Hayırlı olsun Bursaspor'a umarım istedikleri gibi faydalanırlar İdris'ten :)
Printable View
Hayırlı olsun Bursaspor'a umarım istedikleri gibi faydalanırlar İdris'ten :)
Idrissou'yu beğeniyorum ben şahsen... Bursaspor adına yararlı bir transfer bence.
İnsua hayırlı olsun iyi bir transfer
Idrissou'yu dün haraketli gördüm. Pozisyonların içindeydi. Bence fizik olarak Tr'de iş yapar. Bana göre Arjantinli'den daha iyi bir yedek olur..
Leo gidicek zaten onu referans almayın. İdris'te iyi bir yedek olur. Oyun sıkışınca doldur boşaltta işe yarar en azından. Kimsenin burun kıvırmayacağı bir isimle anlaşıldığı söyleniyor. Yarın ajanslara düşer. . .
Bursa'nin elinde su anda Sampiyonlar Ligi'nde direk elemesiz oynamak gibi bir koz var iken cok daha iyi futbolcular getirebilir , bu is idrissou ile olmaz kimse burda kendini kandirmasin , bakin German Dennis icin ugrasiyorlardi o adam kaliteli adam takima biseyler katabilicek daha ileriye tasiyabilicek bir adam , Bursaspor un transferde vites ve vizyon genisletmesi gerek
"Yıldız transferler devam edecek"
20 Haziran 2010 13:40
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yıldız oyuncuları kadrolarına
katmaya devam edeceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/43/iyazici3_DZZKB.jpg
Geçtiğimiz sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, kadrolarını yıldız oyuncularla güçlendirmeye devam edeceklerini açıkladı.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten İbrahim Yazıcı, "Bursaspor olarak lig yarışını kazandık ve şampiyon olduk. Bütün herkesin gücünü ve desteğini hissettik. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi şekilde temlsil etmek istiyoruz. Zaten güçlü bir kadromuz var. Kadromuzu muhafaza ettik. Eksik yerlerimizi güçlendiriyoruz. İnsua gibi yıldız bir futbolcuyu transfer ettik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yıldız transferlerimiz devam edecek" dedi.
Genç Futbolcuları Sercan Yıldırım'ı satmayacaklarının altını bir kez daha çizen Yazıcı, "Sercan, bizim yıldız futbolcumuz. Göndermemiz için bir sebep yok. Sercan'ı satmamız için çok değişik bir şeyin olması lazım" diye konuştu.
Kaynak : NtvSpor
Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
Bak Boselli çok doğru hamle. İdrissou felan boş hamleler...
ben diyince tepki geldi demekki sadece ben böyle düsünmüyorum :)
Transferde Arjantinli pazarından vazgeçmeyen Bursasporumuz 2. bombayı patlatmak üzere.
Arjantin'in Estudiantes takımının süper yeteneği Mauro Boselli ile her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
6 ay sonra sona erecek bonservisi nedeniyle kulübünün satışına sıcak baktığı 25 yaşında ve 1.85 boyundaki Tangocu bu sezon 27 gol attı.
Bir çok önemli takımın peşinde olduğu ve 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği iddia edilen Boselli'nin kulübüyle 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığı konuşuluyor.
Bursasporum.com
O forvetten çok daha iyi olur!
İdrissou'nun kariyeri boyunca vasatı aşamamış olması fikrine katılmıyorum. Almanya Liginde seneler boyunca istikrarla oynamış bir forvetten bahsediyoruz.
Kaldı ki Bursaspor bu adamı büyük ihtimal yedek alıyor. Oldukça kaliteli bir yedek, sahada yerinde durmayan bir yapısı var bir orada bir burada fizik,boy,hız. Ne ararsan var. Hele ki Türkiye gibi fizikin önemli olduğu bir ligde İdrissou bana göre çok iyi işler yapacak.
Geçen sezon Kayserispor forması ile gol kralı olan Makukula'dan ekisiği yok, fazlası var. (bkz. Hız)
Serkan kusura bakmada kardeşde, bu bahsettiklerin bu özellikler bu oyuncuda varsa Bursaya değil tatile google çhormeden bile gezintiye çıkmaz. :)
Tamam bursaspor şaampiyon olmuş olabilirde bir oyuncuyu yedek transfer diye alırsan işler karışır..
Bursasporun transfer politikası , geçen seneki Sivassporun transfer politikasına benziyor. Umarım sonlarıda aynı olmaz.
Ama İnsua sakatlanmazsa ligi sallar.
Hala daha Sivasspor ile benzetiyorsunuz ya helal olsun.
Not: Sivassporlu arkadaşlar kesinlikle alınmasınlar ama Bursa ile Sivas'ın şartlarından bahsediyorum.
Hiç kusura bakmayında, alakası yok.
Öncelikle Sivas Bursa kıyaslamasında ufak bir noktaya değinmek istiyorum.
Sivas Ligin o seneki en iyi stoperlerinden Bilica'yı satarken O senenin vasat takımlarından Fenerbahçe'mizden Yasin'i aldı.
Tum gibi oyuncuyu yollarken Ersen Martin gibi Fason'u takıma getirdi.
Kısacası Bursa-Sivas kıyaslaması imkansız gibi birşey.Bursa'da tüm topçular duruyor üstüne takviye var.
Biliyorum şuanda çok benzemediğini ancak İdrissou geldi muhtemelen İglesias gidecek. İnsua geldi muhtemelen Battalla gidecek. Sercan yada Ozan ipekten biri gidecektir. Bundan hariç 1 yabancı daha alsalar takımda uyum sorunu oluşabilir Sivas gibi. Ayrıca İdrissou pek bilmiyorum ama şuan daha formda ve daha kaliteli birini alabilirdi Bursa bence vizyonu ve bütçesi ile. Bence İnsua harika ama İdrissou vasat transfer.
Neden Ozan - Sercan - Batalla gidiyormuş merak ettim ?
Boselli haberi İHA'ya da düşmüş. Olucak inşallah bu transfer. . .
Merak ettiysen açıklayayım. İnsua geldiği için muhtemelen Batalla gidecek dedim.Kesin gidecektir demedim. Çünkü yabancı sınırı olan bir ligde aynı mevkiide 2 yabancı lüks olacaktır ve çok daha iyisi varken Batalla büyük ihtimalle satılacaktır.
İdrisou gelirse Batalla için söylediğim şeyler bence İglesias içinde geçerli olacaktır ve oda gidecektir. Adları sürekli transfer gündeminde olan Ozan ve Sercandan biride gidecektir bu transfer döneminde en azından Ozan bence transfer olacaktır.
Bence Ş.L.'de oynayacağı için İdrissou kulübeyi güçlendirmek için alınabilir.. Çünkü oyuna sonradan girecek adamlarında kaliteli olması lazım. İdrissou bence fizik olarak iyi bir oyuncu. Yedek alınmamalı fikrine katılmıyorum. İlk 11 kadar yedek kulübeside güçlü olmalı..
Nasıl olsa almaya alıştınız Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız ne olur ki !
10 tane yabancı bulundurma kuralı çıktığına göre Batalla'nın kalması sıkıntı yaratmayacaktır. Boselli transferi bitti gibi. Bir tane stoper alınacak bildiğim kadarıyla, kadroda korunduğuna göre seneye de başarı kaçınılmaz olacaktır. . .
Cahilligime verin ama kim bu Boselli?
Coşkun abi, Boselli'nin istatistiklerini birazdan buraya koyar. . .