Transferi hocaya bırakmadıkları sürece hiçbir şey beklemiyorum.
Yarısını göndermen lazı, başka bir yarısının gelmesi demek de 2 sene kayıp ...
Önümüzdeki sene de bu senenin kopyası olur lig için.
Printable View
Transferi hocaya bırakmadıkları sürece hiçbir şey beklemiyorum.
Yarısını göndermen lazı, başka bir yarısının gelmesi demek de 2 sene kayıp ...
Önümüzdeki sene de bu senenin kopyası olur lig için.
Ya programın sonu geldi.Kaçtı program acaba tamamını nereden seyredebiliriz ?
Şahsi düşüncem Güiza, Alex ve kalacaksa Lugano dışındaki tüm yabancıların yenilenmesi. Tabi yapılacak bu yabancı transferlerinin yeni gelecek Teknik adama bırakılması gerekiyor. Yönetim istiyorsa Türk olarak istediğini alsın gelecek adam nasılsa takımdakileride, alınacaklarıda tanımıyor olacak.
Lucescu tanır ama ersun yanalda bi ihtimal gelebilir.. Belkide hoca ile anlasılmıs sezon sonu bekleniyordur. Yeni hoca raporunu vermiştir belkide kim bile bilir ben cok umutluyum gelecek sezon icin en son 2003 de böle bi facia yasadık sonrasında 3.lügümüz yoktu 6 senede. hep o yıl yapılan revizyonun meyvelerini yiyorduk taki bu seneye kadar...
Bilica transferi hayırlı olsun.Bu transferde işlem tamam.
Nasıl yani?
Bilica'yı mı söyledi yönetim?
Edu/Lugano yerine değil, yedeklere lazım Bilica.Yoksa yine ah vah çekeriz.
Bilica konusunu atladı diyebiliriz. Seçimden sonra bakarız gibisinden bir şey söyledi.
Seçimden önce transfer olması da mantıksız zaten, yeni yönetim ve beraberinde yeni tkenik heyet istemeyebilir, seçimde oyunda bile transfer yapamazsınız.Etik açıdan doğru değil, doğru olan bir şey yapmış.
appiah geri dönmek için başvurdu diye birşey söyledi mi aziz yıldırım kanaltürk'te?
Menajerleri basvurmus sezon basinda Aziz Yildirim'da sartlarini söylemis cevap vermemisler. Ama muhtemelen bu sezon basinda kararini aciklar dedi.
2 senedir doğru düzgün topa vurmamış, Fenerbahçe parasını öderken bırakıp gitmiş, denenen bazı kulüpler tarafından beğenilmemiş bir durumda olan Appiah'ın geri gelmesi bize hiçbir şey kazandırmaz görüşündeyim.
Aragones'in sözleşmesinde iki tarafın da tazminat hakkı yok dedi. UEFA ve FIFA'nın kuralları var, onlara bakıyoruz dedi. Bu kuralların da sözleşme sonuna kadar alacağı parayı ödeyeip sözleşmeyi fesh etme olarak biliyorum ben. 1 yıllık sözleşmesi kaldığına göre medyada çıkan absürd tazminat söylentileri gerçeği yansıtmıyormuş demek ki.
Aslında satır aralarında önemli bilgiler verdi ama seçim bitmeden de hiçbir şey yapmayacağını açıklamayacağını da söyledi. Bekleyeceğiz 1 hafta daha.
Seçimin ertesinde yine 3.devre programına katılacak galiba.O zaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi.
Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard'ı İstanbul'a getirdiği iddiası dün gündeme bomba gibi düştü.
Sabah Gazetesi'nde bugün yer alan haber şöyle devam ediyor: "21. dönem milletvekili Rasim Zaimoğlu, dün Kanaltürk'teki Telegol programına bağlanıp Rijkaard'ın 1 Mayıs'ta İstanbul'a geldiğini açıkladı.
Dün Sabah'ın telefonla ulaştığı Filipinler İstanbul Fahri Başkonsolosu Zaimoğlu, "1 Mayıs'ta Filipinler'den dönüyordum. Uçağımıza Dubai'den Rijkaard bindi. Bizimle İstanbul'a geldi.
Sohbetimizde önümüzdeki sezon yeniden takım çalıştıracağını söyledi. 'G.Saray mı?' diye sordum. 'Hayır' yanıtı verdi. 'Fenerbahçe olabilir mi?' diye sorunca yanıt vermedi. İstanbul'a inince de iki özel görevli tarafından karşılanıp hemen pasaport kontrolüne götürüldü" ifadesini kullandı.
MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI
Sabah, iddia üzerine Hollandalı'nın menajeri Perry Overeem'e de telefonla ulaştı. Overeem, ilk görüşmede "Türkiye'den arıyoruz" deyince için "Müsait değilim. 3 saat sonra arayın" yanıtını verdi. Overeem, üç saat sonraki konuşmada ise yanındakilerden rahatsız olmuş gibi bir izlenim uyandırdı. "İstanbul'da mısınız?" sorusuna "Hayır" yanıtını veren Overeem, Rijkaard'ın İstanbul'a gelmediğini öne sürdü. Fenerbahçe'den teklif almadıklarını açıklarken açık kapı bıraktı. Overeem, "Fenerbahçe'den teklif almadık ama Rijkaard İstanbul'u çok seviyor. Böyle bir teklif gelirse, kesinlikle değerlendirmek isteyecektir" diye konuştu. Bilindiği gibi yönetici Neşet Yalçın geçtiğimiz hafta sonu teknik direktör konusunu halletmek üzere Hollanda'ya gitmiş, Hollanda basını Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Bert van Marwijk ile görüştüğünü öne sürmüştü.
BARCELONA'DAN FENERBAHÇE'YE Tam adı Franklin Edmundo olan Surinam asıllı Rijkaard, antrenörlük kariyerine Hollanda Milli Takımı'nda Hiddink'in yanında başladı. Hiddink ayrılınca, tecrübesiz olmasına rağmen milli takımın başına geçti. Euro 2000'de Hollanda'ya oynattığı futbolla takdir topladı. Ancak İtalya'ya penaltılarla elenince istifa etti. 2001-02 sezonunda Sparta Rotterdam'ı çalıştırdı. 2003'te Barcelona'nın başına getirildi. Bu takımda büyük başarılar elde etti. 2008'de görevinden ayrıldı. Rijkaard futbolculuğunda da Van Basten ve Gullit'le birlikte Milan'a tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşatmıştı."
Sporx
Rjikaard'ın Barcelona ile yaşadığı başarılar ortada,eğer gerçekten 1 Mayıs'ta Fenerbahçe için İstanbul'a gelmişse sezon biter bitmez resmi imzalar atılıp hazırlık kampına kadar takımdaki yapılanma bitmeli diye düşünüyorum.
Bu arada 4.cü olamassak kupa finalisti kontenjanından Avrupa Ligine gideceğiz ve ön eleme maçları yüzünden daha erken sezonu açmak zorunda kalacağız.Bu yüzden Aziz Yıldırım ve yönetimin yeni t.d kararını en doğru bir şekilde kongreden hemen sonra açıklamaları gerekiyor.
"F.Bahçe'den teklif aldım, reddettim"
Belçika'da performansıyla spor sayfalarının manşetlerine yerleşen milli kaleci Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif aldığını, ancak reddettiğini söyledi.
elçika'nın Standard Liège takımında forma giyen Kayseri doğumlu kaleci Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif almış.
Fransızca yayın yapan 7sur7 adlı internet sitesine konuşan 20 yaşındaki Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif aldığı yolundaki haberleri doğrulayarak, "Ancak kendilerine, bir ya da iki sezon daha Belçika'da kalmak istediğimi söyledim" diye konuştu.
2007-2008 sezonunda Türkiye'nin 19 yaş altı milli takımında 4 kez forma giyme şansı bulan Sinan Bolat, bir bakıma Farih Terim'e de mesaj göndererek, "Eğer böyle devam edersem, belki Türkiye'nin A takımında yer edinmeyi umabilirim" dedi.
Yılın penaltı kurtarışını yaptı
Geçtiğimiz Pazar günü ligin son haftasında KAA Gent takımına konuk olan Standard Liège, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma anlarında, evsahibi takımın penaltı atışı kazanması nedeniyle ecel terleri dökmüştü. Ancak kaleci Sinan Bolat, mükemmel oynadığı maçı bir de penaltı kurtarışıyla süsleyince Liège 3 puanı almış ve böylece sezonu Anderlecht ile aynı puanda bitirmeyi başarmıştı. Belçika'da statü gereği, iki takım sezonu ilk iki sırada ve aynı puanda bitirirse, şampiyonu, bu iki ekibin oynayacağı çift ayaklı final çarpışması belirliyor.
Goal.com
Rijkaard olursa Fener için süper olur.
Bilica kapanan takımlarda etkili olan bi stoper Fenerbahçe gibi savunmayı önde kuracak defanslar için pek faydalı olacağını düşünmüyorum...
Katılıyorum, savunmamız önde ve zaman zaman ileride çıkıyor ( korner,faul vs.) geri dönme durumlarında yavaş kalacağını düşünüyorum. Çok ahlarız.
Fenerbahçe yönetiminin sezon sonunda yollarını ayırmayı düşündüğü Aragones’in avukatı Vicente Montes, “1 yıl daha sözleşmemiz var. Bu süreyi de tamamlamak istiyoruz” dedi.
Fenerbahçe’de hoca konusunda tambir psikolojik savaş yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Avrupa şampiyonu olmuş bir hocayı kovamayız” sözlerine Aragones cephesinden de tambir taktiksel açıklama geldi. İspanyol hocanın avukatı Vicente Montes, gelişmelerle ilgili olarak HABERTÜRK’e konuştu. Telefon ile ulaştığımız Montes, Aragones’in tek düşüncesinin gelecek sezon da takımın başında kalmak olduğunu belirterek, “1 yıllık mukavelesi var ve onu tamamlamayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’daydım. Şekip Mosturoğlu ve Mahmut Uslu ile görüştüm. Bu görüşmemizde gelecekten bahsettik. Para konusu veya Aragones’in ayrılması ile ilgili bir durumdan bahsetmedik. Fenerbahçe’de seçim var. Bu seçimden sonra yine İstanbul’a geleceğim. Futbolda bu tip durumlar her zaman oluyor. Başarısızlık futbolda var. Bence kalması için ihtimal var” dedi. Avukatın da açıklamasından anlaşılacağı gibi yöneticilerin yaşanan başarısızlığın ardından, “Utanır, belki istifa eder” düşüncelerinin geçekleşmesi şu an için çok zor gözüküyor.
-VERGİLER HARİÇ 4 MİLYON EURO-
Montes, Aragones’in gönderilmesi halinde Fenerbahçe’nin ödeyeceği tazminatla ilgili olarak da, “Toplam ödenecek ücret, vergiler hariç 4 milyon Euro’dur” diyerek Aragones ve ekibinin toplam maliyetinin 4 milyon Euro’nun üzerinde olduğunu resmen açıklamış oldu. İspanyol avukatın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe yönetiminin Aragones’in istifa edip ayrılması ya da orta yol bulunup daha makul bir ücret karşılığında yolları ayırma planları suya düştü.
Ünlülerin avukatı
Fenerbahçe yönetimi, Aragones ile ilgili görüşmeleri avukatı Vicente Montes ile yapıyor. Peki kimdir bu Montes? İspanyol avukat, Luis Aragones’in yanı sıra futbol dünyasının tanınmış bir çok futbolcu ve teknik direktörünün de avukatlığını yapıyor. Montes futbolculardan Figo, Makelele, Ibagaza ile ilgileniyor. Ünlü avukatın sorumluluğunda yer alan teknik direktörler ise şunlar: Hector Cuper, Manola Jimenez, Carlo Bianchi, Cesar Ferrando.
Maraton
Eyvah eyvah fener zor yollar bu adamı.
Yahu 4 milyon çok para mı? Tazminat yok zaten, 1 senelik tüm ekibin alacağı para ödenecek. Tazminat maddesi olmadığını Aziz Yıldırım açıkladı.
Oturup anlaşılmaya çalışılır daha makul bir fiyat için olmazsa verilir tüm alacakları ve gönderilir.
Ya aragones ile sezon sonu yollar her türlü ayrılır.Olası bir gitmeme durumunda taraftar yönetim çatışması çıkar ki onu düşünmek bile istemiyorum.
Aziz Yıldırım ne yapıp eder gönderir Aragones'i ..
Onlar devam etmek istiyormuş, keyifleri yerinde tabi :) Çok çok büyük ihtimal seçimden sonra görevine son verilecek.
İstediğim kişi, Ersun Yanal yardımcılığa ise Rıdvan Dilmen.
Beyler, Aziz Yıldırım açıkladı, Aragones'i yollarsak tazminat ödemiyoruz! Bu yüzden bu haberlere lütfen aldırış etmeyelim.
http://img4.mynet.com.tr/spr3/12211_501.jpg
Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin İspanyol ekibi Real Mallorca'da forma giyen Venezüellalı orta saha oyuncusu Juan Arango'yu transfer etmek istediği iddia edildi.
İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi Fenerbahçe'yle ilgili bir transfer iddiası daha ortaya attı. Gazete, Sarı-lacivertlilerin, La Liga ekiplerinden Real Mallorca'da forma giyen 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Juan Arango'yu transfer etmek istediğini okurlarına aktardı. Gazete transfer haberine kaynak göstermezken, Arango'nun kulübüyle 2010 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesinin bulunduğu vurgulandı.
Ülkesinde 'Arangol' lakabıyla tanınan Arango 1999 yılından beri Venezüella Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Son 5 sezondur Real Mallarco'da top koşturan Arango, bu sezon oynadığı 35 maçta takımı adına 6 gol kaydetti. 1.79 boyundaki Arango, orta sahada hücuma dönük olarak forma giyiyor.
mynet
Arango müthiş bir transfer olabilir bence..