:D:D:D:D arkadaşlar sizler için antreman ve taktik dosyaları ayarlıyorum... o yüzden kariyer yavaş gidiyor :D
:D:D:D:D arkadaşlar sizler için antreman ve taktik dosyaları ayarlıyorum... o yüzden kariyer yavaş gidiyor :D
Sen dosyaları ayarla abi yavaşlığı önemli değil :n:.
TÜRK FUTBOL TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR !!!
Fortis Türkiye kupasında ölüm grubu diye adlandırılan gruptan Haşigolar öyle bir çıktı ki tüm basın ve futbol dünyası şokta!!! Önce Afyon'da Kayserispor'u , sonra da Sivasspor'u deplasmanda son dakika golüyle deviren mor beyazlılar ,grubun son maçında TSL devi Beşiktaşı son vuruşlarındaki ustalıkla devirdiler ve grubu lider tamamladılar!!!Artık Haşigolar kupada çeyrek finalde
http://img385.imageshack.us/img385/3627/adszum3.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/7761/adszcv6.jpg
oooo hocam olağan üstü galibiyet tebrk ederimm
hocam 5 senenin acısını bank asyadan çıkarıyorsun valla..afyon fırtınası durdurulamaz yaptın helal olsun..yalnız sucuk ekmek olayını genişletmişindir umarım.:D:D
seneye tsl de ikinci olman dileğiyle :D:D...1.gs olsun ilk seneden ayıp olmasın cıkar cıkmaz şampiyon olmamak lazım
devre arası aldıgım forvet 2 maçtır gol atıyor :D iyi bir oğlana benziyor zaten.... bizim gözcüler baya iyi adamlar buluyorlar bana yaww :D
Ben de aşırı fanatik cimbomluyumdur yaww :D seneye yatarım zaten eğer cimboma puan lazım olursa :D sakın kulüp yönetimi duymasın bu dediklerimi :p
abi tek kelimeyle helal olsun süper sonuçlar ::)
Hocam bank asyada şampiyonlukta sucuk partisi varmı ? :D
Artık misyon genişlemeli
menüde:
yağda yumurta
ekmek arası sucuk
ekmek arası döner
ayran
kokoreç falan olmalı:D:D:D
abi yaw sana böyle başka klüplerden teklif geliyor mu bence gelsin artık TSL de kim varsa kupada dağıttın yaw artık sezon sonu bir GALATASARAY yaparsın:D bu arada senin kariyerde şu anda GALATASARAY ı kim çalıştırıyor sonuçlar süper BAŞARILAR...
hocam birşey sorayım 5 senedir hala gelen giden teklif yokmu ya..
afyon real madrid oldu adamlar hala sana teklif vermedi.5 senedir nasıl keşfedemedilerse hicmi scoutları yok :D:D
Harbi Hocam Hic teklif gelmedi mi sana :D valla bana ilk sene bursa sivas antep manisa dan teklif geldi :d tabi ben senin kadar sabirli olmadigim icin bursayi sectim direk :D
:D:D:D çok enteresan ama Güngören Belediyespor'dan bile teklif yok :D ne iş anlamadım :D profilimi koyayım da bir yorum yapın bari yaww :D valla ben de anlamadım... sırf bu yüzden 7-8 lig açık oynuyoruz ama teklif yok :D
:D hahaha :D Eyüpspor :D
Finans kontrolünün iyi olmayışının sebebi kulübün parası az da olsa ben gençleri doldurup kulübü baya zor durumu düşürdüm başarıyı yakalamak uğruna :) Genelde oyunculara ayırdıkları haftalık ücreti aştım geçen sezona kadar ama bu sezon normale çektiler :D "Hands on approach" ne iş anlamadım? bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilen varsa söylesin de geliştireyim :D
en azından tanınmışlıgımız arttı BJK'yi falan yenince :D eskiden yereldi tanınmışlıgım, şu anda tüm ülke tanıdı. Afyonkarahisar civarında büyük takım olmadıgı için olabilir teklif gelmeyişi. Yani bilinmiyor olabiliriz... ama TSL'ye çıkınca teklifler gelebilir...
http://img206.imageshack.us/img206/2500/adszvz0.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HASAN HÜSEYİN COŞKUN'DAN
ANTREMAN VE TAKTİK PAKETİ :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71151
hocam sadakat yokmuş sende :D:D:D:D....adamlar güvenemiyor tabi sana...
artık ne yaptıysan afyon yönetimine öyle aile fotoğraflarında bulunmaz isen alırsın 5 loyalty den :D:D
hocam çok saol da biz bu training i nereye atıcaz bunu bir söylersen sevinirim ayrıca emin ol FTK da bir çeyrek veya yarı final oyna sezon sonu kesin teklif gelir BAŞARILAR...
Hasan sen İngilizce öğretmeni değil miydin ya? Sen de soruyorsan "Şu ne, bu ne?" diye biz ölelim. :D "Hands on approach" benim bildiğim kadarıyla kulüp işlerinde ne kadar aktif rol aldığın. Basın toplantılarına sürekli katılırsan, her soruya cevap verirsen, vs. yüksek olur o özellik.
:D:D:D bilemiyeceğim artık :D
belgelerim/sportsinteractive/fm 2009/schedules klasörüne atacaksın... yoksa kendin oluştur.
Ayrıca şu anda kupada çeyrel finaldeyiz :D
iyi de anlam olarak gelen başvurulara yaklaşımın anlamına geliyor bu :D senin anlattıgın anlam çıkmıyor ki :D ya da ben ingilizceyi unuttum :D
hand on 1. babadan oğula geçirmek. 2. başkasına vermek.
approach f. yaklaşmak, yanaşmak. i. 1. yaklaşma, yanaşma. 2. yaklaşım tarzı: We need to change our approach to this problem. Bu soruna yaklaşım tarzımızı değiştirmemiz gerek. 3. yol, giriş.
netten aldık bak bana güvenmezsin diye :D
arkadaşlar siz antreman ve training inceleyin , benden şimdilik bu kadar... :) biraz işlerim var... geceye belki gelirim... görüşürüz :) yorumlarınızı bekliyorum taktiği kullanınca...
Hasancığım buyur kardeşim bak neymiş, değişik yaklaşımlar sana. :D (Yok yok sen kesin işliyorsun bizi İngilizce öğretmeniyim filan diye. :D:D:D)
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...0on%20approach
ben de netten araştırdım şimdi... yönetime el atmakmış.. yani düşük olması iyi birşeymiş :D(böyle diyenler var)
kelime anlamı farklı bunun fakat FM de farklı anlama geliyor... bazı yerlerde yönetime el atmak yazıyor... fakat bazı yerlerde daha değişik anlamlar verilmiş :D hangisi şimdi bu ?
1)ing. işleri ele almak, kolları sıvayıp işe girişmek.
ukteyi veren için not: football managerda bu değerin düşük olması, aslında muhtemelen benim gibi bol bol save ederek, kaybettiğiniz maçları tekrar tekrar oynarak garantici bir oyun tarzı uygulamanızdan kaynaklanıyordur, işleri ele almanızı gerektirecek bir durum oluşmuyordur.
2)football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...
3)football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.
4)ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
Bana en mantıklı gelen en sondaki yani 4. seçenekteki yazılanlar :D
football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...
football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.
ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
Taylan hocam biLgilendirme icin sagol :Pp Guzel anlatmisin
İkiside değil :D Anlatırdım am uzun sürerdi direk copy+paste yaptım :D
Çocuğum zaten ben bunların bulunduğu linki önceki sayfada vermiştim. :D Ama o olduğu konusunda hemen hemen eminim.
Ben o linkten kopyaladım herkes görsün diye abi :)
bu "hands on approach" deyim ya da atasözü oldugu için bilemedim ben... İngilizce deyim ve atasözleri oluştukları kelimelerle çok daha farklı anlamlara gelir... mesela
"It's raining cats and dogs" ifadesi "sağnak yağmur" anlamına gelir :D bu ve bunun gibi onlarca deyimi akılda tutmak zor oluyor haliye :D
Tutarsın tutar :D:D
Hasancım 4 numara doğru olan.O yolda ilerlersen doğru yolda gidersin.Kendi gerçekleştirdiğin temaslar demektir asıl anlamı. Yani kulubun stadına,oyuncularına,scoutlarına,antreman sahalarına,transferlere,kontrat yenilemelere ve bu tür konulara ne kadar el atarsan o kadar fazla olur oranın.
Biz diyoruz ama sakalımız yok ki. :D
Boşver ne yapacaksın sakalı.2 günde bir traş ol dur işin yoksa.
Oluyorum zaten, o yüzden yok. :D
O zaman sorunun yanıtını yarın verseydin kesin dinlenirdin,ne diyeyim abisi.
ben 18 yaş altı dahil tüm kadroyla kendim ilgileniyorum kontrat konusunda fakat , maçtaki takım konuşmaları, friendly maçların kontrolü ve ayarlaması gibi işlerde yard. antrenör ilgileniyor...
:D sakal iyi birşey değil :D bak bzi hergün traş oluyoruz :D ah ulen nerde o ünv'deki kirli sakalla dolaştıgım günlerim :D
Evin yalıtım işlerine daldık,bu gece hanım bizi zor bırakacak gibi duruyor oyuna :D
taktik ve antremanı isteyen arkadaşlar imzamdaki linkten ulaşabilirler...
friendly maçlarına falan bende antrenörü görevlendiriyorum ..
KUPADA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ !
Yılın flaş ekibi Afyonkarahisarspor Hacettepe ile eşleşti.
http://img71.imageshack.us/img71/4983/adszpu9.jpg
Hocam Ceyrek FInal Yapmisiz :) Yari Finaldeki Rakibin Kim Simdiden merak ediyorum :P
HAŞİGO HALA ZİRVEDE
http://img120.imageshack.us/img120/1552/adszbl7.jpg