Valla gelin yapalım bi buluşma :)
Printable View
Valla gelin yapalım bi buluşma :)
Antalya'da da var tophane.:icon_smile:
Tophane zaten her yerde olur, Osmanlı'dan kalma bir durum ama; demekki her yerde aynı amaç için kullanılıyor. =))
Aslında gidilmesi görülmesi gereken yerler insanlar var ama yok Bursa uzak ben öğrenci değilim :D yaşlandım artk :/
İade-i ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz...
Kesin bir tarih belirleyelim de ona göre hazırlık yapalım :D
Bi hortlatalım bakalım konuyu.
Niye sen Bursalı mısın :D
Değilim ama olabilirim.:icon_smile:
Ben 1 Martta dönüyorum Bursa'ya. Toplanırsak gelirim muhtemelen.
Geçen Burak iLe konuştuk ve Nisan gibi yapmaya karar verdik. Ama değişikLikte yaparız ekstradan şehir dışında arkadaşLar geLecek oLursa.
Bursa'da askerlik yapan kuzenim var.Olur da onu ziyarete gelirsem birkaç kişiyle de görüşürüm artık :p
Tarih uygun olursa ben her türlü gelirim. Rahat adamız :cool:
Aygün sen Avcılar'dan Mecidiyeköy'e gidemiyosun Bursa'yamı gideceksin :n:
Hayro abi Mart ayında yaparsak daha iyi olur Nisan ayında vizeler falan girecek işin içine...
Evet nisanda vizeler var. Gerçi sonlarına doğru benim vizeler. Mart ayının pazar günleri süper müsaitim.
Arkadaşlar istanbul' dan kadro olursa Bursa' ya gidebiliriz. Kadıköy - Bursa feribotuyla. Hatta 4-5 kişi olursak benim arabayla da yenikapı-bursa feribotuyla gidebiliriz...
Burak abi harika olur valla...Bursa-İstanbul maçı yaparız :)
Çekilmez o kadar yol.Bursalılar gelsin yine.. :D
Bursa istanbul yaparsak pek şansımız olmaz. Zaten ben aylardır oynamıyorum. Sizle maç yaptıktan 2 ay sonra bir maç daha yaptım ondan sonra bir atraksiyon yok. Karma yapalım biz yine. Kalemde seni gördükten sonra gayrı arkama bakmam :)
Tamam kardeşim kafadan 2 kişi olduk. Oğuz Kağan da gelir.
Olm amma üşengeçsin la. Seni de yazdım 3 olduk:icon_surprised:
Sağol Coşkuncum. Varol sen varken Bursa bize mekan olur :icon_cool:
Bursa İstanbul karşılaşması iyi olur ama İstanbul'dan o kadar eleman çıkacağını sanmıyorum.Daha İstanbul'da ki buluşmaya zor adam getiriyoruz.:icon_smile:
Bursa lobisi her zaman çok sağlamdır, buyrunuz geliniz efem :)
Ne zaman buLuşuyok.
Gelirsem Beşiktaşlı ve Trabzonlulara dalarım şimdiden diyim :D:D:D
Yavaş DaL:0:
CrocodiLe adLı arkadaşı da getirde ben ikinizde birden toptan daLayım :D