve genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Volkan Demirel imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, kendisini Fenerbahçe'ye borçlu hissettiği için kulüpte kaldığını belirterek, ''Tekrar Fenerbahçe ile anlaştığım için çok mutluyum. Çünkü beni Volkan yapan Fenerbahçe Kulübü. Geçen yıldan dolayı Fenerbahçe'ye borçlu olduğumu düşünüyorum. Bu borcumu ödemek için sözleşmemi 2 yıl daha uzattım" dedi.
İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan aşbaşkan Mahmut Uslu, Federasyonun önümüzdeki sezon uygulanacak olan yabancı statüsünü belirlememesi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, tüm kulüplerin bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getirdi.
NTVSpor
Volkan kendini Volkan yapanı biliyor, bilmeyenlere ders olsun.Quote:
Çünkü beni Volkan yapan Fenerbahçe Kulübü.
Volkan kendisinden büyüklere ders veriyor.
Volkan örnek bir davranış sergiledi, bazılarına ders olmalı. Hastanede komadayken onu alan, Barcelona'ya kadar yükselten ve 13 yıl ekmek veren takıma ihanet edenlere güzel bir cevap vermiş Volkan, gerçek Fenerbahçelileri de yavaş yavaş tanıyoruz, efsane olma yolunda ilerliyor Volkan.
Ilan'nın yerine Bende Baiano'yu tercih ederim.
Cangele Kayserispor'da
Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Arjantinli Dario Cangele ile prensip anlaşmasına vardı.
http://www.ntvspor.net/Images/16012.jpg
Kayserispor'un Arjantinli Cangele ile prensipte anlaştığı bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, prensipte anlaştıkları Cangele'nin bu akşam uçakla Kayseri'ye geleceğini söyledi.
Hurma, ''Geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Franco Dario Cangele ile yaptığımız görüşmeler sonunda, prensipte anlaşma sağladık. Cangele Kayseri'ye gelecek ve yönetimle görüşüp son kararını verecek. Anlaşma sağlanırsa yarın veya cumartesi günü Cangele ile mukavele imzalarız'' dedi.
Hurma, iki yabancı futbolcu daha transfer etmek için yaptıkları görüşmelerde son aşamaya gelindiğini de ifade etti.
ATATÜRK STADI'NIN KAMERALARI ÇALINDI
Öte yandan Kayseri'de ilginç bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu'nun güvenlik kameraları çalındı.
Atatürk Stadyumu'nun trübün girişlerindeki 6 adet güvenlik kamerası ve data kabloları, kimliği belirlenemeyen hırsızlarca çalındı. Yetkililer, çalınan kameraların ve bağlantı kablolarının mali değerinin 30 bin YTL değerinde olduğunu, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.
NTVSpor
Ya beyler boyle uydura uydura nereye kadr bu takıma savıola veya saha gelıcek yada gelıcek yonetım 2 yıldız daha dedı soz verdı bu seferde mahcup kalmazlar heralde zaten parada var bu sefer adnan baba açmış keseyı sonunda..
yok Ilan mıs Yok Baıano ymus bunlardan daha iyi oynayan forwetlerımız var bıze bıraz daha star yeteneklı gelecek vaadeden (ve sımdı de cok ıyı olan bır oyuncu lazım)
Ilan ve Baıano star deıl yonetım star dedı bunu unutmayın bole oyuncu alıcaklarsa hıc almasınlar sonra yıne lukunku olayına doncek .:...
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK
Sahayı Almıyoruz Dizinden Ameliyat Olmuş Kasım Ayına Kadar Oynamıcakmış
Kaynak: CNN
ARtık Tek UMUT SAVIOLA DUA EDINDE ALABILELIM...
Rüştü'nün gitmesini bence fazla abartmayın gideden bize ne ama ben yinede onu çoook seviyorum:)
Yani bunLarı gördükten sonra yeni sezonun başLamasını sabırsızLıkLa bekLiyorum.TeLLo niye yedekmiş.Adam yedek oLur tabi Kesik yediği adam LiverpooL un soL kanat oyuncusu.Yorum yapıyorLAr ama haybiye.
Olsun abim boşver sahada gereken cevap verilecektir...
Tello'yu kıskanıyorsunuz dedin az önce, şimdi de Rüştü diyorsun, KIS-KAN-MI-YO-RUZ, çünkü bizde çok daha iyileri var :)
Zaten Saha gelmezdi ki bize neden bu kadar heyecan yaptın ya..:)
Adam Mark Gonzalezin yedeği biraz objektif olalım:).Mark Gonzales nerde oynuyor Liverpoolda yani yedek olması normal bişey:)
Ilan da güzel oyuncu st.etienne de oynuyor galiba.Bi roveşata golünü biliyorum izlemeniz lazım youtubeda falan vardır.Yani bence Baianodan daha iyi bir oyuncu:).
Volkan kendine yakışanı yaptı
Mark Gonzalez Liverpool'da yedek oturuyor, onu da hatırlatırım :)
(perpertu) Alıntı:
2 Aydir bilinen bir konu.. Manchester United satmak istiyor ama bu nedenle de satamiyor.
Cevap:
2 ay oncekı konuysa nıye daha once forumda verılmedı...???
Pepertua Saha 13.06.2007 ıtabıryle 5 ay oynıyamacagı acıklanmıstır ıkı ay oncekı konu olsa 13.04.2007 de amelıyat olurdu bazı seylere bılıp bılmeden yorum yapmayın...
Ya sen sahayı nıe bu kadr abartıyosun ılk geldıınde man utd ye hıc bı ış yapamamıstı bana gore lıncoln daha ıyı bır transfer saha yı ıstemedıgımı solemıstım daha once yuh de ıstersen...;)
Vay be...
Demekki Liverpool'un yedek oyuncusundan kötü bizim Tello tüh ne yapacağız biz şimdi görüyomusunuz ...Allah allah nasıl aldık ya biz bu adamı tüh yazık olmuş bize...Valla yazık etmişiz be..Liverpool'un yedek oyuncusu bizim TELLO'yu milli takımdan kesmiş...Vallaha yazık yaw...
Saha ile Lincoln arasında uçurum fark olmayabilir ama Saha gelmez işte.. Sen bi git bakalım 170-250 sayfaları arasına kim demiş Lincoln gelir diye bak bi bakalım..
Erdoğan'dan ilginç açıklama
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Chelseali Makelele için "Kendisi Türkiye'ye misafirimiz olarak geldi" dedi.
Transfer çalışmaların yoğun geçtiği bir anda birkaç gün önce Türkiye'ye gelen Chelsea'nin yıldız futbolcusu, için Erdoğan ilginç açıklamalarda bulundu.
Makelele'nin Türkiye'ye Beşiktaş Kulübü adına değil bir turist olarak geldiğini kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:
"Ben ciddi bir duyum almış değilim. Başkanımız Antalya'da. O futbolcu da turist olarak Antalya'da. İki spor adamının görüşmesi normaldir. Belki lehte de neticeler olabilir, ama bu şekilde bir görüşme yapılacağına dair kesin bir duyum almış değiliz. Olması ise tabiidir. Başkanımız bir spor adamına 'hoş geldin' de diyebilir, transfer maksadıyla da konuşabilir, ama böyle bir duyum almış değilim"
Tüh inşallah almayız MAKALELE'yi...
Nasıl olsa adam Chelsea'de yedek...:)
Chelsea'de yedek olmak başka, Liverpool'da yedek olmak başka. Mark Gonzalez, Zenden gibi zayıf bir adamın yedeği, Makalele ise Essien'in yedeği, yani fark var. Liverpool'da forma şansı bulmak çok daha kolay ama Chelsea'de çok zor.