Güzel transfer..
Robben çok iyi olacak, cuk diye de oturur takıma ;;)
Printable View
Güzel transfer..
Robben çok iyi olacak, cuk diye de oturur takıma ;;)
Barcel10A :D
Forza Barcelona..! :icon_cool:
Drenthe,Sneijder,Robben
aç gözlülüğünde bir sınırı olur,nerede oynayacak bu kadar adam.Guti'si,Robinho'su,Baptista'sı dahası var.
Sportif başarılara baktığımızda Real Madrid önde.
Real Madrid
Başarı olarak Real Madrid önde ama Barcelona gerek taraftar bakımından, gerek oyuncularının tanınırlığından gerekse Real gibi çirkef olmayışından daha çok seviliyor.
İspanya - Primera Division maçları hakkında burda konuşalım..
Real Madrid bambaska bir takim.
La Liga 1.Hafta
http://www.resim-yukle.com/img01/14/...-santander.gifhttp://www.resim-yukle.com/img01/14/...rcelona-fc.gif
Yer: El Sardinero
Tarih: 26 Ağustos 2007
Maç Saati: 22.00 TSİ
Yayın: NTV
İki takım arasında oynanan maçlarda Barcelona'nın 45-15 üstünlüğü bulunuyor.20 maç ise berabere tamamlanmış..
Barcelona Katalonya takımı her zaman Real Madrid önde ve öyle olacaktır.
be sezon Valencia ve Maresca'dan dolayı Sevilla'nın başarılı olmasını istiyorum.
bence real bu transferi reyesden aldığı katkıyı kaybetmemek için yaptı coğu kişi farklı tarzda oyuncu ikisi de dese de ben onları birbirine benzetiyorum.real onu sağ kannatta kullanacaktır bence ve de etkili dripplingleriyle cok seyler katacaktır el galacticosa
Bu sene için Barcelona, şampiyonluk konusunda mutlak favori. 2. olarakta bana göre Real Madrid. Fakat sezonun flash ismi var o da Zaragoza.. Aimar, D'alessandro, Milito, Ewerthon gibi mükemmel futbolcularıyla, en kötü ilk 5'e girebilirler.. ;)
Robben için iyi oldu bence ama R.Madrid için çoook ama çok gereksiz.Elimizden hayırlı olsundan başka bişey demek gelmiyor...
şampiyon yine barça olur...ikinçilik için en büyük adayım valencia...real madrid için en iyi derece 3. lük olur gibime geliyor...a.madrid,villarreal ve sevilla nın da başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum...
Bu transferin gerçekleşeceğini tahmin ediyordum zaten
şampiyon yine Barca olur 2.lik yarışı ise zevkli olur hani derlerya şampiyon belli 2.kim:D
Iyi paraya satmislar Robben'i, Real Madrid icin mükemmel bir transfer.
r.mADRİD - ATLETİCO MAÇINI MERAKLA BEKLİYORUM :)
artık adkroda 4 tane sol kanat oyuncusuyla oynarlar
heinze ye 9,drenthe ye 13,malouda ya 20,robben e 36,sneijder e 27 verdiler
nasıl oynayacaklarını merak ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ya malouda yazdım fm de real madrid e transfer oldu yanlışlıkla yazmışım
oow güzel transfer
PES te Madridi seçenin karşısına çıkılmaz artık
tabi bide shevchenkonubn delirten uzaktan şutlarının gol olmasının önüne geçilmez :)
hayırlı olsun
bu bölüm sürekli kalırsa mutlu oluruz
Ya Madrid doymadı mı transferler.:)
Madrid'in ona fark atacağını hepmiz biliyoz.:)
Schuster'e bu sene çok güveniyorum ondan Şampiyonlar ligi bekliyorum... Cevaba gelince tabikide Real Madrid..
real madride hep sempati duymuşumdur barcelonaya da nedense hep antipatim vardır
Sene sonu ağzının payını alacaklar var demek.Bekleyelim..
Real Madrid sol kanadı sağlama aldı.
Marcelo, Drenthe, Heinze, Robben, Sneijder, Robinho ...
Harika transfer gerçekten, inşallah Robben faydalı olur Real Madrid'e. Chelsea de iyi paraya satmış, 21 milyon Pound az buz bir rakam değil.