Barosun attığı 20 golün 16 sınında lincolnün payı var penaltılarda dahil.!!!
Lincoln bu takımın en faydalı oyuncusu oldu bu sene ayrıca toplamda 23 asisti var..Riijard la coşacak az kaldı..
Printable View
LincoLn kadar iLginç futboLcu görmedi bu dünya gitsinde kurtuLaLım...
isterse dünyanın en yetenekli adamı olsun - ki çok yetenekli ona bir sözüm yok - takımımda onun gibi bir adam görmek istemiyorum . herkes bir tarafını yırtarken o yatacak . beyefendi istediği zaman asist yapacak gol atacak . yok ya !
gio 6 milyon euroya tottenhama transfer olmuş ve forma şansı bulamayarak ispwich towna kiralanmıştı sene arasında.redknapp ise yaptığı açıklamalarda gioyu acıkca istemediğini belirtmişti.galatasaray 4-5 milyon euroluk bi bonservis bedeli ile gioyu renklerine baglayabilir.hatta nedense bu sene icindeki en olabilitesi yuksek transfer olarak goruyorum bu transferi.
Giovani dos Santos, Ryan Babel gibi isimler Türkiye Ligi için çok üst düzey ve kaliteli futbolcular. Hayalini kurmak bile güzel ki hayal değil artık. Giovani dos Santos gibi bir sağ kanat ne güzel olurdu şu takıma. 4-3-3 içinde ideal bir futbolcu.
"Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yıl burada kalmayı planlıyorum. Benim yanıma geleceksin. 4 yıl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nın en büyük kulüplerine yollayacağım. Sen para sorununu da düşünme... Benim yanıma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin"
yani eğer milliyette geçen bu sözler gerçekten denseydi ben bu gazla koşarak gelirdim türkiyeye:D
RİJKAARD GELMEDİ.. ÜSTÜNEL GİDİYOR. G.SARAY'DA TRANSFERDE SICAK GÜNLER BAŞLIYOR..
Galatasaray'da resmi imza töreninden sonra ülkesi Hollanda'ya giden Frank Rijkaard'ın bu akşam İstanbul'da olması yarın ise yönetim ile birlikte toplanılarak transfer için listeler üzerinde ilk değerlendirmelerin yapılması bekleniyordu. Ancak proğram değişti.. Rijkaard gelmiyor.. Üstünel gidiyor.. Galatasaray'da transfer masaya yatırılıyor. İŞTE DETAYLAR..
Galatasaray'ın yeni ve genç teknik adamı Frank Rijkaard , sarı kırmızılı takımın geçen sezon oynadığı maçların kasetlerini alarak ülkesine gitmiş, Perşembe günü yani bugün geleceğini yönetime iletmişti..
Daha sonra transfer listeleri üzerindeki görüşmelerin bir an önce yapılması için dün gelip bugün kolların sıvanması bekleniyordu..
Ancak Hollandalı Teknik adam Başkan Polat ve Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'ın maç kasetlerini izlemeye devam ettiğini bunun için İstanbul'a gelmesinin konsantrasyonunu kesintiye ugratacağını söyleyerek, "Cuma gününe kadar bu kasetleri bitirmiş olurum. Eğer isterseniz sizi evimde ağırlayayım. Transfer listelerini burada değerlendirelim" dedi..
http://www.turkspor.net/images/news/...l_rijkaard.jpg
Bu teklif kabul görünce, Haldun Üstünel'in Cuma günü Hollanda'ya gitmesi kararlaştırıldı..
Haldun Üstünel, Cuma günü Galatasaray'ın uzun süre yürüttüğü transfer görüşmeleri ile ilgili hazırlanmış olan futbolcuların dosyaları ile birlikte Hollanda'ya gidecek..
Üstünel ve Rijkaard birlikte iki gün boyunca alternatifli isimler belirleyecekler ve yeni haftada belirlenen isimlerle transfer görüşmeleri resmen başlatılacak..
Turkspor.net bugüne kadar transferi gerçekleşen iki futbolcudan birinin Leo Franco , digerinin ise yerli transfer Mustafa Sarp olduğunu yazmıştı..
Nitekim Mustafa Sarp resmi imzayı attı.
Sadece Lucas Neil ile görüşüldügü M.City 'nin devrede olduğu, Pizarro ile de bir ön görüşme yapıldığını yazmıştı..
Turkspor.net istihbarat kaynakları 3 mevkide alternatifli 12 futbolcunun bir çoğunun isimlerine ulaşmasına rağmen, bu isimlerden bazılarının belki de hiç görüşmeye değer bulunmadan listeden çıkartılması ihtimalini düşünerek gündeme getirmedi..
Ancak önümüzdeki hafta başından itiraber turkspor.net yine her zaman olduğu gibi G.Saray'ın resmi transfer görüşmelerini istihbarat kaynaklarının ulaştırdığı bilgelere göre spor medyasında ilk kez duyuracak..
Kaynak: Turkspor.net
Bu türkspor transfer haberlerinde hep sallıyo kaç tane kesin diye hoca sölediler olmadı:D
Türkiye'de Görüp görebiLeceğin en doğru haber sitesi'dir söyLedikLeri TDlerLe hep görüşüLdü ama son anda vazgeçiLdi o yönetimin bir oyunuydu FenerBahçe'ye daum un geLdiğini ilk söyLiyen di hemde haftaLar önce Mustafa Sarp ı yine bu site ilk duyurdu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:D:D:D vaLLaha gördüğüm en iyi haber sitesidir :D:D
Rijkaard da süper çıkmış :D
NİSTELROOY OLMADI DECO VERELİM..
Neredeyse bir ay boyunca, spor medyası, gazeteleri, televizyonları ve internet siteleri ile Nistelrooy'u Galatasaray'a doğru yola çıkardı.. Getirdi.. İmza attırdı.. işi bitirdi.. TURKSPOR.NET ise ısrarla NİSTELROOY G.SARAY'IN GÜNDEMİNE BİLE GELMEDİĞİNİ yazdı durdu.. Simsar menajer gazeteciler haberlerinin bomba çıkmasından sonra Nistelrooy'u F.Bahçe ye pazarlamaya çalıştılar. O da eridi gitti. Şimdi ise gündemde DECO var.. Acaba G.Saray DECO ile görüştü mü? Ya da görüşmeye devam ediyor mu?
http://www.turkspor.net/images/news/deco.jpg
Sözde bazı istihbarat kaynakları olduğunu söyleyen şarlatanlar, her gün yeni bir isim açıklıyorlar.. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için geriye dönüp hesap soran da yok..
Giden gidiyor.. Yalan eriyor.. Gelen yeni yalan eskisinin yerini alıyor.
Bir kaç uyanık, zavallı insanların umutları ile oynarken, haberi içerden aldıkları yalanları ile kendilerine hava katmaya çalışıyorlar..
Son günlerde ise DECO ismi yine internette kol geziyor..
NİSTELROOY NE KADAR GERÇEK İSE DECO DA O KADAR GERÇEK..
Turkspor.net sitemizin daha çabuk açılabilmesi için yorum bölümünü kapatmak durumunda kaldığınızı daha önce belirtmiştik.. Şimdi yollayamadığınız yorumlarda DECO işi bitmiş, size gelen bilgi var mı? Turkspor.net yazmadan inanmayız" dediğinizi duyar gibiyiz..
Evet DECO olayı da Nistelrooy gibi menajerlerin ve Yalan Medyası nın uydurması.. Tabi bunu gerçek gibi satmaya çalışan bir sürü şarlatan da irili ufaklı sitelerinde yazınca, sanki DECO yola çıkmış gibi bir durum ortaya çıkıyor..
Oysa turkspor.net istihbarat kaynaklarının yaptığı araştırmada Deco ismi de Galatasaray'ın gündemine asla ve asla gelmedi..
Turkspor.net her zaman olduğu gibi hiç bir varsayım ya da menajerler aracılığı ile oluşturmaya çalışılan transfer haberlerine sayfalarında yer vermiyor..
Hatta bir kaç gündür neredeyse, resmi imzalar hariç transfer görüşmesi haberi bile vermiyor...
Çünkü turkspor.net özel haber olarak bir transfer haberi veriyorsa, o transfer görüşmesi resmi olarak başlamış demektir..
Bitti diyorsa da bitmiş demektir..
Ancak özellikle Galatasaray'da bunu söylemek için, önce Teknik Direktör Rijkaard ve Haldun Üstünel'in cuma, cumartesi ve pazar günü listeler üzerindeki çalışmalarının bitmesi tesbit edilen isimlerle resmi görüşmelerin başlaması gerekmekte..
Resmi görüşmelerin başlaması ile bu defa konuşan turkspor.net olacak, spor medyası geriden de gelse, turkspor.net haberlerini iki gün sonra takip etmiş olsa da gerçek görüşmeleri vermiş olacak...
Kaynak: Turkspor.net
ben de dizileri çok fazla mı izledim acaba diyordum . rijkaard 2 günde 1 sezon bitirmeye çalışıyo bizim maçlar baya sarıyo sanırım :zuhaha
Bu futbolcular ne yapsalar bana yaranamazlar sevmiyorum diyip sonuna gülücük smiley ı yazarsan , yazarım sana yaransalar ne olacak yaranmasalar ne olacak o futbolcuların umurlarında mı ?
Telefonla "Deco müjdesi"!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD tarafından Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen "Şampiyonların Gecesi"nde şarkılar şöylüyor, yüzü gülüyordu...
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf278927.Jpeg
Peki neydi Başkan Polat'ı bu kadar mutlu kılan?
Henüz gecenin başlarıydı, Başkan Adnan Polat'ın telefon çaldı, arayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'di. Geceye katılması beklenen Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'dan gelen bin haber üzerine soluğu Murat Yalçındağ ile birlikte Amsterdam'da almıştı...
Üstünel, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi Deco'yu ikna ettiğini ve görüşmelerin son derece sıcak geçtiğini Başkan Adnan Polat'a söylüyordu. Bu haber Başkan Polat'ı heyecanlandırmıştı. Çünkü dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Deco'nun transferinde sona yaklaşılmıştı.
Chelsea'de forma giyen Deco'nun gelmesi halinde Lincoln ile yolların kesin olarak ayrılacağı; hatta Başkan Polat'ın yakın çevresine "Üçüne beşine bakmadan vereceğim" dediği öğrenildi.
Bu arada İspanya basını Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Le Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KaynaK: MiLLiyet
Ah bir gelse ...
deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence
Deco gibi adam Türkiye ye bırakın Avrupa ya zor geLir :)
Deco mu iş yapmaz? Deco'nun futbolunu mu tartışacagız? Keşke gelse; ama imkansıza yakın gelmesi Türkiye'ye.
Kamuoyu bizi ne hale getirmiş,Deco'yu beğenmiyoruz ;)
Galatasaray'a gelebilecek konumda olsa da keşke,o zaman bu Arda'lı,Kewell'lı Galatasaray takımında seyrederdik Deco'yu.
Deco yerine kimi istersiniz? Messi,Pirlo falaln??
Arkadaşlar yapmayın Deco beğenilmez mi ya :D
deco hagiyle kıyaslancak kalitede bi oyuncudur bneim gozumde.yani teraziye koysan belki hagi biraz daha agır basar o da eski gunlerin hatrına sanırım.türkiyeye deco mevkisinde gelen en iyi oyuncu hagidir ve yaptıkları ortadadır.deco gibi bi adam gelirde siz avrupada iş yapmaz derseniz cok buyuk hata yaparsınız.ayrıca yedek kaldıgı kulup chelseadir.lig premier ligdir.o ligde 33 yasında tutunması cok zordu zaten.
kardeşlerim. deconun kalitesini tartışacak değilim. ama yaşı ilerledi diye biliyorum ve mevkisi gereği de rijkaard eğer total futbol oynatacaksa. yani oyunu rkp sahaya yıkıp yüksek tempo yapacaksa, decoyla ortasahada açık verebilirsiniz iyi ortasahası olan takımlara. 25-30 arası alınsaydı bunları söylemezdim ama :)
deconun tekniğinde ortasaha oyuncusu çok az dünyada.
adam ağustos 77 doğumlu 40 yaşında değil ;)
Deco'nun ölüsü bu ligi çoşturmaya yeter..
Deco'yu Deco yapan Porto'dan aLıp Barca'ya getiren Rijkaard'dır ve Rijkaard'ın sisteminde oyunu kuracak adamdır pas dağıtacağı için koşmasına fazLa gerek yoktur yaşı da bu yüzden pek sorun yaratmaz o yüzden geLsin... :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer rotası çizildi
11 Haziran 2009 Perşembe * 17:49
Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard11.jpg
Takımımız Galatasaray'ın transferde hareketli günlere başlıyor. Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
Haldun Üstünel ile Frank Rijkaard şu sıralarda görüşmelerini sürdürürken öncelikle transferde bir yol haritası çıkarmaya karar verdiler. Haldun Üstünel'in daha önce temaslarda bulunduğu futbolcular ile ilgili ayrıntıları Hollandalı teknik adama anlattığı ve Rijkaard'ın onay vermesi durumunda transfer için harekete geçeceği öğrenildi.
Üstünel ile Rijkaard'ın pazar gününe kadar Hollanda ve İspanya'da transfer görüşmelerinde bulunacağı ve Sarı-kırmızılı ikilinin pazar günü İstanbul'a birlikte ödenecekleri öğrenildi.
MBOKANİ'DEN RET
Haldun Üstünel'in yürüttüğü transfer çalışmalarında ise Standart Liege'in golcüsü Dieumerci Mbokani için ret yanıtı geldi. Bu sezon Belçika Ligi'nde Standart Liege'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kongo'lu forvetin transferi için girişimde bulunan Haldun Üstünel'e olumsuz yanıt verildiği öğrenildi.
Belçika kulübü Mbokani'nin satmayı düşünmediklerini belirterek, genç futbolcuyu bir sezon sonra 15 milyon Euro'ya satmayı planladıkları bildirildi.
webaslan
çok büyük beklentiler oluşmaya başladı...
decolar babeller falan ama bazı gerçekler göz ardı ediliyor...
keşke illie, filipescu, capone, marcio gibi çok ismi olmayan ama kaliteli isimler alınsa...
Haberleri koyarken kaynak gösterelim arkadaşlar.
Yazmayı unutmuşum abi kusura bakma...
Kaynak: webasLan
Lincoln gönderilecek büyük ihtimal Deco gelecek İnşAllah :)
mbokani keşke gelse iyi pankart açılır :D
http://www.skysports.com/story/0,195...374893,00.html
Deco ayrilmak istiyor :) kesin. Riijkard Cimbom icin buyuk sans.
Deco is yapmaz diyenlerede ben gulerim :D Ligdeki cogu yabanci oyuncuda Deco nun kalitesinin yarisi bile yok ama is yapiolar :)
Deco gelse tartışmasız yılın transferi olur ve Galatasaray takımı çok iyi işler yapar Deco önderliğinde :)