Sorma Deniz çok üzüldük...:)
Bunu Seric geldiğinde defalarca konuştuk,hayırdır nereden çıktı şimdi bu?
Bir futbolcu oynamadan değerlendirilmez.Sezon başlasın oynasın,görelim ondan sonra konuşalım...
Printable View
Sorma Deniz çok üzüldük...:)
Bunu Seric geldiğinde defalarca konuştuk,hayırdır nereden çıktı şimdi bu?
Bir futbolcu oynamadan değerlendirilmez.Sezon başlasın oynasın,görelim ondan sonra konuşalım...
Seric hakkında bir yorum yapayım bende.
Dün tvde zaping yaparken BJKTV'de Beşiktaş Johann maçının bir bölümünü izleme şansı buldum. Seric'e hayran kaldım diyebilirim. Müthiş bindirmeleri vardı. Ayrıca arkadaşları ile çok iyi anlaşıyor ve topu çizginin dibinde nefis taşıyor. Ortalarıda makul seviyedeydi. Ayrıca sağ taraftanda Ekrem müthiş gelmişti. Ha bu performans 1 maçlıkmıdır orasını bilemem.:)
Evet Mustafa tespitlerin doğru ama ben yorum yapmıyorum bu konuda...
Seric'i herkes ligde izlesin,herkes verecek kararını...
Bir oyunucuyu izlemeden bence de yorum yapılmamalı..Belki burada kendini bulacak.
Valla Seric'in maçlardaki ve antremanlardaki formu gerçekten çok iyi , o kadar da kötü bir futbolcu olduğunu zannetmiyorum , hatta bence çok yaralı olacak bize.. Hazır Üzü ve Tori'yi de göndermişken yönetim ve Sinan Engin de giderse Beşiktaş'ımız için en güzeli olacak ama imkanı yok tabii :)
Valla ben oyuncu hakkında birşey bilmiyorum ama panathinakos forumlarında yazıyomuş söyleyim dedim
Deniz bizde biliyoruz herhalde Panathinaikos forumlarında dönen geyikleri.Bu sadece senin keşfettiğin bir şey değil.Panathinaikos forumlarında oyuncu hakkında kötüdür diye yazılar yazıldı diye napalım adamı oynatmayalım mı? Ki bende her ne kadar hazırlık maçları ölçü olmasada beğendim.Adamı oynatmak için aldık herhalde millette 11 e yazıyor.Eğer seyrettiysen gelip buraya yaz Seric Pana taraftarlarının dediği gibi kötü bir oyuncu gerçekten diye yoksa bir anlamı olmuyor dediklerinin..
"Transfer sürecek"
Asbaşkanlarımız Levent Erdoğan ve Behçet Ümitlen, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katıldı. Karamürselli güreşçilere verdiği destekten dolayı ilçede hayli sevilen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı. Dernek açılışına Asbaşkan Behçet Ümitlen, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kırkpınar başpehlivanlarından Ahmet Taşçı ile birlikte gelen Levent Erdoğan lehine Karamürselli Beşiktaş taraftarları uzun süre tezahüratlarda bulundu.
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Asbaşkan Levent Erdoğan, kampta kavga ettikleri için süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez ile ilgili olarak, "Yönetim kurulumuz bu konuda kararını vermiştir ve bu oyuncular süresiz kadro dışı bırakılarak satış listesine konulmuştur. Şimdilik uygulanacak sistem bu. Bu oyuncuların affedilmesi söz konusu değil" diye konuştu.
Yönetim kurulunda bu futbolcuların affedilmesi konusunda bir görüşme olmadığını ifade eden Asbaşkan Erdoğan, "Yönetim kurulu üyelerinin iradeleri için bir şey söylemem mümkün değil. Yönetim kurulumuzun ve başkanımızın uygun göreceği yönde hareket edebiliriz" diye konuştu. İyi bir takım oluşturduklarını belirten Asbaşkan Erdoğan, ay sonuna kadar bir ya da iki ciddi transfer yapacaklarını, oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.
Karamürsel'de bir süre dolaşan Asbaşkan Erdoğan, taraftarların kadro dışı kalan oyuncular ile ilgili sorularına, "Beşiktaş, öyle kavga, dövüşün olduğu bir takım değil" şeklinde cevap verdi.
Kaynak: İHA
Bu adamın dediklerine her ne kadar inanmasamda bu söyleminden tek bir isim çıkıyor ortaya M.Topuz...
Bu adamdan nefret ediyorum vallahi.Sırf konuşmuş olmak için nerede kamera görse konuşuyor.Bir kerede konuşma be kardeşim.Teknik ekip büyük ihtimal transferi kapattık diyor bu çıkıp 1-2 ciddi transfer yapabiliriz diyor.Ondan sonrada insanlar beklenti içerisine giriyor.Eğer yapacaksan bunu haber vermenmi gerekiyor yani.Transfer olduğunda çık ortaya o zaman konuş..
Bence Cem Atan'ıda alıp transferi kapatırız.O da olmazsa transfer yapmayız ki bence çokta gerek yok..
Şemsi Ertuğrul Hoca da basın toplantısında Toraman giderse bir stoper almayı düşünüyoruz demişti:)Diğeri de dediğin gibi Cem Atan olabilir veya yerli bir sol bek;)
Toraman giderse stopere bence gerek yok.Alternatif olarak Tuna var,altyapıdan gelen Emre Özkan var,Gökhan Zan var.
Bence de hiç gerek yok aslında :S
Toraman gibi önemli oyuncu gidiyorsa bi tane en azından rotasyon yapacak adam alır Beşiktaş.
Bence Beşiktaş'ın Bobo'nun yanına bir oyuncuya ihtiyacı var. (Şimdi yazacağım tamamen benim görüşüm..Altında fanatiklik vs. aramazsınız inşallah) Bence bu sene Beşiktaş öyle bir takım kurdu ki ya fiyasko olur ya da müthiş patlama yapar şampiyon olur kupaları süpürür.
Holosko var ya:SBizim takımda forvetten bol ne var.Biz bu sene çok gol atarız.Seric-Sivok-Zapotocny üçlüsü takım otursun gerisi kolay;)
Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan...
Bu takımın forvete ihtiyacı olur mu ya?
Biz hangisi yedek oturur diye tartışıyoruz,karar veremiyoruz,forvete ihtiyacı var diyosun...
Gökhan Zan ile anlaşıldı mı , hazırlık maçında Sivok'un 5 numaralı forma giydiğini gördüm de o numara Gökhan'ın , veya hazırlık maçı içinde vermiş olabilirler..
Deniz her sezon numaralar değişiyor.Gökhan ile anlaşmadan önce de Sivok 5'i almış olabilir.Gökhan Milli Takımda da galiba 4'ü giyiyordu oynarsa 4'ü giyer.Anlaşıldı mı kesin bilgim yok ama.
G.Zan ile anlaşıldı ve ikinci hazırlık kampına katılacak...
Teşekkürler açıklamalarınız için , bende az önce bir haberde gördüm anlaşıldığını ..
Satış listesindeki eski kaptanlarımız için futbolcularımız devreye girdi
Terlik kavgası yüzünden Beşiktaşımızdan afaroz edilen ve satışa konan kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için futbolcularımız devreye girdi. İki takım arkadaşları için çok üzüldüklerini ifade eden oyuncular cumartesi günü başkanımız Yıldırım Demirören ile görüşerek, İbrahimlerin affedilmesini istediler. Yönetimimiz tarafından takım kaptanlığına getirilen Delgado ve Nobre, arkadaşları adına Avusturya’daki kampta bulunan Demirören ile dün bir araya gelerek özel bir görüşme yaptılar. Yanımızda olsunlar
İki futbolcunun da öncelikle Türk futbolu ve Beşiktaş adına önemli isimler olduğunu belirten çiçeği burnunda kaptanlar, "Biz bir aileyiz. Aile içinde bu tür kavgalar ve atışmalar olur. Basit bir olaydan çıkan bu olayın fazla büyütüldüğüne inanıyoruz. Bizler arkadaşlarımızı çok seviyoruz. İbrahim Üzülmez de İbrahim Toraman da bu takımın ihtiyaç duyacağı futbolcular. İki arkadaşımızı da uzun maratonda yanımızda görmek istiyoruz.
Son karar sizin
Yine de son karar teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve sizlerindir. Ama, biz takım olarak sezona mutlu bir şekilde başlamak istiyoruz. Arkadaşlarımız da aramızda olurlarsa gücümüze güç katarlar. Sizler bir karar aldınız ama bu kararı tekrar gözden geçirirseniz bizleri çok sevindireceksiniz. Her türlü kararınıza saygımız var" diyerek iki futbolcu için son kez Demirören’den af istediler.
Kaynak: Hürriyet
Dün akşam Bizim Stadyum programında Faik Çetiner Beşiktaş'ın M.Topuz için Kayserispor'a İ.Toraman + 5 milyon € önerdiğini ve Kayserispor'un bu takasa olumlu baktığını söyledi...
Programın konuklarından Bülent Uygun'da bende duydum bu teklifi dedi...
inşAllah alırız M.Topuzu
Bende bugün fotomaçta gördüm.Böyle bir transfer gerçekleşirse Toraman'ı kaybettiğimiz için üzülürüm ama Mehmet'i aldığımız için de sevinirim:p
Bu arada sessiz sakin konuşalım, birazdan kayserili arkadaşımız deniz dalar buraya:zuhaha
Toraman + 5 milyon mu? Beşiktaş uçmuş Mehmet Topuz en az Toraman + 15 milyon eder. :)
Şaka bir yana yapılabilecek bir takas gibi görünüyor ama Kayseri Topuz'u vermez Beşiktaş'ta zaten Toraman'ı affedecek. :p
Yönetimimiz geleceğe yönelik önemli kararlar almaya hazırlanıyor
Teknik kadromuzun hazırladığı rapor doğrultusunda bir dizi yeni karar alan yönetim, Beşiktaşımızın geleceğine şekil veriyor. Takım kaptanlığına getirilen Arjantinli yıldızımızla olan sözleşme 3 yıl daha uzatılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Delgado’yu kaptan yapıp sözleşme uzatma teklifinde bulunan yönetim, hafta sonu işi resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, Arjantinli’nin aynı zamanda menacerliğini de yapan babası İstanbul’a davet edildi. Cumartesi Türkiye’ye gelecek olan baba Delgado ile ayrıntılar üstünde anlaşıldıktan sona 2. kamp öncesi 3 yıllık daha sözleşme yapılacak. Bu oyuncuyu 5 milyon Euro bonservis bedeli ile alan Ülker Grubu, tüm bonservis haklarını Siyah-Beyazlı kulübe devrederek jest yapmıştı. GÖKHAN ZAN’A PAZUBANDI
Beşiktaşımızda kalan Gökhan Zan’a, Delgado ve Nobre’nin ardından üçüncü kaptanlık önerilecek.
Avusturya kampından kavga ettikleri için takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman ile yolları ayıran Siyah-Beyazlı ekip, üçüncü kaptan olarak, yeniden anlaşmaya varılan Gökhan Zan’ı belirledi. Ezeli rakip Galatasaray’ın da listesinde yer alan, Euro 2008 sonrasında tatil yapan milli futbolcuya bu karar henüz tebliğ edilmedi. Yönetim, tatil dönüşü gerçekleştirilecek imza töreninde böyle bir jest yapmayı planlıyordu, ancak Fanatik bu haberi önceden size duyuruyor. Tatil dönüşünde imza atmaya hazırlanan başarılı futbolcunun yuvasında kalmaktan ötürü mutlu olduğu, yeni sezonda elbirliği ile Kartal’ı başarıdan başarıya uçuracaklarını söylediği belirtildi.
RÜŞTÜ 2010’DA TAMAM
Euro 2008 ’in ardından Milli Takımı bırakan Rüştü Reçber, 2 sezon sonra futbola veda ediyor.
Milli Takım’a Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında veda ettiğini açıklayan kaleci Rüştü Reçber, futbol yaşantısına da nokta koymak için geri sayıma geçti. Tecrübeli kaleci, 2010 yılında faal futbol yaşantısını noktalayacak. Bu arada takımın diğer kalecilerinden Hakan Arıkan’ın isteksiz ve formsuz bir görüntü çizmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Genç file bekçisinin, Kocaelispor’dan teklif aldığı, ancak gitmesine izin verilmediği için böyle davrandığı belirtiliyor.
BOBO BU SEZON KALDI
Brezilyalı’daki belirsizlik ortadan kaldırıldı, Bobo bu yıl da Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Menajerimiz Sinan Engin ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün Bobo ile özel bir görüşme yaptı. Hayli sıkıntılı olan genç golcünün transferine açıklık getirildi. İkili Bobo’ya, “Belirsizlik ortadan kalktı. Talip olan kulüplerle anlaşmaya varılamadı. Bu saatten sonra gelecek tekliflere de kapalıyız. Sen de buna göre sadece bu takımı düşünerek çalış. En etkili gol silahımız sensin” denildi. Bobo da, durumunun netleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Zaten Rusya ya da Ukrayna gibi ülkelerde oynamayı istemiyordum. Ancak Avrupa olabilirdi” karşılığını verdi. Brezilyalı, bu konuşmadan sonra rahatladığını ve kendini tamamen futbola vereceğini söyledi.
NOBRE’YE YENİ TEKLİF
Daha önce sezon sonunda ayrılacağını açıklayan golcüye, ‘Kararını gözden geçir’ denecek.
Sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacağını açıklayan Nobre, kendisine ikinci kaptanlık verilmesinden sonra bu kararını gözden geçireceğini söylemişti. Bu oyuncu ile dün görüşülüp, “Delgado imza attıktan sonra aynı şekilde senin sözleşmeni de uzatacağız. Hazırlıklı ol, kararını ver” denildi. Nobre de, “Bu kadar istenmek güzel. Şampiyon olup ayrılmayı, daha sonra dönüp futbolu Beşiktaş’ta bırakmayı düşünüyordum. Ailem ile konuşup kararımı vereceğim” dedi. Yönetimin, golcünün kalması için elinden geleni yapacağı belirtildi.
Kaynak: Fanatik
Fahri ve Erdal Konya'da
Konyaspor, Beşiktaş'tan Fahri Tatan ve Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçarslan ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fahri Tatan ve Gaziantepspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Kılıçarslan'ı renklerine bağladı. Her iki oyuncunun Konyaspor'un Kızılcahamam kampına katılacağı bildirildi. Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, iyi transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Beşiktaş ile uzun pazarlık sonucunda Fahri Tatan'ı bonservisiyle birlikte transfer ettik. Konyaspor için çok uygun bir fiyatla anlaşma sağladık. Diğer taraftan Gaziantepspor'un genç oyuncusu Erdal Kılıçarslan'ı Erkan Sekman ile takası sonucunda kadromuza dahil ettik. Her iki oyuncunun da takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu sene gerçekten iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Artık yabancı transferimiz kaldı. Onun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Aceleci davranarak geçmiş dönemlerdeki hataları tekrarlamak istemiyoruz. En kısa zaman içinde yabancı transferimizi de gerçekleştirerek lige en iyi şekilde başlamayı planlıyoruz" dedi.
Geçen sezon Beşiktaş'tan Çaykur Rizespor'a kiralanan Fahri Tatan, 30 maçın 28'inde ilk 11'de forma giyerek toplam 2 bin 443 dakika sahada görev aldı ve rakip fileleri 6 kez havalandırdı.
Konyaspor'un diğer transferi Erdal Kılıçarslan ise, geçen sezon Gaziantepspor formasıyla 33 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giyerek toplam bin 470 dakika sahada görev aldı ve bu maçlarda 5 gol kaydetti.
16.07.2008
Kaynak : İHA
Ben satılmasını dogru bulmadım açıkcası..
sen oyle dıyorsan oyledır denızım :) ama alsak guzel olurdu :)