Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.:)
Printable View
Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.:)
Derdimi anlatamadım bir türlü, para, düzey vs değil olay. Söyleyiş tarzı diyorum. Anlatım biçimi.
En sonunda kendin yazdın aslında neden tepki verdiğimi, üslup yanlıştı, hem de oldukça.
Ayrıca son dönemde çok görüyorum, sürekli Galatasaray'ın parası yok falan deniyor. Yapılan transferler, verilen paralar ortada. Vadeli yada vadesiz transfer yapıyorsak para kilişesi oldukça saçma. Galatasaray'ın parası da çokmuş denilmesi için 3 liralık adama 30 lira verecek halimiz yok ya.
Ne Lugano GS'ye gelir , Ne de GS 4M euro verir yillik Lugano'ya
Grafite için Wolfsburg 10 milyon euro istiyormuş.
http://beta.ntvspor.net/haber/turkce...10-milyon-euro
Krasic ve Grafite iyi olabilir aslında ama Krasiç ve Klose'de hani iyi dururdu bonservisine 5 milyon € istiyordu Bayern.
Lugano eğer gidecek olsaydı geçen sene boştayken giderdi.Şu an Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve gitme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum Lugano'nun.
Qtm'nin eline bir koz geçti,artık bol keseden sallarlar.Lugano'nun tatili bitip de kampa katılana kadar bu saçmalık ötesi haberleri görmeye devam edeceğiz gibi.
Lugano bu takımda eskilerden güvendiğim üç-dört futbolcudan birisi... Ama bu güven sahadaki performansına... Hırsına, mücadeledine hayranlık... Milyonlarca Fenerbahçeli gibi... Fakat sözkonusu para olunca ona güvenmek mümkün değil... Sanırım dün Serkan'da bununla ilgili hislerime tercüman olan birşeyler yazdı. Geçen yıldan dolayı kırgınım ona... Takımda en sevdiğim futbolculardan birisidir, ama kırgınım. Para konusunda güvenmiyorum. NE KADAR PARA DÜŞKÜNÜ ve CİMRİ OLDUĞU FB TV.de BİLE MAGAZİNLERDE ŞAKALARA KONU OLUYOR. HATTA R.CARLOS'un VEDA TÖRENİNDE DE KONUYLA İLGİLİ BİR ESPRİ YAPILMIŞTI. (CİMRİLİĞİNE DAİR...) YANİ ADAM PARAYI ÇOK SEVİYOR, YAPACAK BİRŞEY YOK. CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ.
transfer haberlerini okuyorum da FB Forlan-Krasic-Hazard-Suarez gibi oyuncularla alınıyor.bunlar gelmez değil ama gerekli şartlar oluşmalı
1-bu adamların tek ciddi talibi FB olacak
2-Diğer talipler bu adamlara 2 milyon euro verirken FB 4.5 verecek.
benim fikrim böyle
Hazard gelse keşke.
Şampiyonlar Ligi için listeler en son ne zaman veriliyor?2.turu geçtik diyelim ki 3. tur için bi liste daha veriliyor mu yoksa bir daha Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli olduktan sonra mı liste veriliyor?
Ek: Gökhan Gönül'ün transferi söz konusu mu?İnşallah satmazlar.
Bayern'de ne isi var ya :) Basina bakarsaniz Sabri'yi Milan istiyordu gecen sene.. Lahm varken Gökhan'i ne yapsinlar Lahm Gökhan'dan 10 kat daha üstün bir oyuncu.
Lahm sag kanatta ne kadar iyi oynuyorsa sol kanattada okadar iyi oynuyor , sol kanatta gecen sezon oynattiklari genc badstuber pek etkilemedi kimseyi o nedenle Lahm i sola kaydirip gokhan'i saga dusunuyor olabilirler , Gokhan Bayern'de cok rahat oyniycak kalitede bir adam
Fenerbahçenin Gyan'la ilgilendiği söyleniyor.
Umarım doğru değildir. Pek faydası olmaz gibi geliyor bana.
Lahm Gökhan'dan daha yetenekli bir oyuncudur kim ne derse desin.. Adamin savunmadan gelip gol atabilme özelligi var Gökhan ne zaman savunmadan alip topu gol atti? Yaptigi ortalardan hic bahsetmiyorum zaten 20 orta yapiyor 2 tanesi isabetli 18 tanesi abuk subuk.. Türkiye standartlari icin tabi iyi oyuncu Türkiye'de zaten dogru dürüst kac tane bek oyuncusu var?
Gozunuz aydin FB li arkadaslar
Güiza'ya Fransızlar talip!
Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana üzerindeki "14 milyon avroluk golcü" takısını kaldıramayan İspanyol forvet Dani Güiza'ya Malaga ekibinden sonra Fransız temsilcilerinden Bordeaux da talip oldu.Le Parisien gazetesinde yer alan habere göre Marouane Chamakh'ı Arsenal'e sattıktan sonra ceza yayı civarında etkili bir forvet arayan Girondins Bordeaux Fenerbahçeli Dani Güiza'yı transfer listesine aldı. Takımın bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran yeni patronu Jean Tigana'nın tercihlerinden birinin Güiza olduğu öne sürüldü.
Fenerbahçe'de sezon öncesi hazırlık kampının başlangıcını kaçıran ve devamında sorunlu ve mutsuz yapısıyla medyada ön plana çıkan Dani Güiza konusunda sarı-lacivertli kulübün önümüzdeki dönemde nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu...
Basinda ikidebir haber yaparken 14 milyonluk golcü diye bahsediyor.. adam gol krali olarak geldi cok normal bir fiyata geldi fakat bazilari hala anlayamadi bunu..
Sabri'yi karıştırmayın. Sabri Legend :cool:
KaPaLi hayirdir Honda'mi geliyor Fener'e ? :) (avatarindan dolayi)
Beyler gırgır için kafeyi tercih edelim lütfen.
Fenerbahçe Krasiç'i ikna etti, sözleşmenin son detaylarını görüşüyor.
http://twitter.com/alperocal
http://lambuja.blogspot.com/
Boş söz söylemez gibi. Ntvspor da Cuma gününe kadar gelişme bekliyoruz demişti. Bugün uyunmaz, nöbet tutulur.
Yok ben duyumcu değilim :n: Ama kısmet belli olmaz :] Alex giderse takımdan gelir.
volkan - gokhan - lugano - ilhan(veya başkası) - santos - emre - mehmet - stoch - alex - krasic - ibrahimovic
hadi bakalım
İbrahimovic nerden geldi oraya :D
Çok içimden geçiyor inanıyorum gerçekten :):D
Yok canım onun Barca bağımlısı ve dünyanın en iyisi olduğunu biliyoruz o kadarda acımasız değilim :D:D İbo gooool gooool gooool şampiyonluk geliyooooor diye bağıralım seneyeee olmamııı :) :p
7-8 sene sonra olursa olur :D
Ben bu mübarek gece hürmetine İbrahimovici isteyeceğim bakalım belki olur :D