Bu sene rakip olamadikki Galatasaraya niye alkislamak bize kalsin :) Tolunay hocanin oyle bir aciklamasini gormedim hani varsada gazeteci niye oyle bir soru bize soruyorki ?
Printable View
Bu sene rakip olamadikki Galatasaraya niye alkislamak bize kalsin :) Tolunay hocanin oyle bir aciklamasini gormedim hani varsada gazeteci niye oyle bir soru bize soruyorki ?
Yakin cevresine anlatmis, yakin cevreside gazeteyemi yetistirmis.Quote:
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yarın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-Lacivertlilerin stada şampiyon olarak adım atacak olan ezeli rakiplerini alkışlayıp alkışlamayacakları son günlerde gündeme oturmuştu. Alkışlama polemiğine Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da katıldı. Tecrübeli çalıştırıcı yakın çevresine bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bilindiği gibi Galatasaray şampiyonluk kupasını son hafta Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig'in kapanış karşılaşmasının ardından alacak.
"Önce kültür oluşmalı"
Bitiş sürecinde teknik direktör Tolunay Kafkas'a yakın çevresince sorulan soruların başında "Takımınız şampiyon Galatasaray'ı alkışlayacak mı" geliyor. Tolunay Kafkas bu sorulara "Rakipleri alkışlamak için ortam çok uygun değil. Şu an Türk futbolu öyle bir aşamaya gelmedi. O aşamaya gelince tabii ki seve seve alkışlarız. Bundan da çok mutlu oluruz. İlk önce yöneticilerde böyle bir kültürün oluşması lazım. Daha taraftara geçmeli. Bu olay çözümlenirse otomatikman olay çözülür" diye cevap verdi.
Bence ne olursa olsun şampiyon alkışlanmalı.
http://www.fbtvonline.com/
u15 finali Fenerbahceye karsi
Trabzonspordan Furkan Odemis
ve
Fenerbahceden Kadir
Furkan'in ucuncu goldeki bitiriciligini muthisti, cok pozisyonada girdi.
Kadir ise muthis bir sol ayaga sahip, yasi genc olmasina ragmen olgun bir futbolcu gibi haraketler yapti sahada. Attigi gol ise Sergen Yalcin golu.
Bakalim 5 sene sonra bu cocuklar ne olacak ve bu konudaki bu sayfayi kim tekrar hortlatacak :)
SPORX.COM @sporx 22 sn
Sadri Şener: "Fenerbahçe ile düşmanlığımız inşallah ilelebet sürecek. Öyle olmalı."
http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ328617SXQ
Burak Yıldırım'ın öldürülme nedenlerinden birinin ne olduğunu gösteriyor bu açıklaması ile.
Ne desek boş. Bir yönetici bu tür açıklama yapıyorsa taraftarlara diyecek söz kalmamış demektir.
Başkanlığı bırakması isabet olmuş,tamam eleştirirsin de bu neyin kafasıdır ? Yazık yemin ediyorum adam kupayla kafayı bozdu,olan buydu.
Galatasaray ile Trabzonspor'un arası düzelmemeli de demiş üstüne maçtan önce ve maçta ki dostluk gösterilerine statta olsaydım izin vermezdim diyor.Nasıl bir adam bu ben eleştirmekten bıktım 2 yıldır.
Nasıl bir insan bu Sadri Şener? Verdiği mesajlara bak
1-2 kadeh icmistir baskan :) sesten belli
M.Usta
I.Haciosmanoglu
E.Aksoy
M.Atasoy
H.Kulacoglu
Ve simdide Necati Ozgenc, googleda baktigimiz zaman tek gordugumuz kendisinin muhtar olmasi :)
Serdar Bali'de baskanlik adayligini acikliyacagini soylemisti, kupayi alirsak bence Sadri Senerde acikliyacak.
8 adayli baskanlik secimi bizi bekliyor olabilir :D
http://www.61saat.com/images/haberle...rdi_h49753.jpg
Süper Toto Süper Lig geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın şampiyonluğu tamamlandı. Galatasaray'ın oyuncusu ve Halil Altıntop'un ikiz kardeşi Hamit Altıntop soluğu Trabzon'da aldı. Hamit Altıntop, dün Trabzon'a gelerek ikiz kardeşi Halil Altıntop'u ziyaret etti. Altıntop kardeşler Trabzon'da özlemlerini giderdikten sonra bugün öğleden sonra Hamit Altıntop, Halil'in erkek çocuğunu alarak İstanbul'a geldi. Ancak Trabzon Havalimanı'nda ve uçakta Hamit'i gören Trabzonsporlular şaşkına döndü. Taraftarlar Çarşamba günü Fenerbahçe ile Zıraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un hücum oyuncusu Halil'i ikiz kardeşi ile karıştırınca olanlar oldu. Kendi aralarında Hamit Altıntop'a bakarak konuşan Trabzonsporlu yolcular, 'Bu Halil neden burada niye İstanbul'a gidiyor?Bu hafta maç yok mu?' sözleri üzerine Hamit yolculara dönerek 'Ben Halil değil ikiz kardeşi Hamit'im' demesi kısa süreli gülüşmelere neden oldu.
Ahahahaha :n:
Fıkra gibi olay. :n:
Aslinda ayni takimda oynasalar birinci yari biri ikinci yari digeri oynardi.
Arcil - Sota oyle yapiyormus, Sota'nin biraz dinlenmesi icin :D
Sadri Şener'in başına taş falan mı düşmüş ?
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/tra...ye-itiraz.html
Yorumsuz :) S.Ş'nin ayrılması Trabzonspor için milat olur
bugun cenaze toreninden
Bugun buyuk gun.
Yeni baskan secilecek
Resmi olmayan sonuçlara göre şu an 3 sandıktan yaklaşık sonuçlar;
1) M. Usta - 350
2) M. Atasoy - 280
3) İ. Hacıosmanoğlu - 250
Muharrem usta goturdu gibi.
Muharrem Usta nedense en baştan beri alır diye düşünüyordum daha sayılıcak 3620 Oy var..
Henuz daha erken, 14 sandik var toplamda.
Ilk sandiklar en eski uyelere ait. Yapilan anketlerde hic oy alamiyordu Atasoy ama eski uyelerin cogu solcu oldugu icin ona birseyler cikti. Oy orani dusecektir onun ilerki sandiklara gecildiginde.
Usta'nin eski uyelerden oy almasi baya iyi oldu kendisi icin, cunki 5-6'ci sandiktan sonra yarista Ibrahim Haciosmanoglu ile beraber yarisacaktir.
(solcu felan dedik ama gercekler bu bir sakincasi varsa editleyin bir zahmet)
Hacıosmanoğlu alır diye düşünüyordum ben,bakalım ne olacak.
Dördüncü sandık açıldı. Toplamda Muharrem Usta 472, İbrahim Hacıosmanoğlu 348 Metin Atasoy 342,
tabi uzaktan sayiyorlar gazeteciler ama Usta'nin onde oldugu belli.
Usta 10 uzeri yabanci oyuncum olacagina 4 tane direkt 11'de oynayacak yabancim olsun demisti ve kaliteli isimlerden bahsediliyor medyada.
Kim olursa olsun hayirlisi olsun, Atasoy haric :)