Bu maçı kazanamayız,mümkün değil.Bursa'yı dış sahada ne zaman yenmişiz de şimdi yeneceğiz ? 2-2 biterse belki penaltılarla çıkarız finale,3-3 gibi bir skoru da ben beklemiyorum.
Printable View
Bu maçı kazanamayız,mümkün değil.Bursa'yı dış sahada ne zaman yenmişiz de şimdi yeneceğiz ? 2-2 biterse belki penaltılarla çıkarız finale,3-3 gibi bir skoru da ben beklemiyorum.
Çok zevkli maç olacak beyler, bırakın kazanmayı kaybetmeyi, zevk alın :)
Bu maçın da 2-2 biteceğini hissediyorum. Uzayacak ve uzatma dakikalarında atacağı penaltı golüyle kazanan Galatasaray olacak.
beklenilenin aksine gs kazanip finale cikar bence. lig maci gibi olmaz, ustelik bu sezon alinabilecek tek kupa bu. bursa ahim sahim top oynamiyor, bence kazanir gs.
https://pbs.twimg.com/media/BlWrN0SCAAA1L6L.jpg
İlk 11 çok iyi Mancini her zaman yapması gereken 11'i şimdi yapıyor. 2 Farklı bile kazanabiliriz bu 11 kesinlikle kazanır.
Deplasman karnemizi düşünürsek pek umudum yok. En azından güzel bir maç izleriz. İlk Bursa maçı çok heyecanlıydı, top bir o kalede bir bu kaledeydi.
Zevkli başladı maç.
Mancini !!!
https://vine.co/v/M1B2ZDKp6QT
Valla helal olsun Mancini'ye.
Fernandaoooooooooooooo
Fernandao bildiğin gol makinesi çıktı.
Veysel'den gereksiz bir faul ve gelen gol.
Hadi geçmiş olsun kupa da gitti.
Maçın başından beri etkili oynayan Bursaspor'du ki, Fernandao gole kadar etkili de sayılmaz. Pozisyonlara giren Bursaspor'un bu formatta yine de gol bulabileceğini düşünüyordum. Gerçi erken geldi gol. Çünkü Galatasaray orta sahada tek hatta kalıyor, topu ileri taşımakta güçlük çekiyor, temposuz oynadığı kadar çok fazla top kaptırıyor, kademe hatası yapıyor.
Gol gol gol be Fernandaooooooooooooooooooooo
Orta çok güzeldi, fernandao 2 oldu
2-0 fernandao bitti gecmis olsun
Hahahaha bir 6-0 da Bursa yapacak herhalde.
Yapsınlar valla,bu kadar saçma bir futbol oynanmaz.
Çok zevkli maç oluyor söylemiştim maçtan önce :D
Helal olsun Mancini'ye cidden. İddaacılar için Galatasaray deplasman maçları ihtimalini ikiye indirdi adam, zengin olanlar vardır bizim sayemizde.
Bursa'nın sağ bekiyle (Şener 24 yaş) Beşiktaş ilgileniyor ilk kez izliyorum ama bence çok iyi olur beşiktaş için güzel futbolcu.
Artık komik gelmiyor Mancini bu kadar yeterli.
Şu Burak Yılmaz'la birde 2 yıl daha uzatıyoruz ya Mancini'ye laf söylemeyin bence.Burak kalıyorsa Manicini'de kalsın.
Sneijder olmasa golü kim atcak acaba ?
Sneijder'dan başka gol atacak adam yok harbi.
Son dakikada yemesek tur bizimdi şimdi uğraş dur.