Ben açıkcası Yasin pek forma şansı buLacağına inanmıyorum.
Printable View
Ben açıkcası Yasin pek forma şansı buLacağına inanmıyorum.
bi haber de su oyuncuya imza attirildi olsun artik :)
DHA daha doğru haberler yapıyor genelde ama belli olmaz.
Ben seçim yapmakta zorlandım sizce Ruben mi? Legro mu?
Bana kalırsa kulübeye hakim olacak.Fenerbahçe'de şans bulması oldukça zor..:(
Aslında Legro Ruben'e göre daha tecrübeli.Bu bir artı.İtalyan olmasıda başka bir artı.Sanki Legro daha ağır basıyor gibi.
Bence ikisininde Gökhan ve Toramandan fazLa üstün bir artıLarı yok o yüzden ben ikisininde geLmesi taraftarı değiLim.Ah Navarro oLsaydı keşke.ALacakLarı adam bize bişeyLer katabiLecek isim oLsun.Zago gibi RonaLdo gibi.Bu iki isiminde bize bişeyLer katacağına inanmıyorum açıkcası.Ama iki isim geçiyor geLecekse de Oynadığı kLüb itibarı ve deneyimi iLe LegrotaggLie geLsin.
Aslında ikiside iyi ama Gökhan Zan yerli yersiz sakatlanıyor.Bu da zarar veriyor takıma.
Ben tam aksine çok ceza alan defansımızda rahatlıkla forma bulacağına inanıyorum. Eğer ii oynarsa edu vye lugano'dan birini de kesebilir. ;;)
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımının kalecisi Khalid Sinouh'u transfer etti.
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Khalid Sinouh ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, ''Böylesine tecrübeli bir kaleciyi kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Bize büyük katkı sağlayacak'' dedi.
Sidal, Sidespor'dan genç futbolcu Sabri Turgut'u da 5 yıllığına renklerine bağladıklarını söyledi.
Bu arada Kasımpaşa, kamp çalışması yapmak için Bolu'ya gitti.
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Bolu'da 8 günlük bir kamp yapacaklarını ifade ederek, ''Oradan da Mevlana Kupası maçları için Konya'ya gideceğiz. Mevlana Kupası'nda Ankaragücü, Konyaspor ve Sivasspor ile mücadele edeceğiz. Organizasyonda yeni oluşturduğumuz takımımızı göreceğiz'' diye konuştu.
-----------
Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, dış transferde Slovakya'nın MFK Ruzomberok takımında forma giyen defans futbolcusu Josef Dvornik ile anlaşmaya vardı.
Kulüp menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada, Çek oyuncuyla 1 artı 2 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde kendisini Vestel Manisaspor renklerine bağlayan imzayı atacağını bildirdi.
Bu arada, dün öğlen saatlerinde Kocaeli'ne getirilen Çek futbolcu, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Çek futbolcunun, hazırlıklarını Kartepe Green Park Resort Otel'de sürdüren Vestel Manisaspor takımına katılacağı öğrenildi.
Kaynak: Maraton..
Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Ruben'in son anda fiyat yükseltip pürüz çıkarması üzerine bu transferden vazgeçti. Ruben için İspanya'da bulunan yönetici Mario Berk ve Menajer Ali Gültiken Ruben'in kaprisli tutumu üzerine çalışmalarını sona erdirdiler.
Konuyla ilgili olarak Ligtv.com.tr'ye konuşan Menajer Ali Gültiken, Ruben'in bir anda daha önce anlaştıkları fiyattan %50 daha fazla istediğini belirterek bu transferden kesin olarak vazgeçtiklerini açıkladı.
ASIL NİYETİ PARA KOPARMAK
Ruben'in ilk başta "İstanbul'a gelmek istemiyorum" diyerek zorluk çıkardığı, daha sonra ise daha fazla ücret talep ederek fiyat yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.
YENİ ROTA LEGROTTAGLIE Mİ?
Beşiktaş yönetimi Ruben'in transferinden vazgeçip yeniden savunma takviyesi arayışlarına yöneldi. Siyah beyazlı yönetiminin yeni hedefinin Juventuslu Nicola Legrottaglie olması bekleniyor. Tecrübeli savunma oyuncusu dün Lig TV İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı'ya konuşmuş ve Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını söylemişti.
Şimdi okudum Olcan bir senelik Karşıyaka'da kiralık oynayacakmış.Bence bu sene bittikten sonra Alex'in yerine Olcan'ın oynaması lazım takımda.
Geçen sene uzun maratonda bütün oyuncular şans buldu.Ben Yasin'inde şans bulacağını düşünüyorum.Zico sırf kulübede oturtmak için stoper istemez;;)
Türkiye kupasında ve eksikler olduğunda forma giyecektir.Aksi takdirde forma şansı bulması zor.
Geçen sene Deivid'e verilen şans İlhan Parlak,Gökhan Gönül,Gürhan,Yasin gibi gençlerimize verilsin o yeter,kendilerini ispatlarlar onlar:):)
vay be morientes geLmicek demekki uzuLdum sımdı
ya tutarsa die bekLıodum beLkı geLır hani dıoduk
Appiah konuştu!
Adı sürekli transfer ile anılan Ganalı oyuncu ilginç açıklamalar yaptı
Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan ismi Stephen Appiah, takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerle ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu. Dedikodulara artık dayanamadığını söyleyen Ganalı yıldız, “Bu haberler nereden ve nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ben kimseye bir açıklama yapmadım. Sonra Schalke ile anlaştığım yazılıyor. Zaten birebir hiçbir kulüple temasım olmadı. O işleri menacerim hallediyor. Üst düzey bir kulüpten, iyi bir teklif gelirse Fenerbahçe'den ayrılırım” diye konuştu.
Başkanla görüşecek...
Sözleşmesinin hâlâ devam ettiğini de vurgulayan başarılı orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe ile 2009'a kadar sözleşmem olduğu unutuluyor. Bu nedenle ayrılmam için önce kulübümle görüşmeleri gerekecek. Ben de bu konuya açıklık getirmek için yarın başkanla bir araya geleceğim. Şu anda evdeyim ve dinleniyorum. Bu yöndeki spekülasyonlar kafamı çok karıştırdı. Konuyla ilgili de başka bir açıklama yapmayacağım. Kesin kararımı 2-3 gün içinde vereceğim ancak ben hâlâ Fenerbahçe'nin futbolcusuyum” ifadesini kullandı.
10 milyon Euro bonservis
Stephen Appiah'ın bu açıklamalarına karşın ortaya atılan bir iddia kafaları iyice karıştırdı. Ganalı oyuncunun Schalke ile 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı öne sürüldü. Öte yandan Appiah ile ilgili görsel ve yazılı basında her gün değişik haberlerin çıkmasının, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdiği öğrenildi. Yıldırım'ın, özellikle Ganalı orta saha oyuncusunun dış basına değişik, Türkiye'deki gazetecilere ise farklı konuşmasına kızdığı söyleniyor.
Kaynak: Fanatik
reglottaglie nin gökhan zan dan daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum almayalım daha iyi. devre arasında ondan iyisini alırız
Anelka'da aynı lafları etmişti geçen sene bu aylarda.Artık Appiah bu lafları söylediyse gidecek demekki.
Ya ben daha anlamadim , Morientes galatasaray'a demisdi ATV son haber olarak , niye oyle dediler ?
Gidene kal demeyiz.:mad:
Appiah hem öyLe konuşmuş hem böyLe.ÇeLişki var cümLeLerinde.AnLadığım kadarı iLe gitmek istiyor ama giderken de sorunLu ayrıLmak istemiyor gibi.
Fb bu bölgeye mateusu kiralayp bi adam alması lazm..aksi taktrde bu sene işi çok zor..ŞL de sonuç hüsran olur
bakyorm necati gitti diye çok sevinen arkadaslar var rakip
takımdan...necati takmdayken yerden yere vuruluyordu gidince kıymete bindi neyse morientes olayına gelince morientes transferi çok mantıklı bi iş olurdu ama olmadıysa yapacak bişey yok..ilgilendigimz oyuncularn kalitesi ortada ;)
bu arada humberto suazo daha yeni transfer oldu diye biliyorum Gs ile ne alaka anlamadm :confused:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada santa cruzla ilgilendigi idda edilen porto Ernesto Farias ı renklerine bagladı..bu bence iyiye işaret..;)
Mateus bu sene'de kiralık verilecek zaten.Appiah'tan boşalan kontenjanla forvet almalıyız.Hazırlık kampında ve maçlarında görüldüğü gibi Kezman ve Deivid'e umut bağlarsak yandık.Bir pivot santrafor müthiş olurdu.
Fenerbahçenin sadece Appiahın yerine oyuncuya ihtiyacı yok bence.Bi kaç böLgeye daha transfer yapması gerekiyor ama yapmayacakLar sanırım artık.
bence appiah gibi 90 dk devamlılıgı olan Türkiye nin en iyi en saglam orta sahasını gönderip yerine adam almamak ŞL için intahardan başka bişey degil..bikaç yıldır sakat olan kemal,devamlılıgı olmayan selçuk ve o bölgenin adamı olmayan denize güvenilecekse iş zor derim..
Appiah giderse orta sahaya oyuncu alınmalı diyen arkadaşlara katılıyorum. Türkiye için Appiah'tan boşalan kontenjana oyuncu alınmasa da sorun değil, bir şekilde idare edilir. Ancak asıl önemli olan Avrupa'daki maçlar ve bu maçların taktiğine uygun bir yabancı olmalı. Şöyle geçen seneki Uefa maçlarını düşünmemiz bize bu konuda sağlıklı bir fikir verecektir. (ŞL ön eleme maçlarının o maçlarda tam kadro olmadığımız için iyi bir fikir vereceğini zannetmiyorum ki UEFA'daki rakiplerimiz genel olarak daha güçlüydüler.)
Newcastle maçında belki gol atamamıştık ama herkesin hemfikir olduğu üzere beklentilerimizin çok üzerinde bir oyun vardı sahada. Gol atamamızın nedeni de Kezman'ın veya diğer hücumcuların beceriksizliği değil, pozisyon kısırlığıydı. Celta maçı da buna çok benziyordu. Bir farkla kaçırdığımız bir penaltı ve biraz daha pozisyon vardı sahada. En önemlisi bunlar deplasman maçlarıydı ve ekol sahibi iki ülkenin takımlarına karşı oynanmıştı yani kısacası az pozisyon bulunup az pozisyon verilen maçlar oynamak gayet güzel bir stratejiydi. Bu sene ön eleme ve bu turu geçebilirsek gruplarda oynayacağımız takımlar da en az bu iki takımın ayarında olacakken bu takımlara karşı başkaca bir strateji ile ve özellikle de çift forvetle oynamak pek de akıllıca olmaz. Hatta gruplara kalırsak ilk torbadan çıkacak takıma karşı muhakkak ve belki ikinci torbadan çıkacak takıma karşı da iç sahada da tek forvetle oynamamız, o günkü ihtiyaçlara göre değişebilirse de, gayet mantıklı olacaktır. Bunlar gösteriyor ki genel olarak tek forvet ile oynayacağız Avrupa'da ki böyle bir durumda yeni bir forvet oyuncusu transfer etmek de mantıklı olmaz.
Deivid'in yerine gelmesi istenen forvetin en az Kezman ayarında olması gibi bir beklenti çoğu taraftar da hakimken Appiah'tan boşalacak kontenjana da muhtemelen böyle bir futbolcu istenecektir. O zaman da şöyle bir sorun çıkacaktır ki Avrupa'da bunlardan biri genellikle yedek oturacaktır ki bundan ne Kezman ne de yeni transfer hoşnut olmaz. Çünkü bu adamların takımımızdan en önemli beklentisi Avrupa maçlarında kendilerini yeterince göstermek ve piyasa yapmak. Ayrıca bu durumda Deivid 3. Semih 4. forvet konumunda olacak ki bu da başkaca huzursuzluklara sebep olur. Tüm bunlar yeni bir forvet transferinin ne derece gereksiz olduğunu göstermektedir zannımca. Ha, Deivid gönderilip de yerine daha iyi bir isim gelecekse ona bir şey demem ama Deivid'in bu sene çok daha iyi bir performans göstereceğinine dair beklentimi de ifade etmek isterim. Öte taraftan şu anki forvet rotasyonumuzdaki muhtemel Kezman-Deivid ikilisinden Deivid'in Kezman'ın ihtiyaç duyduğu tipte bir santrafor olmaması Deivid'in iyi bir performans gösterip göstermemesinden daha büyük bir problem. Aslında Kazım'ın sadece forvet olarak düşünülmesi, yeterince hava topu çalışmasının sağlanması ve en önemlisi de ceza sahası içinde daha çok zaman geçirmesi sağlanırsa Kezman ile daha iyi bir ikili oluşturabilirler.
Yeni bir forvet alınması gereksiz ise o zaman alınması gereken oyuncu bir orta saha oyuncusu olmalıdır. Oyunun iki yönünü de oynayabilen aynı zaman da zaman zaman sağ kanattan etkili bindirmeler yapacak bir oyuncu ile beraber Aurelio'nun sol tarafına da orta sahanın ortasına yakın oynatılacak bir Vederson yerleitirilirse bence Avrupa için ideal bir dizilim olabilir, tabii ki çift forvetle oynanacak maçlarda. Bunların önüne de Alex yerleştirilir. Tek forvet oynanacak maçlarda Vederson-Aurelio- Yeni Transfer-Ali ve önlerinde Alex ideal diziliş olacaktır. yine bence.
Toparlamak gerekirse Appiah giderse onun yerine oyunun iki yönünü de oynayabilen bir ortasaha oyuncusunun alınması daha iyi olur, bu isim kanatlardan etkili bindirmeler yapabilecek bir oyuncu olursa da tadından yenmez.
Mateus'un kalması Deivid'in kalmasından daha iyidir.Olcan herhangi bir süper lig takımına kiralansa iyi olurdu.
eğer gitmak istiyorsa gitsin ya hersene aynı terane bıktık kardeşim
Valencia kesin olarak satmak istiyorsa, hala gelme şansı var.. İstenmediği yerde durmaz herhalde..
Morientes'i kaçırmamalıydık.Ama Necati ve Kabze gittiğine göre demekki iyi bir santrafor gelecek.Bizlerde beklemedeyiz..
Olcanın kiralık gitmesi iyi olmuş keşke kerimde kiralık gitseydi gökhan transferi ile forma şansı bitti kerim'in
bence appiah artik gitmeli takima zarar vermeye basladi giderse de bence soyle bi dizilim olmali
serdar
gokhan-onder-lugano-r.carlos
ali bilgin-aurelio-ugur boral
ilhan parlak
kezman-colin kazim