Krasiç'de gelsin, Hazard'da gelsin. Paraları ne ise ödeyelim. Bu oyuncular geldiği zaman zaten takım olarak bir kaç sınıf üstte çıkabiliriz. Avrupa'nın yeni Porto'su veya Lyon'u olmalıyız. Bunun için bu tarz isimler şart.
Printable View
Krasiç'de gelsin, Hazard'da gelsin. Paraları ne ise ödeyelim. Bu oyuncular geldiği zaman zaten takım olarak bir kaç sınıf üstte çıkabiliriz. Avrupa'nın yeni Porto'su veya Lyon'u olmalıyız. Bunun için bu tarz isimler şart.
Hazard öyle her mesajda yazacak kadar kolay bir transfer değil. :)
aynen hazard'ı çıkarın kadrodan :D
I----------------------------------------------------------------------I
I I
I Güiza I
I I
I Stoch - Alex - Krasic I
I I
I Emre - Mehmet I
I I
I Santos - İlhan - Lugano - Gökhan I
I I
I Volkan I
I I
I----------------------------------------------------------------------I
Olsa iyi olur.
7 yabancı oluyor senin söylediğinle :D
Ben kanat oyuncusu diyorum bana saydığınız örnekLere bakın. HoLosko, Tuncay vs. Yahu bu adamLar kanat oyuncusumu ? Bu adamLar zaten oynadıkLarı sistemde içeri katetmeye programLanmış sürekLi hücumu düşünen bir nevi takımın diğer goL siLahı oLarak oynayan adamLar. Krasic biLdiğimiz çizgi adamı. Keita gibi. HızLı,süratLi ve teknik ama sürekLi son çizgiyi düşünen sürekLi sona kadar gitmeyi pLanLayan bir adam. CSKA ve bu yıL Sırp miLLi takımında izLedik kaç kez içeri kat etmeyi düşündü ? Bu mantıkta ki bir adamın kaLkıpta 10-15 goL atması biraz zor oLur. Ha 15-20 asist yapar ama orası ayrı ?
Tuncay-HoLosko tarzı adamLar topu aLınca direk içeriyi düşünen forvet adamLarıdır. Ne kadar kanatta da oynasaLar. Ama Krasic daha farkLı bir oyuncu. Aykut kocaman onu içeri girmesi için zorLasada bu adamLarın verdiği katkıyı yapamaz zaten Krasic. Tuncay ve HoLosko nun bir kez Krasic e göre daha iyi bir bitiriciLik ve goLe gitme becerisi var.
Krasic'in 2004'ten bu yana oynadığı CSKA'daki istatistikleri;
2004 7 maç 0 gol
2005 27 maç 2 gol
2006 26 maç 3 gol
2007 22 maç 4 gol
2008 28 maç 6 gol
2009 26 maç 9 gol
2010 10 maç 2 gol
Bir kanat oyuncusuna göre fena değil aslında.Ya kendi fikrim hani oynadığı her sezon en az 6-7 golle oynasın ama 15-20 asist yapsın isterim :p
İstatistikLeri ortada işte. Rusya gibi bizim Ligimize göre daha yumuşak savunma yapıLan bir Ligde attığı goLLer ortada. Türkiye de imkanı yok bu kadar goL atamaz. Quaresma da atamaz, Krasic te atamaz, Hazard da atamaz.
Varsa yoksa santrfor!
Fenerbahçe yönetimi tüm mesaisini santrfor transferini sonlandırmak için harcıyor. Asbaşkanlardan Ali Yıldırım ve Cihan Kamer ile birlikte idari menajer Hasan Çetinkaya, üç farklı koldan görüşmeleri sonlandırıp, bu transferi bitirmek için uğraş veriyor...
İtalya, Almanya ve İspanya'da devam eden çalışmalarda üç Brezilyalı forvetin ismi ön plana çıktı. Milli takım formalarını giyen Wolsburglu Grafite, Villarealli Nilmar ve Romalı Baptista için görüşmeler tüm hızıyla devam ederken, maliyeti en düşük isim olan Grafite'nin hala en şanslı aday olduğu öğrenildi.
Haftabaşında düzenlediği basın toplantısında, yeni santrforun kampa yetişeceğini açıklayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelişmeleri takip ettiği ve bu üç oyuncu için de yönetime olumlu rapor verdiği ifade edildi.
İspanyol ve İtalyan basınında da Fenerbahçe'nin adının geçtiği transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Özellikle Nilmar için Villarreal ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmelere geniş yer verilirken, sarı lacivertlilerin bu oyuncu için 15 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarttığı iddia edildi.
Sarı lacivertlilerde Lugano ile ilgili yaşanan olumsuz bir gelişmenin olmadığı da öğrenildi. Kontratında "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesi bulunan Uruguaylı yıldıza şu an için resmi bir teklifin gelmediği, Lugano'nun da İstanbul'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığı belirtildi.
Bu arada Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Deivid De Souza FBTV'ye yaptığı açıklamada "Hocamız bana olan samimiyetini gösterdi. Benimle sürekli konuşuyor, bana güvendiğini belli ediyor. Zaten bir oyuncunun en fazla isteyeceği şeylerden bir tanesi budur. Ben de çalışıp takımdaki yerimi bulmaya çalışacağım. Hak edersem, mutlaka ki hocamız bana şans verecektir" diye konuştu.
Öte yandan Şükrü Saracoğlu Stadı bir kez daha UEFA yetkililerinden takdir topladı. Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme turu maçına evsahipliği yapacak olan statta incelemelerde bulunan 3 kişilik ekip, özellikle yenilenen saha zemini, basın tribünü ve soyunma odalarına tam not verdi.
Lig Tv
hala deivid'le mi uğraşıyoruz yahu?
Baptista nerden çıktı ya.Grafite iyidir iyi,hem maliyeti de düşükmüş.
Deivid +2 için çok uygun bir isim şu anda.Yedek kaldığında da sorun etmiyor,sakatlık ve cezalı gibi durumlarda kullanılabilecek isimlerden bence.
Baptista tam forvet değil ki yahu :S Grafite'nin açıklanmasını dört gözle bekliyorum tam aradığımız adam Grafite.
İlk başlarda acaba diyordum ama sonrasında forvette hala Güiza olduğu aklıma geldi ve gelmesi durumunda Alex ile çok iyi anlaşacağını düşündüğümden Grafite'nin takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum.Bonservis ve yıllık ücreti de öyle fazla bir yük yaratmayacaktır.
Baptista forvet oynar ama verim sağlamaz fazla..Vucinic gelse Roma'dan FB'ye hem FB için hem TSL'nin kalitesi için harika bir transfer olur..
Orada biz Zarate iddiası gördüm kalp atışlarım değişti:)
Lazio'yla Birlikte GS'de Lugano için 3.5 Mn Euro'luk teklif yaptı.
Baptista ve Grafite isimleri bende herhangi bir heyecan uyandırmıyor. Baptista'nın hala Sevilla kariyerinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Grafite de tarz olarak bizim takıma uyabilecek bir oyuncu olsa da 31 yaşındaki bir oyuncu için 10 m € ödenmez. İlla da yaşlı bir oyuncuya bonservis ödenecekse şartları uğrunda zorlayacak isim Forlan olursa, ancak keser.
Nilmar her ne kadar bulduğunu atan tipte forvet olmasa da hızlı, tekniği iyi, rakibi bire bir yakaladığında bizi ayaklandırabilecek bir oyuncu. Tam olarak aradığımız adam mı diye sorulursa değil ama Nilmar transferine sevinirim.
Geçen sene bonservis bedeli olmamasına rağmen Figer ve Lugano'nun isteklerini karşılayamayan Lazio birden aşka gelip eksta 3.5 m €'yu da ödemeye razı mı olmuş ? Lugano için herhangi bir teklif gelmesi halinde zaten yönetim devreye girip yeni sözleşme önermek zorunda kalacaktır.
Lugano Galatasaray'a gitmez.
Lugano'nun İtalya sevdası vardı giderse Bu lige gider . .
İşte intikam diye buna derim.
Gs luganoyu alamaz oyucuya o kadar maaş verecek paraları olduğunu düşünmüyorum
Aranızda bizim kulüpte muhasebeci olarak çalışanlar var galiba ?
Muhasebeci olarak çalışmaya gerek yok, geçen sene o kadar yüksek ücret istedi ki Lugano, avrupadan kimse o parayı vermedi ona ve mecbur Fenerbahçe'ye döndü, ayırlacaksa da, daha yüksek para isteyecektir, Galatasaray bunu karşılar mı?
Ayrıca Figer akıllıdır, Lugano döndüğünde sözleşme yenilenir muhtemelen ve geçen sene istediği para bu sene verilir Lugano'ya, maç başı ve serbest kalma maddeleri de kalkar.
Verir yada vermez, zaten Lugano mantık olarak bize gelmez yada biz almak istemeyiz. Direk olarak paraları yok demek bence garip. Gerçi şu an mesaj editlenmiş biraz...
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bunu anlamak için muhasebeci olmaya gerek yok ve taraftarlık yapmamında anlamı yok gerçek olan bu ben takımını yermek için söylemedim o lafı doğru bir düşünceyi aktardım.
Lugano'ya bizim verdiğimiz parayı başka bi klübün vereceğini zannetmiyorum. Lazio nun adı geçiyo geçen yıl çok düşük tekliflerden dolayı gitmedi. Lugano'yu Barça,Chelsea gibi takımlarda almıyacağına göre bence çok gereksiz bir tartışma .
Düşünceni aktarma biçimi de oldukça önemlidir.
Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü onu takip eden daha büyük liglerdeki daha büyük takımları tercih edecektir.
Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü Fenerbahçe'nin çapı yetmez.
Düşünce aynı...
Editlenmemiş yahu duruyor.:p
Yıllık yaklaşık 4 milyon Euroyu bir defans oyuncusuna Türkiye'de hiç bir kulüp veremez, eğer gelen Roberto Carlos değilse, sonuçta Fenerbahçe de bu kadar para veremez, defans oyucusuna bu kadar verecek para Fenerbahçe'de de yok. Ayrıca Figer, bu tür durumlarda kendisi de imzalama bedeli istiyor ama şimdi teklif var diye gelip, Fenerbahçe ile sözleşme yenilettirecektir, sözleşme yenilerken yine bir miktar para alacaktır Figer.
Tartışmanın Lugano ile alakası yok ki, işin para kısmına gelene kadar Lugano'nun Galatasaray'a gelmemesi için bir dünya neden var.
Başta paraları yok yazıyordu, sonra maaş verecek paraları yoka çevrildi mesaj.