Ezilmemişsin en azından. Eli yüzü düzgün forvet bulursak seneye Son 16 gelebilir :)
Ezilmemişsin en azından. Eli yüzü düzgün forvet bulursak seneye Son 16 gelebilir :)
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 4.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 5.Maç
Ligin bitimine 5 maç kala puan durumu bu şekilde.8 sezondur ilk defa bu kadar çekişmeli geçiyor lig
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 6.Maç
Ligi bu sene çok boşlamışsın gibi Llanelli iç sahada yenilecek takımmıydı bir Neath taraftarı olacak İSTİFA (zz)
Şampiyonluk mucize değil ama umarım başarırsın. 2.Şampiyonlar Ligine gidiyor mu ?
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 7.Maç
Lider Llanelli kendi sahasında oynadığı maçta galip geldi bende berabere kalınca son 3 maç kala puan farkı 7'ye çıktı.Şampiyonluk mucize ötesinde artık!(l)
Welsh Cup Yarı Final Mücadelesi
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 8.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 9.Maç
Loosemores Leagu Cup Final Maçı
Şampiyonluğu zora sokma kaptan, o kadar CL tecrüben oldu, UEFA yakışmaz.
Geçmiş olsun ommix o zaman seneye diyelim (:
8 sezonda 6 şampiyonluk kazandım ama.Bi kere de rakiplerim gülsün :pİşe bi de iyi yanından bakmak lazım.Eğer rakip takımlarda böyle iyi oynayıp şampiyonluk yarışını kızıştırırsa benim ve ülke futbolunun yararına olur.Onun için üzülmek yerine daha iyi çalışmalıyız
Hep şampiyon olmak da bir süre sonra sıkıyor insanı :) Böyle daha iyi olmuş bence, belki yine şampiyon olsaydın bir sonraki sezon sıkılıp kapatacaktın kariyeri. Şimdi en az 2 sezon daha oynarsın sanırım :)
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 10.Maç
Tespitlerine hayranım hocam :)Bu sene ŞL'de grupta sonuncu olsaydım büyük ihtimalle sene sonu ayrılıp Türkiye liginden bi takımla çalışma düşüncem vardı.Ama grupta 3. olmam bi aşama katettiğimi gösterdi ve ayrıca ligde de şampiyonlukğu rakiplerime kaptırmak ayrı bir motivasyon sağlayacak
Welsh Cup Final Mücadelesi
Bu sezonda Galler Kupası bizim!!Ligde şampiyon olamasak da diğer 2 kupayı bu sene de alma başarısını gösteriyoruz
Yönetim antrenman tesislerinin planlanandan 2 ay daha önce bitirileceğini açıkladı.Bu iyi bir haber.Sezon açıldıktan kısa bir süre sonra açılacak antrenman tesislerimiz
Bu sezona kadar ligde 2 ile 6.sıra arasındaki takımlar maçlar bittikten sonra UEFA playoff-u oynuyordu.Bu sene ise bizim başarılarımız sayesinde 2. ve 3. takım direkt UEFA'ya gidiyor.Yani play-off oynamadan UEFA'ya katılmaya hak kazandık.Bunun yanında zaten kupayı da kazanmamız bizi UEFA'ya götürüyordu
Sezonun en iyi 2. ve 3.genç oyuncusu genç golcülerimiz Sidibe ve Richards oluyor
Ligimiz 23 basamak daha atlayarak 56.sıraya kadar yükseliyor
Avrupa Klüpler Sıralamasında 61. sıraya kadar yükseliyoruz
UEFA'ya direk gitmene sevindim, çok kıyak olmuş. Takım sıralamasında 2 sene sonra ilk 40'tasın..Ligin Bank Asya'yı sollamış :)
Teşekkürler bu sene UEFA'da hedefimiz geçen senenin üstüne çıkmam olacak.Tabi transferde iyi oyuncular ile anlaşabilirsem.Afrika kıtasına yöneldim bu sene milli takımlarda yeterli maç seviyesine ulaşmış veya Avrupa'dan bi ülke vatandaşlığı olan oyuncular ile ilgileniyorum.Çok iyi oyunculara kontrat teklifinde bulunduk ama diğer ülkelerden gelen teklifleri kabul ettiler.Arayışımız devam edecek
Transfer sezonu açılmasıyla birlikte takımdan ayrılan oyuncular
Takayuki Seto ücretsiz olarak Saitama takımına gitti
Oliver Graham G.Rangers'a ücretsiz olarak gitti.Takımımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.İyi bir oyuncuydu ama artık gitmesinin zamanı gelmişti ve o da sözleşme yenilemeyrek gitti
Aaron McCarey 40binTL bedel ile Aberdeen takımına gönderildi
Elliot Chamberlain 450binTL bedel karşılığında Den Bosch takımına satıldı.Son sezonunda pek verimli olamadı ama bugüne kadar iyi bir katkı verdi takımımıza.Teşekkür ederek vedalaştık
Fransız vatandaşlığından yararlanarak Cisse'yi 250binTL bedel ile kadromuza kattık
Cisse Defans değil bildiğin Kanat oyuncusu mübarek :p
Sanogo 250binTL bedel karşılığında Neath'de
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu rakibimiz Linfield
Orta saha ve defans için aldığın oyuncular vasat bence.
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Piedade 625binTL bedel karşılığında takımımıza katıldı
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Bir sonraki turda ülkemizi ziyarete geleceğiz