City'de para bol harcayacak yer arıyor.
Printable View
City'de para bol harcayacak yer arıyor.
Premier Lig ekibi Arsenal ile prensipte anlaşma sağlayan Fildişi Sahil'li yıldız futbolcu Gervinho, Londra temsilcisiyle resmi sözleşmeyi imzalayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.
http://himg.mackolik.com/img/haberbu...c120511_yB.jpg
2010-2011 sezonunu çifte zaferle kapatarak kulüp tarihinin en başarılı yıllarından birini geçiren Lille'de, kazanılan kupalarda büyük rol oynayan Gervinho toplam 50 resmi maçta forma giymiş ve 18 kez fileleri havalandırıp 11 de asist yapmıştı.
Newcastle, Manchester City, Liverpool ve Tottenham'ın da transfer listesinde olan 24 yaşındaki futbolcu, France Football'a yaptığı açıklamada, "Arsenal'i seçtim çünkü kolaylıkla adapte olabileceğimi düşündüğüm genç bir grup var. Orada daha çok gelişebilirim. Transferin tamamlanması için çok küçük pürüzler kaldı" dedi.
Gervinho, Arsenal'e gelerek Lille'deki kadar rahat forma şansı bulamasının söz konusu olduğunu ve risk alıp almadığıyla ilgili soruya, "Çok fazla sayılmaz. Arsenal'e oynamaya gidiyorum. En iyi risk, gol atmaya ve daha fazla oynamaya çalışmaktır. Futbolda kazanmak istiyorsanız risk almalısınız. Arsenal'e kazanmaya gidiyorum" cevabını verdi.
11 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeli olduğu tahmin edilen forvet oyuncusu, 2009 yazında Le Mans'tan 8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e transfer olurken, Fransa'daki kariyerinde toplam 126 lig maçına çıkıp 37 kez fileleri havalandırdı.
2005 yılında Beveren takımına transfer olarak Avrupa macerasına başlayan Gervinho, Belçika temsilcisinde 66 maçta 14 gol kaydettikten sonra 2007 yazında Le Mans renklerine bağlanmıştı.
2008 Yaz Olimpiyatları'nda Fildişi Sahilleri Milli takımının kaptanlığını yapan Gervinho, A Milli takım formasını toplam 19 defa terletmiş ve 5 gol atmıştı.
MACKOLIK
lille boşuna dimitri payet'i almadı zaten.
gervinho arsenal'dedir bu saatten sonra.
1 Temmuz 2011 11:53 | NTV Spor
Son yıllarda transferin en aktif takımı olarak öne çıkan Manchester City, Udineseli Alexis Sanchez'i kadrosuna katmakta başarılı olamayınca, rotayı Arsenalli Nasri ve Clichy'e çevirdi. Clichy ile anlaşmaya varılmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/na...spor_13AKG.jpg
Arap patronların eline geçtikten sonra, transfere yüzmilyonlarca sterlin harcayan Manchester City, bu yaz sessizliğini koruyor.
Uzun süre Udineseli Alexis Sanchez'in peşinden koşan Premier Lig ekibi, istediğini alamayınca, Arsenal'in yıldızları Samir Nasri ve Gael Clichy ile temasa geçti. İngiliz basınına göre, City yönetimi, Nasri için Arsenal'e 20 milyon sterlin önerdi. Fabregas'ı, Barcelona'ya kaptırmak üzere olan Londra ekibi, teklifi sıcak karşılamadı. Ancak maaşında büyük bir düzeltme bekleyen Nasri'nin, Arsenal ile sözleşme uzatmaya hala yanaşmamış olması, City'nin elini güçlendiriyor.
Clichy'nin transferi konusunda ise görüşmeler olumlu ilerliyor. Gazeteler, sol bek mevkiinde görev yapan Fransız oyuncunun, 7 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında Manchester City'e transfer olmasının an meselesi olduğunu yazıyor. Gael Clichy, 2003 - 2004 sezonunda, Premier Ligi yenilgisiz şampiyon tamamlayan Arsenal kadrosundan kalan tek oyuncu. Clichy ile Liverpool ve Paris Saint Germain de yakından ilgileniyor.
arsenal her ikisinden en az 60 milyon euro kazanır.
Hadi Nasri tamam da , City'nin Kolarov gibi çok potansiyelli bana göre Glichy'den de iyi bir sol beki varken Glichy'i niye düşündüğünü anlamadım .
kolarov ingiltereye ayak uyduramadi ondan olabilir :)
Umut abi gerçekten faydalı bir isim olabilir mi Arsenal için ?
Olmasa bile Wenger faydalı hale getirir :n:
11 milyon mu?
2 haftadır bu transfer ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor. Lille kulubu çıkarıyor bu haberleride. Amaçları daha fazla para koparmak.
İngiltere Premier Ligi'ni 4. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacak olan Manchester City'nin menajeri Roberto Mancini yaptığı röportajda muhtemel transferlerini açıkladı.
03 Temmuz 2011 Pazar - 15:51
Sporx.com dış haberler
Transfer döneminin en fazla konuşulan takımı Manchester City'nin İtalyan menajeri Roberto Mancini, The News of the World'e verdiği röportajla transfer dedikodularının bir çoğuna açıklık getirdi ve Mavilerin bitirmek üzere olduğu bir transferin müjdesini verdi.
İlk olarak takımdan ayrılacağı iddia edilen Tevez'e değinen Mancini, oyuncusunun takımda kalacağına inandığını söyledi. Tevez'i fantastik olarak betimleyen teknik adam,"Eto'o ile Tevez'i takas etmek için görüşmeler oldu ama İnter Eto'o'yu satmak istemedi." diyerek uzun süre konuşulan Eto'o Tevez takası dedikodularına da cevap vermiş oldu.
Savunmaya takviye yapmak isteyen İtalyan menajer, Partizan'ın genç savunma oyuncusu Stefan Saviç dedikodularınıysa onayladı. "Savic transferinin bittiğini söyleyebilirim, fakat Nasri daha bitmedi, henüz değil." diyerek Mavilerin taraftarlarına Savic müjdesini veren Mancini, Nasri'ye olan ilgilerini de resmi olarak açıklamış oldu.
İtalya'da Fiorentina,Lazio ve İnter'i çalıştıran Mancini'nin adı sürekli İtalya Ligi'nin yıldızlarıyla da anılıyordu. "Serie A'da Ezequivel Lavezzi,Marek Hamsik ve Edinson Cavani'yi çok beğeniyorum. Javier Pastore'yi ise biraz daha az.'' diyen Mancini, Udinese'den de Pablo Armero'yu ve Maurucio Isla'yı beğendiği söyledi. Di Natale'nin yıllar içinde geçirdiği gelişimin de inanılmaz olduğunu söyleyen Mancini, İnter oyuncularını söylemediğini çünkü onlarla çalıştığını, çalıştırdığı oyuncuların çok değerli olduğunu söyledi.
Hala takımının mental eksikleri olduğunu söyleyen Mancini, ezeli rakipleri Manchester United'ınsa bu konuda en üst seviyede olduğunu söyledi. "Kazanmak onların alışkanlığı oldu, onlar inanılmaz." diyerek Manchester'ın şeytanlarını öven İtalyan menajer, kendilerinin bu seviyeye gelmek için zamana ve çok çalışmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.
2 yıl daha kontratı olduğunu ve Manchester City'nin Arap şeyhi sahibiyle çok iyi bir ilişkileri olduğunu söyleyen Mancini İngiltere'den ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Mancini, "İngiltere Premier Ligi dünyanın en iyisi, İtalya'da stadlar bile boş ve bu beni çok üzüyor." diyerek Premier Lig'in Serie A'nın önünde olduğunu belirtti.
Son olarak Avrupa kupalarında misafir olmayacaklarını iddia eden Mancini, yapabileceklerinin en iyisini yapacaklarını ve şampiyon olmak istediklerini söyledi.
http://cdn.fourfourtwo.com/contentim...Arsenal286.jpg
7 Milyon Sterlin karşılığında.
http://fourfourtwo.com/news/england/82149/default.aspx
Wayne Bridge'de Newcastle'a gidecek büyük ihtimal.
7 Mn Sterline Clichy :)
Yanlış anlamadıysam öyle Endop bakıver sen anlarsın:n:
ucuza gitmiş. bu adamlar geçen sene kolarov denen kazmaya 21 milyon euro bayılmamışlar mıydı? yine aynı şekilde ortalama üstü bir fiyata wayne bridge'i de almışlardı.
7 milyon onun yıllık ücreti falandır yahu clichy dünyanın en iyi 3-5 sol bekinden biridir yahu nasıl bu kadar ucuza gider.
City Akıllanmış :)
Ya da Araplar Gözünü Açmış.
Aynı zamanda Bridge'in Newcastle bileti kesildi diyebiliriz.
Yaklaşık 15 milyon € ediyor galiba , normal fiyat öyle bir bek için .
Clichy umrumda değil, Bridge Nufc'a geliyor mu ben ona bakarım(7)
2007 yılında Almanya'nın Bayern Münih takımından 17 milyon sterline transfer edilen, ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 4 yılda sadece 39 maçta forma giyebilen Kanada doğumlu İngiliz orta saha oyuncusu, formda olduğunu göstermek için antrenmanlarının bir bölümünü Youtube'da yayınlıyor.
http://im.htspor.com/2011/07/06/6460...jpg?1309946600
30 yaşındaki Hargreaves, Bayern Münih'te 4 kez lig, 1 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.
HTSPOR
"Eğer sadece parayı düşünen bir futbolcuysanız, günün birinde Manchester City'ye yolunuz düşer." - Gaël Clichy (2009)
artık parayı düşünmeye başlamış galiba.
Manchester United forması giymiş bir oyuncuydu . Yazık oldu kariyerine ...
Hem wenger hem clichy mutlu olarak bu iş bittiğine göre. Böyle bir teklif gelmiş ve clichy çok istekli olduğu için wenger bırakmış oyuncuyu.
7 milyon sterlin olması gereken fiyattır ancak şuan ki piyasaya göre bu fiyatın 10-15 milyon sterlin arasında olması bekleniyordu.
6 Temmuz 2011 15:59 | NTV Spor
Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao, Chelsea'da forma giymek istediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/164/falcaooo_HA23F.jpg
Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Chelsea hayalleri kuruyor. Falcao, Porto'daki eski çalıştırıcısı Andre Villas-Boas'ın ardından İngiliz kulübüne transfer olmak istediğini söyledi.
Radamel Falcao, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans ile tüm Avrupa'nın dikkatini çekti. Kolombiyalı golcü, Porto, Avrupa'nın 2 numaralı kupasını kaldırırken, 14 maçta 17 kez fileleri havalandırdı; takımına şampiyonluğu kazandıran golün altına da imza attı.
Falcao aynı zamanda, Avrupa kupalarında bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını, Juergen Klinsmann'dan devraldı.
Bir anda Avrupa'nın en gözde golcülerinden biri haline gelen Falcao, eski teknik direktörü Andre Villas-Boas'ın ardından, Chelsea'ye transfer olma hayalleri kuruyor. Premier Lig'de başarılı olacağına inanan Falcao; "Bu kadar çok gol atacağımı aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Ancak çok iyi bir takımda oynamanın avantajlarını sonuna kadar kullandım. Bu sırada kendimi geliştirdim. Ancak daha büyük bir ligde oynamaya hazırım. Andre Villas-Boas ile birlikte Chelsea'de başarılı olmanın hayallerini kuruyorum" dedi.
Andre Villas-Boas'ın da Falcao'yu ısrarla istediği biliniyor. Bugünlerde Copa Amerika'da Kolombiya Milli Takımı’nın formasını terleten Falcao'nun30 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyor.
Charlie Adam'la anlaşılmış
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...gree-adam-deal
Downing çok bomba transfer olacak, çok severim ve M'brough günlerinden beri takip ederim. Ama bonservis her şeye rağmen biraz fazla geldi.