Evet Ankaraspor'un stadi abi,bnde Altay-KSK finali istiorum bir Izmir takimi ciksin artik :D tabii KSK olsun o ayri ..
Printable View
Evet Ankaraspor'un stadi abi,bnde Altay-KSK finali istiorum bir Izmir takimi ciksin artik :D tabii KSK olsun o ayri ..
Yok tarık biliyorum Ankaraspor oynuyo ordada oraya Ankaramı deniyo anlamında söyledim :zuhaha
Tabiki artık Karşıyakanın çıkması lazım son maçta bile taraftar 2 kez yenik duruma düşmesine rağmen 1 kere olsun susmadı takım 9 kişi bitirdi maçı o sevinç görülmeye değerdi..Helal olsun dedim. Altay'ın çıkmasını pek istemiyorum :p onlar pahalı bilet satıyolar Karşıyaka'nın çıkması hemde benim işime gelir..
Play-Offlardan Bolu gelir umarım lige.
Hee tmm o zaman :D Kasimpasayla oynariz heralde yari finali boyle biterse lig bnce aralarindan en kolayi Kasimpasa..
Bank Asya 1. Lig'de play-off maçları öncesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Karşıyakalı futbolcular, Adnan Menderes Havalimanı'ndan tesislere döndü.
Ligin 34. haftasında yapacağı Çaykur Rizespor maçı için tesislerden taraftarlar tarafından uğurlanan yeşil-kırmızılı futbolcular, uçağa binmek üzere gittikleri Adnan Menderes Havalimanı'ndan döndü.
Karşıyaka profesyonel şube başkanı Tayfun Yelkenbiçer, futbolcuların camiaya mesaj vermek için böyle yaptığını belirterek, şunları kaydetti:
''Bir süre önce takıma yardım için bir kampanya başlattık. Ancak camia yeterli duyarlılık göstermedi. Altaylı futbolcular nasıl formalarını çıkarıp, sahaya bıraktıysa, futbolcularımız da böyle bir tepki gösterdi. Bu çocuklar aylardan beri para almıyor, deplasmana gitmemezlik yapmazlar. Bu hareket, ses getirmek için yapılmış bir şey. Takım yarın saat 07.00'de İzmir'den hareket edecek.''
Maraton
BANK ASYA 1. LİG
-ORDUSPOR: 1 - MANİSASPOR: 2
Bank Asya 1. Lig'de Manisaspor deplasmanda Orduspor'u 2-1 yendi. Daha önce Turkcell Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Manisaspor, sezonu 1. sırada tamamladı.
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xxx, Ömer Faruk Yeşil xxx, Erdem Gökalp xxx
Orduspor: Orçun xx, Hakan x (Dk. 45 Hamza xx), Fatih Şen xx, Jerry x, Muhammet x (Dk. 45 Mehmet x), Murat x (Dk. 71 Günay x), Müslüm x, Bruno xx, Rıdvan xx, Hüsamettin xx, Alaaddin xxx
Manisaspor: İlker xx, Yiğit xx, Nizamettin xx, Adem xxx (Dk. 85 Rafael ?), Fatih xx (Dk. 62 Burak x), Stephane x (Dk. 46 Murat xx), Ergin xxx, Tufan xxx, Yiğit Gökoğlan xx, Hüseyin xx, Ferhat xx
Goller: Dk. 67 Fatih Şen (Orduspor), Dk. 2 Ergin, Dk. 44 Adem (Manisaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 40 Hakan (Orduspor), Dk. 16 Adem (Manisaspor)
Maraton
Diyarbakır'ın şampiyon olmasını isterdim ama olmadı.
Ama Süper Lig'deyiz bu paha biçilmez :D:D
ne kadar güzel 2. devreye süper başlamıştık adana olarak.
iyi işler yapıyorduk takii, son maçımıza kadarmış demekki hayırlısı gelecek senelere.
Tebrikler Manisa'ya.Zaten ligin çok üstünde bir takımdı.Diyarbakırspor ise aralardan sessiz sedasız götürdü işi.Son takımın ise Boluspor olmasını istiyorum.Yarenlerimiz geçen sene de son anda kaçırmıştı Süper Lig biletini.Umarım bu sene bu bileti kaparlar.
Küme düşen takımlara da 2.Lig'de başarılar.İnşallah bir an önce 1.Lig'e dönerler.
Malatyaspor için helva dağıttılar!
Bank Asya 1. Lig'den düşen Malatyaspor için Elazığısporlu bazı taraftarlar helva dağıttı. Öğretmenevi önünde biraraya gelen Elazığsporlu taraftarlar, Malatyasporlu bazı taraftarların geçen yıl Bank Asya 1. Lig'den düşen Elazığspor için tabut kaldırıp cenaze namazı kılmalarına görderme yaparak, ''Utanmadınız güldünüz komşunuza, Ahan da geldi başınıza'' yazılı pankart açtılar.
Sık sık slogan atan taraftar grubu, Malatyaspor'un Bank Asya 1. Lig'den düşmesi nedeniyle pişirdikleri helvayı dağıttılar. Grup, helva dağıtımın ardından sloganlar eşliğinde bir süre yürüdü.
17.05.2009Kaynak : AA
Karşıyaka Çarşı'da da Göztepe için cenaze namazı kılınıp lokma dökülmüştü. Biraz ağır ama insanda tebessüm oluşturan hareketler.:D
''Utanmadınız güldünüz komşunuza, Ahan da geldi başınıza'' bu laf süper :D
"MAÇLARIMIZI TRT 6 VERSİN" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın25f_write_month(5) Mayıs 2009 21:31http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0525213111.jpg
Bank Asya 1.Ligi’nden Turkcell Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut, önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynayacakları karşılaşmaların TRT Şeş’ten Kürtçe yayınlanmasını istedi.
Radikal'in haberine göre, Diyarbakırspor kulüp Başkanı Abdurahman Yakut, bu yıl Süper Lig’te mücadele edecek olan yeşil- kırmızılı ekibin oynayacağı maçları Kürtçe yayın yapan TRT 6′da 90 dakika verilmesi için TRT Genel Müdürlüğü’ne başvuracaklarını söyledi. Yakut, şöyle dedi:
“TRT 6, zaten bütün maçların 3 dakikalık özetini yayınlıyor. Biz kendilerinden Diyarbakırspor maçlarının 90 dakikalık bölümünün yayıncı kuruluştan alınıp ve Kürtçe bilen spiker anlatımı ile verilmesini isteyeceğiz. Diyarbakırspor Başkanı olarak TRT 6′nın yayınına katılıp Kürtçe konuşmuştum. TRT 6 konusunda sıkıntı görünmüyor. Ancak, yayıncı kuruluşun maçın tamamını vermesi ile ilgili hukuki sıkıntı olabilir. TRT’den yayıncı kuruluş ile görüşüp bu talebimizin yerine getirilmesini isteyeceğiz.”
Diyarbakırspor Başkanı Abdurahman Yakut, taraftarlarından bu konuda yoğun talep geldiğini bunun gerçekleşmesi halinde TRT 6′nın izlenme oranlarının çok artacağı anlatırken, “Bize gelen bu talepleri TRT Genel Müdürlüğü’ne ileteceğiz. TRT 6′nın bölgede çok fazla izlenmesi hele spor anlamında iyi bir izleyici potansiyeli yakalanması isteniyorsa talebimiz değerlendirilmelidir. Biz banttan ve haftanın belli günlerinde maçların yayınlanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Maraton
Bu Nasıl Bir İş Ya
Resmi Dili Türkçe Olan Bir Ülkede Kürtçe Yayın Yapan Bir Kanal Açıldı Yetmedi
Birde Kürtçe Yayın İstiyorlar
İnşallah Olmaz Böyle Birşey
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon:D
Kürtçe Yayın Yapması Yetmedi Birde Maçlarıda Kürtçe İstiyorlar Diyecektim
İyida böle şeymi olur.Diyelim izmir bölgesi arnavut dolu mesela onalrda şimdi Arnavutça tv mi istiyorlar karşıyakanın maçlarını izlemek için ?
Kanal açtırdılar birde maç istiyorlar istiyorlarsa Lig Tv Şeş açtıralım bir tane doğu takımlarının maçını versin.
Siz Kürtlerin mi bu kanali actirdigini düsünüyorsunuz?
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmamak lazim ...
TRT 6'ya karsiyim zaten ben, hükümetin milletin gözünü boyumak icin oynadigi oyunlardan birisiydi bu.
Maclari yayinlama konusuna gelirsek, böyle birseyin olacagini sanmiyorum. Maclarin özetini verirler ancak ...
Diyarbakırın türkçe maçını yayınlamazlarki kütçesini yayınlasınlar:D
Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezonunda yılın takımı, teknik direktörü ve sporcusuna ödülleri, düzenlenen törenle verildi.
Four Seasons Bosphorus Hotel'de düzenlenen geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tekoğlu, Genel Müdürü Ünal Kabaca, Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları, teknik direktörleri, bazı futbolcular ve davetliler katıldı.
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Bank Asya ile yaklaşık 2 sezondur uyumlu bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Bank Asya hem kendi markasının bilinirliğini arttırıyor, hem de 1. Lig'in marka değerini yükseltiyor. Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezonu çok keyifli ve heyecanlı geçti. Bu ligdeki kulüplerimizin sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendik, yakından ilgileneceğiz. Önümüzdeki yıl daha keyifli, daha heyecan verici bir lig olacağına yürekten inanıyorum.''
Gecede ödül alanlar ve kategorileri şöyle:
En Centilmen Takım Ödülü: Boluspor
Yılın Genç Yeteneği: Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)
Kurumsal Başarı Ödülü: Altay
Yılın Teknik Direktörü: Coşkun Demirbakan (Diyarbakırspor)
Yılın Futbolcusu: Sezer Öztürk (Manisaspor)
Yılın 11'i: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Evren Kürkçü (Kasımpaşa), Ferhat Öztorun (Manisaspor), Güven Varol (Manisaspor) Ersan Adem (Adanaspor), Cihan Yılmaz (Karşıyaka), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Engin Öztonga (Diyarbakırspor), Sezer Öztürk (Manisaspor), Özgürcan Özcan (Sakaryaspor), Sertan Eser (Kasımpaşa)
Yılın Spor Kulübü: Manisaspor
Play-Off'ların en değerli oyuncusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)
Maraton
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belli olacağı play-off maçlarının, tek devreli lig usulüne göre oynanması kararı aldı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, alınan kararla, Bank Asya 1. Lig'de sezonu 3, 4, 5. ve 6. olarak tamamlayan ekipler, daha sonra belirlenecek tarafsız bir sahada tek devreli lig usulünde maçlar oynayacak. Maçlar sonucu ilk sırayı alacak takım Turkcell Süper Lig'e yükselecek.
Bank Asya 1. Lig'de, normal sezonu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükseliyor.
Maraton
Böyle olması daha iyi oldu ama bence sezon boyu aldıkları puanlardan devam etmeleri daha mantıklı olur.Normal sezonda garantileyen takımlar falan olur şike falan karışır hiç hoş olmaz.Play off için mücadele eden takımların son hafta dahi kazanmak için oynamaları açısından yapılması mantıklı olur.
Malatyaspor'da sis perdesi dağılıyor!
TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi Necip Olgun, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile görüştüklerini ve bazı şeyler hafta sonuna kadar netlik kazanabileceğini söyledi.
Olgun, şu anda hazırlık içerisinde olduklarını ifade ederek, "Hikmet Tanrıverdi ile her gün görüşüyoruz. Şuanda ortada net bir şey yok. Hafta sonuna kadar bazı şeyler netlik kazanabilir" dedi.
Net bir karar alındığı takdirde bunu kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Olgun, "Durumu değerlendiriyoruz. Ne olacağı belli olmaz. Söylediğim gibi ileriki günlerde kesin bir karar almış olacağız" diye konuştu.
Neyin netliği kazanacakmış ne biçim haber yazmışlar..
Malatyaspor'da kongrede başkanlığa seçilen Hikmet Tanrıverdi, yönetim kurulu listesinin bilgisi dışında yapıldığını söyledi takımın başına gelip gelmeyecegi belli olacak haber bu yönde
Burası Bank Asya 1.Lig konusu ama Malatyasporda kötü günler yaşıyor.Bakalım toparlanıp 1.lige dönebilecek mi ?