Leonel Nunez Bursa`da13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
Printable View
Leonel Nunez Bursa`da13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
Nunez etine dolgun bir transfer olmus bu adama kilo verdırmek lazım:D
biraz iri bir adam .
iyi adam iyi..
şimdibizim takım nasıl oynayacak acaba.. nasıl bir ilk 11 ile oynıcaz ?
Sezonun ilk kadrosu gelsin o zaman
1 )
--------------------------Ivankov --------------------------------
--Ali-----------Ömer-----------Stepanov------Vederson---
------------------ Hüseyin ---------- Ergiç --------------------
Volkan ---------------- Insua ---------------------- Ozan----
--------------------------Turgay -------------------------------
2)
------------------------------ Yavuz (Harun) ----------------------
-- Ramazan -------- Serdar -------- İbrahim -------- Keçeli --
---------------------- Bekir Ozan ---------- Kirita ------------------
-- Steinert ------------------ Batalla ------------------- Eren --
----------------------------- Sercan ---------------------------------
Muhammed, Nunez ve İsmail duruyor, ön liberoya da bir oyuncu gelebilir. Al sana alternatifli kadro :)
Nunez'in maşallah'ı var..
Nunez Bursaspor’da!Kulübümüz Arjantinli golcü Leonel Nunez ile 1 yılı satış opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Bursaspor`un sağlık sponsoru Acıbadem Bursa Hastanesi`nde gerçekleşen kontrolün ardından Nunez yeşil beyazlı renklere bağlandı.
Arjantin`in İndepentiente takımının formasını 2 sezondur giyen 1.85 metre boyundaki Leonel Jorge Nunez, 57 maçta 18 gol attı. 2007-08 sezonunda Yunanistan`da Olimpiakos formasını yarım sezon giyen Nunez, ligde 18 maçta 2 gol atarken, Şampiyonlar Ligi`nde de 3 maçta forma giymişti.
Nunez’in imza töreni 4 ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek.
Ben batallanın ilk 11 den kesılmesının yanlıs oldugunu dusunuorum bence orta sahadan bırı kesılıp ınsuayla yanyana oynamalı
Hüseyin yada Ergicten bırının
Bursa 10 numara kadro kurdu açıkçası..
Bursa'nın kadrosu çok güzel de inşallah bu kadar Arjantinli sorun yaratmaz.
nasil 10 numara kadro kurdu insua disinda aldiklari 2 adami taniyan varmi ben sanmiyorum kimsenin tanidigini bursa bu sene transferlerde tam bir fiyaskoydu bana göre.
bence bu sene bursa süper transferler yaptı.Sivas gibi takımı dağıtmadı.Onun yerine eklemeler yaptı avrupa için.Umarım mayaları külüple uyuşurda bu senede heyecanlı bir lig izleriz.
Bence iyi politika izliyorlar. Bu oyuncuların çoğu Avrupa görmemiş ve kendini gösterme çabasında. Atıyorum getir 30luk bir ismi bunlar kadar istekli olmayabilir. Bekleyip göreceğiz oyuncu kalitesinide..
kesinlikle ön yargili degilim evet iyi performans sergileyebilirler önceden söyleyemeyiz kötü olduklarini ben zaten kötü oyuncu demedim taninmayan oyuncular dedim sahsen bursadan daha süper transferler bekliyordum illa 10-15 milyon € bonservis vermek zorunda degiller 5-6 ya saglam adamlar bulabilirlerdi avrupadan fakat onlara arjantin pazari tatli gelmis habire arjantinden oyuncu getiriyorlar seneye fiyasko da cikabilir bu adamlar patlamada yapabilir orasini bilemeyiz fakat kagit üstünde bursanin kadrosu su anda 3 büyüklerden kötü.
Önyargı değil, Ertuğrul Sağlam'In Beşiktaş'ta yine bu tür adı sanı duyulmamış fiyasko transferleri oldu ve sonrasında avrupada yaşanan hezimetler var. Bu demek değil ki gelen isimler faydalı olmayacak, olabilirler ama Bursa bu ülkenin şampiyonuysa ve Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyorsa, en azından getirdiği yabancılar Stepanov gibi ya da İnsua gibi olmasını beklerdim.
10 milyonluk yatırım yaparsın ŞL'den 20 milyon kazanırsın, bu şekilde de borçsuz kulüp yaratılır, gerçi 10 milyonluk adama aldığında da başarının garantisi yok tıpkı şu anda olmadığı gibi, umarım faydalı olurlar, bekleyip göreceğiz.
Bursaspor'a hayırlı olsun.
Tam bir topçu fiziği var elamanda umarım Avrupada birşeyler yaparda iyi transfer diye mutlu oluruz..:)
Bobo gelirken kaç kişi tanıyordu Bobo'yu ? Nobre gelirken kaç kişi biliyordu ? Bursaspor'un sanki 20 milyonluk bütçesi var da tanınmış adamlar bekliyoruz. Eğer bu takıma şimdi bir Baptista, gelse takımın dengesi altüst olur. Bursaspor savaşan takım kuruyor. Kadrolarını korudular. Bu takımın kimyası tutarsa çok büyük bir zevkle izleriz Bursaspor'u..
Bursaspor'un geçen sene ya da önceki sene ya da daha da önce yaptığı transferlerden ne farkı var bu transferlerinde fiyasko deniyor anlamak güç. Geçen sene transfer edilen oyuncularla kim derdi Bursaspor şampiyon olacak diye?
Bu şampiyonluk Bursaspor'a karşı manasız ama inanılmaz fazla antipati kazandırdı. Bir durun bakalım yahu sezon başlasın. Adamlar kadrolarını korudular ve bir kaç takviye yaptılar. Çıkarın artık at gözlüklerini.
Yok, benim Bursa'ya antipatim çok önceden, şampiyonlukla alakalı değil.:p
İşte kadrolarını korumaları çok iyi, bir kaç tavkiye de üst düzey olsaydı (yıldız çok para isteyen demiyorum) avrupada daha iyi olabilirlerdi. Avrupada oynamak kolay değil, bunu da en iyi bilen isimlerden birisi Ertuğrul Sağlam, ona göre mutlaka düşünüp almıştır bu isimleri ama ben bu gelen oyuncuların da ilk tercihler olduğunu sanmıyorum, mutlaka daha iyi isimler de istenmiştir.
Tablo gibi adam. Açık Arttırmaya sok paraya para demezsin :D
Nistelrooy geliyor :)
Dünyaca ünlü Hollandalı golcü perşembe günü geliyor...
Bursaspor kulislerinde Ruud Van Nistelrooyun perşembe günü Bursada olacağı dedikoduları şehri kasıp kavuruyor.
Bursasporlu taraftarla ait olan internet sitesi bursasporluyuz.net‚ Ruud van Nistelrooy için Bursada bir otelde rezervasyon yapıldığını ve Hollandalı yıldızın perşembe günü Bursaspor tesislerine geleceğini duyurdu.
Haberin altında "Haber başlığında olduğu gibi iddia olan bu haberin gerçeklik payını tam net bilmemekle beraber olması durumunda Bursaspor camiasına büyük bir hava katacağı aşikardır" denildi.
BURSA / AHT
Eğer doğruysa harikulade bir transfer olur valla..
ben inanmıyorum.. zaten aldık yani bir forvet oyuncusu.. gelse bile istemem açıkçası
Sercan'ı satıyorlar demek yeni bir forvet daha alırlarsa.
Bana göre Bursa'nın transferleri o kadar da kötü değil. Ertuğrul hoca boşa adam almaz. Bu sene aldıkları yabancılarının hepsinden de zaman zaman Bursa oldukça iyi verim aldı.
Bu sene alınanlar da nokta transfer gibi duruyor. Bursa bu seneyi en kötü ilk 4'ün içinde geçirirse artık Türk futbolu " bir büyük daha " kazanmıştır diyebiliriz.
Not: Bursa'nın büyüklüğünü tartışmayalım, 4 büyüklerden bahsediyorum birçok kez şampiyon olmaktan vs.
Bursa bunu da başaracaktır bence bu sene.
Nistelrooy mu noluyo bu lige arkadaş :D
Birisi bir laf atıyo inanıyonuz hemen sizde :D Kim verecek Nistelrooy'a o kadar para.
Nunez ve Stepanov'un imza töreninden geliyorum şimdi. Nunez fotoğraflarda göründüğü gibi kilo sorunu falan yok :)
Bursaspor bring in Núñez from Independiente
Bursaspor continue to sign Argentinian players ahead of making their UEFA Champions League debut, with CA Independiente forward Leonel Núñez the latest addition.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1510483_w2.jpg
Bursaspor bring in Núñez from Independiente
Leonel Núñez, pictured in Independiente colours, has arrived for a second stint in European football
http://www.uefa.com/uefachampionslea...l?cid=PULSE_TW
Sercan'ın Beşiktaş'a gidebileceği yönünde haberler var.. Kulübe yakın olanlar bunu doğrulayabilir mi?
Benim için hedef İstanbul değil !
http://www.bursasporum.com/foto_ayar....jpg&width=300 Bursasporumuz'un başarılı Milli forveti Sercan Yıldırım transfer söylentileri ile ilgili Bursasporum.com'a çok özel açıklamalar yaptı.
Transfer söylentileri ile manşetlerden düşmeyen Sercan Yıldırım bugün ajanslara düşen ''Sercan Yıldırım Beşiktaş'ı istiyor'' şeklindeki haberlere tepki gösterdi.
Takımımızın genç yıldızı Sercan Yıldırım Bursasporum.com'a yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi ;
“Bu transfer haberlerinden bende çok fazla sıkıldım, defalarca Bursaspor’ da mutlu olduğumu, top toplayıcılıktan bugünlere geldiğim Şampiyon Bursaspor’ un oyuncusu olmanın gururunu yaşadığımı söylememe rağmen bence maksatlı bir şekilde yapıldığını düşündüğüm bu haberler beni ve kulübümüzü yıpratma amacı taşımaktadır. Tüm spor kamuoyu şunu çok iyi bilmelidir ki Şampiyon kulüp Bursaspor’ un oyuncusu olarak bu sene Şampiyonlar liginde Türkiye’ yi temsil etmenin onuru ve gururunu yaşamak varken yurtiçinden herhangi bir kulübe gitmek hedefleri olan bir sporcunun tercihi olamaz.
Çocukluğumdan bugüne sırtımdan çıkarmadığım Bursaspor forması ile daha çok yapacağım şey olduğunu düşünüyorum, Sercan Yıldırım eğer bir gün sırtına Bursaspor formasından farklı bir forma giyecekse bu forma ancak Avrupa’ nın önde gelen kulüplerinden birinin forması olacaktır dolayısı ile İstanbul benim için bir hedef değildir, hedefime ulaşmak için gerekli vizyon Bursaspor kulübünde fazlası ile mevcuttur.
Taraftarımızdan benim azımdan çıkmayan ve masa basında uretilen bu tip haberlere itibar etmeyip, hafta sonu şampiyon takım apoleti ile çıkacağımız olimpiyat stadında her zamanki gibi yanımızda olup bizi desteklemelerini rica ediyorum''
Bursasporum.com'un özel haberidir.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz.
Hedefi Premiere League Sercan'ın. o yönde bir haber vardı geçen gün texas.org'ta. İnşallah bir ingiliz takımıyla eşleşiriz şl'de, gol atarım dikkat çekerim türünden birşeyler söylemiş :)
http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=6966
Sercan Bursaspor'da kalacak gibi desenize yani :)