Bojan, Guardiola problemlerini yalanladı
Barcelona’nın genç yıldızı Bojan Krkic, antrenör Pep Guardiola’nın onu oynatma süresinin problem olduğu şeklinde çıkan haberleri yalanladı.
18 yaşındaki oyuncunun takımdaki durumundan mutlu olmadığı şeklinde haberler çıkmıştı. Ama Krkic Çarşamba günü kendini kanıtlama fırsatı yakaladı. İki gol atan oyuncu hayal kırıklığı yaratmadı.
Marca’ya konuşan Krkic, “Kadroda mücadele yok. Takımdaki herkes benim için mutlu oldu.” dedi.
“Pep bana normal oyunumu sergilememi söyledi ve bazen ileride yalnız kalabileceğimi söyleyerek beni uyardı.”
“Oyundan çok memnun kaldım ve ilk on birde olduğum için çok heyecanlandım.”
Ama genç oyuncu hafta içi sergilediği iyi oyuna rağmen tekrar yedek kulübesinde oturabilir.
“Her maçta oynamayı umuyorum ama ilk on birde olmazsam da yedek kulübesinde her an oynayacak şekilde hazır olacağım.”
“İki gol attığım için çok mutluyum ve bu bana çok fazla güven verdi. Fakat hala sakinim. Daha fazla oynamaya devam edersem mutlu olurum, olmazsa çalışmaya devam edeceğim.”
Real Ronaldo’dan vazgeçti
Real Madrid uzun süredir peşinden koştuğu Manchester United’ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo transferinden vazgeçtiğini ifade etti
Real Madrid iki senedir yıldız oyuncu Ronaldo’yu transfer etmek için uğraşıyordu. Bu transfer girişimi iki takım arasında büyük gerginliğe yol açmış, karşılıklı hakarete varan sözler sarf edilmişti. Transfer spekülasyonlarına bir son vermek isteyen Real Madrid başkanı Roman Calderon, Manchester United’ın Ronaldo’yu satmak istemediği sürece, oyuncuya bir daha teklif götürmeyeceklerini belirtti.
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Calderon “Bu konuda artık konuşmak istemiyorum. Bizden bir daha Ronaldo için bir teklif duymayacaksınız. Geçen sene Manchester’a teklifimizi yaptık. Oyuncuyu satmak istemediklerini belirttiler. Bunun üzerine basında çıkanın tersine yeni teklifler sunmadık.” dedi.
Genç oyuncunun Manchester’da kalmak istemesine saygı duyduğunu ifade eden Calderon “Bence Ronaldo sadece Ocak ayında değil hiçbir zaman takımından ayrılmak istemiyor.” dedi. Mancheter gibi iyi ilişkiler içinde oldukları bir kulübü böyle transfer teklifleriyle rahatsız etmeyeceklerini belirten Calderon “Sadece Manchester oyuncuyu satmak isterse devreye gireriz.” dedi.
Aurelio'nun plakası: TC 1881
Mehmet Aurelio'nun İspanya'da aldığı otomobilin plakası herkesi duygulandırdı...
Kendini bir Türk gibi hissettiğini her fırsatta dile getiren, İstiklal Marşı'nı ezbere okuyan Mehmet Aurelio, İspanya'da kullanacağı arabayı da seçerken Türk değerlerini dikkate aldı: TC (Türkiye Cumhuriyeti) ve 1881 (Atatürk'ün doğum yılı)..
Türk vatandaşı olarak Mehmet adını alan Aurelio'nun arabasının plakası da Türkiye sevgisini gözler önüne seriyor. Brezilya asıllı oyuncu Aston Martin markalı siyah aracının plakasını TC (Türkiye Cumhuriyeti) 1881 (Atatürk'ün doğum yılı) olarak tercih etmiş. Betis kendisine araba tahsis ederken plakasını gördüğü bu arabayı istemiş... Fakat bunun reklam konusu yapılıp yanlış anlaşılmasından çok endişe ediyor. Bu nedenle de bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermiyor.