aslanım taffarel bee ikna etmiş ze robertoyu :D sol tarafı sağlama aldık bide çok iyi bir önlibero alırsak süper takım oluruz :)
Printable View
aslanım taffarel bee ikna etmiş ze robertoyu :D sol tarafı sağlama aldık bide çok iyi bir önlibero alırsak süper takım oluruz :)
Basın yine Turksportaldan 1 adım geriden geliyor. :) Hayırlısı olsun :):)
selman bide ön libero için hayırlı bir haber versen :D
dün yatarken aklıma geldi selman haber kuşların klübün içindense söylesene şu guarini alsınler be abi önliberoya :D
hayirli uurlu olsun ama bence oncelıklı sorun on lıberoydu
hayırlı ugurlu oLsun :D
noldu ya bir imza varda ben mi bilmiyorum ....Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
daha imza yok ne hayırlı olsunu :S
selmanın haber kaynaklarına göre ze robertoyu almışız cifaa ve paco imza atmak için türkiyeye gelicekmiş ama pareiradan izin almaya çalışıyomuş...
Adnan Polatın sözü Senettir içimiz rahat oLsun arkdaşlar.
bi kac gün sonra mansetlere söyle 1 haber cıkar ze roberto nun esi Türkiyeye gelmek istemedigi icin ze roberto transferi askıya alındı..
Ze Roberto 32 yaşından Sonra Avrupada oynayamaz ya Bırazlya ya Turkıye Tercoh onun :)
adnan polat emreyle anlaştık demişti ama sonrada yok öyle bişey dedi
valla galatasaray lılara inanmayın bu haberlere diyorum baska 1 sey demek de istemiyorum sonra tartısma ortamı oluyo uzuyo falan filan..
ilerliyen günlerde gelmiyecegini hepimiz görücegiz.
Türkiye'ye gelmeden inanmak istemiyorum diyecem aklıma Robert olayı geliyor :D
İmza atmadan inanmam... ;)
Tafarel ikna etmıs ze robertoyu arkadaşlar gelmesı %80 gibi birşey.
kaynak nedir?Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
tarık abi galiba kaynak sabah.ze roberto gelmez buraya yazıyorum...
Katılıyorum :D Bir imzayı atsında ondan sonra yorumlarımızı yaparız:)Quote:
Originally Posted by emirduman
arkadaşlar zokorayı alabiliriz her an.eğer gravesen cimboma gelmiycem derse(inşallah) zokoraya resmi teklif götürülcekmiş...
böyle haberler verdiğiniz zaman kaynağınıda belirtirseniz daha iyi olur .... ayrıca zokora çok yaralı olur umarım gravesen gelmez ... böyle uzayan transferlerden nefret ediyorum ..... sıktı artık ....Quote:
Originally Posted by mustafagungor
demirhan süper moderatör bu gece transfer haberleri yok mu yaw??
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifCimbom atağı
Sezgin, Gravesen için Paris'e gitti. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, Gravesen'in menajeri ile anlaşırsa, Danimarkalı yıldız 5 Temmuz'daki hazırlık kampında hazır olacak.
Gravesen çıkarması
Real Madrid'li oyuncunun menajeri ile pazarlığa oturacak Sezgin, anlaşırsa ön protokol yapacak.
G.Saray, Gravesen'in transferine noktayı koymak için düğmeye bastı. Yaklaşık bir aydır Danimarkalı yıldızın peşinde olan Cimbom'da Adnan Sezgin, Gravesen'in menajeri ile buluşmak için dün Paris'e gitti. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Sezgin'in görüşmede net bir yanıt isteyeceği öğrenildi. Gravesen'in http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dteklifi kabul etmesi halinde ön protokol imzalanacak.
YUNAN ZİKOS YEDEKTE
Real Madrid'ten bir yıl bedelsiz kiralama konusunda daha önce söz alan başkan Canaydın'ın Gerets'e verdiği sözü tutmak için bu transferi bir an önce bitirmek istediği belirtiliyor. Gravesen'in "Hayır" demesi halinde ise ön liberoda B planı devreye sokulacak. Alternatifler arasında Monaco'nun Yunan yıldızı Zikos ilk sırada yer alıyor.
Murat BEREKET
Ne Zikos'u, Zokora ne oldu?
Zikos haberi tamamıyle uydurma. Belirtmek isterim.
en iyisi gravesen...
http://i.webaslan.com/images/haber/2...de001_1306.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Van der Meyde sesleri
Hollandalı oyuncunun Menajeri Chiel Dekkel, Galatasaray ile görüştüklerini, aradaki birkaç pürüzün giderilmesi halinde imzaların atılacağını açıkladı
Galatasaray'ın Everton forması giyen Hollandalı forvet oyuncusu Van der Meyde ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
26 yaşındaki yıldız oyuncunun Dünya Kupası sonrası İstanbul'a gelerek üç yıllık sözleşme imzalamasının beklendiği bildirildi.
Van der Meyde'nin Menajeri Chiel Dekker, Milliyet'e yaptığı açıklamada bu transferi doğruladı ancak görüşmelerin devam ettiğini ve şu aşamada bir şey söylemenin erken olduğunu belirtti. Dekker, Galatasaray'ın, Van der Meyde için 1.5 milyon euro teklif ettiğinin altını çizerek bu paranın üzerine çıkmak istediklerini ve her iki tarafın da kapıyı kapatmadığını söyledi.
Bu arada, Everton'dan yıllık 2.5 milyon euro kazanan Hollandalı oyuncunun bu takımda pek fazla forma şansı bulmaması nedeni ile Galatasaray'a bu paranın altında bir ücrete gelebileceği ifade edildi.
Geçen sezon sadece 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Van der Meyde'ye Porto da talip oldu.
Kaynak: Milliyet
Akgün harekatı
Şampiyon Galatasaray’da Mehmet Akgün harekatı resmen başladı...
Erdal Keser’in tavsiye ettiği, Erik Gerets’in "İkinci Hasan Şaş’ım olur" dediği bu oyuncu için yönetim menajer Doğan Ercan’a tam yetki verdi. B.Dortmund, Mehmet için 500 bin Euro bonservis bedeli isterken, Cimbom, 150 bin Euro’da diretiyor. Ercan’ın çarşamba günü Almanya’ya bu transfer için gideceği belirtildi.
Kaynak: Hürriyet
selman abi peki su van der meyde haberi gercek mı?
van der meyde haberi bence asparagas haber
Türk takımlarının uzun süredir gündeminde olan ve sıkı bir Galatasaraylı olarak bilinen Türk asıllı Norveç vatandaşı Azer Karadaş'ın yılan hikayesine dönen transferi artık gerçekleşmek üzere!.. Portekiz kulübü Benfica'yla iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak bu sezon kiralık olarak forma giydiği İngiltere Premier Lig kulüplerinden Portsmouth tarafından satın alma opsiyonu kullanılmayan Karadaş, Norveç basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın transfer gündeminde...
Benfica'nın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Azer Karadaş'a Dinamo Moskova ve Anderlecht kulüplerinin de talip olduğu belirtilen haberlerde, 25 yaşındaki futbolcunun 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalabileceği kaydedildi.
Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan ve sıradışı olarak hem forvet, hem de savunmada oynayabilen Azer Karadaş, Norveç Milli Takımı formasını 8 kez giydi, 1 gol attı.
Yıldızı Rosenborg takımında parlayan Karadaş, 2002 yılında yaklaşık 4 milyon dolar karşılığında Portekiz'in Benfica takımına transfer olmuştu. Karadaş, Portekiz ekibinde 27 maçta 4 gol kaydetti. Kiralık olarak oynadığı Porsmouth'da ise 12 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Bana pek dogru bi habermis gibi gelmedi.